Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.700.994
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: Bodybuilding - od početnika do naprednih
Marko_95 kaže...

Može molim te link od neke kvalitetne trake? Nisam to nikad kupovao, pa ne znam što valja, a što ne. 

Misliš da se vrat može povećati ako redovito vježbam s tim? 

Svejedno ti je koja, bitno da ti pruža otpor. Dok god radiš redovito i do maksimalnih mogućnosti mišića, to je to.

15 godina
Bodybuilding - od početnika do naprednih

Myp izolat 55eur po vreci 2.5kg, DARIO30 i jos 10eur iznad 120eur, cokoladice free

Ne znam koaj je fora sa tom matchom, ako se ljudima gadi, ali cijena je predobra. Stiglo mi danas 5kg za 100eur, tako da uzimam jos. 05/2027 je rok, tako da nije ni to problem.

15 godina
dustY kaže...

Myp izolat 55eur po vreci 2.5kg, DARIO30 i jos 10eur iznad 120eur, cokoladice free

Ne znam koaj je fora sa tom matchom, ako se ljudima gadi, ali cijena je predobra. Stiglo mi danas 5kg za 100eur, tako da uzimam jos. 05/2027 je rok, tako da nije ni to problem.

ne kuzim, meni pokazuje 110€

15 godina

To je redovna cijena koja je vec na pola od ostalih izolata, upises kod DARIO30 ili neki drugi koji radi i dobijes jos dolje .

Provjerio sam i sad je cijena 64.10€‎, jucer je bilo 55 i cokoladice, ovisi kako se potrefi

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2026 11:52 (dustY).
15 godina
dustY kaže...

To je redovna cijena koja je vec na pola od ostalih izolata, upises kod DARIO30 ili neki drugi koji radi i dobijes jos dolje .

Provjerio sam i sad je cijena 64.10€‎, jucer je bilo 55 i cokoladice, ovisi kako se potrefi

nije to redovna cijena, redovna je oko 180€, 110 je sa popustom. kupujem na myproteinu 15 godina, znam kako kodovi rade..

ti ili nesto krivo gledas ili ne znam sto..evo ti i screenshot

EDIT: sad vidim u cemu je stvar, znaci postoji poseban artikl samo taj okus..ne znam zašto su to tako stavili..a i taj okus ima vise UH nego obican koncentrat, tako da je pitanje isplativosti..

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2026 12:50 (Igor666).
10 godina

pogledaj na hsnstore.eu opet jeftinije nego myprotein.

emo moj affiliate link, unaprijed zahvalan.

HSNStore.eu whey, 2kg 37,32€

HSNStore.eu izolat,

10 godina

složio sam si neki plan na hevy app, i provjerio što kaže chatgpt, ima možda koja vježba viška, ali radim sa manji težinama i ne pretjerujem. subotom đir biciklom 40-50km, 2-2,5 sata.

inače 44.god, 180cm, 82kg.

10 godina

složio sam si neki plan na hevy app, i provjerio što kaže chatgpt, ima možda koja vježba viška, ali radim sa manji težinama i ne pretjerujem. subotom đir biciklom 40-50km, 2-2,5 sata.

inače 44.god, 180cm, 82kg.

pon-push pon-push
uto-pull uto-pull
sri-legs sri-legs
čet - body čet - body
pet+-+leggs+cardio pet+-+leggs+cardio
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2026 14:17 (HowYesN0).
15 godina

da, taj matcha ima vise uh, ali mislim da je best buy jer je ipak izolat, samo vise uh dolazi zbog okusa. Jos uvijek jeftiniji od impact whey ali malo vise proteina.

Mozda je zato kao poseban prouzvod, jer je izolat, ali vise uh zbog okusa.

5 godina

Može mi netko odgovoriti koja vrsta magnezija je najbolja za one koji idu u teretanu i vježbaju mišiće. Više sam lud od tih svih vrsta!

14 godina

To je barem jednostavno, isključivo bisglicinat.

17 mjeseci
Eh saznah za taj novi magnezij , ne možeš popratiti kako izlaze.

Sad sam proučio da je taj kelat odličan za opuštanje mišića i za lakši san navečer bolje uzimati.
Pa sam još naletio na neki magnezij malat koji je top za prije treninga za energiju.

A do danas sam mislio da je citrat najbolji i koji sam uzimao ujutro (Solgar).

Kako uzimate magnezij i u kojoj dozi , zanima me za osobe koje dosta treniraju, znači dosta znoja? Pitam zato što na etiketama od magnezija piše doza za prosječne ljude koji ne treniraju, te naravno muškarci bi trebali uzimati veće doze.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
15 godina
Sirotanovic kaže...
Eh saznah za taj novi magnezij , ne možeš popratiti kako izlaze.

Sad sam proučio da je taj kelat odličan za opuštanje mišića i za lakši san navečer bolje uzimati.
Pa sam još naletio na neki magnezij malat koji je top za prije treninga za energiju.

A do danas sam mislio da je citrat najbolji i koji sam uzimao ujutro (Solgar).

Kako uzimate magnezij i u kojoj dozi , zanima me za osobe koje dosta treniraju, znači dosta znoja? Pitam zato što na etiketama od magnezija piše doza za prosječne ljude koji ne treniraju, te naravno muškarci bi trebali uzimati veće doze.

da, evo dosao je jos prije 30 godina, stvarno cesto izlaze nove verzije 

u tim komercijalnim verzijama su obicno najjeftiniji oblici, pa zato ljudi za drugo ni ne znaju.

uzimaj 400-800mg i miran si..kljuc je u konstanti.

ja sam znao preko dana uzeti malat, a onda navecer bisglycinate.

12 godina

Kad vec spominjete magnezij odakle ste narucivali?

Moram nabavit,magnezij,cink i l-theanine,probao sam na iherb ali mi naplate pa otkazu narudzbu i pare vrate.

Origin_Steam: hrka11
17 mjeseci
hrka11 kaže...

Moram nabavit,magnezij,cink i l-theanine,probao sam na iherb ali mi naplate pa otkazu narudzbu i pare vrate.

Ja sam uzeo bisglycinate tablete (Now Foods) preko iHerba a malate u prahu preko HSN stranice

12 godina
Aqualax kaže...
hrka11 kaže...

Ja sam uzeo bisglycinate tablete (Now Foods) preko iHerba a malate u prahu preko HSN stranice

Ne znam zasto mi prihvate skinu pare i odma vrate dobijem mail da je otkazano...placam preko revoluta na iherbu.Tamo sam prvo i pokusao.

Origin_Steam: hrka11
17 mjeseci
hrka11 kaže...
Aqualax kaže...
hrka11 kaže...

Ne znam zasto mi prihvate skinu pare i odma vrate dobijem mail da je otkazano...placam preko revoluta na iherbu.Tamo sam prvo i pokusao.

.

Ne bih znao, ja placam preko kreditne direktno. Jedino da pitas podrsku jer mozda ne podrzavaju revolut

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice