Molio bih one koji imaju iskustva sa trgovinom proteini.si da mi kažu koliki su svi carinski troškovi i porez na paket koji naručujem u Hrvatsku.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bio sam kod doktora i kaze mi da su mi misici unisteni(propali unutra) zbog nekog zivca i kraljeznice,jel imao ko kakva iskustva s tim i jel mi mozete dat savjet sa ovim elektro necim il kak vec ta terapija se zove. Pijem tablete protiv bolova fkt previse pocelo bolit i sve puca kakav god pokret napravio
Edit:rasplakat cu se kako sam glup kaj prije nisam isao kod doktora,i savjet odnosno moja lekcija kad vjezbas vjezbaj pravilno(jesam) ak te nes boli tak jako da ne mozes vjezbat a sigurno znas da nije upala misicanodmah kod doktora,spavajte(nisam) jedite vise nego kaj vam je "dovoljno" i nemojte se drogirat :)
Daj ti prepiši što je doktor dijagnosticirao, ne propadaju mišići od živca, to si nešto pobrkao.
struja mikrogrčenjima drži mišiće da ne atrofiraju, malo prokrvljuje, ali ti neće toliko pomoći
kao rehabilitacijske vježbe. No za njih moraš točno znati što ti je.
Jel ti doktor dao upitnicu za rehabilitaciju?
inače nemaš straha, mišići neprestano propadaju i izgrađuju se, ako nije baš neurodegenerativna
bolest, sve se to izgradi. Pogledaj sportaše koji su imali doslovna puknuća i raznesene ligamente,
poput kostelića, blanke vlašić ili da silve - kad se zna što i kako, mlad si, i bude to sve ok:)
Ali da si trebao ranije doktoru-trebao si.
Mogu uocit da mi je livi prsni misic poprilicno oblikovaniji pa mozda i veci od desnog, s obziron da san desnjak. Zna li netko kako se to moze ispravit? Neko san vrime cak pliva jace desnon rukog al sta je samo rezultiralo nejednakog razvoja trokuta :/
Mogu uocit da mi je livi prsni misic poprilicno oblikovaniji pa mozda i veci od desnog, s obziron da san desnjak. Zna li netko kako se to moze ispravit? Neko san vrime cak pliva jace desnon rukog al sta je samo rezultiralo nejednakog razvoja trokuta :/
Promijeni ruku. 
P.s. da vas pitam, koliko litra mlijeka ima grama?
Nemam vagu blizu, a čitam kalorije za mlijeko, pa piše da u 100 g ima 67 kcal.
Što bi reklo da u litri ima 670 kcal?
Ako je 1 l = 1000 g.
Koliko ja znam da, sa zobenim popijem oko 0,5l mlijeka i koliko sam vidio pisalo je oko 330.
Uf otkrio sam ubitačnu kombinaciju:) ako nekome treba za marendu, za međuobrok ili nešto:)
Voćni jogurt sensia, onaj veći, i unutra pahuljice ubacit, one žitarice sa raznim voćem sušenim. Popio sam to jučer oko 4 i do navečer me držalo, morao sam na silu jest posni sir, da ne bude da nisam večerao:)
Jel se dešava kome da nakon nekih vježbi di je glava okrenuta prema dolje počne teći krv iz nosa ?
Jel se dešava kome da nakon nekih vježbi di je glava okrenuta prema dolje počne teći krv iz nosa ?
hmm, ne. odi u doktora.
Nedostatak magnezija.
Imao sam davno s tim problema.
Bio sam kod doktora i kaze mi da su mi misici unisteni(propali unutra) zbog nekog zivca i kraljeznice,jel imao ko kakva iskustva s tim i jel mi mozete dat savjet sa ovim elektro necim il kak vec ta terapija se zove. Pijem tablete protiv bolova fkt previse pocelo bolit i sve puca kakav god pokret napravio
Edit:rasplakat cu se kako sam glup kaj prije nisam isao kod doktora,i savjet odnosno moja lekcija kad vjezbas vjezbaj pravilno(jesam) ak te nes boli tak jako da ne mozes vjezbat a sigurno znas da nije upala misicanodmah kod doktora,spavajte(nisam) jedite vise nego kaj vam je "dovoljno" i nemojte se drogirat :)
Daj ti prepiši što je doktor dijagnosticirao, ne propadaju mišići od živca, to si nešto pobrkao.
struja mikrogrčenjima drži mišiće da ne atrofiraju, malo prokrvljuje, ali ti neće toliko pomoći
kao rehabilitacijske vježbe. No za njih moraš točno znati što ti je.
Jel ti doktor dao upitnicu za rehabilitaciju?
inače nemaš straha, mišići neprestano propadaju i izgrađuju se, ako nije baš neurodegenerativna
bolest, sve se to izgradi. Pogledaj sportaše koji su imali doslovna puknuća i raznesene ligamente,
poput kostelića, blanke vlašić ili da silve - kad se zna što i kako, mlad si, i bude to sve ok:)
Ali da si trebao ranije doktoru-trebao si.
ma može propast zbog živca al sumnjam da se to njemu dogodilo jer onda mišić odumre zauvijek.. a kaj se tiče tvoje propasti to ti je zbog street workouta i bro sciencea, sumnjam da tamo pravilno radite i da imate razrađene programe vidim ja ove kod sebe na kvartu na šta to liči takvo vježbanje... Bože sačuvaj
Uf otkrio sam ubitačnu kombinaciju:) ako nekome treba za marendu, za međuobrok ili nešto:)
Voćni jogurt sensia, onaj veći, i unutra pahuljice ubacit, one žitarice sa raznim voćem sušenim. Popio sam to jučer oko 4 i do navečer me držalo, morao sam na silu jest posni sir, da ne bude da nisam večerao:)
ne bu išlo to te napuni i napuhne ne valja tako nešto i još izgubiš apetit za veći dio dana.. nije cilj da ne ogladniš više nakon obroka nego da jedeš hranjivi zdravi obrok koji je lagan i da brzo opet ogladniš pa da možeš lakše trpat još hrane u sebe
može ti bit... meni je znalo zbog slabijih kapilara u nosu (stare ozljede itd, može bit i prirođeno), znalo mi je i u mirovanju i u snu počet... vjerojatno ti nema nikakve veze, ja sam otišo kod doktora iz predostrožnosti al mi je krvna slika ispala savršena i kardiološki pregledi savršeni (iako imam šum na srcu, prirođeni).. to ti vjerojatno nije ništa (sad u doba alergija je i za očekivat takvu iritiranost) al svejedno te nikaj ne košta otić kod obiteljskog doktora da ti malo pogleda i savjetuje te.. do tad možeš izbjegavat takve vježbe
btw koje to opće vježbe radiš okrenut prema dolje??? ja izradim cijelo tijelo bez ijedne i slične vježbe.. promijeni program na nekaj normalno i gotovo
al zagorec kaže...
može ti bit... meni je znalo zbog slabijih kapilara u nosu (stare ozljede itd, može bit i prirođeno), znalo mi je i u mirovanju i u snu počet... vjerojatno ti nema nikakve veze, ja sam otišo kod doktora iz predostrožnosti al mi je krvna slika ispala savršena i kardiološki pregledi savršeni (iako imam šum na srcu, prirođeni).. to ti vjerojatno nije ništa (sad u doba alergija je i za očekivat takvu iritiranost) al svejedno te nikaj ne košta otić kod obiteljskog doktora da ti malo pogleda i savjetuje te.. do tad možeš izbjegavat takve vježbe
btw koje to opće vježbe radiš okrenut prema dolje??? ja izradim cijelo tijelo bez ijedne i slične vježbe.. promijeni program na nekaj normalno i gotovo
Ma to mi se desilo 2 puta u zadnjih tjedan dana, al prije nikad. Vježba - npr. najobičniji sklek. Ne vjerujem da je neki problem samo me zanimalo jel ima baš neki poseban uzrok tome.
al zagorec kaže...
Ma to mi se desilo 2 puta u zadnjih tjedan dana, al prije nikad. Vježba - npr. najobičniji sklek. Ne vjerujem da je neki problem samo me zanimalo jel ima baš neki poseban uzrok tome.
Nisam iskusio, ali nakon malo guglanja bi moglo biti ovo:
Allergic irritants in the environment, such as pollen, that irritate your tissues also can cause a nosebleed.
sad mnogi imaju problema jer sve cvjeta, a da nisu ni svjesni da su alergični.
mene alergija lovi kasno u ljeto od onog *benog korova ambrozije, i isto sam
mislio prve dvije godine od pojave da sam prehlađen.
Dakle već su kapilare natekle i lagano veći napor i pritisak krvi i eto.
No naravno, trebao bi biti 100% siguran, dali ti je krvarilo i zimi, i jeti i tako...
26.4 sam narucen kod fizijatra u novoj bolnici(kbc dubrava) a ovo za kraljeznicu i zivac obadvoje je to spomenula al ja jerojatno nisam dobro prenio,kad sam joj objasnio bolove i pokazao misice kako izgledaju sad i to mi je rekla. Pa kad odem cu sve napisati kaj ce mi reci. I jedna molba jel mi mozete dat neki program za noge i trbusnjako posto s rukama ne smijem ni drkat haha,koliko da trcim vozim bickl jedem itd
26.4 sam narucen kod fizijatra u novoj bolnici(kbc dubrava) a ovo za kraljeznicu i zivac obadvoje je to spomenula al ja jerojatno nisam dobro prenio,kad sam joj objasnio bolove i pokazao misice kako izgledaju sad i to mi je rekla. Pa kad odem cu sve napisati kaj ce mi reci. I jedna molba jel mi mozete dat neki program za noge i trbusnjako posto s rukama ne smijem ni drkat haha,koliko da trcim vozim bickl jedem itd
a da malo oladis i jedes normalno, dok to sve ne prođe, mom starom je kicma sj*bana, propadaju mu misici- ima parkinsona i ide na treapije negdje u bolnicu ali on radi s utezima bas da mu misici ne bi propadali.
ne bu išlo to te napuni i napuhne ne valja tako nešto i još izgubiš apetit za veći dio dana.. nije cilj da ne ogladniš više nakon obroka nego da jedeš hranjivi zdravi obrok koji je lagan i da brzo opet ogladniš pa da možeš lakše trpat još hrane u sebe
Zasto bi mi bio cilj što više hrane trpat u sebe ako mi je cilj smršavit i što manje jest??
Zato da ne gubis misice?
Zato da ne gubis misice?
Mah jebo to, prvo da se ja rješim sala oko struka pa onda mogu počet gradit mišiće, šta će mi mišići ako se ne vide od sala?
A da oću jest stvarno mi nije problem, mogao bi pojest kad god bilo što. Nakon ručka nakon 15 minuta sam gladan čovječe.
Zato da ne gubis misice?
Mah jebo to, prvo da se ja rješim sala oko struka pa onda mogu počet gradit mišiće, šta će mi mišići ako se ne vide od sala?
A da oću jest stvarno mi nije problem, mogao bi pojest kad god bilo što. Nakon ručka nakon 15 minuta sam gladan čovječe.
Da makneš salo nije bitno kolko jedeš nego što jedeš ,povečaj unos proteina ,smanji šečer i ugljikohidrate
Zato da ne gubis misice?
Da makneš salo nije bitno kolko jedeš nego što jedeš ,povečaj unos proteina ,smanji šečer i ugljikohidrate
Mi mozes preporucit neki plan prehrane dobar. Puno vjezbam, pijem samo vodu i ne jedem slatko.
gjurki
http://www.fitness.com.hr/prehrana/dijete/Jelovnik-dnevni-prehrambeni-vodic.aspx
na ovoj stranici imaš zanimljivih savjete o prehrani
Zato da ne gubis misice?
Mi mozes preporucit neki plan prehrane dobar. Puno vjezbam, pijem samo vodu i ne jedem slatko.
skidanje sala. jednostavno.
trebaš kalorijski deficit. unosi manje kalorija. ako sam dobro izračunao, ti bi trebao unosit oko 2300 kalorija.
te kalorije dobiješ iz "dobre" hrane. znaš koja je to hrana, pa neću sad izlistavat.
drugi dio je kardio. trčanje.
kraj.
gjurki
ljudi je li zdravo jesti jaja svaki dan?
Da, trebaš zasićene masti za produkciju testosterona. Ja jedem 5 ili više svaki dan sa maslacem ili sa nekim suhim mesom (slanina, pečenica i pršut), a ponekad pomješam oboje.
"Eat big to get big".
Da, trebaš zasićene masti za produkciju testosterona. Ja jedem 5 ili više svaki dan sa maslacem ili sa nekim suhim mesom (slanina, pečenica i pršut), a ponekad pomješam oboje.
"Eat big to get big".
kako ih spremas?
"Eat big to get big".
kako ih spremas?
Kajgana. Prvo ubacim maslac da se rastopi i dobije onu smećkastu boju prije nego što ubacim jaja + neko sušeno meso ponekad. Posolim jaja prethodno i to je to. Dosta brzo ovo spremim, u manje od 10 minuta.
kajgana su gotova za 3 min.
I ne spremati na čistom maslacu,jer brzo izgara,nego staviti i biljno ulje malo
kajgana su gotova za 3 min.
I ne spremati na čistom maslacu,jer brzo izgara,nego staviti i biljno ulje malo
Tako je, obično biljno ulje bogato cla, koje jaje na njega sa malo šunke da je slađe pojest mmm.
Zato da ne gubis misice?
Ja sam gore objavio plan prehrane za definicju koji ja koristim i vjeruj mi neces bit gladan jer osjecaj gladi daju npr. bijela riza i bijela tjestenina jer one nemaju tolku nutritivnu vrijednost kao ista kolicina neceg integralnog. On t i je low carb plan preharne i jednom tjedno skuhaj 100 g intergralne rize ili integralne tjestenine kako ti se metabolizam ne bi usporio. Smanji malo moje kolicine jer ako nisi toliko visok i tezak ne treba ti. svaki vocni jogurt ti je pun secera, pogledaj si tablicu malo npr ugljikohidrati 16g-od toga seceri 15g, povecaj unos proteina, pripremaj hranu na keramickoj tavi bez ili s jako malo ulja-ja koristim ponekad maslinovo, i obavezno zdjela salate. Ako si u deficitu ponekad ti i malo slatkog nemre nista. Ali pazi u defecitu da ne dođe do katabolizma misica, isto tako misici ti rastu dok spavas a prethodno si vjezbao.