FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.804.009
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FC Barcelona
Mora igrat lagane utakmice u buducnosti da ga se proda lakse haha
9 godina
protjeran
x18x05x kaže...
Evil Access kaže...

Da Piket slomi nogu i da Dembele zaigra na 80% onoga sto se ocekuje od njega barca moze uzeti trostruku krunu ove godine.

Loše trolaš

Ne trolam vec sam mrtav ozbiljan. Vidio si City danas protiv ekipe koja isto igra nogomet umjesto da samo napucava loptu, Real je ovu sezonu izgubi na ljeto, Bayern? - fali im 1-2 igraca ala Roben i Ribery kada su bili na vrhuncu, Juve je u lagonom padu, PSG?! - hmm, PSG je dobar. Prvenstvo osvojeno, kup nesto lezi barci, jos ostaje LP, a kao sto sam gore obrazlozio nema bas puno ekipa koje mogu tuci barcu u dvije tekme atm.

Eye In The Sky
15 godina
FC Barcelona

Onaj Messijev slobodnjak se prkosi zakonima fizike. Nije normalan čovjek.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da, jako čudan let lopte... Vermaelen za sada najveće pojačanje ove sezone, čovjek bez greške igra, u skoku ga nema niko, bit će Valcere na slatkim brigama koji stoperski dvojac staviti, treba još vidjet kako će Mina reagirati. Kad sam spomenuo Valverdea- genijalac, samo ću to reći.

U strašnoj su formi, a još se čeka Coutinho i Dembele da zagrije motor, nekako je to sve još mlako, ali treba mu dati još vremena, ipak je duže izbivao s terena, imam osjećaj kao da još nije to 100% zaliječio.

Ova sezona za sada obećava puno, već sam prije rekao jednostavno s ovakvim trenerom i ekipom ne vidim način da izgubimo utakmicu što se tiče prvenstva, premoćni su na svim pozicijama.

9 godina
FC Barcelona

Hvala Bogu što smo konačno pobijedili na Anoeti!! Hvala momcima i Valverdeu! 

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Baš volim ove preokrete u drugom poluvremenu upravo zbog nekih forumaša koji misle da nešto znau u fudbalu pa cim Barca primi neki gol dodju ovdje da pametuju šta valja a šta ne valja, koda treba izbacit a koga ubacit. Gomila likova je potpuno suvišna na ovom forumu i od ljeta pa sve do januara potvrđuju koliko nemaju pojma o fudbalu. I nije problem što ne znaju, već što misle da su stručnjaci.

15 godina
Barcelonista kaže...

Baš volim ove preokrete u drugom poluvremenu upravo zbog nekih forumaša koji misle da nešto znau u fudbalu pa cim Barca primi neki gol dodju ovdje da pametuju šta valja a šta ne valja, koda treba izbacit a koga ubacit. Gomila likova je potpuno suvišna na ovom forumu i od ljeta pa sve do januara potvrđuju koliko nemaju pojma o fudbalu. I nije problem što ne znaju, već što misle da su stručnjaci.

I sebe svrstavaš među takve? Jer i ti imaš bisera kao i svi mi. 

All truly great thoughts are conceived by walking.
16 godina
FC Barcelona

Cristiano Ronaldo has been awarded the best player in La Liga for the month of December. [MARCA]

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
13 godina
protjeran
FC Barcelona

dembele ne igra mjesec dana zbog ozljede.... sta ti nasi doktori rade????? vidio sam da se protiv celte drzao za misic i nije mi jasno zasto je onda jucer igrao......

8 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Barcelonista kaže...

I sebe svrstavaš među takve? Jer i ti imaš bisera kao i svi mi. 

npr.?

11 godina
protjeran

WTF...Kakva govna bez morala bas takav moras i bit da navijas za tu splacinu od kluba

This time next year we'll be millionaires
15 godina
mrzech kaže...

Cristiano Ronaldo has been awarded the best player in La Liga for the month of December. [MARCA]

Sad sam pročitao da je to od strane navijača pa bilo bi smješno kad bi to stvarno dobio od strane saveza.

15 godina
kexzoR kaže...

dembele ne igra mjesec dana zbog ozljede.... sta ti nasi doktori rade????? vidio sam da se protiv celte drzao za misic i nije mi jasno zasto je onda jucer igrao......

Mislim da će ova sezona za njega biti loša i puna ozljeda i sličnih stvari jer je propustio čitavu predsezonu i tijelo mu nije spremno za takav napor. Kad propustiš cijelu predsezonu, to je teško nadoknaditi. A pojačanje od 100+ milijuna eura mora igrati ako je zdrav na papiru jer bi se cijeli svijet pitao što se to događa.

Šteta jer pokazuje veliki potencijal kad god je na terenu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne znam što bih rekao, ova sezona je možda i gotova za njega što se tiče ozbiljnijeg nogometa, eventualno mu davati prilike u u prvenstvu koje je ionako gotovo, tek toliko da uhvati formu za iduću sezonu, ali prvo pričekati i tri mjeseca ako treba da to zaliječi 100%. 

Bojim se i pomisliti što će biti ako je sklon ozljedama kao jedan Bale, Pato svojevremeno itd.

15 godina
barcafan12 kaže...

Ne znam što bih rekao, ova sezona je možda i gotova za njega što se tiče ozbiljnijeg nogometa, eventualno mu davati prilike u u prvenstvu koje je ionako gotovo, tek toliko da uhvati formu za iduću sezonu, ali prvo pričekati i tri mjeseca ako treba da to zaliječi 100%. 

Bojim se i pomisliti što će biti ako je sklon ozljedama kao jedan Bale, Pato svojevremeno itd.

Problem je to jbg. Intenzitet svega u Barci je na duplo višoj razini od jedne Borussije, očekuje se da igraš non stop i uvijek na 100% jer inače te tu ne treba. Pa koliko se sjećam ni Bale u T'hamu nije bio non stop ozlijeđen pa dođe ovdje i katastrofa.

Ali ne treba to ništa značiti, dečko je još mlad i tek se privikava na sve ono što igranje za klub najvišeg ranga nosi. A možda jednostavno medicinske službe u Primeri nisu toliko dobre, iz kojeg god razloga.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
protjeran
Hexfire kaže...
barcafan12 kaže...

Problem je to jbg. Intenzitet svega u Barci je na duplo višoj razini od jedne Borussije, očekuje se da igraš non stop i uvijek na 100% jer inače te tu ne treba. Pa koliko se sjećam ni Bale u T'hamu nije bio non stop ozlijeđen pa dođe ovdje i katastrofa.

Ali ne treba to ništa značiti, dečko je još mlad i tek se privikava na sve ono što igranje za klub najvišeg ranga nosi. A možda jednostavno medicinske službe u Primeri nisu toliko dobre, iz kojeg god razloga.

navodno barca ima najbolju lijecnicku sluzbu na svijetu, zato me ta njegova ozljeda cudi. znam da su iz qatara glavnom doktoru nudili 10 puta vecu placu da ide tamo radit, ali ih je odbio. 

15 godina
FC Barcelona

Pa može liječnička služba biti neznam koliko dobra, ako on ne prođe predsezonu i tijelo mu nije pripremljeno, takav napor ne može izdžati. Nadam se da će ga polako uvoditi u igru kad se bude vraćao.

13 godina
protjeran
antimadridista kaže...

Pa može liječnička služba biti neznam koliko dobra, ako on ne prođe predsezonu i tijelo mu nije pripremljeno, takav napor ne može izdžati. Nadam se da će ga polako uvoditi u igru kad se bude vraćao.

pa to su oni trebali znati i dozirat mu minutazu kako spada.

10 godina
Hexfire kaže...

Problem je to jbg. Intenzitet svega u Barci je na duplo višoj razini od jedne Borussije

Želiš reći da se u Njemačkoj igra šlampavo, s noge na nogu? Da u Njemačkoj, odnosno Borusiji nema trke i intenziteta? Glupa usporedba. Pa nije Barcelona Atletico sa Simeoneom da se trči nenormalno. 

Ja baš mislim suprotno, da u Barceloni Dembele na svojoj poziciji ne treba igrati intenzivnije niti igra jer je u Barceloni, igra u najmanju ruku jednakim intenzitetom kao u Borusiji.

Barcelona ima kud i kamo kvalitetniji vezni red, te mu nije zadaća se malo malo vraćati po loptu, baš zato bi trebao igrati manje intenzivinije ili jednako.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.1.2018 20:09 (matrix777).
15 godina
matrix777 kaže...
Hexfire kaže...

Problem je to jbg. Intenzitet svega u Barci je na duplo višoj razini od jedne Borussije

Želiš reći da se u Njemačkoj igra šlampavo, s noge na nogu? Da u Njemačkoj, odnosno Borusiji nema trke i intenziteta? 

Ne, ni blizu, ali me ne čudi da nisi shvatio.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

aaaa intenzitet igre sigurno nije problem, niti je Barca igrala sa Dembeleom neke super intenzivne utakmice. Upstalom, usao je zadnjih 20ak minuta.
No dobro, vazno je da nije obnovio staru povredu. Ipak, mislim da je veliki problem kod njega psiholoske prirode. Djeluje malo pogubljeno. Vjerujem da ce se potruditi u Barci oko njega jer je strasan talenat, vjerovatno i najveci trenutno u svijetu. Nekada igrac kaze da je spreman da igra iako nije sto posto. Dok ga upoznaju dobro i doktori i tim, bice to vec bolje. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.1.2018 2:15 (Barcelonista).
13 godina
protjeran
FC Barcelona

drago mi je sto digne, denis i alena igraju, bit ce zanimljiva utakmica.

13 godina
protjeran
FC Barcelona

alena i denis se moraju pod hitno uozbiljiti. denis je opet fulao zicer, a alena je lako mogao dobiti crveni.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Suarez i Vidal katastrofa ako se oni ne mogu nametnuti u ovakvoj jednoj uvjetno rečeno lakšoj utakmici onda nemaju šta tražiti u jakim utakmicama, pogotovo u LP. Jako loše s njihove strane pogotovo Denis, ovaj promašaj na kraju, već mu se drugi put to dešava. 

Nadam se da će Valverde uvest nekog od kapitalaca što prije da zabijemo jer igrom dominiraju ali fali taj gol.

13 godina
protjeran
barcafan12 kaže...

Suarez i Vidal katastrofa ako se oni ne mogu nametnuti u ovakvoj jednoj uvjetno rečeno lakšoj utakmici onda nemaju šta tražiti u jakim utakmicama, pogotovo u LP. Jako loše s njihove strane pogotovo Denis, ovaj promašaj na kraju, već mu se drugi put to dešava. 

Nadam se da će Valverde uvest nekog od kapitalaca što prije da zabijemo jer igrom dominiraju ali fali taj gol.

fali nam pravi napadac, nadam se da ce izvaditi vidala i staviti suareza.

15 godina
FC Barcelona

Do kad ce ovako vise s penalima... Svi su shvatili da uvijek puca u istu stranu, al on i dalje tamo.

VISCA BARCA
13 godina
protjeran
FC Barcelona

neki igraci vise nikada ne bi smjeli zaigrati za barcelonu,a to su digne, ne znam sto su vidjeli u njemu, nema niti jednu kvalitetnu karakteristiku za lijevog beka, spor je, los je u obrani i napadu, nema nikakav ubacaj, aleix vidal, los i neinteligentan igrac, rafinha ne zna ustopat loptu, denis me razocarao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.1.2018 22:55 (kexzoR).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovaj poraz ide na dušu Valverdeu, bez obzira na promašeni penal. Očigledno je podcijenio Espanyol prije početka utakmice pa je i takav sastav izveo na teren. Denis i Vidal nemaju šta tražiti više u klubu to je očigledno, stvarno su loši, ajde još nekako Vidal ipak je on po vokaciji bek, mislim čemu forsiranje igranja na krilu kad mu očito ne ide, apsolutno ništa nije napravio. Denis pak nikako da opravda povjerenje.

Roberto, Busquets, Vermaelen odigrali jedini odlično, pogotovo Roberto. Šteta da se niz bez poraza prekinuo na ovoj utakmici, trebalo je ovo dobiti, Espanyol igra očajan nogomet, samo da je izveo najjači sastav već do poluvremena bi riješili pitanje prolaska dalje.

Jbg šta je tu je, uzvrat nemaju nego gristi od prve minute, jedva čekam da Coutinho preseli na klupu isprdke poput Vidala, Denisa, Gomesa...

13 godina
protjeran
valverde nije kriv, on je ocekivao da ce igraci koji inace ne igraju dati sve od sebe, a oni nisu.
8 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Ovaj poraz ide na dušu Valverdeu, bez obzira na promašeni penal. Očigledno je podcijenio Espanyol prije početka utakmice pa je i takav sastav izveo na teren. Denis i Vidal nemaju šta tražiti više u klubu to je očigledno, stvarno su loši, ajde još nekako Vidal ipak je on po vokaciji bek, mislim čemu forsiranje igranja na krilu kad mu očito ne ide, apsolutno ništa nije napravio. Denis pak nikako da opravda povjerenje.

Roberto, Busquets, Vermaelen odigrali jedini odlično, pogotovo Roberto. Šteta da se niz bez poraza prekinuo na ovoj utakmici, trebalo je ovo dobiti, Espanyol igra očajan nogomet, samo da je izveo najjači sastav već do poluvremena bi riješili pitanje prolaska dalje.

Jbg šta je tu je, uzvrat nemaju nego gristi od prve minute, jedva čekam da Coutinho preseli na klupu isprdke poput Vidala, Denisa, Gomesa...

Kad si zadnji put nakon pobjede napiso da ona ide na dušu Valverdea, fudbalski stručnjaku?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice