- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

možda će sad njima biti krivo što su na hrt2 a hajduk na hrt1
a. "humor"
b. provokacija
c. glupost
Tocan odgovor je c. Ovo je bilo lako.
a. "humor"
b. provokacija
c. glupost
Tocan odgovor je c. Ovo je bilo lako.
Odgovor je pod a) - nisi prošao na testu!
Odgovor je pod a) - nisi prošao na testu!
Ja u skolu idem u tenku. Sumnjam da nisam prosao na testu.
Ovo nije skola...
OT: Kaj mislite kakva bu tekma?
Nekak mi se čini da se nebumo baš preveč proslavili kod mađara, nadam da se varam....
Baš me zanima koji će program imat veću gledanost.
Baš me zanima koji će program imat veću gledanost.
Zna se (HRT2)
Ipak je Hajduk rođeni luzer, a ljude redoviti luzeri ne zanimaju
lol, pa tek sad vidim da će hrt1 prenost hajdokovu a hrt2 dinamovu utakmicu...

OK, ali vise ni ja (ko moj frend ) ne znam ko je provokator. Mislim da je uopce nekorektno tak izjednacavat sve ljude ili navijace. Necu nikome priznat, nikad, da su svi isti i jos k tome huligani. Glupost.

bravo Rukavina!!!
Gledam sliku sa Poljuda i srce me boli kad vidim koliko i kakve navijače ima Hajduk.Di su ta vremena kad je Dinamo imao takvu atmosferu i ko zna kad če opet imati?
Kad odu ONI.Ontopic Dinamo napokon ima klasu u napadu.Rukavina sve bolji i bolji
Žalosno što će Rukavininu igru pripisati Halilhodžiću, a ne Zajecu.
Drugo poluvrijeme isto ovak. Jos dva komada i ja zadovoljan.
Rukavinina igra nema veze s trenerom,vec s njegovom fizickom spremnoscu,tjs onom koju nije imao,a sada ima.Vaha je sigurno jaci i veci strucnjak od Zajeca.Na stranu ljubav prema Zajecu jer je legenda kluba,ali Halilhodic je trenersko ime
E napokon se u nečemu slažemo. Btw pazi ti ovo, ja navijam ovdi štoo je dinamo dao gol, ovaj Weky meni da TD. Kakav lik. I još mi pošalje PM u kojem me toliko izvrjeđo da to nije za pokazati. Da samo vidite te gadarije, no nesmijem pokazivati ovdje jel tak?
edit- odnosi se na zadnji Tallahaseeov post, to da se slažem s njim.
Kad odu ONI.Ontopic Dinamo napokon ima klasu u napadu.Rukavina sve bolji i bolji
Žalosno što će Rukavininu igru pripisati Halilhodžiću, a ne Zajecu.
u što je proveo puno vremena sa oba trenera
edit: O.o, prebaci na hrt1 i wtf, svaka čast hajduku... da hoće oba dvoje proći u skupine da nam malo dižu koeficijente :D
Odlična igra Dinama. Jest da je taj klub na razini jednog Slaven Belupa, ali rezultat je dobar. Sviđa mi se što su dosta sigurni.
Hajduk s druge strane ima problema protiv atomske, svemirske Uniree...Ali, Ibričić je vrhunski igrač.
Odlična igra Dinama. Jest da je taj klub na razini jednog Slaven Belupa, ali rezultat je dobar. Sviđa mi se što su dosta sigurni.
Hajduk s druge strane ima problema protiv atomske, svemirske Uniree...Ali, Ibričić je vrhunski igrač.
lol, ali baš sve si krivo napisao :D
lol, ali baš sve si krivo napisao :D

sad će reći da je to još jedan klinac iz dinamove škole
btw,hajduk 4-1
Koji su ovo balvani iz Gyor, mogli bi barem trčati uokolo, ništa ne rade, samo stoje...
I šta sada fula Rukavina, vidi se koliko žara ima u ovoj utakmici.
Kora ti u svakom postu vrijeđaš Hajduk. Smiri se malo. Navijam za Dinamo, ali nisam "pravi navijač" kako ti kažeš. Nisam neki huligan ili nešto slično, samo volim Dinamo. Ti ne voliš Dinamo, ti mrziš Hajduk iz sebi nepoznatih razloga. Dinamo osvaja naslove, a Hajduk ne. Pa što onda, Hajduk ima prave navijače, a Dinamo ima samo neke wannabe huligane kao ti koji dođu na tekmu samo da bi se napili i ozlijedili nekoga.
Sad će budala napisati kakav sam ja to navijač Dinama i zašto u temu dolaze Hajdukovci...
Danas želim sreću i jednima i drugima.
Riječi ti se obistinile xĐ
Kao i uvijek, kao što se i očekivalo. Sad još u Maksimiru 3:0 Dinamo nek dobije i Hajduk igubi tamo 3:0 i biće odlično!
Kao i uvijek, kao što se i očekivalo. Sad još u Maksimiru 3:0 Dinamo nek dobije i Hajduk igubi tamo 3:0 i biće odlično!
Dečko,očito da imaš veliki problem.Smanji malo doživljaj.
Ali bravo i za Hajduk!!!!
Inapče sam Dinamovac,ali ne vidim razloga zašto ovako pisati,
zar Hajduk nije naš klub?
Otkud toliki animozitet prema klubu koji je pravi hrvatski klub?
Pa,ovo je vanjsko natjecanje i zar nije dobro da imamo što više naših klubova
u međunarodnim natjecanjima....za boljitak hrvatskog nogometa...a,to nam treba jer nam nogomet kotira nisko,da niže ne može...
Svaka čast Dinamu na večerašnjoj utakmici.Dobro su odigrali a i rezultat je konačno tu.Nadajmo se reprizi na Maksimiru