- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Baš sam danas čuo
od Deep Purplea. Melodija mi je predobra, a nisam znao da su to oni. Kad mi je lik rekao da je Deep Purple, ugodno sam se iznenadio.
Sad sam se prisjetio opet na Deep Purple uz Child In Time (hvala BTW), a baš sam u raspoloženju za psihodeliju...
Iako nikad nisam previše pažnje obraćao na DP - niti općenito na 70-e i psihodelični rock - tek sad vidim da su izvrsni...
Dao sam ti TU, i znam da ce ovo bit spam, ali BAS ME BRIGA!
Morao sam konstatirati da je pjesma savrsenstvo, iako je pravljena kao pjesma koja bi trebala "pohvaliti" Kashmir od Zeppelina, mislim da od samog Kashmira nije nista losija (meni je cak i bolja osobno, ali shvacam da Kashmir ipak ima vecu kulturnu vrijednost). Cijeli album Innuendo je savrsen, kao i teme i rijeci pjesama, iako je razlog zbog toga jako tuzan... (AIDS)
da post nebi ispao samo spam, evo jos jedne pjesme s albuma, ujedno i jedna od pjesama zbog koje sam zavolio queen:
Night at the opera i Innuendo su meni najbolji albumi. Ali tesko je izdvojiti zapravo, svaki ima nesto posebno...
to je trebalo ići u najmanju ruku pod humor...
makar mislim da je to tolko zalosno da niti tam ne spada
Ja sam bio na njihovu koncertu. Bilo je dobro.
Super je pjesma!
Evo nečega:

, ali pjesma ima ritma za probudidi mrtvaca! Inače sviram gitaru i tako i sam sam muzičar, a imam i jednu studijsku