Završili smo s prošlom sezonom, pa evo teme za novu...
U i oko Dinama je uvijek zanimljivo, tako da se ima o čemu pisati.
U ovom trenutku je Dinamo bez trenera, pa je to tema br.1.
Završili smo s prošlom sezonom, pa evo teme za novu...
U i oko Dinama je uvijek zanimljivo, tako da se ima o čemu pisati.
U ovom trenutku je Dinamo bez trenera, pa je to tema br.1.
Najiskrenije se nadam da će u Dinamo doći nekakav strani trener koji:
Svi prethodni treneri (izuzev Josipa Kužea) kleli su se u napadački nogomet, a Dinamo su pretvorili u momčad dostojnu talijanske druge lige (i kvalitetom i stilom igre).
Kao što znaju redovitiji pratitelji zbivanja u Dinamu, novo trenersko ime je stara legenda kluba - Velimir Zajec.
Danas je objavljen i kompletan sastav stručnog vodstva kluba:
Velimir Zajec, šef stručnog stožera Dinama, kompletirao je popis svojih najbližih suradnika. Trenerski pomoćnici će mu biti Sreten Ćuk i Marko Mlinarić. O tjelesnoj spremi igrača brinut će Miljenko Rak i Ivan Štefanić, dok će golmane i dalje vježbati Miralem Ibrahimović.
Ovim potezom Velimir Zajec će prekinuti sva nagađanja oko njegovih suradnika, a u klubu se vjeruje da će spomenuta skupina stručnjaka biti itekako uspješna.
Dovela su se i 2 nova igrača, Leonard Mesarić iz Lokomotive i Arijan Ademi iz Šibenika.
Svakako pozdravljam dolazak Zeke i Mlinke na klupu, mislim da bi to moglo vratiti dio publike na stadion.
Trebali bi nekog napadača dovest, no to se uopće ne spominje po medijima nažalost, ali mercato još praktički nije ni počeo, ima vremena još.
Dovela su se i 2 nova igrača, Leonard Mesarić iz Lokomotive i Arijan Ademi iz Šibenika.
aj hvala Bogu da su poceli kupovati hrvatske igrace.Vec mi ide na živce kad kupuju strane igrace iz Južne Amerike a od njih nijedan nije bio dobar.
Izgleda da će Hajduk izgubit još jednog igrača od strane Dinama,
Piše se da će Ademi doći u Dinamo..
http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=21219
Iako se ne može vjerovati baš u sve te priče nekak mi "smrdi" na istinu.
Izgleda da će Hajduk izubit još jednog igrača od strane Dinama,
Piše se da će Ademi doći u Dinamo..
http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=21219
Iako se ne može vjerovati baš u sve te priče nekak mi "smrdi" na istinu.
To ti je tek početak nove sapunice... Hajduk nije ni bio u igri (osim u mašti novinara), pa je za ovu priču najmanje bitan.
Ključno je da Ademi ima stipendijski ugovor koji je nevješto složen (potpisan 2008., na jednom mjestu piše na tri godine, a na drugom do 2010.), tako i upitne vrijednosti. Igrač se poziva na naznačenu godinu vrijednosti, a Uprava na tekstualnu napomenu.
A kako je to samo stipendijski ugovor, a igrač punoljetan - ima načina da se raskine. Iz Dinama su rekli da žele prijateljski dogovor, ali nakon današnjeg istupa Šibenčana, Mamić je rekao:
– Ademi će biti naš igrač, to je sigurno kao što je sigurno da sada s vama razgovaram – jedino je što je rekao Zdravko Mamić.
Tipičan cirkus za popunjavanje novina i forumaške rasprave u vrijeme kada nema utakmica
Ako ga Maminjo hoće, uzet će si ga :)
Znam da je to tek početak sapunjare ali nekak sve tak počinju a on je jako mlad pa si mislim da je Mamić odlučio uzet još jednog
"dobrog malog" bez obzira na zakon i razno razne ugovore.
Edit; Što se Kovača tiće, pa ok, ozljede su ga pojele samo mi je žao kaj je proslavio zadnji naslov prvaka pred 3 novinara i 2 navijača..
Edit; Što se Kovača tiće, pa ok, ozljede su ga pojele samo mi je žao kaj je proslavio zadnji naslov prvaka pred 3 novinara i 2 navijača..
Nije istina - bilo nas je više!
Ako ga Maminjo hoće, uzet će si ga :)
Znam da je to tek početak sapunjare ali nekak sve tak počinju a on je jako mlad pa si mislim da je Mamić odlučio uzet još jednog
"dobrog malog" bez obzira na zakon i razno razne ugovore.
Pa da je hrpa onih hukaca koji stalno pljuju po Dinamo a kao navijaju za njega,dosla na tekmu bila bi to druga prica,al sta ces kad zivimo gdje zivimo
Baš me zanima koliko će Zajec izdržati kod maminja...
Gaf NoveTV, a Dinamo ni kriv ni dužan upleten
A objašnjenje "Prostota umjesto najave serije nastala je greškom servera." zaslužila je objavu na zločestoj...
Kako je nesretni server mogao tako pogriješiti?!
Hahahahaha predobro, bar su nasmijali ljude ako ništa..
Ademi će ja mislim ipak doć, to je manje više gotova stvar.. nije pod ugovorom i izjavio je da želi u Dinamo, tako da..
Nešto se špekulira i o dolasku Rukavine iz Panathinaikosa, ali u to ne vjerujem baš.. ali da dođe (pod uvjetom da Mandžukić ostane) bilo bi pervezija.. Manđa lijevo, Rukavina desno..
Ali opet bi falila prava špica..
To ti je tek početak nove sapunice... Hajduk nije ni bio u igri (osim u mašti novinara), pa je za ovu priču najmanje bitan.
Ključno je da Ademi ima stipendijski ugovor koji je nevješto složen (potpisan 2008., na jednom mjestu piše na tri godine, a na drugom do 2010.), tako i upitne vrijednosti. Igrač se poziva na naznačenu godinu vrijednosti, a Uprava na tekstualnu napomenu.
A kako je to samo stipendijski ugovor, a igrač punoljetan - ima načina da se raskine. Iz Dinama su rekli da žele prijateljski dogovor, ali nakon današnjeg istupa Šibenčana, Mamić je rekao:
– Ademi će biti naš igrač, to je sigurno kao što je sigurno da sada s vama razgovaram – jedino je što je rekao Zdravko Mamić.
Tipičan cirkus za popunjavanje novina i forumaške rasprave u vrijeme kada nema utakmica
Točno, Šibenik odustao od nadmudrivanja s Maminjom, navodno zbog vlastitih proceduralnih pogrešaka.
Dinamov prvi protivnik na novom europskom putu bit će slovenski prvak, Luka Koper. Rezultat je to današnjeg ždrijeba u Nyonu. Nadolazeća utakmica sigurno će mnogima biti zanimljiva s obzirom na to da je upravo Koper nedavno odmjerio snage s "modrima" u sklopu njihovih zagrebačkih priprema, a na Hitrecu je na kraju slavio Dinamo rezultatom od 1:0. Prva utakmica odigrat će se u Zagrebu,a uskoro bismo trebali dobiti konačnu potvrdu datuma, odnosno hoće li se igrati 13. ili 14. srpnja. Ždrijeb je prokomentirao i trener Zajec.
- Ovo je bila sudbina koja se često ponavlja, a to je da igramo sa slovenskim klubovima. Vidjeli smo ih na našoj nedavnoj prijateljskoj utakmici, kad su pokazali ozbiljnost, iskustvo, čvrstoću... Puni su snažnih i iskusnih igrača, tako da sigurno neće biti lako i dobro je što igramo prvu utakmicu u Zagrebu. Očekujem punu podršku naših navijača jer je ovo najvažnija utakmica za daljnji plasman u Europu, a znamo da su te početne utakmice uvijek najteže. Uostalom to se najbolje vidjelo na svjetskom prvenstvu u Africi – iznio je Zeko svoja očekivanja od nadolazećeg susreta te istaknuo kako već danas počinju pripreme za tu utakmicu.
- Mi ćemo pratiti njihove susrete. Podsjetit ću da su Koprani protiv nas igrali u kombiniranom sastavu kao i mi protivnjih i siguran sam da ćemo do tog susreta biti puno spremniji nego kad smo nedavno igrali s njima u Zagrebu i dobili ih 1:0.
Dinamov prvi protivnik na novom europskom putu bit će slovenski prvak, Luka Koper. Rezultat je to današnjeg ždrijeba u Nyonu. Nadolazeća utakmica sigurno će mnogima biti zanimljiva s obzirom na to da je upravo Koper nedavno odmjerio snage s "modrima" u sklopu njihovih zagrebačkih priprema, a na Hitrecu je na kraju slavio Dinamo rezultatom od 1:0. Prva utakmica odigrat će se u Zagrebu,a uskoro bismo trebali dobiti konačnu potvrdu datuma, odnosno hoće li se igrati 13. ili 14. srpnja. Ždrijeb je prokomentirao i trener Zajec.
- Ovo je bila sudbina koja se često ponavlja, a to je da igramo sa slovenskim klubovima. Vidjeli smo ih na našoj nedavnoj prijateljskoj utakmici, kad su pokazali ozbiljnost, iskustvo, čvrstoću... Puni su snažnih i iskusnih igrača, tako da sigurno neće biti lako i dobro je što igramo prvu utakmicu u Zagrebu. Očekujem punu podršku naših navijača jer je ovo najvažnija utakmica za daljnji plasman u Europu, a znamo da su te početne utakmice uvijek najteže. Uostalom to se najbolje vidjelo na svjetskom prvenstvu u Africi – iznio je Zeko svoja očekivanja od nadolazećeg susreta te istaknuo kako već danas počinju pripreme za tu utakmicu.
- Mi ćemo pratiti njihove susrete. Podsjetit ću da su Koprani protiv nas igrali u kombiniranom sastavu kao i mi protivnjih i siguran sam da ćemo do tog susreta biti puno spremniji nego kad smo nedavno igrali s njima u Zagrebu i dobili ih 1:0.
Bit će gusto,ali mislim da bu Zajec uspio dovesti Modre do pobijede.Inače jel može neko iskopati popis svih klubova koji se natječu za Ligu Prvaka?Volio bih doći na utakmicu sa našim Susjedima iz Srbije na Maksimir ko u Dobra Stara Vremena kad smo ih trpali po 5-0!
Jel to liga prvaka miriši...???
Kao i svake godine..
Bit će gusto,ali mislim da bu Zajec uspio dovesti Modre do pobijede.Inače jel može neko iskopati popis svih klubova koji se natječu za Ligu Prvaka?Volio bih doći na utakmicu sa našim Susjedima iz Srbije na Maksimir ko u Dobra Stara Vremena kad smo ih trpali po 5-0!
Da i onda Dinamo ima sljdecih 20godina zabranu igranja u europi...
Makar bi htio da se nademo s njima, samo da nakon dugo vremena vidim puni Maksimir koji pjeva "kisa pada, kisa pada..."Dalje znate :)
Nije ni krenula a novinari vec spustaju Dinamu,sad se kao sprema katastrofa,da je losa igra i da ce Koper izbacit Dinamo,ali jednu stvar ne razumijem sad ce ako kojim slucajem Dinamo ne pobjedi bit sasuto kamenje na igrace,pa zar nitko ne razumije da je ljeto da su prosli pripreme i da su umorni neuigrani,i da se u ovom stadiju moze dogodit oscilacija u kvaliteti igre,ali ta piskarala koja nikad nisu sutnula loptu kak spada odma pljuju
Ajde nije loše nakon strašnog početka
Nije ni krenula a novinari vec spustaju Dinamu,sad se kao sprema katastrofa,da je losa igra i da ce Koper izbacit Dinamo,ali jednu stvar ne razumijem sad ce ako kojim slucajem Dinamo ne pobjedi bit sasuto kamenje na igrace,pa zar nitko ne razumije da je ljeto da su prosli pripreme i da su umorni neuigrani,i da se u ovom stadiju moze dogodit oscilacija u kvaliteti igre,ali ta piskarala koja nikad nisu sutnula loptu kak spada odma pljuju
Slažem se s tobom oko novinara i pljuvanja i sve to, ali ne i s ovim umorom i ostalim bulšitom. Oni su profesionalci (kako tko), i tu ne bi trebalo biti umora, neuigranosti i ostalih sranja. Ako je to prava momčad njima te isprike ne trebaju.........ja sam dinamovac da me se krivo ne shvati.
Ova pobjeda protiv Kopra je hvale vrijedna...kao i uvijek u pretkolima, točnije 2. pretkolu. Mene zanima što će se dogoditi kasnije, točnije pogledajte danas tribine veselo i navijački raspoložene, a kada dođe teža utakmica i poraz?? Šta onda?? Opet će nekog BB-ovci uhvatit na semaforu i pretući ga k'o vola?? Ma dajte...