Jesi se ti malo zbunio s citatima?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
1911 /\/\/\/\/\ 1899
@Hyperion
Apsolutno se slažem, eto ja sam zadrti fan Barce i baš gledam kako većina njih u ovoj temi reagira i 'naslađuje se' te isto tako smatram da to nije u redu. Naravno, drago mi je da je Real danas remizirao, ali bože moj to su osjećaji, isto tako je bilo drago realovcima jučer kad je barca izgubila :). No koliko mi god bilo drago nisam išao u njihovu temu i s*** niti sam ovdje pisao šta protiv reala. Oni koji to rade su jednostavno klinci i to je nažalost tako :/
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Utakmica protiv Seville je dobra prilika za Bartru,najverovatnije ce on poceti,treba se trgnuti i malo podici formu do City-a i ako znam da je to skoro nemoguce,voleo bih videti Bartru protiv njih
A sto se tice sinocnjih utakmica Atletico odlican,a druga mislim da je potpuno zasluzen onakav rezultat ,imali su dobrih trenutaka i jedni i drugi.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Budemo se žalili na te kartone, nada umire posljednja.
Koliko vidim tebe više "tvoji" ignoriraju nego realovci.
Što se tiće vrijeđanja u PP,to možeš prijaviti i mi riješimo.
"Privatne poruke i mailovi - Zabranjeno je na forumima objavljivati privatne poruke drugih forumaša i njihove mailove. Takvi postovi će se brisati, a ovisno o težini prekršaji korisnici koji su ih napravili bit će opomenuti ili izbačeni s foruma. Zabranjeno je u privatnim porukama vrijeđati, spemati i uznemiravati druge korisnike. Moderatori po prijavi mogu opomenuti, odnosno protjerati takve korisnike s foruma."
سمندری ڈاکو
FC Barcelona ce uloziti zalbu na crveni karton Jordija Albe,kojeg je dobio u utakmici protiv Valencie. Bravo pametan potez 
na sto je spao nogomet da se svaka odluka moze ponistiti.u tome se gubi draz nogometa ako se mene pita
na sto je spao nogomet da se svaka odluka moze ponistiti.u tome se gubi draz nogometa ako se mene pita
Kad se drugima ponistava,sto ne bi moglo i nama 
Meni osobno je to glupost, ja nikome nebi poništavao.
Meni osobno je to glupost, ja nikome nebi poništavao.
Na temelju čega misle poništiti? Po meni ne samo da je ta odluka bila ok, nego vam je i donekle pomogla. Da je sudac pustio tu akciju dalje, a kasnije sankcionirao Albu, Valencija bi imala 100% šansu za gol. Barem je tako izgledalo u tom trenutku.
Što se mene tiče, eventualno da se poništi karton ako je dosuđen zbog igranja rukom kojeg nije bilo ili simuliranja za kojeg je sasvim jasno da nije bilo, ali i to je dio igre. Sve drugo ovisi o kriteriju i dojmu suca.
stavrno me to nervira.Ponistava se odluka.Bilo pa proslo i gotovo.Svrseno vrijeme.Real na sve kartone iz zadnjih par utakmica zatrazio promjenu odluke.Sada ce i Barca kreniti.
Ovdje se već mjesec dana piše kako će nas City razvaliti i slično. Ja ih eto nisam nešto gledao ove sezone i sad pogledam prov poluvrijeme. Pa mi pljuemo po našoj obrani (koja jest daleko najslabiji dio ekipe da se razumijemo), ali ovo što City pokazuje u obrani je za smijati se. Jedino Kompany je zvijer, ovo drugo je ispod prosjeka.
Sad neznam kako je inače, ali ovo što gledam večeras je stvarno smiješno. Ja ne razumijem kako njima jedan Demichelis igra u ekipi, a raspolažu s tolikim novcem.
Ovdje se već mjesec dana piše kako će nas City razvaliti i slično. Ja ih eto nisam nešto gledao ove sezone i sad pogledam prov poluvrijeme. Pa mi pljuemo po našoj obrani (koja jest daleko najslabiji dio ekipe da se razumijemo), ali ovo što City pokazuje u obrani je za smijati se. Jedino Kompany je zvijer, ovo drugo je ispod prosjeka.
Sad neznam kako je inače, ali ovo što gledam večeras je stvarno smiješno. Ja ne razumijem kako njima jedan Demichelis igra u ekipi, a raspolažu s tolikim novcem.
Najgora utakmica City-a u obrani do sada.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Pratim premiership zbog Chelsea i baš zbog ovoga što gledam sada(obrana Citya) se nemoram nervirat zbog nas. Ljudi prate jedan klub i ne vide što se događa okolo i jedino što znaju je kritizirati je svoj klub. City je danas trebao gubit 3-0 da je Chelsea koristio šanse.
Pratim premiership zbog Chelsea i baš zbog ovoga što gledam sada(obrana Citya) se nemoram nervirat zbog nas. Ljudi prate jedan klub i ne vide što se događa okolo i jedino što znaju je kritizirati je svoj klub. City je danas trebao gubit 3-0 da je Chelsea koristio šanse.
Slažem se, ali imao je i City prilika dosta, ali nisu je bili sposobni ugurat u gol i za to su platili, a lopta je znala bit sama 2-3 metra od chelsea-ovog gola čekajući da ju netko "pogura" i sjećam se 2-3 žicera city-a koja su fulali (gledao sam samo drugo poluvrijeme).
Malo sreće za city i rezultat je mogao biti skroz drugačiji. Zato nebih već upisao pobjedu protiv city-a jer oni su uspjeli okrenut protiv jednog bayerna rezultat sa 0:2 na 3:2, a vi obranu imate lošiju od chelsea i bayerna, na što će se vjerovatno neki ovdje bunit.
Slažem se, ali imao je i City prilika dosta, ali nisu je bili sposobni ugurat u gol i za to su platili, a lopta je znala bit sama 2-3 metra od chelsea-ovog gola čekajući da ju netko "pogura" i sjećam se 2-3 žicera city-a koja su fulali (gledao sam samo drugo poluvrijeme).
Malo sreće za city i rezultat je mogao biti skroz drugačiji. Zato se ne bih veselio protiv city-a jer oni su uspjeli okrenut protiv jednog bayerna rezultat sa 0:2 na 3:2, a vi obranu imate lošiju od chelsea i bayernam, na što će se vjerovatno neki ovdje bunit.
Chelsea trenutačno ima najbolju obranu na svijetu, a Bayern nije daleko iza njih. City je imao šansi, ali su te šanse stvarali na početku, prvih 10-15min i posljednjih, 10 minuta utakmice. Chelsea pod Mourihnom igra tako da pusti protiviniku da proigrava sa krila i dolazi blizu gola i onda kada se to desi, William, Hazard, Ramires ili netko treči potegne kontru, iz takvih kontri su danas imali par jako dobrih šansi. Dok god im je Chelsea puštao takvu igru ovi su stvarali šanse, ali samo sa krila, istina to je riskantno, no ispalo je vrlo učinkovito jer se vidjelo da City nema neku idjeu osim preko krila, Mourinho ih je totalno izbacio iz ritma i jedino što su mogli je nabacivati u šesnaesterac. Kasnije su još opalili iz slobodnjaka i ona bomba Jovetića, ali to su sve bile individualne prilike, sve ostalo kod Citya bila je nula, a Chelsea je ovo dobio na taktiku, kakva je oduvijek tipična za Mourinha, a koja je vrlo uspješna u Premiershipu. No i dalje mislim da je Man City strašna ekipa ove godine, jedina razlika je danas bio Mourinho za kojeg je Pellegrini "kikiriki trener".
Sport.es
FC Barcelona razmislja o dovodenju Ivana Rakitica cija se trzisna vrijednost procjenjuje na 20.000.000 EURA.
hvala!
Mada nije naš,sretan rođendan i CR-u 
Sretan rođendan kako Neymar Jr. tako i Cristiano Ronaldu, Adnan yjanuzaju, Cesare Madiniu i Carlos Tevezu, na današnji dan!
ATJ Lučko
I šta s time što je Pique to rekao? Rekao je i Đuro iz Dinama da je zaslužio karton. Toliko o tome.
Pa za crveni je njegov potez. Isto je za crveni tom glumcu koji se bacio od "snage" tog udarca.
Pa za crveni je njegov potez. Isto je za crveni tom glumcu koji se bacio od "snage" tog udarca.
Istina, obojica su zaslužili crveni.