Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.700.873
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Rast mišića i visina
Franjo15 kaže...
novak92 kaže...

počni vježbat i jest.. tolko je jednostavno

Naravno da jedem, šta misliš od čega živim :)

Samo što više u mene, to više i iz mene. Da se tako izrazim. Imam čudan metabolizam.

A morati ću smisliti nešto, pogledati po netu šta ima zanimljivog u vezi mog slučaja.  

rekli su ti ne jedeš dovoljno a i ako počneš više jest samo ćeš se zdebljat bez vježbanja.. bottom line MORAŠ vježbat da bi ti se kile "primile" jer si sad dosego plafon i dalje bez stimuliranja ne ide, znam jer sam imo istih pa i gorih problema od tebe ja sam na 190 cm imo 63 kile i nisam se mrdo dalje od tog 3 godine dok nisam počeo vježbat a jeo sam ko termit pa eto govorim ti iz iskustva

17 godina
mar123 kaže...

uzmite npr tuheljske toplice, unutarnji bazeni, bacaju se ogromne kolicine klora tamo, kad dodes unutra osjetis ga vec u prostoriji di se placa bazen a kamoli na samim bazenima. ljudi su oboljevali nakon sto su bili tamo, bilo je i po novinama i tako. vjerojatno oni ubacuju neku vecu kolicinu od dopustene.

klor se inace ne osjeti ono sta ti osjetis pod "klor" je zapravo pisaca u kombinaciji s klorom :D

You got to lose to know how to win
18 godina
novak92 kaže...
Franjo15 kaže...
novak92 kaže...

počni vježbat i jest.. tolko je jednostavno

Naravno da jedem, šta misliš od čega živim :)

Samo što više u mene, to više i iz mene. Da se tako izrazim. Imam čudan metabolizam.

A morati ću smisliti nešto, pogledati po netu šta ima zanimljivog u vezi mog slučaja.  

rekli su ti ne jedeš dovoljno a i ako počneš više jest samo ćeš se zdebljat bez vježbanja.. bottom line MORAŠ vježbat da bi ti se kile "primile" jer si sad dosego plafon i dalje bez stimuliranja ne ide, znam jer sam imo istih pa i gorih problema od tebe ja sam na 190 cm imo 63 kile i nisam se mrdo dalje od tog 3 godine dok nisam počeo vježbat a jeo sam ko termit pa eto govorim ti iz iskustva

Već je bilo i priče, bitno je i što jesti. Najsigurnije je ako se nezna ili ne želi istraživati, uz standardnu prehranu
uzeti gotovi gainer, i na vježbe za masuuz adekvatan odmor.

R4zOR229 kaže...
mar123 kaže...

uzmite npr tuheljske toplice, unutarnji bazeni, bacaju se ogromne kolicine klora tamo, kad dodes unutra osjetis ga vec u prostoriji di se placa bazen a kamoli na samim bazenima. ljudi su oboljevali nakon sto su bili tamo, bilo je i po novinama i tako. vjerojatno oni ubacuju neku vecu kolicinu od dopustene.

klor se inace ne osjeti ono sta ti osjetis pod "klor" je zapravo pisaca u kombinaciji s klorom :D

Pa jel ti čitaš koji post prije sebe. Lijepo je zerocool12 pustio citat s vikipedije, da se ponovi:
Ima oštar, bockajući miris i vrlo je otrovan. Pri vrlo niskim koncentracijama
i pri kraćem djelovanju samo nadražuje sluznicu dišnih organa,
a ako je volumni udio u zraku samo 1%, već nekoliko udisaja može biti smrtonosno,
zbog čega se i koristio kao bojni otrov u I. svj. ratu (1915.g.).
.......
Neznam kako smo završili s prištićima i klorom. Ajde da povežem, prištevi su inače kod muškaraca
i prikaz pojačanog lučenja testosterona (iako je češće riječ samo o začepljenim porama masne kože uslijed
znojenja i dodira koji nadražuje). Tako se za ljude sa masnom kožom kaže da mogu dobiti snažnu
rekaciju akni ako koriste anaboličke steroide. Uz "menboobs", androgenu alopeciju i smanjene testise ;)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
16 godina
Rast mišića i visina

Evo samo da sumiran pa da završim iako i nije baš neki offtopic - dakle kao što možete zaključit iz prethodnih postova, bitna je količina tj. odnos klora i vode. Par kapljica na recimo malu šalicu vode, šalicu za kafu, držati 5-10min i isprati vodom. Pozz

15 godina
Rast mišića i visina

{#} !!!

...The South Will Rise Again... White -h- boys
13 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

S tim se baš borim uvijek da dovoljno tekućine pijem, trudim se to maksimalno. Znam da mi treba, jer me i tlak pati, imam nizak tlak :)

A evo baš sad idem nešto pojesti, pa polako na spavanje, krećem odmah od sad :)

Imam neke žitne pahuljice i mlijeka pa za početak početi s tim. 

Navikni se piti iz flaše/krigle od 0,5 L. To bi trebalo riješiti problem uzimanja tekućine. Ja popijem barem 7-8 takvih svaki dan, optimalno 10.

Pročitaj Fenderov post na ovome forumu.

Nađi solidan program i deri po njemu.

EDIT: Ako nemaš teretanu baci pogled na link ispod.

http://www.neocalisthenics.com/

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 13:34 (Kramerdida).
17 godina
Rast mišića i visina
Pijes 4 l svaki dan? Svaka cast
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Evo vam dobar članak o tome koliko je vode potrebno za vrijeme treninga. Uostalom,ako vam je urin proziran ili blago žut onda su vaše potrebe zadovoljene ako je tamno žut onda unosite premalo tekućine. 

www.fotoprizma.com
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Također pijem toliko, baš volim vodu i čim je malo duže ne pijem osjećam se dehidrirano. Za vrijeme treninga 1l, putem do teretane i nazad 0.5l, čim se ustanem 0.5l - to je već laganih 2l ili čak i više, a još nisam došao do obroka kojih imam 5-6.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
16 godina
Kramerdida kaže...

Hvala na ovome, spremio sam si u bookmark i stavio na google docs, pa početi ću polako s time, uzeo sam si bocu od 7dcl i početi ću s time da što više tekućine unesem. 

A morati ću početi malo pridržavati, ma jedem svakaka smeća, puno čokolade, pizze često, kebab ko od šale, rokam svašta, cura super kuha, talijanka je i često je tjestenina, a je priznajem malo sam ljen kad treba sve pojesti, ali već sinoć sam se počeo terati da ne ostavljam pun tanjur. 

Polako pa ćemo vidjeti. Inače dosta hodam, živim u gornjem gradu, pa pješke do centra mi rutina, i često i nazad. Pa pješke do faksa, skupi se dosta kilometara dnevno.

Još se teram ići trčati, ali to bi mogao od večeras krenuti. Samo da ne padne kiša.  

Đuro#2155,
16 godina
Rast mišića i visina

Imam jedno pitanje, znaci vec idem u teretanu oko 7 mjeseci i radio sam do sad cijelo vrijeme po ovom programu malo mjenjo vjebze i  tako.. i sad napravio sam jednu stanku od tjedan dana i u ponedeljak bi trebao opet krenut.. pa me zanima koji bi mi program preporucili za masu i npr ak nadje neki program za masu za 3 puta tjedno.. dal da njega korsitim ili da nadjem nes drugo s kojim idem 4 puta djedno.. jer od kad sam kreno idem 4 puta..

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Imam jedno pitanje, znaci vec idem u teretanu oko 7 mjeseci i radio sam do sad cijelo vrijeme po ovom programu malo mjenjo vjebze i  tako.. i sad napravio sam jednu stanku od tjedan dana i u ponedeljak bi trebao opet krenut.. pa me zanima koji bi mi program preporucili za masu i npr ak nadje neki program za masu za 3 puta tjedno.. dal da njega korsitim ili da nadjem nes drugo s kojim idem 4 puta djedno.. jer od kad sam kreno idem 4 puta..

Uf previše vježbi u tvome programu. Koji će ti ku*rac tri vježbe za istu funkciju tricepsa, a da ne govorim da možeš rasti na dosta manje volumena. Usto potisak na smith mašini.{#}

Probaj 5x5 ili Lyle McDonaldovu Generic Bulk Rutinu.

16 godina
Rast mišića i visina

Ja radim po ovom

s tim da kad radim sklekove jos na leptiru i bencu napravim po 3 serije, i kod zgibova napravim biceps i leđa 3 serije.... noge mi se neda radit iako vozim bic svaki dan 8 km al pocet cu i to ovih dana. 

Calisthenic {#}

17 godina
maxy0 kaže...

Ja radim po ovom

s tim da kad radim sklekove jos na leptiru i bencu napravim po 3 serije, i kod zgibova napravim biceps i leđa 3 serije.... noge mi se neda radit iako vozim bic svaki dan 8 km al pocet cu i to ovih dana. 

Calisthenic {#}

i sto si postigo? kakvi su rezultati s tim?

16 godina
mar123 kaže...
maxy0 kaže...

Ja radim po ovom

Calisthenic {#}

i sto si postigo? kakvi su rezultati s tim?

rezultati su jako dobri (tako mi govore svi u skoli {#})... pojavljuju se misici za koje prije nisam znao, vjerojatno zbog sipke, dobro mi se tijelo definira, ja zadovoljan

17 godina
Rast mišića i visina

aj baci sliku koju.

13 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Ja radim po ovom

Calisthenic {#}

Calisthenics ti je inace kad radis samo vjezbe koristeci svoju tezinu

UCV
16 godina
pejkan_ucv kaže...
maxy0 kaže...

Ja radim po ovom

Calisthenic {#}

Calisthenics ti je inace kad radis samo vjezbe koristeci svoju tezinu

Znam da je. Inace sam samo i radio sa svojom tezinom i tek sam odnedavno ubacio leptir i benc u trening 
Stavim koju sliku poslije

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.4.2013 20:38 (maxy0).
16 godina
mar123 kaže...

aj baci sliku koju.

evo od neki dan

14 godina
maxy0 kaže...

Ja radim po ovom

Calisthenic {#}

Da te pitam u vezi ovog, oce mi to pomco pri topljenju masnih naslaga s trbuha, mislim nemam sad neko salo da sam masan i da se preljeva neg onak fakat malo al opet smeta. Ili bi trebo bas ic kardio radit?

17 godina
neaktivan
CM weitE! kaže...

Da te pitam u vezi ovog, oce mi to pomco pri topljenju masnih naslaga s trbuha, mislim nemam sad neko salo da sam masan i da se preljeva neg onak fakat malo al opet smeta. Ili bi trebo bas ic kardio radit?

isto pitanje...meni je čak i bitnije od tog malo na trbuhu da sise maknem jednom zauvijek

17 godina
Rast mišića i visina

a pocnite trcat vec je sto puta receno.

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Trcanje decki, najefikasniji nacin za izgubit salo
14 godina
Rast mišića i visina

Jel moram trcat na ovak vani tipa nasip i to ili mogu i na traci u teretani? Jer nemrem ovak bas dugo trcat a na traci mogu po pol sata malo vise...

17 godina
Rast mišića i visina

a trcanje je trcanje, gdje god.

14 godina
mar123 kaže...

a trcanje je trcanje, gdje god.

oke :) hvala

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Trcanje tek na kraju treninga u teretani jer se tad pocinju topit masti, a prvo se trosi glikogen.

EDIT: znam da je ova ekipa sa sipkama gore razvijena, ali me zanima kako noge treniraju. to sto cucnjeve naprave dođu do svog nekakvog maksimuma.

In absolute terms, I am the most legally persecuted man of all times, in the whole history of mankind, worldwide. Silvio Berlusconi 2009.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.4.2013 12:24 (Trustek).
15 godina
neaktivan
maxy0 kaže...
mar123 kaže...

aj baci sliku koju.

evo od neki dan

super si.. :)

17 godina
Rast mišića i visina

fascinantno mi je da dode do ovakvih prsa samo sklekovima.

15 godina
neaktivan
mar123 kaže...

fascinantno mi je da dode do ovakvih prsa samo sklekovima.

Šta kraće ruke imaš to ćeš prije prsa dobit..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice