- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljubomorne duše mogu da mi puše
ovisi kako radiš čučanj,jel ideš do poda skoro ili napola samo
ja 25
Idem skroz do poda kolko god mogu.Noge su me UBIJALE kasnije,jedva sam hodao.Definitivno najiscrpljujuca vjezba koju sam probao.
Ljubomorne duše mogu da mi puše
kako namjestit tu sipku na leda tako da ne shebem leda od tezine, tj dal da vise pridrzavam rukama sipku ili?
kako namjestit tu sipku na leda tako da ne shebem leda od tezine, tj dal da vise pridrzavam rukama sipku ili?
nemas sta namjestati sipku.PAZI samo na leđa.drzi ih ravno i ne pretjeruj sa kilažama!
Nije premalo, početnik bi trebao počinjati od nula kila tereta, jer sam viđao da ljudi
koji su uvjereni da imaju snage u nogama, imaju muskulfiber i od deset praznih čučnjeva.
Dakle, nije stvar u kilama nego u tome kako se osjećaš, jesi li mišići navikli na tu radnju
i poslije tempiraš toliki teret da otprilike deset čučnjeva odradiš bez umiranja i opasnosti
od ozljede. Za čučnjeve s prečkom, isto tako, vježbajte samo s prečkom, pa pomalo.
Jako se lako leđa bace u grč ili upalu ako nije pravilno držanje/izvođenje, a to je naravno
jedna od najgorih stvari koja vam se može desti jer leđa nose kompletnu mobilnost, stabilnost
i temelj su gomile vježbi. Da ne spominjem da gadno bole.
kako misliš do poda? čučanj se izvodi da su natkoljenice usporedne s podom
e nisam gledo video koji je stavio netko kao odgovor pa ne znam jel sad samo ponavljam iz njih, al ja uvijek namještam šipku na trapeziuse (tako su me davno učili treneri i iskusniji momci) i to je po meni najbolje nikad nisam imo problema s takvim držanjem (a sad kako većina trapeziuse ne vježba ne znam jel imate di tu šipku onda naslonit) i kad se oslanja mora se pazit da se ne pritisne c7 (najizbočeniji kralježak) jer je onda bol i nakon vježbe a i već tijekom naslanjanja neugodna i dosta izražena
znam na sto mislis, tako ja i radim, samo pitam za svaki slucaj.
Brat mi trenira kick boks, pa je kupio vreću. Danas u jučer sam malo to udaro i nakon treninga mi se ruke tresu ko da imam parkinsa... jel to normlano?
Kaj se tu skupljaju hipohondri?
Evo prestao sa treniranjem rukometa, krenuo sad ponedjeljak srijeda petak teretana po sat i pol, a utorak i četvrtak mali nogomet da se malo rastrčim.
Jel zna netko neke dobre programe za teretanu za mršavljenje, imam nešto sitno sala, trebao bih nekih 4-5 kila smršavit da dođem na svoje, malo sam se opustio preko zime. Počeo sam sad pazit na prehranu lagano tako da s tim nema problema. Samo ako netko ima neki program za teretanu sa prikazom vježbi jer ja dođem unutra i radim onako bezveze kako mi se prohtije, a to baš nije korisno ni zdravo. Uglavnom trebao bi mi trening za gornji dio tijela, noge imam dosta jake od rukometa, tako da njih ne trebam.
nema veze sto su ti noge jake, trebas i njih trenirat. inace mnogo ljudi kaze npr noge su mi jake, ruke su mi jake, itd a na kraju kad probaju dic odredenu kilazu u cucnju vide da i nisu bas jake.
nema veze sto su ti noge jake, trebas i njih trenirat. inace mnogo ljudi kaze npr noge su mi jake, ruke su mi jake, itd a na kraju kad probaju dic odredenu kilazu u cucnju vide da i nisu bas jake.
A dobro ako ti tako kažeš:) Ali mislim da 2 puta tjedno nogomet od sat i pol mi je dosta za noge, baš se pošteno istrčim, čak me drugi dan bole. Ali ako treba noge radit radit cu nije problem.
A dobro ako ti tako kažeš:) Ali mislim da 2 puta tjedno nogomet od sat i pol mi je dosta za noge, baš se pošteno istrčim, čak me drugi dan bole. Ali ako treba noge radit radit cu nije problem.
treba treba noge uvijek ali sreća je da ne trebaš puno vježbi za noge, dobro ti je radit leg press, čučanj, deadlift i nešto za list (obično izdizanje na prste pod teretom ti je dovoljno)
na koje misice utjece military press?
ramena i malo triceps
Ma nije los nogomet, ali za jake noge treba radit cucnjeve, mogu tebi bit velike noge, al ne znaci da su jake.
a dobro ak trenira nogomet.znaci nisu mu noge debele!
ak ides u teretanu i imas biceps-triceps nemora znaciti da ces u boxu imati jaki udarac.
sve zavisi sta zelis od nogu?
da podignes 200kg ili da ok izgledaju?
meni bi osobno bilo bitnije da dobro izgledjau nego da mogu dic neke bjesne kilaze s njima. prvenstveno sam krenuo s vejzbanjem zbog dobrog izgleda.
gjurki
Al nema smisla da si ogroman, a nemas snagu. Zato su mrtva dizanja, cucnjevi i izbacaj dobri, jer dobijes oboje, uz ovo dodas i zgibove i netrebas nista više radit.
evo jedan kratki tekst za pocetnike koji bi na masu.
http://body.ba/bodybuilding/trening-i-vjezbe/neizbjezne-vjezbe-za-masu/42
Evo jedna anketa koja do sada nije bila . Pitanje glasi :
Koji broj stopala imate ??
| 0 | 39-40 |
|---|---|
| 14 | 41-42 |
| 21 | 43-44 |
| 18 | 45-46 |
| 6 | 47+ |