Dinamo 2010/11 zaključana tema

poruka: 792
|
čitano: 126.442
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Dinamo 2010/11
fromcelltohell kaže...
Bravo za Dinamo večeras:)
Ali bravo i za Hajduk!!!!
Inapče sam Dinamovac,ali ne vidim razloga zašto ovako pisati,
zar Hajduk nije naš klub?
Otkud toliki animozitet prema klubu koji je pravi hrvatski klub?
Pa,ovo je vanjsko natjecanje i zar nije dobro da imamo što više naših klubova
u međunarodnim natjecanjima....za boljitak hrvatskog nogometa...a,to nam treba jer nam nogomet kotira nisko,da niže ne može...

Bravo, svaka čast za post. Sad samo čekam onog Koru da komentira podebljano.

Svaka pobjeda u europi nam diže koeficijent i zato trebamo navijati i za Dinamo i za Hajduk i za Cibaliju,Šibenik,Belupo...

15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Stvarno imaš pravo.Moramo podržavat naše klubove u europi!!!!!!

15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

Kora kako ti ne kužiš da je za tebe i za Dinamo ooooooooodlično da i Hajduk prolazi dalje jer nam to diže koeficijent u Europi i dobivamo slabije klubove u pretkolima europskih natjecanja (a i u skupini hrvatski klubovi mogu biti bolji nositelji). Sry šta te vrijeđam, znam da ću dobiti karton, al ti si stvarno MORON.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 23:24 (lukavg).
15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Kaj reći nakon tekme,od početka do kraja se je znalo tko je tu gazda-čista perfekcija,ali ja jedva čekam uzvrat u Zagrebu jer to su tekme gdje do zadnje minute hoćeš poluditi.

17 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Pa navijaj ti za Dinamo, ali može ti bar bit svejedno hoće li Hajduk proć ili ne.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
15 godina
Dinamo 2010/11

Kak bi pokojni Dino reko "Volim crno i CRVENO..."

@parizer Pa kog mog starog u lokalu se unutra vrtio Hajduk a vani Dinamo i svi smo pljeskali i urlali kad su i Dinamo i Hajduk dali gol... Nisu svi kora... :)

15 godina

muhaqeri Ajde nemoj i ti, vidim da si simpatizer Kore al njega nema pa nemas vise razloga dirat tu temu...

A Sefe Vaha je napravio disciplinu, vidlo se kad je Zeko objasnjavo nekaj Sammiru da je ovaj zujio po tribinama i gledo komade, danas kad se Vaha zadero nije skido pogled s njega 2 minute...

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 0:52 (Don Strongtoni).
17 godina
moderator
Dinamo 2010/11

Obrisao sam sada tridesetak poruka. Prestanite zagađivati temu nekim osobnim obračunima!

Držite se teme ili je ignorirajte ako želite nešto drugo komentirati (uglavnom je većini mjesto u bircu/nespavalicama)!

...
16 godina
protjeran
Don Strongtoni kaže...

muhaqeri Ajde nemoj i ti, vidim da si simpatizer Kore al njega nema pa nemas vise razloga dirat tu temu...

A Sefe Vaha je napravio disciplinu, vidlo se kad je Zeko objasnjavo nekaj Sammiru da je ovaj zujio po tribinama i gledo komade, danas kad se Vaha zadero nije skido pogled s njega 2 minute...

Zeko je Sammiru zabranio ove godine da tolko prtlja s loptom i da se je brze rjesava kad ima slobodnog igraca. Zato je i igrao bolje, Zekina je to bila zasluga.

EDIT: po meni se nije nista trebalo brisat. Pa tema je Dinamo nije Zlatna pirueta ili Miki Mouse crtici. Malo muskog razgovora ne skodi. Daj Boss popi jednu hladnu pivicu, opusti se malo i otpusti malo kajs barem na ovim sportskim temama.

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - TallahaseeInc. \m/
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 16:30 (Tallahasee).
17 godina
moderator
Dinamo 2010/11

Ništa u vezi Dinama nije obrisano, samo off-topic gluparije i jalova prepucavanja...

Ajde pusti to - ovo su dani ponosa i slave! Smijeh

Samo treba održati ozbiljnost i maksimalno skoncentrirano odigrati u četvrtak (i Dinamo i Hajduk), fakat bi to bio ogroman iskorak za HNL - da po prvi put imamo dva kluba u Euro ligi!

OsmijehSmijehOsmijehSmijeh

...
17 godina
Dinamo 2010/11

Ja zbilja ne razmijem ljude kao Kora (ako se oni i mogu nazvati ljudi), ja navijam za Rijeku, ali kada naši klubovi igraju u Europskim natjecanjima normalno da ću navijati za Hajduk, Dinamo ili nekog trećeg. Zbilja mi je primitivno kada netko želi da drugi hrvatski klub izgubi od nekog stranog kluba.

Pa te pobijede Dinama i Hajduka dižu prosjek hrvatskoj ligi i trebali bi biti zadovoljni igrama koje pružaju, a ne srati protiv Hajduka ili Dinama.

BC2 ingame: Dorjan_CRO
16 godina
protjeran
Dodinho kaže...

Ja zbilja ne razmijem ljude kao Kora (ako se oni i mogu nazvati ljudi), ja navijam za Rijeku, ali kada naši klubovi igraju u Europskim natjecanjima normalno da ću navijati za Hajduk, Dinamo ili nekog trećeg. Zbilja mi je primitivno kada netko želi da drugi hrvatski klub izgubi od nekog stranog kluba.

Pa te pobijede Dinama i Hajduka dižu prosjek hrvatskoj ligi i trebali bi biti zadovoljni igrama koje pružaju, a ne srati protiv Hajduka ili Dinama.

Kak ti se cini igra Dinama jucer? Imas koji komentar o Dinamu? Ili..... nestani.

17 godina
Tallahasee kaže...

Kak ti se cini igra Dinama jucer? Imas koji komentar o Dinamu? Ili..... nestani.

Drago mi je zbog Dinama i Hajduka, a ako tebi nije drago zbog Hajduka ti bi trebao nestati!

BC2 ingame: Dorjan_CRO
16 godina
protjeran
Dodinho kaže...
Tallahasee kaže...

Drago mi je zbog Dinama i Hajduka, a ako tebi nije drago zbog Hajduka ti bi trebao nestati!

Miro: "Držite se teme ili je ignorirajte ako želite nešto drugo komentirati" Meni nije jasno sta u ovoj recenici tebi nije jasno. Tema je Dinamo.

Postoji tema: Hajduk 2010/11, ne vidim razloga zasto ne bi otisao tamo i napisao sta god zelis o Hajduku. Ja budem ako cu imat sta tamo za reci. Nadji post u kojem sam napisao da mi nesto nije drago u vezi Hajduka i tu zaljepi molio bih te.

Zazivas i pljujes po likovima koji imaju crveni karton i ne mogu ti odgovorit. Vrlo hrabro. Drzi se teme ili.... nestani. Cool

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 17:37 (Tallahasee).
15 godina
Miro kaže...

Ništa u vezi Dinama nije obrisano, samo off-topic gluparije i jalova prepucavanja...

Ajde pusti to - ovo su dani ponosa i slave! Smijeh

Samo treba održati ozbiljnost i maksimalno skoncentrirano odigrati u četvrtak (i Dinamo i Hajduk), fakat bi to bio ogroman iskorak za HNL - da po prvi put imamo dva kluba u Euro ligi!

OsmijehSmijehOsmijehSmijeh

pozz

BE HAPPY xD : )
16 godina
protjeran
Dinamo 2010/11
16 godina
Tallahasee kaže...

Zeko je Sammiru zabranio ove godine da tolko prtlja s loptom i da se je brze rjesava kad ima slobodnog igraca. Zato je i igrao bolje, Zekina je to bila zasluga.

I njegova je zasluga da je pomoću svojih veza u Panathinaikosu doveo Rukavinu za samo 700 000€, a na onako sramotan način je otjeran.

16 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Rukavina je zesca kupovina od Mandzukica,trpa ko blesav evo zabio je i Slaven Belupu,samo da ga zdravlje sluzi,a i ovaj Fall koji bi trebao doc bi se mogao pokazat kao dobra kupnja

16 godina
neaktivan
Arnold Šrafncinger kaže...

Rukavina je zesca kupovina od Mandzukica,trpa ko blesav evo zabio je i Slaven Belupu,samo da ga zdravlje sluzi,a i ovaj Fall koji bi trebao doc bi se mogao pokazat kao dobra kupnja

Da, Rukavina me ugodno iznenadio.Nije nešto pretjerano dobro igrao ali je natrpao dosta golovaSmijeh

Hvala na vijesti, sad sam provjerio tog Fall-a, čini se dobar, mogao bi biti dobra kombinacija uz Rukavinu.

This world is spinning around me, this world is spinning without me, every day sends future to past, every breath leaves one less to my last - DT
17 godina
Arnold Šrafncinger kaže...

to je najbolja kupovina u nazad par godina..

kad uhvati puni ritam, bit će zanimljivo.. samo da dobijemo solidnu skupinu za EU ligu, uz već viđeno uopće nije nerealno nadat se da ćemo doć bar do knock-out faze..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
Dinamo 2010/11

Zanimljivo je da su oba kluba (Dinamo i H) dobili utakmice sa istim rezulatom kao i u Euro utakmicama prije nekoliko dana 

Welcome to the new decade: Java is a restricted platform, Google is evil, Apple is a monopoly and Microsoft are the underdogs.
16 godina
Dinamo 2010/11

hehehe

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 22:44 (bruno03).
15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

Da, haha, kakva slučajnost

Dinamo živi vječno
17 godina
Dinamo 2010/11

OK ljudi idemo po još jednu europsku pobjedu!!!!

17 godina
moderator
rooswelt1991 kaže...

Idemo i to - na tribine!

OsmijehOsmijehOsmijeh

...
16 godina
protjeran
Miro kaže...
rooswelt1991 kaže...

Idemo i to - na tribine!

OsmijehOsmijehOsmijeh

LOL. Evo javio se 1 od 200. Ali ne iz kina Mosor, a i ne izgleda ko sedma od 9.

17 godina
Dinamo 2010/11

ja sam isto planirao otići na stadion, ali nije to to ako se tribina ne trese....

15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

koji k... ovi prenose sjednicu a ne utakmicu...

jel ima ko link

edit: eo prvi zagreb sad počeo prenosit

bc2: SaPPhir3
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 21:30 (ph3nom_gamer).
16 godina
Dinamo 2010/11
tekma je na 1. programu HTV-a
bubamara...hehehehehe:)))
17 godina
Dinamo 2010/11

cestitam!!!

..a bio je i jedan fix u celo da tekma bude gledljiva.

teško vrijeme za matore
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice