Zasluzeno :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zašto je Martinez crveni dobio ?
1911 /\/\/\/\/\ 1899
Mislim da je vijeđao suca, ništa drugo nije bilo.
Mislim da je vijeđao suca, ništa drugo nije bilo.
On je od prije imao žuti, pa valjda zbog prigovora drugi dobio ?
i ja gledam nisam vidio zasto je dobio.Bice je jeba* mater sudcu na nedosudenom penalu...Ubili smo ih stavrn,osim onda kada je Vela pucao...Mascherano nemoze ovcu cuvat
i ja gledam nisam vidio zasto je dobio.Bice je jeba* mater sudcu na nedosudenom penalu...Ubili smo ih stavrn,osim onda kada je Vela pucao...Mascherano nemoze ovcu cuvat
.
Po meni nije penal,povlacenja je bilo,ali pustio je igru i Vela je uputio udarac,da je odmah pao i sudac svirao penal ne bi se nista moglo sucu prigovorit,ovako ipak mislim da je prednost bila....a sto se tice utakmice,onako nisam nesto pretjerano zadovoljan,stisli smo ih malo pred kraj,ali je to opet dosta monotono,bez previse pravih prilika...steta za Messijevu precku,odlican udarac
.
imama napadaje trenutno od ove obrane.
Bez udaraca na gol nema rezultata. Nema Adriana odmah niko ne puca na gol.
PUTA MADRID
igramo dobro mgoli smo dati barem 3-4 gola ali nema srece...danas ovaj presing u oduziman je funkcionira
Sanchez !!!
....
2:0 
Kakva lopta Fabregasa. Milina za oči.
Messi genije,ne mogu ga nikako zaustaviti 
Ovaj ga s dvije ruke doslovno zagrlio, jesam se nasmijao 
Nisam gledao tekmu, kako smo igrali?
Po mom misljenju,jedna od boljih utakmica 
PUTA MADRID
Meni je ovo i dalje dosta loše, sporo i nezainteresirano, da nije Biskvit zabio pred kraj opet bi se uvukla nervoza i pitaj boga kako bi to izgledalo poslje
Po mom misljenju,jedna od boljih utakmica 
A meni se čini da je to još dosta mlitavo, fali nešto ( već dulje vrijeme ). S obzirom da imamo igrača više trebalo je utrpati barem još jedan gol, opet se bezidejno pimpla po lopti, iako je bilo par dobrih proigravanja. Messi još nije na radnoj temperturi. Opet kad imaju šansu malo brže odigrat u polukontru, odigraju par dodavanja nepotrebnih onako usput, i obrana se vrati i postavi na pozicije i onda ga yebi, to me nervira kod njih. Trebalo bi to malo žustrije i žešće, brže. A ovi Alvesovi ubačaji su kao neka parodija.
ma dajte stvorili smo dosta sansi moglo je biti 5-0 pa biste pisali odlicna tekma,savrseno...
ma dajte stvorili smo dosta sansi moglo je biti 5-0 pa biste pisali odlicna tekma,savrseno...
Kljucna rijec MOGLO. Ali nije i to cini utakmicu losom.
PUTA MADRID
Od 26 udaraca, samo 2 pogotka, jbt ko da igram FUT.
i da su zabili sve to kaj su mogli zabit, ja bi opet rekao da je bilo loše, ali sa dobrim rezultatom...
Sta je s mojim prijateljem Messijem; ne zabija vise. A Sanchez, ja si u glavi ne mogu projicirat da on prodje 2 igraca i zabije pogodak. Cudan igrac. Malo hlado, malo toplo, vise hladno, nego toplo igra.
I ja mislim da je ovo podosta lose,s igracem vise nismo gola zabili,ne racunam onaj autogol,to je sreca...jest da je bilo prilika,ali sve je to nekako na silu,nema vise onih akcija kad izbacimo cijelu obranu...dosta su sporo igrali,mene fascinira da oni ne znaju sloziti jednu brzu ubojitu kontru,nego se povuce lopta na sredini i doda na stranu i propadne sve,trebali bi poradit na tome,pogotovo jer imamo brza krila Pedra i Alexisa i Neymara kad dode
Sta je s mojim prijateljem Messijem; ne zabija vise. A Sanchez, ja si u glavi ne mogu projicirat da on prodje 2 igraca i zabije pogodak. Cudan igrac. Malo hlado, malo toplo, vise hladno, nego toplo igra.
Da, izgleda da ga je ozlijeda poremetila. Ma vratit će se on. A ovo a sancheza imaš pravo, Barca igra dobro- Sanchez odigra dobro, Barca igra loše- Sanchez je totalno nesposoban da nešto napravi sam.