FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.840.210
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pedro: ''Uvijek se osjećate grozno kad izgubite u Kupu, ali odlazimo zadovoljni jer smo pokazali zube iako smo imali igrača manje.''

Pique: ''Prvih 20 minuta nas je stajalo Kupa. Moja i Mascheranova greška su bile bezvezne. Ispričavam se svim navijačima zbog toga.''

Andres Iniesta: "Težak početak, nadam se da smo nešto naučili iz ovoga. Čestitke prvacima."

Dečki, oprošteno vam je. Još uvijek ste za nas Najbolji ! <3

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
ExE123 kaže...

Nisam siguran procitaj ovo...

Do prošle godine u Europi su dijelili dvije prestiže nagrade za igrača godine. Uefina se zvala Nogometaš godine u Europi, a France Football imao je Zlatnu loptu. Lani su se te dvije nagrade ujedinile u ovu, koja se zove Uefin najbolji igrač u Europi. Prvu je dobio Leo Messi, prvi do njega bio je Xavi Hernandez, a treći Cristiano Ronaldo.

a hebiga, neznam kako da ti dokažem da sutra nije odjela za Zlatnu loptu. Sutra je dodjela za najboljeg europskog igrača i mogu je dobiti samo igrači koji igraju u Europi. Zlatna lopta je nagrada za najboljeg igrača svijeta u određenoj godini i logično je da se ona dijeli na kraju godine kao što je bio slučaj i zadnji put.

to što si ti citirao mislim da nema veze sa ovom nagradom, nego sa Zlatnom loptom.

Ma i ja znam da sutra nije dodjela jer je uvik bila na kraju godine,ali brine me ova recenica da se se nagrade ujedinile( Zlatna lopta i nogometas godine u europi) u ovu sutra ....

Mes que un club!
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 1:53 (ExE123).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messijev gol je postignut sa 32 metra, a brzina lopte je 92,2 km/h.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 1:58 (Đapa club).
15 godina
FC Barcelona

evo jedan komentar sa barca balkana, od jednog uvaženog člana koji inače piše i članke za barca balkan, vidi se da zna puno:

"ma ajmo bit pošteni- nitko nam nije nedostajao. šta je mascheranu i piqueu kod onih katastrofgalnih reakcija kod golova smetao adriano? šta bi nam pomogao dani tu? ne kažem da sveukupno ne bi izgledalo bolje s danijem, ili možda kapetanom, al ne bitno. jer nas nije uništila nečija individualna greška a da je sve drugo bilo dobro ko u prvoj utakmici. mi smo komplet od vrha do dna prvih pola sata bili katastrofalni. al upravo katastrofalni. realu sam izbroja jedno 6-7 gol šansi u tom periodu! victor nas je doslovno spasio sramote. xavi kaže kako smo loše ušli u utakmicu. kako pobogu? zašto? ovakve sam se utakmice plašio 4 sezone pod pepom i nikad se nije dogodila- svaki put smo bili na visini.
ja neću kritizirat tita, ovo je čoviku 4. službena utakmica u životu, i glupo je donosit ikakve presude. međutim, neke stvari su se ponovile u odnosu na pamplonu i to me najviše brine. evidentno smo u ogromnim problemima kad nas protivnik pritisne visoko, samo je real ipak "pinku" jači od osasune pa je bilo drž gaće. ja sam se čitave 4 godine koliko je pep bio trener svaki put pribojavao pogotovo u utakmicama s realom upravo toga- tog visokog presinga, al i uz pokoju grešku(šta je neizbježno!) smo to sve rješavali, to se sad lipo vidi- baš velemajstroski. i tek nakon ovakve predstave čovik u potpunosti svati koliko je teško tako igrat.
mada, možda čak ni to nije u tolikoj mjeri bio problem. ako ćete se sjetit samog početka utakmice- oni su krenuli u presu ko s lanca pušteni, al smo ih svejedno par puta baš onako fino izigrali.
problem danas nije bio ni taktički ni tehnički ni fizički. bio je isključivo psihološki. to su ti detalji, kad kažem da treneru nije dovoljno da "sve zna" o igri. triba puno više. nadam se da će tito pokazat da to ima.
ne vidim uopće potribu za nekom taktičkom analizom- naprtosto smo bili pregaženi u prvih pola sata, za šta zapravo, nisam uopće subjetkivan, najviše "zasluge" imamo mi sami. puno više nego real. oni su zapravo samo uzeli šta smo im servirali. i još su bili i dosta pristojni, uzeli su vrlo malo toga šta smo ponudili. katastrofa od igre, zapravo igre uopće nije bilo. ponavljam, vrlo slično pamploni.
čitam kako tito kaže kako nikad nije bio ponosniji na igrače nego večeras- aluzija na "dobru" igru u 2. dijelu. ako ovo kaže za medije, a u svlačionici im dobro opere uši- onda ok. ako će preć preko ovakve igre prvih pola sata ili preko onakve igre u pamploni, večeras eto jer smo s igračem manje časno poginili a nekidan jer smo eto pobijedili- neće bit dobro. nikako.
namjerno kažem da smo u 2. dijelu igrali "dobro". jer ne mislim da je i blizu to bilo dobro s naše strane koliko je bilo kukavički s njihove. to je nevjerojatno kolika je pi*kica taj samozvani genij. strašno koliko se on boji barce. igra doma pred gladnim krcatim bernabeuom željnim pobjede u derbiju ko vode u pustinji, ima igrača više, i razbio nas je u 1. dijelu doslovno, nikad veća razlika unatrag ohoho u igri i šta radi u 2. dijelu? povlači 11 igrača iza lopte i čeka. ČEKA. i ta "genijalna" taktika nama donese jedno 4 gol šanse, a bijasmo raštimani i loši ko šta odavno nismo. koji respekt prema barci! strah. pi*kica.

u nediju je već valencia s niz mladih momaka u ekipi koji su gladni i redom znaju igrat. a mi usprkos ovakvoj predstavi večeras imamo plus 5. još uvik. nastavimo li ovako..."

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 2:29 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Malo preuveličano napisan post od strane tog forumša. Danas je odlučila prva utakmica i onaj autogol koji smo si praktički dali. To ne mislim iz perspektive gola nego baš te psihološki potpuno drugačije situacije, nego s kojom se moglo u Madrid. Onda se desilo par sitnica koje su bitne i paf ispalo je loše, ali nikako tako loše kako dotični misli jer je moglo biti gore. Neki prenaivno gledaju na Vilanovu pa on je tu od početka Guardiola ere i u više navrata je i prije imao prilika za motivaciju ekipe, razgovore s njima itd., baš zato je i postao trener i nasljednik Pepa. Zaboravljate da isti taj Guardiola polagano otpisivao Pique-a, često vadio Xavija/Iniestu, puno previše rotirao, srozao Fabregasov ego i najbitnije nije pobjedio Real kada je bilo najpotrebnije. Zato ostavimo kritike po strani čekajmo da se sezona rasplamsa, a tek onda ako je to zasluženo uputimo kritiku Vilanovi ako nebude dobro.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 2:47 (Đapa club).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ajde decki nije sve tako crno...nerealno je da Barca uvijek pobjedi reala...ja mogu bit ponosan na ono kako su odigrali s igracem manje i bez Alvesa koji bi bolje pokrio desnu stranu,al nema veze...kako je krenulo u prvih 30-35 minuta mislio sam da ce se dogodit masakr,al Victor nas je odrzao na zivotu...u 2.pol Barca bolja,Barca dominira al i real je imao prilika...nema veze,moraju dobro analizirat gdje su pogrijesili i popravit neke stvari...pripremit se za nadolazece tekme i uci u pravi ritam...do el clasica pobjediti sve pa onda i reala da im se osvetimo...

16 godina
FC Barcelona

jos nesto, mislim da ne bi trebalo nista postati u RM temu. sve je puno isfrusrirane i neodgojene djece i natezati se s njima je uzaludno. ima i par odraslih, ali se ponasaju prilicno cudno tako da nis od toga. naravno da ima i normalnih, ali su, nazalost, neprimjetni.

neka pisu sto hoce, neka se vesele sto su nakon 7 utakmica (najgora serija u povijesti reala) uspjeli dobiti veliku Barçu na svom stadionu... imaju se cemu i veseliti. tu je i Modric koji ce sigurno privuci jos brdo bandwagonera i onih koji od djetinjstva vole real, a svima je u interesu da Modrinho igra konstantno i da bude dobar.

moderatori ce raditi svoje, nadam se posteno, a ne da nekome daju zuti zbog offtopica, a nekome nista unatoc konstantnom vrijedjanju (ahm, RM topic, ahm...).

stoga neka svako uziva u svom topicu i neka pise sto hoce i to je to, moj prijedlog {#}

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

aj svi vi koji kakate po tellu sjetite se pedrovog pocetka samo{#}

16 godina
FC Barcelona

glupe greske u obrani, nis posebno... prov poluvrijeme nisu drzali balun kolko sam navika...

nije strasno, igrali smo nanjihovom terenu sa igracem manje. nema puyola nema alvesa, nema ville...

imali smo srice sta nismo primili jos koji i nesrice sta nismo dali jos koji... 

ne brinem se za sezonu ako mogu drzat reala na udici sa igracem manje i igrat se kraj njihovog gola i jos stavljat debitanta Songa u igru...

13 godina
neaktivan
Abomb kaže...

glupe greske u obrani, nis posebno... prov poluvrijeme nisu drzali balun kolko sam navika...

nije strasno, igrali smo nanjihovom terenu sa igracem manje. nema puyola nema alvesa, nema ville...

ne brinem se za sezonu ako mogu drzat reala na udici sa igracem manje i igrat se kraj njihovog gola i jos stavljat debitanta Songa u igru...

Bas da su se igrali....mslm da se real pogravao njima (ne zelim provocirati,samo sam realan)

16 godina
FC Barcelona

tko ovo jos moze raditi Realu na njihovom terenu... i to s igracem manje! 

samo Barça! 

15 godina
neaktivan
mrzech kaže...

samo Barça!

Zašto tako nisu igrali prvih pola sata?

16 godina
vgetik kaže...

Zašto tako nisu igrali prvih pola sata?

zasto Real nije igrao zadnjih sedam utakmica na domacem terenu protiv Barçe kao jucer prvih pola sata?

16 godina
Ficho28 kaže...
Abomb kaže...

Bas da su se igrali....mslm da se real pogravao njima (ne zelim provocirati,samo sam realan)

a nije prijatelju... istina, nije se igralo prvo poluvreme kako triba, al cila realova igra se svela na 2-3 pasa zadnje linije i duga lopta naprijed...

nije isto gledat kako se igraci medjusobno dodavaju na zadnjoj liniji, i  igrace kako se nonsalantno sa igracem manje dodavaju 20-30 m od suparnikova gola...

barca nije igrala kako triba prvo poluvrijeme i real je to zasluzeno iskoristija, nema zamjerke...

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/article/champions-league-group-stage-draw

LOL, zaboravio sam pitanje napisat, hoce se moci gledat ovo negdje?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2012 13:38 (PLASMAorLCD).
17 godina

Uvijek bude na uefa.com live stream, ali vjerujem da će biti i na nekom od naših programa. U 17:25 počinje ako se ne varam.

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
13 godina
FC Barcelona

Arenasport 1 i Eurosport! {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/article/champions-league-group-stage-draw

LOL, zaboravio sam pitanje napisat, hoce se moci gledat ovo negdje?

Instaliraj sopcast i par minuta prije će bit streamovi.

http://livefootball.ws/1573-zherebevka-ligi-chempionov.html

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Cestitke Barceloni na lijepoj utakmici i borbi iako su igrali s igracem manje {#}

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek
16 godina
FC Barcelona

Affelay izgleda ide na posudbu u Schalke... neka mu je sa srecom i da se vrati u sto boljoj formi sljedece sezone ;)

15 godina
FC Barcelona
Ništa, treba dignuti glave jer u nedjelju nas već čeka Valencija, samo da ne kiksamo do prvog ligaškog el clasica, a onda možemo povećati prednost ma skoro nedostižnih 8 bodova.
btw. Jeli zna netko što je sa Alvesom, kakva je ozljeda i koliko će pauzirati?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Ništa, treba dignuti glave jer u nedjelju nas već čeka Valencija, samo da ne kiksamo do prvog ligaškog el clasica, a onda možemo povećati prednost ma skoro nedostižnih 8 bodova.
btw. Jeli zna netko što je sa Alvesom, kakva je ozljeda i koliko će pauzirati?

Moguće da je lakša povreda samo, i da će zaigrat protiv Valencie. Nitko ništa nije rekao i gledam po barcinim vijestima i ništa.

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
15 godina
FC Barcelona
istina...
16 godina
moderator
mrzech kaže...

samo Barça! 

antimadridista kaže...
istina...

Ne želim se svađati ili provocirati ali što im to sad znači?

Izgubili su trofej,jedino to je bitno.

Za par godina(ma i puno prije) će se svi samo sjećati da je Real uzeo trofej a ne tko je ima veći posjed lopte ili tko je koga na kraju pozdravio.

سمندری ڈاکو
15 godina
pirat kaže...

antimadridista kaže...
istina...

Za par godina(ma i puno prije) će se svi samo sjećati da je Real uzeo trofej a ne tko je ima veći posjed lopte ili tko je koga na kraju pozdravio.

što im to znači? pa ovo je sport. U sportu se čestita protivniku na uspjehu što igrači Reala nikad ne rade neznam ni ja iz kojeg razloga. Doduše ne samo da ne čestitaju, nego i udaraju namjerno kad gube.

16 godina
pirat kaže...

ja cu se sjecati (a i mnogi drugi) kako je real igrao bunker s igracem vise na vlastitom terenu pri vodstvu 2:0 :)

16 godina
mrzech kaže...

ja cu se sjecati (a i mnogi drugi) kako je real igrao bunker s igracem vise na vlastitom terenu pri vodstvu 2:0 :)

A koji klub ne igra bunker protiv barce ili reprezentacija protiv španjolske? Pa oni ih svojom igrom natjeraju na to.

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
mrzech kaže...

A koji klub ne igra bunker protiv barce ili reprezentacija protiv španjolske? Pa oni ih svojom igrom natjeraju na to.

S igračem maje se povuć i igrat bunker ? Di je tu logika lol

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
istina...

Eh svaka ti cast...kad bi takvi bili i igraci i navijaci reala nebi nikad bilo nikakvih vrijedanja,pa uplitanja sudaca uefe i slicno

13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
Jack Sparrow kaže...
mrzech kaže...

S igračem maje se povuć i igrat bunker ? Di je tu logika lol

Hebote da je mou zelio mogao je unistit barcu ali je ocito odlucio da nek zabiju gol ak vec imaju priliku,ovi se nek loptaju ko mala djeca na sredini,messia izolirati,a real ne primiti gol i to ti je to

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice