- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mark knopfler-shangrila,album je dobar ali su previše nabrijali produkciju,imam probleme s basom,mala prostorija a samostojeći zvučnici,ne samo što su preeeeeeetjerali s basom već su i njegovu gitaru pojačali do bola,mogli su imati puno bolji album da su smanjili instrumente,volim dobru i ispeglanu produkciju ali na ovom albumu su pretjerali, nabrijavanje produkcija sam primjetio na dosta novih album,napr novi album metallica koliko ga ja smanjio uvijek je glasan
mark knopfler-shangrila,album je dobar ali su previše nabrijali produkciju,imam probleme s basom,mala prostorija a samostojeći zvučnici,ne samo što su preeeeeeetjerali s basom već su i njegovu gitaru pojačali do bola,mogli su imati puno bolji album da su smanjili instrumente,volim dobru i ispeglanu produkciju ali na ovom albumu su pretjerali, nabrijavanje produkcija sam primjetio na dosta novih album,napr novi album metallica koliko ga ja smanjio uvijek je glasan
Lova ,para i novci... imaš jednog poznatog koji ima bezbroj svojih fanova, objaviš u reklami njegovo ime ,pojačaš ga na višak decibela,fanovi će svršavati na glazbu,muzičke kuće če prodavati svoje autorsko pravo ,menađeri trljati ruke i svi sretni i zadovoljni.Bit ću malo grub ali korektan Hitler je držao govore sa višak decibela i općinio mase ,manipulirao, i napravio drugi svjetski rat...A ovi na taj naćin skupljaju monetu...
Slušam i uživam
Lova ,para i novci... imaš jednog poznatog koji ima bezbroj svojih fanova, objaviš u reklami njegovo ime ,pojačaš ga na višak decibela,fanovi će svršavati na glazbu,muzičke kuće če prodavati svoje autorsko pravo ,menađeri trljati ruke i svi sretni i zadovoljni.Bit ću malo grub ali korektan Hitler je držao govore sa višak decibela i općinio mase ,manipulirao, i napravio drugi svjetski rat...A ovi na taj naćin skupljaju monetu...
Slušam i uživam
slažem se s tobom,previše komercijalni album za tako kvalitetnog glazbenika
Čim sam ovo čuo, mam sam znao da je prerada :D
Mislio sam da je oriđiđi on Eurythmicsa, ali je ipak od
.
@ svi - već par dana nakon što sam čuo Meet me Halfway od Peasa pokušavam naći sample koji su uzeli. Tražio sam na googlu, nema ono što tražim... Ljudi mi govore da sam nešto zabrijao, da nisu nikog kopirali u toj pjesmi, ali sam ja 99% siguran da je na Radio anteni još davno kad se zvao Obiteljski radio bio neki jingl koji je zvučao skoro identično kao
u periodu od 1:19 do 1:22 (onaj dio kad back vokali pjevaju "ooh ooh"), samo što ta jinglica nije imala kvazi-bubanj u pozadini.Ne govorim o Cyndi Lauper i Yeah Yeah Yeahsima (pošto baš i nema sličnosti s Peasima), ta misteriozna pjesma je apsolutno ista kao gore dio u Meet me Halfway, čak mi se čini i da je tonalitet isti.