- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Garfield strikes again.From the depths of the Internet his roar of awakening is heard with terror,the Dark One has healed his wounds and moved against the forum which cast him down and his vengeance shall be terrible.
Ubrzajte Altitudes do 1:55 tad je najbolji dio.
Garfield has no wounds, his holy flesh is immune to us, lesser beings...
Evo da ne bude off-topic:
Da(izdana 1966)makar mene više asocira na pra pra početke disco groznice, nego ova (izdana 1977)Rambo ti ćeš razumjeti šta želim reći,a da nebude ono! slušam staro
sa Neletom-iako se u tu svirku ne razumijem baš.(to su tekstovi, a ne nekog Eminema i nekog centa ) ne omalovažavam nikakav stil glazbe sve je dobro, hi hi kaži mi šta slušaš i reći ću ti tko si !
Dvije pjesme, od glazbenika koji je usudujem se reci medju naboljim glazbenicima ikad, ako ikoga uopce mogu usporedjivati s njime. Po mojim mjerilima naravno..
David Gilmour - On an Island - odlican vokal, solo, ma sve - carobna kompozicija.
David Gilmour - Red sky at night - duboka, prozimajuca, prekrasna pjesma. Mozda najbolji instrumental koji sam ikada cuo. Ma, sigurno zapravo.
Dvije pjesme, od glazbenika koji je usudujem se reci medju naboljim glazbenicima ikad, ako ikoga uopce mogu usporedjivati s njime. Po mojim mjerilima naravno..
David Gilmour - On an Island - odlican vokal, solo, ma sve - carobna kompozicija.
David Gilmour - Red sky at night - duboka, prozimajuca, prekrasna pjesma. Mozda najbolji instrumental koji sam ikada cuo. Ma, sigurno zapravo.
:)
Moram se složit s Dragon23288 i Assassin-om. 
Pocketful Of Stones! Nenadje*ivo.. Meni su Gilmour i PF jednostavno nešto najbliže savršenstvu što postoji u svijetu glazbe. Odnosno meni su iznad svega ostalog i to za par stepenica.
*fan-boy mod off* 
ma i meni to smeta ajd da mi da na nekoj drugoj temi nema problema al na ovoj temi to bas i nije uredu (to sam i ja radio pa se ovom prilikom ispricavam(sam za narodnjake))