- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sry ali ne bi se složil (no mišljenja su mišljenja),
Uz Fifu Tony Hawks je rulal, potvrditi će ti to hard core gameri 

EDIT: oću reći da su Fifa i Tony (po mom skromnom mišljenju) zauvjek ostavili trag u gaming soundtracku, jednostavno su rulali u svoje vrijeme

EDIT: oću reći da su Fifa i Tony (po mom skromnom mišljenju) zauvjek ostavili trag u gaming soundtracku, jednostavno su rulali u svoje vrijeme
NAjbolja mjuza - thps!!! prst gore

I ja sam fan THPS i FIFA muzike... Ne znam postoji li igrica s kvalitetnijim pjesmama od ovih dvaju serijala...
To su bili dani...
Sorry
stavio par postova prije tebe i moja ocjena za album 3,8/5,0. A sada se sluša novi album Groove Armada-Black Light , plus kompilacija.
Groove Armada-Paper Romance (Rodhens remix)kojeg nažalost nema za upload pa evo nešto slično ali ne razvaljuje toliko:
Virtuoso-čestitam na svestranosti glazbe koju slušaš i doista žalim što se ne poznajemo.
Virtuoso-čestitam na svestranosti glazbe koju slušaš i doista žalim što se ne poznajemo.
Sarkazam,jel?
Sarkazam,jel?
No sarkazam, no ironija-slućajni osjećaji slušanja istomišljeničke glazbe u kojem god se specifikumu radi ,de jure,te apstrakcija muzićke umjetnosti i apstrakcija spotovskog kadra uopšte...
Zasto sve ove pjesme dobro zvuce?? A ja, imam Steelseries Siberia.
Can you feel tha mothafu*king
??
Slučajno naišo na Industralyzer-a.. baš mi je tak neš sad trebalo. (za potpuni doživljaj treba pustit niskotonce s lanca
)
EDIT: Još malo istoga: