- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Raketa igra odlican nogomet u zadnje vrijeme, kada on igra dobro barca puno bolje izgleda. Ima novu frizuiru, smjesan je, ali ok. Lik je ljudina, dosta je onih sto su sumnjali u njega, ali on stalno dokazuje da nije slucajno u barci.
Raketa je kralj! Toliko je već golova zabio za Barcu, od kojih su neki bili ključni, a i statistika mu je na nivou. A sada, svatko ima neku lošiju utakmicu ili period kad nije u formi, što ne znači da ga se odmah mora prodati.
A inače sumnjaju u njega samo oni kojima je Luka Modrić Bog nogometa.
Raketa je kralj! Toliko je već golova zabio za Barcu, od kojih su neki bili ključni, a i statistika mu je na nivou. A sada, svatko ima neku lošiju utakmicu ili period kad nije u formi, što ne znači da ga se odmah mora prodati.
Dok je igrao u Sevilli vise mi se svidao nego u Barci. Medutim, to je zato, jer je tamo igrao drugaciju ulogu. U barci Rakitic ima
sasvim drugu ulogu sa puno vise odgovornosti u igri prema nazad. Rakitic u barci puno pokriva, donosi neki balans u sredini terena,
te odredenu stabilnost. Na zalost sporiji je i tromiji nego sto bi svi mi volili i to mu je mana koja u Barcinom stilu igre nekad stvara probleme.
Ako pogledate kako igramo u postavi kada su tu svi sporiji igraci i kako igramo kada je tu Iniesta i slicno, velika jhe razlika.
Medutim, kada igraju Busquts, rakitic, Iniesta ili sutra Coutinho onda to izgleda dosta bolje, tu Rakiticev nedostatak se ne osjeti tako,
a Rakitic svakako zna igrati nogomet. Ima pas, ima osjecaj za gol, a zna i dobro podvaliti loptu, takoder je dosta zahvalan igrac zbog
igre prema nazad. Uz sve mane koje ima, s obzirom za cijenu koju smo ga doveli i ono sto je do sada pokazao, Rakitic je zasluzio igrati u
Barci. Naravno godine cine svoje i niko nije vjecan, tako da ce i kod njega doci i dolazi do padova i kada vise nece biti sposoban igrati na onom nivou
na kojem to Barca treba, tada ce ga se zamjeniti.
Masche otišao iz Barce, sramota da mu nisu dali neke posljednje minute ili dostojan oproštaj kakav je zaslužio, valjda stignu još u četvrtak. Ipak je Mascherana po meni jedna od ikona kluba, koliko je samo dao za Blaugranu, zaslužuje zahvalu i igrača i navijača.
Masche otišao iz Barce, sramota da mu nisu dali neke posljednje minute ili dostojan oproštaj kakav je zaslužio, valjda stignu još u četvrtak. Ipak je Mascherana po meni jedna od ikona kluba, koliko je samo dao za Blaugranu, zaslužuje zahvalu i igrača i navijača.
Odlično, ovakav igrač to i zaslužuje.
Raketa igra odlican nogomet u zadnje vrijeme, kada on igra dobro barca puno bolje izgleda. Ima novu frizuiru, smjesan je, ali ok. Lik je ljudina, dosta je onih sto su sumnjali u njega, ali on stalno dokazuje da nije slucajno u barci.
Nije sve u golovima, pogotovo što se tiče veznjaka. Svaka čast Rakitiću, ali ja bi uvijek u ekipi prije imao Busquetsa ili Modrića nego njega, bez obzira što obojica imaju lošiju statistiku što se tiče golova i asistencija.
coutinho nosi broj 14, a to znaci da ce vjerojatno griezmann doci :'( griezmann mi se ne svidja kao igrac, a i mislim da nam ne treba
Takoder ni meni...
Bolje da dovedu Jose Williana iz Sociedada da imamo plan B na presing...Covijek sa 2 igraca na ledima mirno prima loptu.
This time next year we'll be millionaires
Ne nego je htio 14 i cekalo se da Mascherano ode.
Pa 14 u Barci znaci puno vise nego 7, sta vam je.
Ne nego je htio 14 i cekalo se da Mascherano ode.
Pa 14 u Barci znaci puno vise nego 7, sta vam je.
Duplo više :D :D :D
Arda Turan (15/16 - 17/18), Pedro (13/14 - 15/16), David Villa (10/11 - 12/13), Eidur Gudjohnsen (06/07 - 09/10), Henrik Larsson (04/05 - 05/06), Javier Saviola (01/02 - 03/04), Alfonso (00/01), Luís Figo (95/96 - 99/00), Juan Carlos Moreno (95/96), Luis Cembranos (94/95), Iván Iglesias (94/95), Pep Guardiola (91/92 - 93/94), José Mari Bakero (93/94), Sergi Barjuán (93/94), Eusebio (91/92), Julio Salinas (91/92), Jon Andoni Goikoetxea (91/92), Jordi Roura (89/90), Carles Rexach (78/79),
14
14
Philippe Coutinho Philippe Coutinho
since 17/18
Javier Mascherano (10/11 - 17/18), Thierry Henry (07/08 - 09/10), Santiago Ezquerro (05/06), Gerard López (00/01 - 04/05), Emmanuel Amunike (96/97 - 99/00), Jordi Cruijff (94/95 - 95/96), Óscar García (95/96), Lluís Carreras (95/96), Eusebio (93/94), Iván Iglesias (93/94), Cristóbal Parralo (91/92), Miguel Ángel Nadal (91/92), Txiki Begiristain (91/92), Miquel Soler (89/90),
Nije sve u golovima, pogotovo što se tiče veznjaka. Svaka čast Rakitiću, ali ja bi uvijek u ekipi prije imao Busquetsa ili Modrića nego njega, bez obzira što obojica imaju lošiju statistiku što se tiče golova i asistencija.
Kad se sve zbroji i oduzme, ipak, ne mogu ti opisati zadovoljstvo što u Barci imamo Rakitića, a ne Modrića, a uostalom već imamo vanzemaljca u ekipi i jedan je sasvim dovoljan hahah
Real M ispao iz kupa??
All truly great thoughts are conceived by walking.
Nije baš sa B ekipom, jebeš klub ako ti treba Ronaldo da bi doma pobjedio leganesa.
Igralo je barem 6,7 igrača iz prve postave sa zamjenama.
Očekivao sam Evila devila da komentira kako je Real pokraden i slično. Izgleda da ga je sram.
barca dobija s dva razlike, ovi igraju 4141 flexible standard...
Link za hd stream?
Očekivao sam Evila devila da komentira kako je Real pokraden i slično. Izgleda da ga je sram.
Pa on nema sta ni za komentirat niti ikad je. Ciste provokacije.
Bilo je to fino ovih par godina za citat, sad opet u rupu kao 2007.
Pa on nema sta ni za komentirat niti ikad je. Ciste provokacije.
Bilo je to fino ovih par godina za citat, sad opet u rupu kao 2007.
Bilo je to prc prc. Znam da on brljavi u prazno, barem se smijem.
Coutinho kakva igračina...Dobili smo novu dimenziju...Miriše na berb trofeja još kad se Dembele oporavi i uklopi...
pardoncek, structured standard je 4141....nisam gledao tekmu ali vjerojatno nisu nit sansu kreirali postenu...
Za ovakve stvari se treba tužiti sudac bez obzira što je rezultat u našu korist na kraju utakmice. Ovo je bio očiti pokušaj Lahoza da izbaci Barcelonu iz kupa. Odavno veću sramotu nisam gledao.
Coutinho odličan u debiju.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
suspendiran je nazalost 
suspendiran je nazalost 
rekao mi je da sam srbin, vjerojatno je zbog toga