Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.702.170
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Rast mišića i visina
insomniac kaže...
Top Bugovac kaže...
15, 185cm, 69gkg

Whey mozes uzimat

...

Elite Whey

MyProtein Whey

...

Ne trebaju mi ovi za dobivanje težine.

Učili smo iz biologije da proteini smanjuju energiju aktivacije(Znači da neke tvari izgaraju pri manjim temperaturama). Znači li to da će mi kalorije prije sagoriti kad uzimam proteine?

I isplati li se uzimati proteine ako vježbam dva puta na dan, jednom na treningu u dvorani, a drugi je kod kuće(i to su dva ubojita treninga)?

I može li mi netko reći kako se riješiti osjećaja umora u mišićima(bez smanjenja broja i količine treninga)?

I think the president is smoking weed, Bumpin' his beat, Makin' a livin' out of my misery...
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 0:22 (Top Bugovac).
15 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...

Učili smo iz biologije da proteini smanjuju energiju aktivacije(Znači da neke tvari izgaraju pri manjim temperaturama). Znači li to da će mi kalorije prije sagoriti kad uzimam proteine?

I isplati li se uzimati proteine ako vježbam dva puta na dan, jednom na treningu u dvorani, a drugi je kod kuće(i to su dva ubojita treninga)?

I može li mi netko reći kako se riješiti osjećaja umora u mišićima(bez smanjenja broja i količine treninga)?

Isplati se uzimat proteine ako ides an izgradnju polako lijapo misica.
naravno,najbolje je ako imas neki temelj,tj da si vec oblikova misice pa da na to dolazi novi. tako ces izbjec asimetriju...otprilike recenoh hah

I isplat se samo ako ti misic puca,znaci da nemozes vise dizat jelde...Ako radis puno da trosis misic.

Kako se rjesit umora? Ja ne osjecam taj umor haha,Dok radim u teretani dizem i obaram osobne rekorde...ako nisam tjedan dana vidio teretane,vec sam pao 20%

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Bia u teretani, upisao se... Lik mi je rekao da radim na nekom orbitreku ako me bole leđa... ugl. danas sam probavao sprave... Neloše, ali nemam program, pa sam zamolio ovog prijatelja da mi malo nešto sastavi pošto tamo već trenira dulje vrime, pa zna sve sprave :D

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Isto ti nije lose ic ranije lec,odmarat se •

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
16 godina
Top Bugovac kaže...
insomniac kaže...
Top Bugovac kaže...
15, 185cm, 69gkg

Whey mozes uzimat

Mjerica je 30 g u kojoj je od 23 do 28 gr proteina. OPvisi koji su

Među boljima su
Weider Gold Whey
Whey Standard
Elite Whey

MyProtein Whey

...

Učili smo iz biologije da proteini smanjuju energiju aktivacije(Znači da neke tvari izgaraju pri manjim temperaturama).  Znači li to da će mi kalorije prije sagoriti kad uzimam proteine?

Nije to ubojit trening ako mozes jos jedan kod kuce ;)
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Dobro jutro! Bole me prsa za poludit :D

15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Istegni se bolje na kraju treninga. Nekad ce smanjit upale.

vrucajanjetina kaže...

+1 :D

16 godina
neaktivan
insomniac kaže...
1.Lovac kaže...

Šta radite vi za zagrijavanje prije vježbanja i kako se istežete poslije?

15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
insomniac kaže...
1.Lovac kaže...

Šta radite vi za zagrijavanje prije vježbanja i kako se istežete poslije?

Ah,neznam ti objasnit ...ono...sta na tjelesnom radite? za zagrijavanje?
Istezanje,pretty jednostavno,ja sam nasa kako mi odgovara za prsa za ruke za ramena za sve,samo trazis trazis,i kad nades da osjecas  zatezanje,to je to...

Ima na netu dosta toga isto.
Google ti je prilatelj

Proud to announce haha
Dobio sam 2 cm na rukama.

3 cm na butovima.

isto tako na prsima,

Na ramenima 2 cm.

na vratu 1

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2012 13:38 (insomniac).
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Aj nešto ću iskombinirat :D

Nego bole me prsa i biceps me počeo bolit od jučer, dal da odem danas opet vježbat ili da se odmaram...

Ako odem vježbat, šta da radim?

15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Aj nešto ću iskombinirat :D

Nego bole me prsa i biceps me počeo bolit od jučer, dal da odem danas opet vježbat ili da se odmaram...

Ako odem vježbat, šta da radim?

Noge

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Meni ide
Prsa Ramena Triceps
Noge
Ledja Trapez

Biceps Podlaktice

4 dana tjedno :)

Trbusnjake radim svaki 2-3 dan

16 godina
neaktivan
insomniac kaže...

Meni ide
Prsa Ramena Triceps
Noge
Ledja Trapez

Biceps Podlaktice

4 dana tjedno :)

Trbusnjake radim svaki 2-3 dan

za noge imam samo ovo i onu orbitrek traku :D
al danas ću odradit 20 min te orbitrek trake i malo vježbat ramena :P

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2012 14:33 (1.Lovac).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Nemas hamcurl spravu?

Di lezis na stomaku,i dozes donji dio noge?

16 godina
neaktivan
insomniac kaže...

Nemas hamcurl spravu?

Di lezis na stomaku,i dozes donji dio noge?

pogledat ću danas, ali mislim da nema. jel mi možeš nać neku sliku te sprave da vidim...

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Zar nije Orbitrek najviše za mršavljenje??

16 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Meni lik rekao da se to zove orbitrek, ja tako prenio vama :D (inače lik tamo nije ništa... pa ono)

15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
DuMe kaže...

Meni lik rekao da se to zove orbitrek, ja tako prenio vama :D (inače lik tamo nije ništa... pa ono)

Pa da..samo jedna sprava je orbitrek,najpoznatija bicikla :)

16 godina
neaktivan
DuMe kaže...
1.Lovac kaže...
DuMe kaže...

Pa da..samo jedna sprava je orbitrek,najpoznatija bicikla :)

šta je, da je, pomogla mi je malo otklonit bol iz leđa...

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pozdrav, zanima me koliko je l-carnitin koristan, treniram rukomet konstantno 5 puta tjedno, subota imam utakmice, nedjelju odmaram. Imam malo(al stvarno malo) i sad bi to želio maknut od kraja, i drugi prijatelj koji samnom trenira je dosta punašan:)(pivota igra:)) i on bi isto želio, pa smo mislili kupi taj l-carnitin koji nam je kolega iz kluba preporučio, pa me zanima dali je to bacanje para ili stvarno pomaže oko skidanja masnih naslaga?

STOP ACTA! http://www.cdkeystalk.com/
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Eh,ah,uh,hm,neznam ti za l-cartinine...
Ako igras rukomet,valjda se trci dovoljno,trebalo bi se to samo dovest u red,samop pazi na prehranu...

14 godina
neaktivan
insomniac kaže...

Ako igras rukomet,valjda se trci dovoljno,trebalo bi se to samo dovest u red,samop pazi na prehranu...

Uf trenizi su za poginut, vjeruj mi, trčimo puno puno, i vježbe snage radimo stalno, tako da nije u tom problem, ali nikako da se rješim djela tih naslaga kod trbuha, a jedva da se vide, preko odjeće se ni ne kuži, al hoću bit stesan za ljeto:))

15 godina
neaktivan
Volvox kaže...
insomniac kaže...

Uf trenizi su za poginut, vjeruj mi, trčimo puno puno, i vježbe snage radimo stalno, tako da nije u tom problem, ali nikako da se rješim djela tih naslaga kod trbuha, a jedva da se vide, preko odjeće se ni ne kuži, al hoću bit stesan za ljeto:))

Trbušnjaci?

14 godina
neaktivan
Volvox kaže...
insomniac kaže...

Samo pripazi na prehranu i to bi ti trebalo biti to, ako spavaš dovoljno i treniraš kako spada.

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
14 godina
neaktivan
Mamic kaže...

Trbušnjaci?

Izolacijske vjezbe inace nemaju veze s gubljenjem "naslaga", njih izgubis smanjivanjem postotka masnog tkiva. 

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
14 godina
neaktivan
Mamic kaže...
Volvox kaže...
insomniac kaže...

Trbušnjaci?

Napravim ih 100 po treningu, i još masu drugih vježba snage:) Nije to, nego prehrana me jebe, jedem ko luđak:)

15 godina
neaktivan
Mr.greenx kaže...
Mamic kaže...

Trbušnjaci?

Izolacijske vjezbe inace nemaju veze s gubljenjem "naslaga", njih izgubis smanjivanjem postotka masnog tkiva.

16 godina
vrucajanjetina kaže.........

Nisu uvijek za iste mišiće, a i na treningu(u dvorani) onda i štekam zbog umora... Pa zato pitam ima li nekakvo rješenje.. 

A i veliki su razmaci(vremenski) između treninga, tako da se stignem malo i odmorit..

I think the president is smoking weed, Bumpin' his beat, Makin' a livin' out of my misery...
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 0:21 (Top Bugovac).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Top Bugovac,skrati citate.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice