FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.855.702
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakva golčina {#}

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
16 godina
Re: FC Barcelona

Tetkica dobio crveni. {#}

PUTA MADRID
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bilo je i vrijeme više.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2014 22:34 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan
Ostajemo 2. Malo za mir u kuci.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Hvala Bilbao,  što reći drugo,  Plastični je zaradio crveni, i onda se pita zašto ga mrze na svim stadionima u svim državama gdje god je igrao, tip je jednostavna arogantan i odvratan. Tako mu i treba, ja bi ga kaznio barem 5 utakmica.

15 godina
neaktivan
Kazna ce se ukinuti nakon zalbe. Koef 1.10 :)
1911 /\/\/\/\/\ 1899
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Borili su se dečki od početka do kraja. Apsolutno su ovo zaslužili, ako nei više. I nama su naravno pomogli {#}

12 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Kazna ce se ukinuti nakon zalbe. Koef 1.10 :)

Da , jbt, na to sam skroz zaboravio, kako si se sjetio dobro,  Evo ja ulažem.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nakon ovakve sudačke krađe počinjete likovat, pogotovo nakon jučerašnjeg "jedanaesterca"? Hahahaha

16 godina
Zeromaxy21 kaže...

Nakon ovakve sudačke krađe počinjete likovat, pogotovo nakon jučerašnjeg "jedanaesterca"? Hahahaha

Svi smo mi rekli da penala nije bilo. Neznam šta ti nije jasno??

PUTA MADRID
14 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Zeromaxy21 kaže...

Nije mi jasno da se izmišljaju neki kartoni kad je Real masno pokraden na ovoj utakmici.

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Peder dobio svoje i gotovo, kako to nekima smeta stvarno za ne povjerovat.  Što bi trebalo, da udara čovjeka u lice bez kazne.   Zašto, da se gay udruga ne pobuni, jel zato ?

15 godina
neaktivan
Zeromaxy21 kaže...

Sudačke krađe ? Ruka prema licu, u ovom slučaju grebanje ili blagi šamar, šta je već napravio je žuti, to što je već imao jedan, sam si je kriv.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2014 23:04 (Tommy_123).
14 godina
neaktivan
Zeromaxy21 kaže...

Nije mi jasno da se izmišljaju neki kartoni kad je Real masno pokraden na ovoj utakmici.

Ajde ajde sta se zalis,ionako ce mu madridski savez to ukinuti (Ronaldov crveni) kao sto je bio slucaj sa Ramosom i jos nekim igracem...ne kazem da je bilo za crveni,ali takva su pravila,a Real uopce nije pokraden,mogu biti sretni s ovim bodom nakon svega,Bilbao sveukupno bio bolja momcad

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2014 23:06 (barcafan12).
12 godina
neaktivan
Zeromaxy21 kaže...
x18x05x kaže...
Zeromaxy21 kaže...

Real pokraden, jel tebi dobro ? A xabi trebao dobit 7 žutih kartona.   Nisi mi jasan što hoćeš,   Ramos se laktari bez kazne, koju si ti tekm gledao ?   Budi malo objektivan.

14 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...
Zeromaxy21 kaže...
x18x05x kaže...
Zeromaxy21 kaže...

Real pokraden, jel tebi dobro ? A xabi trebao dobit 7 žutih kartona.   Nisi mi jasan što hoćeš,   Ramos se laktari bez kazne, koju si ti tekm gledao ?   Budi malo objektivan.

Ramos je trebao dobit žuti to je istina, Xabi nije trebao dobit nijedan žuti jer su svi startovi bili regularni , to šta niste navikli gledat pravog destruktivca, nego tetkicu od Busija nije moja stvar. 

Dosta od mene zasad, samo ste licemjerni.

15 godina
FC Barcelona

Bale prije utakmice:
"Come on @RealMadrid, let's finish the weekend above Barcelona #HalaMadrid"

Karma is a bitch :D

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2014 23:09 (antimadridista).
16 godina
Zeromaxy21 kaže...

Ramos je trebao dobit žuti to je istina, Xabi nije trebao dobit nijedan žuti jer su svi startovi bili regularni , to šta niste navikli gledat pravog destruktivca, nego tetkicu od Busija nije moja stvar. 

Dosta od mene zasad, samo ste licemjerni.

Nemaš ti blage veze šta si sad napisao. I bolje da se povučeš, bit ćeš pametniji.

PUTA MADRID
12 godina
FC Barcelona

Ne razumijem cemu prepirka opet? Realovci slobodno odite na svoju temu i tamo raspravljajte o tome, nema smisla ovdje zapocinjati svadu ma tko god bio u pravu

12 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Bale prije utakmice:
"Come on @RealMadrid, let's finish the weekend above Barcelona #HalaMadrid"

Karma is a bitch :D

Jbt, kupili Balea ( pokvarena roba ),   za 100 miljuna eura da piše po fejsu.    Katastrofa.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa ne kuzim,pojedincima toliko tesko palo sto nisu prestigli Barcu da su dosli tu nas napadati...

12 godina
barcafan12 kaže...

Pa ne kuzim,pojedincima toliko tesko palo sto nisu prestigli Barcu da su dosli tu nas napadati...

Ne razumijem zasto se uopce tim pojedincima treba odgovarati? Mozemo se ponasat normalnije naspram njih, makar je meni zao onih pravih Realovaca koji su istinski fanovi i ne seru svako malo o drugom klubu npr. Barceloni ali sto se moze

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Bale posao stoljeca z aTottenham.Trenutno nemoze igrati ni za Graficar Vodovod.

15 godina
Zeromaxy21 kaže...
x18x05x kaže...
Zeromaxy21 kaže...

{#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

španjolski savez ce sigurno ponistit ronaldov crveni ako se budu zalili a budu

15 godina
FC Barcelona

Sad plaču da su pokradeni, kad su igrali protiv Juventusa i kad je Chiellini poškakljao Ronalda a ovaj se počeo previjati kao da mu je povadio oči, onda je sve bilo u redu. Presmiješno. Ali to je već poznato, tako da se ne isplati trošiti vrijeme.

Gledao sam danas Barcu B, onaj Adama rastura, mogao bi postati vrhunski igrač.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2014 23:54 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
To ce im biti jedini klupski rekord u zadnje vrijeme, kako stvari stoje, najvise ukinutih kartona. Ajde da to rade 1put u 2 mjeseca, nego im se konstantno to odobri, nigdje ne citam da se ostali klubovi niti zale na takvo sto.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
16 godina
N3N0 kaže...
To ce im biti jedini klupski rekord u zadnje vrijeme, kako stvari stoje, najvise ukinutih kartona. Ajde da to rade 1put u 2 mjeseca, nego im se konstantno to odobri, nigdje ne citam da se ostali klubovi niti zale na takvo sto.

Drugi klubovi NEMAJU pravo žalbe.

PUTA MADRID
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 2:16 (x18x05x).
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Netko iz ove teme sere po realovcima u barca temi a tamo na njihovoj temi im se ulizuje, kud ide ovaj svijet i kakvi su to navijači.

17 godina
FC Barcelona

Samo ću reći da sam razočaran s vama kao bug forumašima iz FC Barcelona teme, naslađujete se "gubitkom"(tako djeluje ovaj remi) suparničkog tima ko zadnja stoka i sprdate se.

Da bih potkrijepio svoju tvrdnju evo nekih od komentara u Real-ovoj temi nakon što ste vi izgubili:

Hexfire kaže...

Evo Barca je izgubila doma od Valencije, pa sutra moramo dati sve od sebe da ih prestignemo napokon.

Nisam gledao cijelu tekmu, negdje od 60-e minute, ali tako lošu Barcu nisam vidio jako dugo. Ne znam šta im je bilo. Valencija je izgledala ko najbolja momčad svih vremena pokraj njih. I iako je Messi imao zicer na kraju, teže promašiti nego pogoditi, mislim da ne bi bilo fer da ga je zabio.  

Zeromaxy21 kaže...

Drugi gol - penal, im je isto bio poklonjen, ali malo im je bilo :P 

ATJLučko kaže...

U slučaju da Real Madrid i Atletico Madrid ne izgube čak niti odigraju egal, kao što sam nedavno prognozirao, Barça je treća, iza Madrida na drugu potenciju! 

A koliko sam bio napadan sa svih strana, evo im ga na, vrč ide na vodu, dok se ne razbije, meni se vidi da se je ovaj razbio, ili makar jače napukao, probušen. 

Od ponedjeljka Real Madrid je najvjerojatnije drugiiiiiiiiiiiiiii!!!! 

***Tipični ATJLučko ni majka ga nebi razumila***

cod4gamer kaže...

napokon smo docekali ovo.nadam se da cemo sutra pobjedit i zasjest na prvo mjesto ;)

barcafan12 kaže...

Usudim se reci da nema sanse da Real sutra ispusti sva 3 boda...ionako su se digli,igraju dobro,nisu primili gola u 2014.,a ovaj poraz Barce ce im samo podici moral,tako da ce sutra letiti po terenu...sve je izglednije da bi i El Clasico mogao odigrati veliku ulogu u odlucivanju prvenstva,mada ce se tu i Atl.Madrid nesto pitati...u svakom slucaju najzanimljivija sezona unatrag par godina

Realovci su puno kulturniji za razliku od vas koji upadate daleko više u našu temu i provocirate, izuzev ATJLučko...

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 0:24 (Hyperion).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice