FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.855.306
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bayern je izgledao ubojitije jer je igrao ubojitiji nogomet, pa oni su jedina ekipa unazad nekoliko godina koja je imala više posjeda lopte od Barcelone..

Počeli su igrat tiki-taku, a uz onakve mašine kao Ribery i Robben koji tuku sa 10, 20, 30 metara to im nije potrebno..

15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Neka se decki oporave, skoncentriraju, ostave se twittera i facebooka... Imaju jos 16 utakmica, 2 su najbitnije. Zanimljivo da nam u 38.kolu u goste dolazi Atl.Madrid. Svasta ce se jos izdesavati, neka oni naredaju 6 pobjeda u LL do Reala kako znaju i umiju, onda cemo pricati. Real je sad vrlo stabilan, Bilbau sutra dajem 10% sanse da uzmu bod, ali isto tako sam Valenciji davao gledajuci statistiku pa se dogodilo ovo. U svakom slucaju, najzanimljivija sezona u prijasnjih 10 godina, vjerujem (nadam se suprotnom) i buducih...?
1911 /\/\/\/\/\ 1899
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

koliko kmečanja nakon 1 poraza..ja problem vidim u tome što se sve podređuje Messiju i njegovim rekordima, timski rad nula bodova {#} Barca ove sezone bolje igra bez Messija {#} ne može igrač biti veći od kluba

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2014 22:21 (hitmanovich).
15 godina
neaktivan
Pa rekao sam to jos nakon Levantea, izostavimo 3x asistencije u kupu, izgledali smo puno kompaktnije nakon sto su se uigrali bez Messija. Tu opasnu igru smo vidjeli i danas, nazalost samo pola sata, onda je opet on nastupio, koliko izgubljenih lopti, blokiranih udaraca... Cak i u 93' kad je pucao pored gola, imao je produziti loptu lijevo na 2 igraca. Eto samo slijepac to ne bi vidio,.
1911 /\/\/\/\/\ 1899
16 godina
Samo je ovdje problem sto nesmijes nista protiv njega reci, odmah te njegovi fanovi popljuju. Da, istina da bolje igrano bez njega.
PUTA MADRID
12 godina
protjeran
FC Barcelona

ako ovako bude i dalje sa Messijem treba ga prodati PSG-u.Zasto ne?Za 250 mil. mozes kupiti 6 igraca najvece klase.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Sretan rodjendana jednom od krivaca za danasnji poraz.Gerrad Pique (27 godina)

16 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...
antimadridista kaže...
Hyperion kaže...

Stvarno ste čudni, Barca jednu utakmicu popušila i odmah "napuštaj brod koji tone".

pa nisam vidio da je itko napisao da će prestati podržavati Barcu.

Nitko ne napušta barcu, samo smo ljuti i razočarani.   Nije to samo zbog jedne popušene tekme nego zbog ove igre koja nije vrijedna Barcinog dresa, već dulje vrijeme.

Uf, da mi je samo 10-tak minuta Pepove Barce opet doživit.  Koji su to bili dani, ponosa.

Da to su bili UFALONA dani:) sada kada sve manje i manje imaju 12-tog igraca sve su losiji:)

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakva šteta čovječe, dvojica na drugoj strani sama ko duh {#}

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2014 2:55 (Tommy_123).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

katastrofa obrana pa city ce ih nabit 5-0 bez brige kako igrali pelegrini ce igrati: hart,zaba clisi,kompany nastasic,ture fernandino,silva navas negredo dzeko jer je kun ozlijeden pogledajte koliko ima skakaca u timu 4 vrhunska i dzeko koce cuvat kompany  turea,nemoze pique dvojcu(nemoze nijednog:D) tek negredo ufff,a govore treba loptu dobit i korner sa ovom igrom netreba korner kad u obrani propuh i jos valdes nezna branit

workan
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Slazem se da je Messi ponekad presebican,ali za ovu sansu se diglo mnogo prasine,a ni jedan od ovih igraca ne bi mogao ni da stvori ovakvu sansu,tako da nema toliko potrebe za ljutnjom,Messi bi trebao manje da drzi loptu i manje da sutira iz daljine jer mu skoro svaki udarac izblokiraju,a ovo sto pisete da bolje igraju bez njega to je glupost,gledate zadnjih 10 utakmica od kojih je 5 u  kupu dve protiv treceligasa...

SRECAN RODJENDAN,GERARD PIQUE ! {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2014 8:36 (Nidzo95).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona
12 godina
neaktivan
carcharodon kaže...
barcaINTER kaže...
antimadridista kaže...
Hyperion kaže...

Stvarno ste čudni, Barca jednu utakmicu popušila i odmah "napuštaj brod koji tone".

Nitko ne napušta barcu, samo smo ljuti i razočarani.   Nije to samo zbog jedne popušene tekme nego zbog ove igre koja nije vrijedna Barcinog dresa, već dulje vrijeme.

Uf, da mi je samo 10-tak minuta Pepove Barce opet doživit.  Koji su to bili dani, ponosa.

Da to su bili UFALONA dani:) sada kada sve manje i manje imaju 12-tog igraca sve su losiji:)

To su bili dani kad smo protiv vas izgledali kao da imamo 15-16 igrača na terenu, kad ste više puta izgledali smiješni, kad ste bespomoćno trčali tamo vamo za loptom,  i ne dirali je, samo gledali.  Gledali loptu i divili se majstorima, i čudili se i pitali što vas je ovo udarilo, raketa ,komet možda.    Da , bio sam ponosan, više nego što ćeš ti ikad biti.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Slazem se da bez Messija mozda igraju vise timski i vise igraca dolazi do izrazaja,ali ruku na srce,bez njega pitanje je da li bi bili toliko dominantni ovih godina,jer koliko je on sam rijesio utakmica,i donio bitnih trofeja,tako da mu se ne smije osporavati ako odigra par losih utakmica...koliko citam,po vecini bi ga trebalo ili prodati ili drzati na klupi,ja osobno mislim da bi to bila najveca glupost,pa covjek je najbolji na svijetu,vec sutra ce odigrati onako kako zna i svi cemo ga hvaliti...jednostavno jucer niko nije bio na nivou i desilo se to sta se desilo...najbitnije da se srede sad do Citija,cekamo i Neymara da se vrati i vjerujem da ce to puno bolje izgledati

16 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...
carcharodon kaže...
barcaINTER kaže...
antimadridista kaže...
Hyperion kaže...

To su bili dani kad smo protiv vas izgledali kao da imamo 15-16 igrača na terenu, kad ste više puta izgledali smiješni, kad ste bespomoćno trčali tamo vamo za loptom,  i ne dirali je, samo gledali.  Gledali loptu i divili se majstorima, i čudili se i pitali što vas je ovo udarilo, raketa ,komet možda.    Da , bio sam ponosan, više nego što ćeš ti ikad biti.

Hebiga nesta si pobrkao ja nikad nisam se igrao lopte s barcom niti protiv nje:P tako da ne znam kako sam izgledao smijesno no dobro(sarkazam ofc)

When you are halfway up,you are always halfway down
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Se*e mi se kad pogledam sve ponovno 

AMD Athlon (tm) II X2 240, 2.81 GHz, 3.25 GB Ram-a
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tata Martino:

"Prije početka konferencije volio bih izraziti saučešće obitelji Luisa Aragonesa. To je veliki gubitak za nogomet."

"Prvih 30 minuta smo dobro igrali, ali onda se dogodila preobrazba koju ne mogo objasniti. U drugom dijelu smo bili potpuna drugačija ekipa."

"Prije utakmice sam rekao da ćemo u budućnosti skupo plaćati svaku pogrešku, a danas smo ih napravili previše."

"Šta sam rekao igračima? Rekao sam da ništa nije izgubljeno i da ne smijemo odustati. Iako će se stanje na tabeli vjerovatno promijeniti, ne smijemo se prestati boriti."

"Moramo što prije preboljeti ovu utakmicu. Ovaj poraz ne smije nikako utjecati na buduće utakmice."

"Kada imate priliku da dokrajčite protivnika, to morate i uraditi, a ne pružati mu priliku da se vrati u igru. Mi smo Valenciji upravu pružili tu priliku."

"Zamjena Xavija? Na terenu je bilo previše igrača koji su se ponašali kao playmakeri, trebao nam je ofanziniji veznjak."

Victor Valdes:

"Tužan dan za nas jer smo izgubili ovu utakmicu. Valencia je zasluženo slavila i čestitam im na tome. Ne smijemo ostavljati više prostora za greške i moramo se nastaviti boriti!"

Sergio Busquets: 

"Prošlo je dugo vremena otkako smo izgubili ovdje. Poskliznuli smo se, šteta je što smo mogli ostvariti pobjedu ali nismo. Dosta smo griješili u odbrani."

Dani Alves:

"Veoma čudna utakmica. Imali smo sjajno prvo poluvrijeme, ali onda nam je igra postala veoma očita. Imali smo prilike da ostvarimo sigurnu pobjedu, ali nismo to učinili.

Ponekad se čini kao da igramo u gostima. Veza (između momčadi i navijača) mora biti pozitivna"

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da se nasmijemo malo :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2014 15:00 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan
Strasan je Atletico... Sad smo samo cudom drugi u ponoc :)
1911 /\/\/\/\/\ 1899
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Valjda će i nama malo Bilbao pomoć {#}

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Bilao moga 2-0 voditi...2 mrtve promasili

12 godina
protjeran
FC Barcelona

ako Barcelona trazi nasljednika xavija izvan Barce nek bace oko na Andera Herreru.A za stopera Leportea (standarni clan prvih 11. inace 95. godiste) 

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Stvarno Bilbao odlična momčad,   stisnuo Reala za popizd...dit...     Real ima više sreće nego pameti.

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barci treba jedan novi iskusan igrac, na poziciji stopera pogotovo, to se skuzilo po mom misljenju u tekmi protiv valencije..

...
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Samo da nastave u ovom tempu...podsjetili su me na one partije od sezonu ili dvije prije pod vodstvom Bielse kad su igrali atraktivan,brz nogomet...bilo bi pravo iznanadenje da ukradu bod ili pak sva 3

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi:

"Rođenje Thiaga je bila najbolja stvar u mom životu. U potpunosti sam se promijenio, jer mi je sada sin na prvom mjestu. Sve ostalo dolazi nakon njega."

...
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sad će Real počet sa jedno 100-200 nabačaja, i nešto će se otkotrljat u gol.    

12 godina
protjeran
FC Barcelona

mislio sam kada ljudi govore da je Benzema panj da pretjeruju ali to je stavrno tako..on je nesto ala Tello

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovaj sudac uzima neke teške droge, Alonso je već na putu za svlačionicu trebao biti, Ramos se laktari da je to čudo.

15 godina
neaktivan
Ajde nemojte sad o sucima, da su se nasi potukli mozda bi i dobili makar s 2 igraca manje...
1911 /\/\/\/\/\ 1899
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice