2Kn nije puno, ali kvaliteta je upitna.
neznam budem probao pa javim,čisto sumljam da je lošiji od ovog iz dm-a
2Kn nije puno, ali kvaliteta je upitna.
neznam budem probao pa javim,čisto sumljam da je lošiji od ovog iz dm-a
Pozdrav BUGovci!
Naime ja sam visok 175cm,a imam samo 55 kg.Zanima me samo kako da se hranim??Jel moze netko preporuciti neki plan prehrane i dal da koristim whey odmah od pocetka.
I zanima me jos za sta se koristi grozdani secer??
Pozdrav BUGovci!
Naime ja sam visok 175cm,a imam samo 55 kg.Zanima me samo kako da se hranim??Jel moze netko preporuciti neki plan prehrane i dal da koristim whey odmah od pocetka.
nemoj se zamarat wheyem i grožđanim šećerom (osim ako si dijabetičar) i samo za početak jedi sve kaj ti mama doma skuha i to u velkim količinama (malo pazi da ne unosiš puno masti i jednostavnih šećera).. kalorijske vrijednosti nek ti budu visoke i dosta proteinske hrane (možeš preferirat hranu tipa piletina, grah, općenito meso (teletina je odlična) i možeš dosta mlijeka pit jer je hranjivo). plan prehrane ne trebaš jer nisi profi sportaš samo se trudi da dovoljno jedeš i dovoljno vježbaš jer bez vježbe nećeš nikakve kile dobit
Pozdrav BUGovci!
Ovo što je Novak92 rekao i usto ciljaj ispočetka na 2500 kalorija, ako vidiš da dobivaš više od 0.5-1kg tjedno i previše se mastiš smanji unos.
Ovo bi trebalo pokriti tvoja pitanja.
Jesam li u dobroj ravnoteži imam 15 godina bavim se hrvanjem imam 173 cm i 67 kg da počnem još doma vježbat
za 2 mjeseca ću se ispisat sa hrvanja jer krećem u srednju a i treniram već 4 godine i više mi se neda
67 kg na 1.73m je taman za početak buildinga. Nisi mršav, niti debeo. Idealna podloga za vježbanje.
a jel dobro 15 god 181 cm 66 kg ;D
75kg bi trebao bit minimun za 180-185cm. Al ako misliš sredit prehranu i uravnotežit je ne vidim razloga zašto ne bi krenu u teretanu. Kalorijski suficit i miran si.
vapor kod mene teretana 100 kn mjesecno ebo to xD preskupo.. rade cu kod kuce :) a za prehranu sta da jedem preporuci xD
Vjerujem da bi nas dosta tu bilo sretno da moze u teretanu za 100kn na mjesec vacina placa x2 x3 cifre
Vjerujem da bi nas dosta tu bilo sretno da moze u teretanu za 100kn na mjesec vacina placa x2 x3 cifre
a ne da je 100 kn mjesecno placao bi sa zadovoljstvom, 260 kn nedam :)
Kod mene najjeftinija 150 sa nekim učeničkim popustom ali mi je ta predaleko, sve ostale su 200+...
Tako da sam osuđen na treninge kod kuće...
270 kod mene..
Btw. jučer i danas sam se sunčao na balkonu i dobio laganu bojicu..odma mišići su istaknutiji 
270 kod mene..
Btw. jučer i danas sam se sunčao na balkonu i dobio laganu bojicu..odma mišići su istaknutiji 
Što si ti stavio na sebe da si na ovom suncu uhvatio za dva dana boju?

270 kod mene..
Što si ti stavio na sebe da si na ovom suncu uhvatio za dva dana boju?

Sunce prži kod mene već :)
Kod mene je cijena teretane 180kn s tim da možeš ići max. 2 puta tjedno, s tim da kad dođeš u teretanu možeš biti koliko god sati želiš, preglupo.
kako oni gledaju to kolko si ti puta doso na tjedan?
pišu
Osijek - XXL = 150 kn 12 x/mjesečno.
A 180 kn je unlimited 
Za članove koji su duže od 6 mjeseci - cijena je 120 kn ako se ne varam.
pišu
kod mene uopce nema te opcije u teretani.
cijene su ovakve. neogranicen pristup 6 dana u tjednu- 200 kn, za sve srednjoskolce 100 kn.
Bok ekipa!
Želio bi skinuti masne naslage i učvrstiti tijelo, jedino vrijeme koje imam za vježbanje je ujutro od 06:00 do 07:10. Jeli je to dobro vrijeme za skidanje naslaga, na posao idem pješice, 1.3 km tamo i nazad, tako da i to troši nešto.
Sastavio sam si neke vježbe za ujutro, tj. da prije odlaska na posao vježbam na prazan želudac. Pomaže li to skidanju masnih naslaga, znači vježbanje ujutro nakon buđenja?
Evo neke vježbe koje sam sastavio pa da podjelim:
1. „Jumping Jack's“– 60 komada
2. Sklekovi – 16 komada
3. Trbušnjaci – minuta (1 min.)
4. Čučnjevi – minuta (1.min)
5. Iskorak – 20 komada
neces s tim bas skinut masne naslage, bar ne u nekom normalnom vremenu. bolje radi cardio, nadi pola sata u danu i idi trcat, tako ces najbrze skinut.
Ne vjerujem da bih mogao istrčati 30 minuta u komadu, a koliko puta tjedno da trčim?
Ne vjerujem da bih mogao istrčati 30 minuta u komadu, a koliko puta tjedno da trčim?
Kreni laganim intenzitetom u prvim tjednima dok ne stekneš rutinu/kondiciju.
Poslije pojačavaj.
Procijeni koliko možeš i toliko trči tjedan dana.
Pa zatim pojačavaj za 1, 2 ili 5 minuta.
Može li ovako za početak: 15 minuta, 4 puta tjedno?
Kod kuće imam veliko dvorište, cijelo nogometno igralište skoro, mogu li ja na tom prostoru raditi dužine (naprijed-nazad) ili u krug ići? Nagib je negdje 55 stupnjeva.
Pozdrav dečki,
ja sam malo sretniji od Vas, pa imam dobro opremljenu teretanu u podrumu, godinu i pol nisam redovito vježbao, nego kad bih uhvatio vremena i malo rekreacijskog sporta, pa mi je opala mišićna masa, a količina "sala" porasla, a prije toga sam intenzivno trenirao košarku i bio u jako dobroj formi. Kakav bi trening preporučili za nekih 4-5 puta tjedno, od sprava imam gotovo sve, i čak onaj "orbitrek". Cilj mi je opet se vratiti u formu tj. imam 190cm i sada 93kg, uvijek se krećem oko 90, jedino opet želim istaknutije mišiće...
ali ja 15 god imam >.< necu od roditelja uzimat 100 kn nisam lud,ma štijem bašcu,cjepam drva,trcim po igralistu dizem uteg kod kuce el to dobro ?
ali ja 15 god imam >.< necu od roditelja uzimat 100 kn nisam lud,ma štijem bašcu,cjepam drva,trcim po igralistu dizem uteg kod kuce el to dobro ?
Dobro je sve to jer svaka fizička aktivnost uglavnom ima neke pozitivne posljedice.
Ali činjenica je u tomu da u teretani možeš na kvalitetnoj razini izgrađivat sve mišićne skupine jer za to imaš specijalizirane sprave.
Iskreno 100kn je pussy smoke cijena, danas praktički nemožeš pronać bilo kakav sport za trenirat za takvu cijenu, a kamoli teretanu.
Roditeljima bi trebalo bit veće zadovoljstvo da ti plaćaju teretanu, nego da im kažeš da ti kupe nov PC za godinu, dvije.
Ne kuzim, neki se cak zale sta je kod njih 100 kuna teretana
.. pa kod mene u Rijeci 200 + nema sanse da se nade ispod te cijene.
Mike previše sere i obećava usto skupo naplaćuje informacije koje se mogu lako naći na internetu. Ako vjeruješ u afterburn efekt znanost je odavno ga raskrinkala, nema on toliki efekt kao što mnogi misle. Bolje ti je da odeš na teretanu.net i čitaš sve od Fendera, Janjetine i Zmaje.
Radije prati IceCreamFitness i LiftingforLife.
Bok ekipa!
Želio bi skinuti masne naslage i učvrstiti tijelo, jedino vrijeme koje imam za vježbanje je ujutro od 06:00 do 07:10. Jeli je to dobro vrijeme za skidanje naslaga, na posao idem pješice, 1.3 km tamo i nazad, tako da i to troši nešto.
Sastavio sam si neke vježbe za ujutro, tj. da prije odlaska na posao vježbam na prazan želudac. Pomaže li to skidanju masnih naslaga, znači vježbanje ujutro nakon buđenja?
Evo neke vježbe koje sam sastavio pa da podjelim:
1. „Jumping Jack's“– 60 komada
2. Sklekovi – 16 komada
3. Trbušnjaci – minuta (1 min.)
4. Čučnjevi – minuta (1.min)
5. Iskorak – 20 komada
jutro ti je savršeno za radit cardio treninge, znači samo uzmi trčat 20 minuta bar, pa malo hodat pa se još malo rastrčat i začas ćeš skinut salo, uz pravilnu prehranu naravno jer nije trčanje čarolija