Ne zamjeram ovaj poraz Valverdeu, morao se dogoditi kad tad. Da budemo iskreni, koliko god odlicno stojimo u prvenstvu i slicno, igra
nam nije odlicna, ima poprilicno propusta. Medutim Valverde je uspio iskoristiti ono sto ima, uspio je posloziti Barcu koja se nakon poraza u superkupu
cinila kao mrtva. Na tome mu svaka cast.
Ono sto mu ja zamjeram je na neki nacin usporavanje napretka Semedu. Decko igra premalo. Cak i danas kada je mogao komotno igrati,
on je stavio Roberta. A tu dolazimo na drugu zamjerku. Forsirat ce Gomesa i slicne, ali Roberu u sredini ne daje priliku. Kako ocekujemo
da se semedo oslobodi odredenih pritisaka koji se ocito vide kada igra prema naprijed, kako da semedo napreduje, ako nema barem nekakav kontinuitet.
Semedo ima potencijal da bude najbolji desni bocni, ali koci ga Valverde.
Sto se Roberta tice, decko je strasan, ima ogromni potencijal i igbra gdje god ga se stavi. zato mislim da bas u ovakvim i slicnim utakmicama Valverde
moze staviti Semeda na bok, a Roberta nagraditi i staviti u sredinu. Mislim da je vrijeme da Roberto pokaze sto moze u sredini, a moze. Pa neka ga rotira
bok, sredina ovisno o utakmicama. To su dvije najvece zamjerke Valverdeu.
Sto se tice Barce opcenito, ima tu igraca koji nisu za Barcu, cak ni za klupu. Denis suarez, ne znam sta bi rekao o njemu, ako ne moze
u ovakvim utakmicama pokazati da je materijal za Barcu, onda nece nikad. Istina da dobiva malo prilika, ali bas zato to malo mora
koristiti sto vise je moguce.
Gol koji smo primili jos jednom pokazuje koliko pravimo propusta prema nazad i da vezna linija cesto ne napravi svoje kada se
tice obrane. I ovdje primjer Rakitic gleda gdje mu igrac odlazi sam i neometano zabija. Ono misle, a neko drugi ce to popratit.
Messiu se nema sta prigovorit, medutim mislim da bi bilo dobro da koji penal prrepusti drugima. Svaka mu cast, ali svaki slobodnjak, svaki
penal, pa ne mora bas svaki, pogotovbo kad su mu penali rak rana.
Nema veze, nista strasno, idemo dalje. Samo se nadam da je Valverde, a i neki igraci naucili lekciju iz danasnjeg poraza.

All truly great thoughts are conceived by walking.