Alba pod hitno van, čovjek nezna igrat tika taka, dok se ne nauci klupa..
Bravo majstore, prelijep gol...
Samo će mi "Bog" vjerovati da sam znao da Messi zabija.
Alba najbolji na terenu od Barcinih igrača.
Alba je car, a Messi svemirac, Barca uzima naslov..
Izgleda da je Adriano bio višak, bolji smo sa igračem manje.
Potpuno curi na obranbenom dijelu, Mascherano mora pod hitno van. Messi i Iniesta kao i uvijek čaorbni :D
Alba najbolji na terenu od Barcinih igrača.
Neznam ja koju ti tekmu gledas?? Alba najbolji, pa čovjek primi loptu na ljevoj strani i drži je pola minute dok ga ne napadnu igrači reala, par puta ju je izgubio tak da još kaljenja mu treba.
zasto nije uveo alvesa kad je adriano dobio crveni?
Ne znam zašto, ali nikad se ne brinem kad Real povede protiv Barce. Uvijek Barca preokrene. Iako mislim da danas ne će moći tako lako.
Alves je ozljeđen ako sam ja dobro shvatio.
Nikad neznaš što je s Alvesom, možda se čovjek naglo ozlijedo ili razbolio.
Uffffff, Messi unatoč dobrom zatvaranju igra odlično, Alba izvanredan, Iniesta na razini, Valdes nas spasio katastrofe, za Adriana nemam riječi.
Uz malo sreće se može osvojiti kup.
Barça neprepoznatljiva u pocetku... izgleda da ih je Alvesov izostanak previse izbezumio.
Real puno bolji + opet poklon Mascherana pa onda i Piquea koji ide stati na gol, umjesto da napadne Kristinu.
onda jos Adirano dobije crveni... uzas...
ALI... nakon toga, kao da je Real dobio crveni. Barcelona pocela igrati svoju igru i nakon odlicne sanse Montoye (koji je btw trebao poceti umjesto Adriana), Messi golcinom jos jednom ocitava lekciju Kristini iz pucanja slobodnjaka.
u 2. dijelu bih htio vidjeti Puyola umjesto Mascherana, drugo je sve ok.
svi zaboravljaju da nas je Valdes dvaput spasio i po meni su on i Messi Barçini igraci 1. poluvremena.
Adriano potpuno katastrofalan. Iniesta, Alba i Messi ordiniraju igrom. Neznam di je Xavi, u igri je a kao da ga nema Nažalost. Podhitno treba nešto napravit makar smo zadnjih 10min uspostavili konce. Ako će Messi show napravit neka počne.
Alves propustio utakmicu zbog problema s misicem, zasad se ne zna vise detalja.
sstrmi, lijepo spavaj
Obrana u startu je bila užas, jako fali Puyol da ih malo pošamara. Pique nije igrao u tandemu sa Mascheranom i vidi se da se nemogu dogovoriti. Realovi golovi nisu krumpiri, ali nekako imam osjećaj da smo mi više zaslužni za njih nego oni sami. Jednostavno su iskoristili sve naše greške i preokrenuli ih u golove, sva sreća ovaj zadnji pokušaj Di Marie nije ušao.
Večerašnjim pogotkom Lionel Messi je postao najbolji Barçin strijelac u El Clasicima, prestigavši Cesara (15 pogodaka)
Sry ak je vec bilo napisano
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
Mislim da kad je zadnjih par utakmica igrao Puyol protiv Real,. Barca nije izgubila.
Da je Pedro ovo zabio, Barca bi imala jako velike šanse.
Pedro umalo....
Ovo je smiješno, a ne obrana.
Ovaj Villanova mora da se šali. Šta mu je Villa nevidljiv???!! Prokleti Tello...
Barca je samu sebe pobijedila. Gol iz prve tekme i prvi iz ove su praktički autogolovi.
Čestitke Realu, čisto su dobili. I Villanova treba prebrojati malo igrače na klupi, tako da ubuduće zna tko mu tamo sjedi.
Neidemo doma pognute glave.... šteta, digli smo se nakon užasnog prvog poluvremena, ukrali realu igru i loptu u 2 pol, ali nije bilo sreće u završnici... Nije mi jedino jasno zašto Villa sjedi na klupi... 
Velika razlika izmedju nas i reala je u obrani. To da imamo niko nam nebi mogao gol dati, ovako smo suplji do bola.
Na kraju dobra utakmica, real zasluzeno pobjedio. Tito nazovi malo učitelja, počeo si lutati.
Igrač manje i opet igraju podjednako dobro i imaju isto prilika kao Real. Svaka čast.
Svaka čas momcima, s igračem manje su me držali u neizvjesnosti do samog kraja.