Dinamo 2010/11 zaključana tema

poruka: 792
|
čitano: 126.370
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Dinamo 2010/11
Šef kaže...

Baš me zanima da li se Kora slaže s time...Osmijeh

Nema smisla Sefe. Lik ima crveni i stvarno ti ovo nema smisla.

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - TallahaseeInc. \m/
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
Tallahasee kaže...

I Zidak je popi..... Mislim do sada jedini koji je u svim situacijama podrzavao Dinamo. Ko god da je pravi krivi navijac Dinama, mislim da na njegove clanke nema puno zamjerki. I njemu je Zekina smjena prelila casu. Znaci ipak je - DOSTA! Za sve koji barem malo vole Dinamo.

Baš me zanima da li se Kora slaže s time...Osmijeh

he,he,šefe bolje odi popi pivo kod kalete da se malo ohladiš.  Skoblar: Pregovaram s Dinamom!http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/skoblar-pregovaram-dinamom-clanak-178494

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 23:45 (muhaqeri).
15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

Židaka sam uvijek volio čitati........

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 4:15 (Kora).
15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Dinamo ne želi ni razgovor sa Stoičkovim koji se nudi http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/dinamo-ne-zeli-ni-razgovor-sa-stoickovim-koji-se-nudi-clanak-178702 HA,HA,HA,stvarno mislim da bude napokon došao pravi trener,maminjo je odlučio odriješiti kesu,makar mu to baš i nije drago rastati se od lovice.

15 godina
neaktivan
muhaqeri kaže...

Dinamo ne želi ni razgovor sa Stoičkovim koji se nudi http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/dinamo-ne-zeli-ni-razgovor-sa-stoickovim-koji-se-nudi-clanak-178702 HA,HA,HA,stvarno mislim da bude napokon došao pravi trener,maminjo je odlučio odriješiti kesu,makar mu to baš i nije drago rastati se od lovice.

mamić je uvijek failao sa dovođenjem "velikih" imena

nowotny je masno plaćen i najavljen kao veliko pojačanje a na kraju dinamo nije dobio ništa od njega

15 godina
neaktivan
patch123 kaže...
muhaqeri kaže...

mamić je uvijek failao sa dovođenjem "velikih" imena

nowotny je masno plaćen i najavljen kao veliko pojačanje a na kraju dinamo nije dobio ništa od njega

mislio sam na trenera,na njima je uvijek štedio

15 godina
neaktivan
muhaqeri kaže...

znam na šta si mislio ali ne vjerujem da im se isplati dovoditi stranog trenera

zajecu su trebali dati šansu,ovako će dovesti stranog trenera,masno ga platiti a velika je šansa da će jako brzo dobiti nogu a dinamo pare će otići u vjetar

15 godina
neaktivan
patch123 kaže...
muhaqeri kaže...

znam na šta si mislio ali ne vjerujem da im se isplati dovoditi stranog trenera

zajecu su trebali dati šansu,ovako će dovesti stranog trenera,masno ga platiti a velika je šansa da će jako brzo dobiti nogu a dinamo pare će otići u vjetar

he he ti si za ono kaj bi hajduku više odgovaralo

15 godina
neaktivan
muhaqeri kaže...

hajduku je totalno svejedno tko će dinamu biti na klupi

ionako je dinamo svake godine prvak,svake godine se maminjo nada ulasku u ligu prvaka ali u tome bude zaustavljen

glavni krivac(po njegovom mišljenju) je uvijek trener,tako da nađe novog koji osvoji prvenstvo i ne uđe u ligu prvaka i tako se vrti u krug

ove godine je dinamo slabo počeo u prvenstvu i tu hajduk i ostali klubovi imaju priliku

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 18:03 (patch123).
15 godina
neaktivan
patch123 kaže...
muhaqeri kaže...

ionako je dinamo svake godine prvak,svake godine se maminjo nada ulasku u ligu prvaka ali u tome bude zaustavljen

glavni krivac(po njegovom mišljenju) je uvijek trener,tako da nađe novog koji osvoji prvenstvo i ne uđe u ligu prvaka i tako se vrti u krug

ove godine je dinamo slabo počeo u prvenstvu i tu hajduk i ostali klubovi imaju priliku

ja sam znao da bude tako sa Zajecom,maminjo ga je doveo više radi politike,navijača i medija,znajući da bude ga se brzo morao riješiti,ja čak vjerujem da je ostao Jurčić da bi prošli šerifa ali ne isplati se više na to vraćati.

15 godina
protjeran
patch123 kaže...
muhaqeri kaže...

One big LOL

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
One big LOL

ništa ne traje vječno pa tako ni dinamova serija osvajanja prvenstva

nekad će netko drugi pobjediti,da li će to biti ove sezone ili za 10 godina nitko ne može reći

15 godina
neaktivan
patch123 kaže...
Kora kaže...
One big LOL

nekad će netko drugi pobjediti,da li će to biti ove sezone ili za 10 godina nitko ne može reći

ko ima više lovice taj bude prvi

15 godina
neaktivan
muhaqeri kaže...

dinamo je imao više lovice i kada je hajduk bio prvak

zagreb nikada nije imao para kao hajduk ili dinamo ali je opet uzeo prvenstvo

15 godina
neaktivan
patch123 kaže...
muhaqeri kaže...

ha,tu i tamo se desi nešto nepredviđeno da budem iskren ne sjećam se,nisam uvijek toliko pratio nogomet

15 godina
protjeran
muhaqeri kaže...
patch123 kaže...
muhaqeri kaže...

ha,tu i tamo se desi nešto nepredviđeno da budem iskren ne sjećam se,nisam uvijek toliko pratio nogomet

E Muhaqueri, ajmo pljuvat po Hajduku u njihovu temu, ha? Smijeh

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 22:08 (Kora).
15 godina
neaktivan

ha vidiš da sa pravim hajdukovcem može se fino komentirati,najgori su ko i u svemu oni koji se samo tako predstavljalju,šef npr.

15 godina
protjeran
muhaqeri kaže...

ha vidiš da sa pravim hajdukovcem može se fino komentirati,najgori su ko i u svemu oni koji se samo tako predstavljalju,šef npr.

da, da hahahah, ma i ovaj je wannabe hajdukovac

Dinamo živi vječno
16 godina
Dinamo 2010/11

svi znamo zašto je dinamo osvaja dosadašnja prvenstva, eno u njemačkoj leži optužnica :)

15 godina
protjeran
slimyyy kaže...

svi znamo zašto je dinamo osvaja dosadašnja prvenstva, eno u njemačkoj leži optužnica :)

hahah Mulhaqueri jel ti vidiš ovo? Ljubomori nema kraja! Svi su ljubomorni na Dinamo!

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan

to me ne brine,problem bi bio kad ne bi bili.usput Dajem 100 tisuća eura ako je moj brat namještao utakmice http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/dajem-100-tisuca-eura-ako-je-moj-brat-namjestao-utakmice-clanak-171843  he,he, kada svi znaju zakaj nitko neće uzeti lovicu

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.8.2010 11:03 (muhaqeri).
15 godina
protjeran
muhaqeri kaže...

to me ne brine,problem bi bio kad ne bi bili.usput Dajem 100 tisuća eura ako je moj brat namještao utakmice http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/dajem-100-tisuca-eura-ako-je-moj-brat-namjestao-utakmice-clanak-171843  he,he, kada svi znaju zakaj nitko neće uzeti lovicu

he, he (malo kopije :P) Kao sto rekoh Joca Amsterdam.

15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

izgleda da Halihodžić potpisuje ...

pregovori su u tijeku

bc2: SaPPhir3
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2010 14:41 (ph3nom_gamer).
16 godina

Gotovi pregovori, Halihodžić novi trener.

LINK

Logiram se, nešta ne ide.. srijeda je ujutro bejbe.. Tastaturu sam slomio, cijeli život izgubio..
15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

Super. Ajd sad da vidimo kolko ce ovaj trajat.

17 godina
Tallahasee kaže...

Super. Ajd sad da vidimo kolko ce ovaj trajat.

duže meni traje jogurt u frižideru

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Mogli bi u kladionici dat opciju da se kladiš kolko će dinamov trener trajat xD

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

ne sviđa mi se Vaha,opet se škrtari i neda se lova za pravog trenera,kaj je najgore mislim da nebu tak brzo otišao,možda je zbilja vrijeme da se Maminjo makne.

17 godina
muhaqeri kaže...

ne sviđa mi se Vaha,opet se škrtari i neda se lova za pravog trenera,kaj je najgore mislim da nebu tak brzo otišao,možda je zbilja vrijeme da se Maminjo makne.

Što bih volio da se ovo obistini!

Prije svega, dinamo treba postati stabilan klub, dakle stalan trener i par igrača koji će ponijeti dinamovu igru, a ne da odu prvom prilikom.

O Vahi nemam baš nikakvo mišljenje, ali čini mi se da čovjek zna što radi, nadajmo se najboljem....

15 godina
neaktivan
muhaqeri kaže...

maminjo se trebao maknuti davnih dana

sramoti klub

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice