FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.838.680
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Treba se sabrat i dobit Valenciu u nedjelju. Nema veze, ovo je kako bi rekao Mourinho "Nevažni trofej"

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
Re: FC Barcelona
Tommy_123 kaže...

Treba se sabrat i dobit Valenciu u nedjelju. Nema veze, ovo je kako bi rekao Mourinho "Nevažni trofej"

i ne samo mourinho nego i sva djecica tamo s teme Real Madrid ;)

antimadridista, pripremi se da se ovdje javno ispricas Villanovi na kraju sezone {#}

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Igrali smo mi prije i na bokove(Alves i njegova probijanja) i kroz sredinu, a danas nam višak nije dopuštao da idemo previše kroz sredinu. Jer ako izgubimo loptu Real može na brzu kontru, a to je onda preopasno. Zamjeram povlačenje Messija na sredinu i forsiranje Tella(čovjek nezna štopat loptu), bolji bi i Fabregas bio na toj poziciji. Messija je na sredinu povukao Guardiola baš u tom kobnom 1-2 porazu na Camp Nou. Otada je to postala praksa kad gubimo ili kad igramo protiv top klubova. Istina Messi je odličan playmaker, ali još bolje bi zabijao da je naprijed i vjerujem izvukao ovu tekmu da bude neriješeno. Ironično on je uspio do gola i to preko slobodnjaka koji je bio maestralan.

15 godina
mrzech kaže...
Tommy_123 kaže...

i ne samo mourinho nego i sva djecica tamo s teme Real Madrid ;)

antimadridista, pripremi se da se ovdje javno ispricas Villanovi na kraju sezone {#}

kamo sreće ako do toga bude moralo doći {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
FC Barcelona

E sad u inat svim Realovcima idem naručit dres Barce i kurčit se po gradu!
Na kraju sezone će vidjeti i zašto! {#} 

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
FC Barcelona

dakle, alves je osjetio bol u misicu tik pred pocetak utakmice. alba pocinje utakmicu bez zagrijavanja, a adriano na "krivoj" strani na kojoj se nije snasao.

svidja mi se sto se ide na prevenciju vecih ozljeda (ne forsira se villa, puyol nije igrao s maskom, alves nije bio ni na klupi...).

sve ce biti ok. Barça je i dalje najbolja momcad 21. stoljeca, najbolja momcad planete.

16 godina
KiX777 kaže...

E sad u inat svim Realovcima idem naručit dres Barce i kurčit se po gradu!
Na kraju sezone će vidjeti i zašto! {#} 

jos naruci da iza pise "Modric", Barça je ionako njegov najdrazi klub ;)

15 godina
neaktivan
Vilanova se treba sjetiti Fabregasove funkcije na EP-u, kada treba napadac nikako ne stavljati Tella. Inace koji je ono jos malac bio aktualan proslu sezonu, sad je na posudbi vjerojatno, ne Affelay, ne Thiago... mislim da je na C ime, igrao je desno u napadu najcesce :S...
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
15 godina
FC Barcelona

ali kakva golčina Messija iz slobodnjaka, svaka mu čast. Šteta samo za onu zadnju priliku.

Mislim da sutra zasluženo uzima nagradu za najboljeg europskog igrača.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja si novi sigurno naručim kad dobim prvu plaču. Jel itko kupovao preko dresdirekta ?

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
Tommy_123 kaže...

Ja si novi sigurno naručim kad dobim prvu plaču. Jel itko kupovao preko dresdirekta ?

ja sam kupovao, odličan je dres. Imaš i slike u temi, samo neznam točno na kojoj stranici.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Onda sagledajmo to ovako igrali smo obranu sa: Albom(neplaniran za danas), Mascheranom(jedinim igračem koji kontinuirao igra obranu još od prošle sezone), Pique-om(koji kod Pepa i nije bio više toliko u prvom planu), sa Adrianom(koji je igrao na desnom boku, a inače nije standardan i neće biti pored Albe).... bez Puyola(Alfa i Omega obrane i kapetan Barce, čovjek koji vidno svojim agresivnim stilom podiže igru), Alves(najpouzdaniji igrač da sam čuva Ronalda i donosi velik doprinos napadu). Uz sve to ostali smo bez jednog igrača i dalje se držali, Real bi izgubio 5-0 skromno tvrdim, a nas su jedva dobili 2-1. Sad vi meni recite da je Vilanova loš jer ja ga ne želim počet omalovažavati ovako rano ipak nije zaslužio.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 1:10 (Đapa club).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Tommy_123 kaže...

ja sam kupovao, odličan je dres. Imaš i slike u temi, samo neznam točno na kojoj stranici.

Brzo došao, problema s carinom, ništa? Sve 5 prošlo ?

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
N3N0 kaže...
Vilanova se treba sjetiti Fabregasove funkcije na EP-u, kada treba napadac nikako ne stavljati Tella. Inace koji je ono jos malac bio aktualan proslu sezonu, sad je na posudbi vjerojatno, ne Affelay, ne Thiago... mislim da je na C ime, igrao je desno u napadu najcesce :S...

Cuenca, oporavlja se od ozljede

15 godina
Tommy_123 kaže...

nemože biti problema s carinom kad se to prodaje u Hrvatskoj, tj. ne dolazi iz strane zemlje.

Došlo mi je za nekih 5-6 dana, dres zaštićen i lijepo spakovan u kutiji i dodatnim vrećama.

15 godina
neaktivan
E da, Cuenca... uvijek mi je bio drazi od Tella. Nesebican, ali isto zna potegnit po boku.
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Tommy_123 kaže...

nemože biti problema s carinom kad se to prodaje u Hrvatskoj, tj. ne dolazi iz strane zemlje.

Došlo mi je za nekih 5-6 dana, dres zaštićen i lijepo spakovan u kutiji i dodatnim vrećama.

350 kn je jako mala cijena za takav dres. Obavezno se uzima, već imam katalonsku zastavu obješenu u sobi :)

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
FC Barcelona

ma ja bi Tella poslao na posudbu, stvarno mi se ne sviđa baš pretjerano kao igrač. Probelm je to što uvijek kad ga svi optišu odigra neku odličnu utakmicu i spasi se, primjerice protiv Sociedada je bio jedan od najboljih na terenu u provm kolu Primere, vjerujem da je tu kiksao i odigrao loše, iz kluba nebi baš toliko računali na njega.

13 godina
FC Barcelona

Tello nije klasa za El Clasico, trebao je Villu uvest koji bi to riješio, Puyol je htio ući ali ga nije htio uvesti {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
neaktivan
Ma kazem vam Fabregas bi danas unio veliku promjenu, npr onaj Pedrov zicer...
14 godina
neaktivan
N3N0 kaže...
Ma kazem vam Fabregas bi danas unio veliku promjenu, npr onaj Pedrov zicer...

Također gotivim Fabregasa, ali samo Pedro može onako štopat i pritom opalit. Dobro je to Casillas zatvorio, ali me ljuti Montoya tu je falio Alves. Montoya je podlegao atmosferi, prvo loša reakcija na loptu Inieste, a onda i na loptu Messija. Dečko će trebati još puno toga pojest da dohvati razinu svoje pozicije, ali dobro defanzivno i nije bio loš.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 1:25 (Đapa club).
16 godina
FC Barcelona

netko je spomenuo i malog Thiaga koji ce biti sjajna zamjena za Xavija (navodno ce uskoro opet poceti s full treninzima).

ni meni se Tello ne dopada previse, djeluje prestraseno i srlja bez veze i smisla. Alexis se isto pokvario, tako da ce ga Villa bez problema izgurati iz prvih 11 ako ovako nastavi, cim se dovoljno oporavi (kazu za mjesec dana).

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

"Ako nas ne podržavate u porazima,nemojte biti uz nas ni u pobjedama"

-Pep Guardiola

Mes que un club!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tello je nakon Hospitaliteta(valjda sam napisao točno :D) i one 9-0 pobjede dignut u nebesa. Zatim je imao tek solidnu sezonu u nastavku sa par mini bljeskova, ok nije dobar posudi ga ili vrati u Barcu B. Onda je došla nova sezona ne baš dobre pripreme, ali dobra partija protiv Sociedada u pobijedi 5-1. No i dalje mislim da to nije dovoljan dokaz sposobnosti jer se kvalitet vidi kada netko povede momčad kao Messi i Xavi protiv Osasune te danas Messi protiv Reala to Tello nema. Ušao je danas u igru i odmah pokazao da nezna štopat što je banalno za igrača Barce, a zatim je imao ona blijedi udarac i to je to.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jeli sutra dodijela ili glasanje za najboljeg igraca 2011/2012?

Mes que un club!
15 godina
ExE123 kaže...

glasanje i dodjela. Samo nemojte to pomiješati sa Zlatnom loptom jer je ovo drugi izbor. Prošle godine ju je dobio Messi, a pretprošle Milito iz Intera kao se ne varam.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 1:32 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
ExE123 kaže...

glasanje i dodjela. Samo nemojte to pomiješati sa Zlatnom loptom jer je ovo drugi izbor. Prošle godine ju je dobio Messi, a pretprošle Milito iz Intera kao se ne varam.

Kako mislis drugi izbor jeli 1 onaj krajem godine?

Mes que un club!
15 godina
ExE123 kaže...

ma druga nagrada u potpunosti, na to sam mislio, vidio sam da dosta ljudi misli od ove nagrade da je Zlatan lopta i miješa to sve zajedno. Ovo se dijeli krajem 8. mjeseca a Zlatna lopta na kraju godijne.

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
ExE123 kaže...

ma druga nagrada u potpunosti, na to sam mislio, vidio sam da dosta ljudi misli od ove nagrade da je Zlatan lopta i miješa to sve zajedno. Ovo se dijeli krajem 8. mjeseca a Zlatna lopta na kraju godijne.

Nisam siguran procitaj ovo...

Do prošle godine u Europi su dijelili dvije prestiže nagrade za igrača godine. Uefina se zvala Nogometaš godine u Europi, a France Football imao je Zlatnu loptu. Lani su se te dvije nagrade ujedinile u ovu, koja se zove Uefin najbolji igrač u Europi. Prvu je dobio Leo Messi, prvi do njega bio je Xavi Hernandez, a treći Cristiano Ronaldo.

Mes que un club!
15 godina
ExE123 kaže...

Nisam siguran procitaj ovo...

Do prošle godine u Europi su dijelili dvije prestiže nagrade za igrača godine. Uefina se zvala Nogometaš godine u Europi, a France Football imao je Zlatnu loptu. Lani su se te dvije nagrade ujedinile u ovu, koja se zove Uefin najbolji igrač u Europi. Prvu je dobio Leo Messi, prvi do njega bio je Xavi Hernandez, a treći Cristiano Ronaldo.

a hebiga, neznam kako da ti dokažem da sutra nije odjela za Zlatnu loptu. Sutra je dodjela za najboljeg europskog igrača i mogu je dobiti samo igrači koji igraju u Europi. Zlatna lopta je nagrada za najboljeg igrača svijeta u određenoj godini i logično je da se ona dijeli na kraju godine kao što je bio slučaj i zadnji put.

to što si ti citirao mislim da nema veze sa ovom nagradom, nego sa Zlatnom loptom.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice