Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.981
|
čitano: 2.986.417
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
Photaq
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
Mitch kaže...
Photaq

Ili Photaf Panorama isto odlična

17 godina
neaktivan
na nju sam mislio, tipfeler :P
14 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Ja sam zadnji put koristil Photaf prije godinu dana i nije bas najsretnije izrendal na kraju, iako je najbolja aplikacija za panoramu. Se popravili kaj sa apdejtima?

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Imam Samsung s5830i sa Retribution 4 ROM-om gore i imam jos 30 MB na internal storage jer mi neke aplikacije instalirava na SD karticu a neke na telefon. Opcija move to SD mi je zacrnjena tj. ne mogu je stisnut.
Može pomoć?{#} 

e.BugaTeam @ebugateam.vacau.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dajte pomoc, neznam vise jesam li to na HOXu moga ili nisam. Naime, gdje mogu vidit slike na mapama gdje je koja slikana?? Zakleo bi se da je na Places bilo, ali sam zaboravio:) A mozda i ne moze ...
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Ja sam zadnji put koristil Photaf prije godinu dana i nije bas najsretnije izrendal na kraju, iako je najbolja aplikacija za panoramu. Se popravili kaj sa apdejtima?

Da, ja sam baš jučer na Ribnjaku uslikao cijeli park u krug s Photafom i ta aplikacija je napravila odličan posao. Stvarno preporuka.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.9.2012 22:52 (jurica_m).
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pišem u ovoj temi jer vjerujem da je najčitanija od "android ekipe", a imam ozbiljan problem.

Otac mi također ima HTC Desire i svakodnevno koristi 12/24V punjač u kamionu. Danas je vozio drugi kamion i pregorio mu je punjač (vjerojatno neka nije u redu sa "strujom" tog kamiona) te se mobitel neda upaliti do kraja. Uvjek se zaustavlja na logo natpisu roma (Mildwild). Največi je problem što na mobitelu ima veoma važne bilješke koje nikako nebi smio izgubiti, a i bilo bi dobro vratiti kontakte, jer posljednji bakup ima od 6. mjeseca. Prvo sam napravio nandroid backup ovakvog stanja, a onda sam flashao ponovo rom bez wipe-a. Stanje se nije promjenilo i dalje se zaustavlja na istome mjestu. Probao sam flashati novije i starije verzije tog roma, ali nije bilo promjena. Za sad sam mu privremeno flashao na novo rom uz wipe svega i mobitel se normalno upalio, tako da sutra može koristiti mobitel za posao.

Da li zna netko kako riješiti problem, nekako osposobiti da se pokrene rom koji se vjerojatno oštetio? Ili, da li bi upalilo da napravim nandroid backup roma sada koji radi, i onda zamjenim neke datoteke (neznam koje bi morao) sa onima od prije koji se više ne želi pokrenuti te tako uspjeti natjerati mobitel da se upali i spasiti bilješke? Ili nekako samo izvuči aplikaciju+njezin data iz nandroida i staviti u drugi nandroid? Inače radi se o color note aplikaciji, ali pošto on nije radio backup, na sd kartici nema ničega vezanog za te bilješke. Nadam se da nisam zakomplicirao, da ste točno shvatili problem i da netko ima rješenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Ako te dobro kuzim...

Prebaci oba dva backup-a na komp i raspakiraj ih.  Najdi data od te aplikacije kaj ti treba i vrati u backup koj radi. Kad prebacis natrag na mob "restore" i trebalo bi sljakati. Ja sam radil slicno sa data od Titaniuma i radilo je.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako te dobro kuzim...

Prebaci oba dva backup-a na komp i raspakiraj ih.  Najdi data od te aplikacije kaj ti treba i vrati u backup koj radi. Kad prebacis natrag na mob "restore" i trebalo bi sljakati. Ja sam radil slicno sa data od Titaniuma i radilo je.

Nemogu otvorit ni jednu datoteku. Kad otvorim .img unutra je samo jedna datoteka koju nemogu otvoriti.

15 godina
neaktivan

ako imaš cwm ili twrp recovery onda bi mogao sa titaniumom napravit "Extract from Nandroid backup"

16 godina
neaktivan
Gruber kaže...

ako imaš cwm ili twrp recovery onda bi mogao sa titaniumom napravit "Extract from Nandroid backup"

Prikazuje mi jedino ".sdcard" od tog backupa. Od "novog" backupa prikazuje normalno aplikacije. Ima još koji prijedlog?

EDIT: naišao sam na 2 aplikacije pa ću probati pomoću njih riješiti. Nandroid Browser i AppExtractor

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2012 18:29 (Osa).
17 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Imam nekoliko pitanja, a vezana na cashe na/u mobu, pa evo ih;

1 koliko cashe može usporiti rad/fluidnost moba?

2 gdje se sve može potražiti/pronaći cashe?

3 kako sve mogu delete cashe, dali ide sve ručno ili ima lokacija gdje se to može učiniti po defaultu, naredbom ili nekako drukčije?

4 možda bubam glupost ali, pomaže li nagomilan cashe cuclanju baterije? 

Zašto ovo sve pitam, upravo zato što mi je u zadnje vrijeme mob strašno jako usporio, laga je bilo po desetak i više sekundi a lada sam samo otvarao neku stranicu, da ne spominjem kada sam scrolao po stranicama na zaslonu! Istina, imam na mobu instalirano 6 launchera ( SSlauncher, GO launcher EX, Nemus Launcher, Hi Launcher, EZ Launcher i naravno stock HTC Sense ), a trenutno najeksponiraniji kod mene je SSlauncher, meni po mnogo čemu najbolji!

lučko ne treba tebi cache cleaner već neki dobar uninstaller

15 godina
neaktivan
Osa kaže...
Gruber kaže...

Prikazuje mi jedino ".sdcard" od tog backupa. Od "novog" backupa prikazuje normalno aplikacije. Ima još koji prijedlog?

EDIT: naišao sam na 2 aplikacije pa ću probati pomoću njih riješiti. Nandroid Browser i AppExtractor

čuo sam za taj appextractor al nisam probao. Al mislim da ti je backup neispravan jer imaš samo .sdcard folder. 

16 godina
neaktivan
Gruber kaže...
Osa kaže...
Gruber kaže...

čuo sam za taj appextractor al nisam probao. Al mislim da ti je backup neispravan jer imaš samo .sdcard folder. 

Pomoću appextractora sam uspio vratiti samo aplikaciju, ali ne i data, a to mi ništa ne znači. Pokušavam ručno pronaći sve datoteke i zamjeniti ih, ali za sad još neuspješno. Oštećen je sam rom pošto se nije htio upalit mobitel, pa je prema tome onda i "oštećen" backup.

EDIT:

Jao, koliko sam živaca izgubio bezveze :P Neznam šta sve nisam isprobavao. Otkrio sam da su oštećene boot.img i recovery.img datoteke i mjenjao ih sa drugima, zatim sam sve iz nandroida raspakiravao sa unyaffs-om (program za pc) i ručno ubacivao u data i sd-ext, pa sa tim aplikacijama na mobitelu, i sve neuspješno. I sad već gotovo pomiren da nemogu ništ napravit, idem staviti na novo rom, i dok sam čistio memorijsku karticu od smeća, slučajno sam našao u data/colornote auto-backupe :D Sreća da colornote (vjerojatno) prilikom svakog mjenjanja bilješki napravi auto-backup na memorijsku. Tak da je sad najbitnije spašeno

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2012 17:48 (Osa).
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ako si je netko uspio instalirati iGO na mobitel neka se javi u Privatne poruke (dobijem error pri instalaciji).

Inače, ja sam Mentalist.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Prije tjedan dana kupio sam Mireo navigaciju sa iatočnom i zapadnom Europom te Amerikom i Kanadom pa me zanima jel netko zna jel se karte updejtaju free i neograničeno?

Stjepan

0 0 hvala 0
17 godina

Ako si kupio onda ces dobivati update za karte, besplatno i doživotno. 

Jedan info: izašao je novi BsPlayer i jedna od novosti je popup video player, kao onaj sto ima galaxy s 3 pa isprobajte.

15 godina
Android borbeni komplet

ovaj novi quick pic je savrsen...sad ima gpu akceleraviju i popravljen je onaj bug kod gledanja slika u albumu

Moj PC  
0 0 hvala 2
18 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Druge galerije ni nemam na telefonu :D Izbrisao iz roma fabricku i ubacio QuckPic :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fero kaže...

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.notificationToggle

Ova apk je dosta korisna jer vam skraćuje vrijeme ulaženja u meni mobitela i u postavke.

Ova aplikacija mi se čini još bolja i meni ima ljepše ikone. Malo treba vremena da se prokuže opcije i kako dodati željene ikone.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.painless.pc&feature=search_result

14 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Da, al je meni ova od "fero" bolja jer je skrivena u status baru, pa na displeju imas mjesta za druge stvari.

A da stavite neki rom, ne treba ni jedna, ni druga.

daniel
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

Glup sam

Katawa Shoujo - GOTY 2012
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 12:18 (chromadef).
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

danas sam se malo igrao s titanium backupom i vidio da imam jos oko 100 mb slobodno u sistem rom memoriji...onda sam konvertirao neke vece igre i aplikacije tipa viber u taj rom i sad imam oko 70 mb slobodno jos,.

jel dobro popunjavat tak rom memoriju ili je bolje da je ima sto vise slobodno? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
meni su sve aplikacije na sistemskoj.. samo igrice na SD..
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Neki dobri widgeti za pjesme?

http://www.speedtest.net/result/942389936.png http://www.pingtest.net/result/23557505.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Malo pojasni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Najljepsi meni ima PowerAMP. Dobar je i Winamp i PlayerPro.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
bolje je da imas vise mjesta i ne znam zasto si stavljao igre u /system kad to samo usporava sistem i tesko da ces uspjet izvuc data kasnije
16 godina
neaktivan

Da, al je meni ova od "fero" bolja jer je skrivena u status baru, pa na displeju imas mjesta za druge stvari.

A da stavite neki rom, ne treba ni jedna, ni druga.

Rekao sam da treba skužit postavke. ;) I ova također može biti skrivena u notification baru.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice