- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma ja tek cuo za njega nedavno. :$ Ima dobrih starijih stvari. Ovo novije mi se ne svidja.
Ma ja tek cuo za njega nedavno. :$ Ima dobrih starijih stvari. Ovo novije mi se ne svidja.
Meni su i novije dobre,evo za neki dan dolazi, ćini mi se u Split ili je bio ove subote neznam.
A mene već dva dana pere ovaj momak:
......
Baš slušam Love Over Gold od Dire Straitsa
Ko bi reko da album traje 41 minutu, a ima samo 5 pjesama? Da ih je bilo još 2-3 ovako dobrih kao ovih 5, ne sumnjam da bi možda ovaj album bio proglašen najboljim od Straitsa...
Children of Bodom, albumi "Are you dead yet?" i "Follow the reaper"
Bez brige
, doći će.
Meni su i novije dobre,evo za neki dan dolazi, ćini mi se u Split ili je bio ove subote neznam.
A mene već dva dana pere ovaj momak:
......
uf ja sm isto imao fazu s James Brown-om, koji je to car bio, usput znate da je zadnji koncert u životu održao u zagrebu?
ma sad prije koju godinu, tama prije neg je umro:)... ne znam točno datum...
EDIT: 2006 u 11 mjesecu, a umro je u 12
Dobro kažeš Eterna: car careva ,mene najviše fascinira njegov zanos i uživljavanje, te energija kojom doživljava svoje nastupe. Tko želi saznati o njemu ima na wikipedi...A ako nekog zanima objavljen je novi album velikana ..
-sa 12 dosad još neobjavljenih snimakaLjudi ko ide sve na Metallicu?I koje karte imate?
Ja ima stajaće...
Dobre pjesme. Haris ima glascinu. Poslusaj kako je otpjevo
pjesmu. Jedna od vokalno najtezih za izvoditi.