Prednarudžbe iPhonea 18 Pro za sada su 'mlake'

poruka: 5
|
čitano: 215
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Prednarudžbe iPhonea 18 Pro za sada su 'mlake'".
8 godina

ča bi se reklo no šit šerlok...jedina razlika jači soc...a s obzirom ča sve koristimo na mobitelu...soc iz 2020 sasvim dovoljan...kamera setup ništa drukčiji nego na 14 pro...ča to može 18 pro a da 14 pro ne može računajući lokalni AI..ali lokalni AI ima alternativu koja je i bolja

isto a skuplje...nisam znao da američani imaju na kredit kard 20%...i sad kad im je fed digao kmt će biti i veće

svak radi sa kunama ča hoće ali...kupiti 18 pro pored ultre 26 od zamzunga za 800E na njušci vakuum je ono...psihijatrija

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Prednarudžbe iPhonea 18 Pro za sada su 'mlake'
A di se to naruči?
Neradi mi amplikancija zabanku, kotačić

0 0 hvala 0
14 godina

Nažalost prejeftin je i izgubio je dobar dio statusnog simbola s obzirom da toliko koštaju flaship kinezi. Morat će se apple potruditi i podići malo više cijene za Iphone 20, bar 2k početni model.

Duo će biti bolji uspjeh jer je skuplji i bit će top statusni simbol, a ne ovi sirotinjski modeli s cijenom kao Kinezi.

0 0 hvala 0
15 godina

Apropos analitičara i ja bih kazao "no shit Sherlock", ali iz jednog drugog razloga (možda griješim dušu, no to je moje skromno subjektivno razmišljanje obzirom nije eksplicite navedeno), obzirom se NE SPOMINJE izrijekom iPhone Duo 
U mene iPhone 16 Pro Max koji još koji mjesec puni pune dvije godine i iz specifičnih razloga ga kanim zamijeniti iduće godine za iPhone Duo2 (ubuduće DD2), kojeg uvjeren sam budu dobro nadogradili nagodinu! 

Kao prvi razlog (bio sam uvjeren da je i jedini, ali nije) je ukupan dojam koji ću ja dobiti! Znam da će YTri udariti hvalu ili kritiku, poslušat ću što imaju za kazati, ali konačna odluka je ofskroz uvijek moja! Ono što sam do sada vidio uvelike obećava, a još dok ga uzmem u ruke, pa i sa Samsungom Fold 8 sam se oduševio a i vidio koliko ima, paaaaa recimo to tako nesavršenosti, koje budu isto ubuduće popravljene, nadam se! 
Drugi razlog je sigurno i opet nadogradnja sveg HWa, a nadam se ćudu  i telephoto kameri! U globalu sve što nudi meni treba, pa ako je i ne bude, kamera mi sada nije toliko prioritet, obzirom su kamere i sada iznimno zadovoljavajuće! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Prednarudžbe iPhonea 18 Pro za sada su 'mlake'

Ako ne naručiš 2TB edišn kao da nisi ni naručia

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice