ček volvox jel si se ti to zeznuo ili ja ne lovim sarkazam tu, imaš 185 cm i 185 kg i skino bi to do ljeta?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma nema 185 kg, mislim da bi to za sedamnasetogodisnjaka bio svjetski rekord.
Inače visok sam 185cm i imam 185 kila.
Jacques the second, sumo verzija.
Ima jedan s kvarta, 15 godina, 140 kg
Ma vjerojatno na 85 kg misli covjek i 185 cm visina, jeste ga odma napali :D
Ma vjerojatno na 85 kg misli covjek i 185 cm visina, jeste ga odma napali :D
Pa rekao je već gro puta da ima 85 kg, netko ne kuži zezanciju.
bojim se pomislit na sto lici.
bojim se pomislit na sto lici.
http://3.bp.blogspot.com/-rP_RtqQFrys/TYpSR94zlWI/AAAAAAAAIzs/tPeZZ_K68Wg/s400/lu2.jpg
ali malo veci? :)
LoL zašto tako mislite, ako je visok npr. 190 cm i ima 140 kg, sigurno ne izgleda tako. Ovisi koliko je visok.
i sa 190 cm na 140 kg izgleda ogromno.
i sa 190 cm na 140 kg izgleda ogromno.
Poznajem čovjeka, 192cm i 137 kg, ne izgleda u tolikoj mjeri ogromno.
Bez daljnjega da izgleda pretilo, ali sigurno ne kao dijete na slici.
LoL zašto tako mislite, ako je visok npr. 190 cm i ima 140 kg, sigurno ne izgleda tako. Ovisi koliko je visok.
its a joke, get it?
Kako povecati masu? Dosta jedem, a sve kao da ide u trbuh, ruke slabo.
Sumnjam da se kvalitetno hranis ili unosis previse kalorija. Bitan ti je i sam trening, daj koji podatak da ti mozemo sta bolje rec...
nije bitno samo jest dosta. bitno je ono sto jedes, nemozes jest smeca od namirnica i onda ocekivat nekakav rast misicne mase na tijelu, dobit ces obicno salo.
evo od cega se sastoji moja prehrana(u 2 i pol mjeseca dobio 5.5 kg): dorucak- obicno 3 snite kukurznog kruha(nekad i crni sa sjemenkama) i sirni namaz, obrok prije rucka- pileca prsa u sendvicu, rucak-svaki dan drugi, obicno to bude neko meso(poijedem 2 komada), krumpir/riza, i salata, obrok prije vecere- tu znam prigrist svasta, obicno ono sto nadem u frizideru, ili par snita pastete, ili sirni namaz, uzmem i paradajz, nekad griz napravim od 0.5l mlijeka itd. vecera- posni sir najbolje, ali ja uz njega pojedem i jos nesto, nekad samo kukurzni kruh, a nekad i neke salame uzmem.
od ovakve prehrane sam se dosta izjaco, sala nisam nesto dobio puno(ili jesam ali su mi misici istaknutiji tako da me nije ni briga).
naravno nista od ovog nebi funkcioniralo bez treninga, 3 puta tjedno od sat vremena.
mar fitnes trener 
mar fitnes trener 
jesam nesto krivo reko?
Da sam na tvome mjestu ne bi se brinuo koliko ima normalan ručak kalorija. Prvo, ujutro pojedi to što jedeš. Ručak jedi otprilike normalno, probaj umjesto 4-5 komada pojesti 2-3. Izbaci ove shakeove za večeru, proteine, što će ti to. Pojedi radije nešto normalno. Pojedi to oko 7-8 i nemoj tada jesti voće. Voće ubrzava probavu i biti češ gladan oko 11. Rađe pojedi to voće oko 11 i onda idi spavati.
Inače svinjsko pečenje ti može imati do 500 kalorija na 100g, piletina ti u prosjeku ima 200-250 kalorija na 100 grama. Pa ti vidi koliko pojedeš.
Izbaci shakove, jedi normalno, ubaci više vode i počni hodati, šetati se po ovome vremenu. Kasnije možda i trčat i skinuti ćeš kilograme. Ako kreneš s izgladnjivanjem puknuti ćeš, odustati i vratiti se na staro.
I da ako nisam spomenuo. Izbaci slatko, grickalice, čokoladice, kolače i slično. Teško je ispočetka , ali uz disciplinu stekneš druge navike i uspiješ :)
Ko 1. ono sam se zbunio šta sam napisao 185 kila, imam 85 kila, krivo sam napisao:)
Proteini su mi za mišićnu masu i za regeneraciju mišića, pošto sam svaki dan u teretani osim srijede, a srijedom udaram vreću po sat vremena, noge, ruke ovo ono.Utorak i četvrtak poslje teretane ostanem u dvorani sa lokalnim klubom odigrat mali nogomet. Tako da imam 5 dana intenzivnog treninga, subota i nedjelja ako stignem odem na nogomet sa frendovima. Ne moram se šetat a i nemam vremena, vidio si gore kakav trening imam i mislim da je to sasvim dosta:) Slatko uopće ne jedem, niti grickalice, i samo vodu pijem:) Jedino subotom se zapijem, a kolko sam čuo alkohol jako jako deblja, sad dali je to istina neznam. Nije mi problem tako:) Sad mi je prioritet smršavit barem 5 kila, odnosno izgubit masno tkivo, a to mogu samo prehranom. Tako da cu ova 2 mjeseca pokusat tako jesti ( ujutro shake, pa jogurt sa muslima za marendu, na ručak nešto konkretno tipa meso i riža, ili riba, između ručka i večere voćku koju i poslje treninga oko 9 isti herbalife shake ( i da taj herbalife shake je umjesto prehrane, ima sve što treba tijelu, a ima manje kalorija i jos potice mrsavljenje), a onda kad izgubim malo kila i skinem to malo sala šta imam, jer stvarno ga je malo, ću počet jest kolko toliko normalno, ali opet ne previše i kontrolirano, jer sjećam se prije ja sam se doslovce prežderavao i zato sam se udebljao tih 5 kila. Da sam ostao kontrolirano jest bilo bi u redu, ali ja sam došao sa treninga u 10 i pojeo 3-4 šnite sendviča sa majonezom, kečapom, kulenom, pršutom, sirom, vrhnjem, sve šta je bilo u frižideru, za marendu u školi sam jeo hamburger, nisam doručkovao, jeo sam pohance i gluposti i tako se to nakupi:)
Jbg kolega. Ja napisao za čovjeka od 185 kila.
Tebi bi preporučio više vode, izbjegavaj kruh. Drži se svojeg ritma. Ako misliš brže skinut počni još dodatno trčat. Trčanje je po mom iskustvu uvjerljivo najbolja metoda. Ne jedi po noči. I jedi normalnu hranu. Svaka čast shakeovima al oni su za mene doadtak prehrani. Rađe pojedi neko povrće + shake. S voćem jedino pazi kad jedeš jer ubrzava probavu. I naravno, normalno spavaj.
Vikendom se možeš opustiti ako si kroz tjedan discipliniran. A disciplina je najvažnija
nije bitno samo jest dosta. bitno je ono sto jedes, nemozes jest smeca od namirnica i onda ocekivat nekakav rast misicne mase na tijelu, dobit ces obicno salo.
evo od cega se sastoji moja prehrana(u 2 i pol mjeseca dobio 5.5 kg): dorucak- obicno 3 snite kukurznog kruha(nekad i crni sa sjemenkama) i sirni namaz, obrok prije rucka- pileca prsa u sendvicu, rucak-svaki dan drugi, obicno to bude neko meso(poijedem 2 komada), krumpir/riza, i salata, obrok prije vecere- tu znam prigrist svasta, obicno ono sto nadem u frizideru, ili par snita pastete, ili sirni namaz, uzmem i paradajz, nekad griz napravim od 0.5l mlijeka itd. vecera- posni sir najbolje, ali ja uz njega pojedem i jos nesto, nekad samo kukurzni kruh, a nekad i neke salame uzmem.
od ovakve prehrane sam se dosta izjaco, sala nisam nesto dobio puno(ili jesam ali su mi misici istaknutiji tako da me nije ni briga).
naravno nista od ovog nebi funkcioniralo bez treninga, 3 puta tjedno od sat vremena.
Zapravo možeš, kalorije su bitne, ali mana je što izostavljaš puno mikronutrijenata (vitamine i minerale).
Predlažem da ovo pročitaš. Fenderove postove.
Tebi bi preporučio više vode, izbjegavaj kruh. Drži se svojeg ritma. Ako misliš brže skinut počni još dodatno trčat. Trčanje je po mom iskustvu uvjerljivo najbolja metoda. Ne jedi po noči. I jedi normalnu hranu. Svaka čast shakeovima al oni su za mene doadtak prehrani. Rađe pojedi neko povrće + shake. S voćem jedino pazi kad jedeš jer ubrzava probavu. I naravno, normalno spavaj.
Vikendom se možeš opustiti ako si kroz tjedan discipliniran. A disciplina je najvažnija
Haha to bi stvarno bilo previse:) Hvala na savjetima:) jel smijem pit subotom npr.? Ce me to jako debljat ili se mogu opustit malo?:)
gjurki
mar fitnes trener 
jesam nesto krivo reko?
Ne,šalim se :)
Ajde momci "opalite" koju fotku da vidimo kako napredujete
Kako povecati masu? Dosta jedem, a sve kao da ide u trbuh, ruke slabo.
moraš vježbat da ti ne bi u trbuh otišlo sve, i pojačano vježbaj ruke ak ti ne rade dovoljno i jedi kvalitetnu hranu s kvalitetnim rasporedom hranjenja.. samo bez puno muke oko tog rasporeda, ak mogu živine u zoološkom vrtu mogu i ljudi
Haha to bi stvarno bilo previse:) Hvala na savjetima:) jel smijem pit subotom npr.? Ce me to jako debljat ili se mogu opustit malo?:)
pit bolje nemoj ali svejedno je alkohol će ti većinom eliminirat vodu iz organizma pa samo pazi kak piješ.. možda će ti bit glup savjet (posebno jer ne znam kolko i čeg piješ) al ako piješ puno pivica kad izađeš onda između svake ili svake dvije pive uzmeš jednu običnu čašu vode (ne jamnicu), tako ćeš i manje pit i više ćeš bit hidriran.. al uglavnom nemoj baš jako puno pit al opustit se možeš
pogledajte samo kolko vam kalorija sadrzi alkohol, pogotovo zestoka pica, pa razmisli kolko trening trebas napravit da potrosis to sve.
inace, jel dovoljno za bicepse u trening napravit pregib sipkom(max tezina koju mogu) 3 serije po 5 ponavljanja ili trebam jos neku vjezbu za biceps?
pogledajte samo kolko vam kalorija sadrzi alkohol, pogotovo zestoka pica, pa razmisli kolko trening trebas napravit da potrosis to sve.
inace, jel dovoljno za bicepse u trening napravit pregib sipkom(max tezina koju mogu) 3 serije po 5 ponavljanja ili trebam jos neku vjezbu za biceps?
Dovoljno je, jos ako radis zgibove i "dumbbel/barbell rows" taman ti je.
pit bolje nemoj ali svejedno je alkohol će ti većinom eliminirat vodu iz organizma pa samo pazi kak piješ.. možda će ti bit glup savjet (posebno jer ne znam kolko i čeg piješ) al ako piješ puno pivica kad izađeš onda između svake ili svake dvije pive uzmeš jednu običnu čašu vode (ne jamnicu), tako ćeš i manje pit i više ćeš bit hidriran.. al uglavnom nemoj baš jako puno pit al opustit se možeš
Ma kakva piva, ne volim previše pivu:) Ili jeger ili jackie pijem:)
Imaš nešto pošarano olovkom na leđima 
malo štrajkaš sa donjim leđima :) ,super ramena, jel ti ono netko fejlo tatoo ili sta,neka kineska slova i onda našarano oko njih nešto
EDIT: dobit ćeš jezikovu juhu od novaka za trapeze,fakat su ti se rastegnuli totalka