Baš me zanima da li se Kora slaže s time...
Nema smisla Sefe. Lik ima crveni i stvarno ti ovo nema smisla.
Nema smisla Sefe. Lik ima crveni i stvarno ti ovo nema smisla.
I Zidak je popi..... Mislim do sada jedini koji je u svim situacijama podrzavao Dinamo. Ko god da je pravi krivi navijac Dinama, mislim da na njegove clanke nema puno zamjerki. I njemu je Zekina smjena prelila casu. Znaci ipak je - DOSTA! Za sve koji barem malo vole Dinamo.
he,he,šefe bolje odi popi pivo kod kalete da se malo ohladiš. Skoblar: Pregovaram s Dinamom!http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/skoblar-pregovaram-dinamom-clanak-178494
Židaka sam uvijek volio čitati........
Dinamo ne želi ni razgovor sa Stoičkovim koji se nudi http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/dinamo-ne-zeli-ni-razgovor-sa-stoickovim-koji-se-nudi-clanak-178702 HA,HA,HA,stvarno mislim da bude napokon došao pravi trener,maminjo je odlučio odriješiti kesu,makar mu to baš i nije drago rastati se od lovice.
Dinamo ne želi ni razgovor sa Stoičkovim koji se nudi http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/dinamo-ne-zeli-ni-razgovor-sa-stoickovim-koji-se-nudi-clanak-178702 HA,HA,HA,stvarno mislim da bude napokon došao pravi trener,maminjo je odlučio odriješiti kesu,makar mu to baš i nije drago rastati se od lovice.
mamić je uvijek failao sa dovođenjem "velikih" imena
nowotny je masno plaćen i najavljen kao veliko pojačanje a na kraju dinamo nije dobio ništa od njega
mamić je uvijek failao sa dovođenjem "velikih" imena
nowotny je masno plaćen i najavljen kao veliko pojačanje a na kraju dinamo nije dobio ništa od njega
mislio sam na trenera,na njima je uvijek štedio
znam na šta si mislio ali ne vjerujem da im se isplati dovoditi stranog trenera
zajecu su trebali dati šansu,ovako će dovesti stranog trenera,masno ga platiti a velika je šansa da će jako brzo dobiti nogu a dinamo pare će otići u vjetar
znam na šta si mislio ali ne vjerujem da im se isplati dovoditi stranog trenera
zajecu su trebali dati šansu,ovako će dovesti stranog trenera,masno ga platiti a velika je šansa da će jako brzo dobiti nogu a dinamo pare će otići u vjetar
he he ti si za ono kaj bi hajduku više odgovaralo
hajduku je totalno svejedno tko će dinamu biti na klupi
ionako je dinamo svake godine prvak,svake godine se maminjo nada ulasku u ligu prvaka ali u tome bude zaustavljen
glavni krivac(po njegovom mišljenju) je uvijek trener,tako da nađe novog koji osvoji prvenstvo i ne uđe u ligu prvaka i tako se vrti u krug
ove godine je dinamo slabo počeo u prvenstvu i tu hajduk i ostali klubovi imaju priliku
ionako je dinamo svake godine prvak,svake godine se maminjo nada ulasku u ligu prvaka ali u tome bude zaustavljen
glavni krivac(po njegovom mišljenju) je uvijek trener,tako da nađe novog koji osvoji prvenstvo i ne uđe u ligu prvaka i tako se vrti u krug
ove godine je dinamo slabo počeo u prvenstvu i tu hajduk i ostali klubovi imaju priliku
ja sam znao da bude tako sa Zajecom,maminjo ga je doveo više radi politike,navijača i medija,znajući da bude ga se brzo morao riješiti,ja čak vjerujem da je ostao Jurčić da bi prošli šerifa ali ne isplati se više na to vraćati.
One big LOL
ništa ne traje vječno pa tako ni dinamova serija osvajanja prvenstva
nekad će netko drugi pobjediti,da li će to biti ove sezone ili za 10 godina nitko ne može reći
nekad će netko drugi pobjediti,da li će to biti ove sezone ili za 10 godina nitko ne može reći
ko ima više lovice taj bude prvi
dinamo je imao više lovice i kada je hajduk bio prvak
zagreb nikada nije imao para kao hajduk ili dinamo ali je opet uzeo prvenstvo
ha,tu i tamo se desi nešto nepredviđeno da budem iskren ne sjećam se,nisam uvijek toliko pratio nogomet
ha,tu i tamo se desi nešto nepredviđeno da budem iskren ne sjećam se,nisam uvijek toliko pratio nogomet
E Muhaqueri, ajmo pljuvat po Hajduku u njihovu temu, ha?
ha vidiš da sa pravim hajdukovcem može se fino komentirati,najgori su ko i u svemu oni koji se samo tako predstavljalju,šef npr.
ha vidiš da sa pravim hajdukovcem može se fino komentirati,najgori su ko i u svemu oni koji se samo tako predstavljalju,šef npr.
da, da hahahah, ma i ovaj je wannabe hajdukovac
svi znamo zašto je dinamo osvaja dosadašnja prvenstva, eno u njemačkoj leži optužnica :)
svi znamo zašto je dinamo osvaja dosadašnja prvenstva, eno u njemačkoj leži optužnica :)
hahah Mulhaqueri jel ti vidiš ovo? Ljubomori nema kraja! Svi su ljubomorni na Dinamo!
to me ne brine,problem bi bio kad ne bi bili.usput Dajem 100 tisuća eura ako je moj brat namještao utakmice http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/dajem-100-tisuca-eura-ako-je-moj-brat-namjestao-utakmice-clanak-171843 he,he, kada svi znaju zakaj nitko neće uzeti lovicu
to me ne brine,problem bi bio kad ne bi bili.usput Dajem 100 tisuća eura ako je moj brat namještao utakmice http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/dajem-100-tisuca-eura-ako-je-moj-brat-namjestao-utakmice-clanak-171843 he,he, kada svi znaju zakaj nitko neće uzeti lovicu
he, he (malo kopije :P) Kao sto rekoh Joca Amsterdam.
izgleda da Halihodžić potpisuje ...
pregovori su u tijeku
Super. Ajd sad da vidimo kolko ce ovaj trajat.
Super. Ajd sad da vidimo kolko ce ovaj trajat.
duže meni traje jogurt u frižideru
Mogli bi u kladionici dat opciju da se kladiš kolko će dinamov trener trajat xD
ne sviđa mi se Vaha,opet se škrtari i neda se lova za pravog trenera,kaj je najgore mislim da nebu tak brzo otišao,možda je zbilja vrijeme da se Maminjo makne.
ne sviđa mi se Vaha,opet se škrtari i neda se lova za pravog trenera,kaj je najgore mislim da nebu tak brzo otišao,možda je zbilja vrijeme da se Maminjo makne.
Što bih volio da se ovo obistini!
Prije svega, dinamo treba postati stabilan klub, dakle stalan trener i par igrača koji će ponijeti dinamovu igru, a ne da odu prvom prilikom.
O Vahi nemam baš nikakvo mišljenje, ali čini mi se da čovjek zna što radi, nadajmo se najboljem....
maminjo se trebao maknuti davnih dana
sramoti klub