Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.117
|
čitano: 8.701.948
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
brzo hodanje na pocetku laksi ritam a onda povecavanje ritma.vise kalorija trosi a ne opterecuje kraljeznicu i zglobove
...train hard, feel good, never give up...
15 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Evo radim već 3. tjedan po ovom programu...

Krenio sam sa 10 sklekova (kojih sam jedva uspio napravit odjednom) i sada mougu napravit 20. Tricepsi su mi nabubrli, al doslovno iako nije to još to, počeli su dobivat neki oblik i volumen, ali još imam radit na njima. Prsa mi se slabo razvijaju od sklekova, očito nešto krivo radim, al ne vjerujem... Sklekove radim više zbog prsiju, jer jačam malo nekim fizikalnm vježbama gornji dio leđa, pa mi prsa trebaju ojačat da drže balans, pa vas pitam šta krivo radim to kod sklekova da mi se prsa sporo razvijaju od tricepsa i gdje mogu kupit neke pristojne i jeftinije bučice da jačam biceps jer moram nekakav balans održat i između bicepsa i tricepsa...

Vjerovatno non-stop radiš iste sklekove? Ubaci jos bar dvi-tri vrste pa ce ti poset djelovat i na prsa.

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ima li iko iskustva sa Jumbo SciTec gainerom?

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Znači u Hervisa ima kupit bučice... Meni bi dobro došle one sa metalnom šipkom gdje mogu stavit ono do 10 kg... tj. takva 2 komada, a jel ima toga u kompletu i koliko to dođe... Ako tko zna da mi kaže gdje ima (u Splitu sam) pošto nemam vremena puno tražit, a po netu sam samo našao da je bilo u Hervisa pa sad ne znam gdje ima još, ako tamo ne nađem.

16 godina
protjeran
Rast mišića i visina
Previse vi ljudi razmisljate kako poceti vjezbati, sta jesti i piti i koliko i kada, jel smijem jednu snitu kruha pojesti nakon treninga ili da uzmem pola, jel smijem ovo jel smijem ono...
Jednostavno pocnite vjezbati, ako je ikako moguce vani, prirodnom metodom.
U videu ispod imate prikazane stotine vjezbi koje vani mozete raditi a ne da placate bezveze za nekakve sprave s kojima samo odredene misice opterecujete a ovi ostali lade jaja.
Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ezy,sve ovisi od cilja!

Sprave su tu za izolacijske vjezbe,bar neke jesu.

Kako ces radit Quad Curl bez sprave?

Neki misici lade jaja jer im treba 2 dana oporavka- kad bi ja radio biceps svaki dan,samo bi se smanjiva.

Zato se programi lijepo isplaniraju da radis jednako i compound vjezbe i izolacijske i na spravama i sa slobodnim utezima.

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji. - - - - - - - - - - - - Mosin-Nagant: When out of ammo, it makes a great pike, war club,
16 godina
neaktivan
insomniac kaže...
"kad bi ja radio biceps svaki dan,samo bi se smanjiva"

Šta si ovim želio reči?

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Misic se odmara i obavlja.
On se obicno najvise obnavlja u prvih par sati nakon treninga i dok spavas,taj isti dan.

Ako ti radis biceps ili bilo koji drugi misic svaki dan,to se zove "overtraining" ima jedan super graf di se pokazuje sta mislim al uglavnom

Ako ti njega radis svaki dan,svaki drugi dan...previse ga kidas,ne stigne se 101% obnovit i odmorit,hence,neces dobivat rast misica vec propadanje.

16 godina
neaktivan

Ma znam to za obnavljanje... Nego nisam te baš razumio :D

Ugl. evo baš idem radit fizikalne vježbe za leđa bar 30 min :D
Usput, ja to radim svaki dan i usput svaki dan napravim bar 20 trbušnjaka :D A sklekove radim pon, sridom, petkom :D

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Treniram rekreativno kick box 3 puta tjedno. Idući dan nakon treninga sam umoran, gotovo nikakav. Jedem stvarno dosta, zdravu hranu, ali osjećam neki glupi umor... Što raditi za brži oporavak? Ima li nekakvi preparat koji ga ubrzava?

When all else fails - crowbar the fucker
16 godina
neaktivan
username kaže...

Treniram rekreativno kick box 3 puta tjedno. Idući dan nakon treninga sam umoran, gotovo nikakav. Jedem stvarno dosta, zdravu hranu, ali osjećam neki glupi umor... Što raditi za brži oporavak? Ima li nekakvi preparat koji ga ubrzava?

Spavaj po 9 sati ;) Treba ti odmor, očito se previše forsiraš na treninzima. I pij puno tekućine ;)

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

da, to sam ja htio pitat... evo nakon pauze preko praznika, opet sam kreno u teretanu i pobro sam sad takvu upalu mišića, ko nikad... dal se da to kak ublažit ili bilo šta, jer ono sutra mi je opet trening a ja si prsa ne smijem ni dotaknit kak su upaljena :/

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Upale ce proc s vremenom...Meni je super kad dobijem upalu misica,jer onda znam da sam nesto napravio kako treba.
Takoder ce se javljat upale kasnije,kad budete izmjejivali vjezbe,kao meni danas haha.

Za upale se najbolje primjenjuje pravilo "Klin se klinom izbija"

OT:

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 21:54 (insomniac).
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Padobranski upadam u temu;

molim link na najjeftiniju opciju mega mass-a (weider, ako se još uvijek proizvodi i prodaje)

sa mogućnošću dostave na adresu.

Vraćam se uskoro na trening nakon dosta vremena a teretana u kojoj sam prije

kupovao je zatvorila.

U međuvremenu sam otkrio radosti on-line naručivanja {#}

Hvala.

Real life? Good graphics but shitty gameplay.
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
16 godina
neaktivan
insomniac kaže...

Upale ce proc s vremenom...Meni je super kad dobijem upalu misica,jer onda znam da sam nesto napravio kako treba.
Takoder ce se javljat upale kasnije,kad budete izmjejivali vjezbe,kao meni danas haha.

OT:

ma znam, mene boli i ku*ac za bol (kak kažu no pain, no gain) brinem se jedino dal budem sutra šta uopće mogo napravit?!

dal je istina da ono kad se trenira pod upalom da onda mišići najviše rastu?

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Za to da brze rastu ne bih znao.

Sutra izbjegavaj radit taj misic i toe to.

15 godina
neaktivan
uber_low kaže...
insomniac kaže...

OT:

ma znam, mene boli i ku*ac za bol (kak kažu no pain, no gain) brinem se jedino dal budem sutra šta uopće mogo napravit?!

dal je istina da ono kad se trenira pod upalom da onda mišići najviše rastu?

Jaka upala mišića znači da nisi radio kako treba,ne mislim da izvođenje vježbi nego na temeljito zagrijavanje prije treninga te istezanje na kraju treninga,a da malo boli ,nikad ne šteti. :)

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Nemogu naglasit ovo vise.

PRIJE TRENINGA SE OBAVEZNO DOBRO ZAGRIJAT.

POGOTOVO RAMENA.

NA KRAJU TRENINGA SE DOBRO ISTEGNIT,MANJE UPALE CETE DOBIVAT.

16 godina
Rast mišića i visina
Imam nekoliko pitanja:
1. Je li dobro koristiti proteine uz zesce treninge dok si u pubertetu(Mislim na ovaj vas whey, jer znam da su proteini neophodni za zivot..)?
2. Ako kupim te proteine, koliko g unosim na dan i koliko puta?
3. Osjetim umor u misicima iako se dobro zagrijem i istegnem, a ne mogu manje trenirati, sta da radim?
I think the president is smoking weed, Bumpin' his beat, Makin' a livin' out of my misery...
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Prvo ti meni reci kolko god imas?

16 godina
neaktivan
insomniac kaže...

Nemogu naglasit ovo vise.

PRIJE TRENINGA SE OBAVEZNO DOBRO ZAGRIJAT.

POGOTOVO RAMENA.

NA KRAJU TRENINGA SE DOBRO ISTEGNIT,MANJE UPALE CETE DOBIVAT.

zagrijo sam se prije... sad kolko je temeljito bilo ne znam, uglavnom ne boli me ništa od zglobova i tetiva i tako toga, pa valjda je oke...

na kraju se nisam stigo istegnit jer sam moro doma, a nisam ni znao za to istezanje xd

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ljudi otkria sam teretanu koja mi je već ne znam ni ja koliko dugo otvorena 100 metara od kuće! Mjesečna članarina za 6 puta tjedno je 120 kn!!!!! (ne radi sprava za trčanje, al kao da to itko koristi :P )

S1

S2

S3

S4

Slike su izdvojene iz albuma sa facebooka, ugl. pari isplativo, a meni ionako trebaju bicepsi, prsa, trbušni i LEĐA najviše, noge su mi razvijenije od tijela, možda samo lijevu nogu moram malo istegnit više...

16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...

Ljudi otkria sam teretanu koja mi je već ne znam ni ja koliko dugo otvorena 100 metara od kuće! Mjesečna članarina za 6 puta tjedno je 120 kn!!!!! (ne radi sprava za trčanje, al kao da to itko koristi :P )

S1

S2

S3

S4

Slike su izdvojene iz albuma sa facebooka, ugl. pari isplativo, a meni ionako trebaju bicepsi, prsa, trbušni i LEĐA najviše, noge su mi razvijenije od tijela, možda samo lijevu nogu moram malo istegnit više...

dobro je to... isto tako sam ja našao 220kn 2mj. a teretana je odlična, sprava more ;D
kako mi se sviđa sad ovo kak se upalilo haha šta god da uhvatim mišić mi iskoči, duplo veći izgledam hahah xd 

16 godina
15, 185cm, 69gkg
I think the president is smoking weed, Bumpin' his beat, Makin' a livin' out of my misery...
16 godina
neaktivan

ispo sam kreten hahahah zanemarite xd

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 11:09 (uber_low).
15 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...
15, 185cm, 69gkg

Whey mozes uzimat

Mjerica je 30 g u kojoj je od 23 do 28 gr proteina. OPvisi koji su

Među boljima su
Weider Gold Whey
Whey Standard
Elite Whey

MyProtein Whey

To je cisti protein

A postoje i Gaineri kojima su mjerice vece i imaju ugljikohidrata,malo masti,i proteina s jos nekim stvarima,i dosta kalorija, znaci noni su za gainanje tezine tj dobivanje tezine.

Neki imaju omjer UH : Protein 6:1 a neki 1:1

Bez dosta UH nema gainanja :D

Neki od njih su
Weider Mega Mass 2000

Jumbo (Ovaj cu probat na ljeto,nov je)
Power Mass Xtreme
Mutans Mass

16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

BF3 nick: herdjuro
16 godina
neaktivan
1337Raptor kaže...

Da mi je samo znat čime se ovi hrane i šta rade po cijeli dan...

15 godina
Rast mišića i visina

Ja sam bio bolestan sutra se vraćam u gym nakon tjedan dana :) Inače sve skupa idem mjesec i pol i vide se rezultati

Battlelog:cro1911
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice