- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
(Znao sam da će to netko pitat)
Malo za zayebanciju ;)
a kakvo je to urlikanje!
Pitanje je tvojih zvučnika ili? Treba znat slušati i čuti.
nije za mazice.
Kako se zove ona pisma od Metallice šta je sad na reklami za neko pivo(nez koje) i za njihov koncert? Ta mi je jedina dobra od metala.
Za ljubitelje ZZ Topa!
od vecine izvodjaca koju slusam imam sve studijske albume, i odlucio sam sve to preslusati i napraviti si the best of cd-ove! evo, prvo sam napravio zz topa. prvi cd je kombinacija bluesa, balada, i rock n rolla, dok drugi vuce na heavy metal. naravno imaju oni jos puno dobrih pjesama, ali ovo mi je best of best. prvi cd mi je puno drazi :)
cd 1
she loves my automobile
hi fi mama
bar b-q
apologies to pearly
certified blues
don't tease me
i wanna drive you home
waitin' for the bus
goin' down to mexico
lowdown in the street
just got back from baby's
- covera fool for your stockings
2000 blues
i need you tonight
leila
rough boy
it's so hard
blue jean blues
joe blues
cd 2
i got the six
can't stop rockin'
got me under pressure
give it up
sharp dressed man
doubleback
gimme all your lovin'
just got paid
brown sugar
cheap sunglasses
la grange
tush
fuzzbox voodoo
planet of women
stages
nisam mogao staviti vise linkova, nema bas na yt tih pjesama
Kako se zove ona pisma od Metallice šta je sad na reklami za neko pivo(nez koje) i za njihov koncert? Ta mi je jedina dobra od metala.
Enter Sandman
Nešto
za ovu temu. (orkestar/klasika, da nebi bilo da nisam reko šta je
)
Jaaako, jako dobro! Nebi vjerovo... samo da je bar kvaliteta zvuka bolja. 
EDIT: Link updatean s boljom verzijom.
Za ljubitelje ZZ Topa!
prvi cd je kombinacija bluesa, balada, i rock n rolla, dok drugi vuce na heavy metal.
Sve OK, ali ne bih se baš složio da išta od ZZ Topa vuče na heavy metal. (ukusi se razlikuju)
mislim da imas pravo, ali ne znam gdje drugo da svrstam pjesme poput i got the six.
ali kako ja volim reci, postoje samo dva zanra, glazba koju volim i glazba koju ne volim :)
toooo!!! i meni odlicna, everythings ruined i RV , starije ali ... a kad smo vec kod njih, faith no more je nesto najbolje sto se pattonu desilo.. ne svidaju mi se mr.bungle, general patton, phantomas itd... tomahawk mi je ok

,zna netko objasnit?