FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.854.818
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FC Barcelona
Pero Dinamit kaže...

I šta s time što je Pique to rekao? Rekao je i Đuro iz Dinama da je zaslužio karton. Toliko o tome.

Pa za crveni je njegov potez. Isto je za crveni tom glumcu koji se bacio od "snage" tog udarca.

Ja stvarno ne vidim razlog tvojeg dizanja na zadnje noge i tolikog režanja na mene, daj mi molim te pojasni, zašto toliko sada režiš na mene?! Ako je čovjek rekao da je crveni dan bez veze, i to igrač Barcelone, to ima neku težinu, a onaj tvoj Đuro, tko je osim tebe ikad čuo za njega, kao za Pique-a i Barcelonu?
ATJ Lučko
16 godina
ATJLučko kaže...
Pero Dinamit kaže...

I šta s time što je Pique to rekao? Rekao je i Đuro iz Dinama da je zaslužio karton. Toliko o tome.

Pa za crveni je njegov potez. Isto je za crveni tom glumcu koji se bacio od "snage" tog udarca.

Ja stvarno ne vidim razlog tvojeg dizanja na zadnje noge i tolikog režanja na mene, daj mi molim te pojasni, zašto toliko sada režiš na mene?! Ako je čovjek rekao da je crveni dan bez veze, i to igrač Barcelone, to ima neku težinu, a onaj tvoj Đuro, tko je osim tebe ikad čuo za njega, kao za Pique-a i Barcelonu?

Nije nas briga o tome što ti pišeš. Jednostavno.

PUTA MADRID
14 godina
x18x05x kaže...
ATJLučko kaže...
Pero Dinamit kaže...

Nije nas briga o tome što ti pišeš. Jednostavno.

Svaka čast, na primjer i diku, uzornog i kulturnog ponašanja i vladanja!
ATJ Lučko
17 godina
ATJLučko kaže...

Razlog je taj što upadneš bzvz s time, pričalo se o tome prije i to je prošlo svršeno vrijeme, skoro cijelu stranicu nitko to nije spominjao.

Kakve veze ima i da je Sepp Blatter to rekao kad nema nikakvog utjecaja na kaznu? Barem ne bi smio imati.

A vidim da i nije jer čitam da je C dobio 3 utakmice kazne. Malo preoštro kad se uzme da je Martin Taylor dobio samo 4 utakmice kazne kada je Eduarda polomio, ali šta je tu je. Nije da mi je žao previše {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barcelona želi kupiti našeg Rakitića, super, ide u definitivno bolji klub od Seville i imat ćemo strašne igrače na SPu

Bez obzira što je naš i što mi je drago da bi išao u Barcu, ja bih radije da kupe kvalitetnog stopera (ili dva) i onda se tek pozabave sa veznim redom - iako ni ne trebaju kupovat izvana, Barcina skola je super i bit će mladića

12 godina
protjeran
Hrvek1909 kaže...

Barcelona želi kupiti našeg Rakitića, super, ide u definitivno bolji klub od Seville i imat ćemo strašne igrače na SPu

Bez obzira što je naš i što mi je drago da bi išao u Barcu, ja bih radije da kupe kvalitetnog stopera (ili dva) i onda se tek pozabave sa veznim redom - iako ni ne trebaju kupovat izvana, Barcina skola je super i bit će mladića

Ako Rakitic dode u Barcelonu doci cu i ja.Sanse su stavrno male ima realno 10 igraca koji su prioritet priej njega

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Solidan je Rakitić,  ali da je baš za Barcu, to baš nisam siguran.  Po mom mišljenju on mi više paše u ove "srednje" klubove, baš u kakvom je sad.. ništa više.

15 godina
FC Barcelona

Rakitić sigurno prelazi u bolji klub na ljeto. Ugovor mu traje do sljedeće godine tako da cijena za njega neće biti previsoka, a on je odličan igrač i svaki klub bi želio imati takvog igrača. Jedan od najboljih igrača Primere ove sezone.

Ja imam dojam da je on prerastao Sevillu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 16:56 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Rakitić sigurno prelazi u bolji klub na ljeto. Ugovor mu traje do sljedeće godine tako da cijena za njega neće biti previsoka, a on je odličan igrač i svaki klub bi želio imati takvog igrača. Jedan od najboljih igrača Primere ove sezone.

Ja imam dojam da je on prerastao Sevillu.

Ako već mislimo kupiti taj kalibar igrača, onda neka radije kupe Gundogana iz Borrusije Dortmund, mlađi je, a vjerujem i nešto talentiraniji.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 17:06 (Đapa club).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja bih radije kalibar igrača kao što je Thiago Silva.. Naravno - obrambeni

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Thiago Silva je jedan i nitko mu niej ravan barem ako se mene pita.Luiz mi nije nesto ove sezone,slabo igra a kada igra onda je na zadnjem veznom.Tako da neznam koga bi mogli dovesti na sopera

16 godina
Raketa nije los. Probem bi bio da se ne uklopi onda mu klupa negine.
PUTA MADRID
16 godina
FC Barcelona

Pa Raketu su već htjeli prošlo ljeto prodati, ali njegova žena/cura nije htjela iz grada pa je onda ostao i on. Barem je tako pisalo negdje.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Spanjolski savez odbio Barcinu zalbu na crveni karton Albe te nece moci nastupiti protiv Seville

16 godina
barcafan12 kaže...

Spanjolski savez odbio Barcinu zalbu na crveni karton Albe te nece moci nastupiti protiv Seville

Nismo se ni nadali.

PUTA MADRID
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca Line-up:Pinto,Alves,Pique,Mascherano,Alba,Bus,Xavi,Cesc,Pedro,Messi,Alexis

12 godina
Boixus Nois PS kaže...

Thiago Silva je jedan i nitko mu niej ravan barem ako se mene pita.Luiz mi nije nesto ove sezone,slabo igra a kada igra onda je na zadnjem veznom.Tako da neznam koga bi mogli dovesti na sopera

Kolega ne znam jeli mi gledamo istog Luiza, covjek igra fantasticno, a time sto igra na poziciji zadnjeg veznog samo pokazuje da je polivalentan igrac, stvarno odlican igrac u glavnim segmentima igre, i prema naprijed i prema nazad je kvalitetan

16 godina

Nevjerovatno kako su prljavi igraci real madrida. Da sudija ne navija za njih, vec bi bilo par crvenih kartona.

PUTA MADRID
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jel cuo neko ono sto je izjavio neki sudac La lige neki dan.. "Vecina sudaca nase lige navija za Real" sad neznam jel to istina ali meni to ni nije tolko bitno..

...
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sudac samo što nije obukao dres Reala, pa smješno šta rade At Madridu čovječe.

Nadam se danas napokon dobroj igri, bez pada i ako Bog da da sve riješimo u prvom poluvrijemenu.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Nevjerovatno kako su prljavi igraci real madrida. Da sudija ne navija za njih, vec bi bilo par crvenih kartona.

Nevjerovatno je to koliko si jadan! Opet cu vam reci da ste toliko jadni kad gledate utakmice Reala samo kako bi trazili sudacke greške i sl. stvari, baš šljam tezi!

Battlelog: D-Ki11aML
12 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Sudac samo što nije obukao dres Reala, pa smješno šta rade At Madridu čovječe.

Nadam se danas napokon dobroj igri, bez pada i ako Bog da da sve riješimo u prvom poluvrijemenu.

I jedni i drugi su bili prljavi i provokatori, Real prošao sretnije, ali čudi me onako katastrofalna večer Atletica, mislim da im je ovo najlošija izvedba cijele ove sezone.   

Ajde večeras da pogledamo pravi nogomet, dosta je više ovog cirkusa.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja priznajem da su sudci bili malo vise za nas ovu utakmicu, ali prljavije od atletica nikako nismo igrali. Pa onaj costa se zabija i onda provocira igrace. Budi objektivan ! Sretno protiv sociedada!!

World Championships: 3, GP started :161, GP wins: 41, podium finishes: 80, pole positions: 65 Best f1 driver ever!!
16 godina
Legendic1911 kaže...
x18x05x kaže...

Nevjerovatno je to koliko si jadan! Opet cu vam reci da ste toliko jadni kad gledate utakmice Reala samo kako bi trazili sudacke greške i sl. stvari, baš šljam tezi!

Ono namjerno gazenje seljacine di marie, pa udaranje istog igraca u medjunozje. Trebao je dobit dva crvena kartona. I tebi treba dati karton, sta te briga sta mi pisemo u nasoj temi. Ajde CRTA

PUTA MADRID
12 godina
protjeran
FC Barcelona

koji mrtvaci ovi nasi jel moze ko zabiti gol sa 0.5m

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Uuuuuuu koji slobodnjak Messija !!!

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Šteta za slobodni, fino je pucao.

Pinto, ljubi te majka.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 22:44 (Tommy_123).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

moglo je biti vec 5.0

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bio je penal.

Da je danas živ imao bi 169 godina.
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Busqets 1-0
Mogo je svirati penal za Sociedad...imamo ih unsiit.ljudi nemogu prijeci centra 

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 22:46 (Boixus Nois PS).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice