Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.981
|
čitano: 2.985.890
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

mene zanima cemu navigation, maps, latitude,... i toliko gps programa -  meni to izgleda sve isto..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
Pa to je sve u sklopu mapsa.
Navigacija je vjerojatno najbolja za android, ali je dostupna kod nas samo preko brut mapsa, a dosadno i umarajuce skidat svaki put novi update i sl.

Latitude je meni najbolja stvar kod mapsa, dodas frendove i vidis gdje su trenutno na mapi
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

ja sam skinuo Motonav - ima srpsku glasovnu navigaciju.. Odličan program

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa za sve navigacije imas hrvatsku ako ti treba, samo se uzme file iz Windows navigacije
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Nova, besplatna domaća inačica Bele...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.simbiotic.belot&hl=en

Još je pomalo bugovita, ali čini mi se da se redovito updatea. Vidim po komentarima da s eneki žale na touch koji ne reagira... čini mi se da to ima veze s rezolucijom ekrana, tj. da ne hvata dobro (nije prilagođena) za veće rezolucije (od 480x800). Meni radi sasvim OK.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Može mi netko objasniti zašto mi Prey anti theft označi mobitel kao "OK" nakon što pošalje report (kad ga se označi missing)?

Stručnjak za paranormalne pojave
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Unix kaže...

Može mi netko objasniti zašto mi Prey anti theft označi mobitel kao "OK" nakon što pošalje report (kad ga se označi missing)?

Zašto baš Prey? Avira, Avast, Comodo i Cerberus su tu negdje, ako ne i bolja rješenja?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012 R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
17 godina
neaktivan
Lookout FTW
18 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ja presao na Avast od kad su uveli zadnjim updat-om tracking iz web browser-a :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

koliko sam skužio nemože se instalirat teme na mob ako se ne koristi launcheri? tek kad se skinu launcheri mogu se skidat teme za njih? skinuo sam go launcher ali nemam neke fancy teme za njih

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Teme na mob mozes imat samo ako imas rom koji podrzava T-mobile Themechooser (AOKP i CM7-10)

ovo za launcher mi je bezveze
14 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Kad GoDevTeam radi sarene teme i onda mob izgleda ko slikovnica. Jedino valjaju ikone donekle.

daniel
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

zašto nemogu neke aplikacije prebacit na sd karticu? Evo reimo poput gps navigacije koje sam skinuo a dosta traži memorije. I sad mi je interna memorija na dnu.. Postoji li program koji će "natjerati" aplikacije da idu na sd karticu? Znači neke mogu stavit na sd neke ne

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Titanium ih može "natjerati".

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

ako imas root

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

koje su mi mogučnosti ako nemam rootan mob? Ostalo mi je svega 19-ak mb interne memorije...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
joze kaže...

koje su mi mogučnosti ako nemam rootan mob? Ostalo mi je svega 19-ak mb interne memorije...

Zašto ne rootaš mobitel? To je trivijalan postupak, danas skoro bezopasan.

17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

A neznan, ima sam S-on pa sam sa http://revolutionary.io/ uspia S-off pa neznan oće li radit.

- Revolutionary-

BRAVO PVT3 SHIP S-OFF

HBOOT-6.93.1002.

Da pokušam sa ovim tutorijalom?

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2012 15:55 (joze).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

Imam nekoliko pitanja, a vezana na cashe na/u mobu, pa evo ih;

1 koliko cashe može usporiti rad/fluidnost moba?

2 gdje se sve može potražiti/pronaći cashe?

3 kako sve mogu delete cashe, dali ide sve ručno ili ima lokacija gdje se to može učiniti po defaultu, naredbom ili nekako drukčije?

4 možda bubam glupost ali, pomaže li nagomilan cashe cuclanju baterije? 

Zašto ovo sve pitam, upravo zato što mi je u zadnje vrijeme mob strašno jako usporio, laga je bilo po desetak i više sekundi a lada sam samo otvarao neku stranicu, da ne spominjem kada sam scrolao po stranicama na zaslonu! Istina, imam na mobu instalirano 6 launchera ( SSlauncher, GO launcher EX, Nemus Launcher, Hi Launcher, EZ Launcher i naravno stock HTC Sense ), a trenutno najeksponiraniji kod mene je SSlauncher, meni po mnogo čemu najbolji!

Nakon što mi je prekipjelo sa aplikacijom "DiskUsage" by Ivan Volosyuk sa GooglePlay liste, uspio sam očistiti nešto tog smeća od cashea, ali me malo pere, ima li ga još negdje da ga počistim, obzirom mi je već sa ovim čišćenjem mob poprilično ubrzao sa radom i fluidnošću?!  

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Cache se nalazi na posebnoj particiji koju možeš wipeati iz recoveryja. Također aplikacije cache mogu držati i na sd kartici, pa pogledaj kakvih sve foldera tamo imaš.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Eo nabavio sam si prestigio 5097c , i tablet je ODLICAN! Jel mi moze preporucit koje dobre aplikacije tipa za crtanje , i ostale korisne widgete i to

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
nedIm kaže...

Cache se nalazi na posebnoj particiji koju možeš wipeati iz recoveryja. Također aplikacije cache mogu držati i na sd kartici, pa pogledaj kakvih sve foldera tamo imaš.

Ovo prvo bih molio na hrvatskom jeziku {#}, to ali nikada nisam radio, niti sam se pretrgao pronaći, makar ispada da sam tudum, a što mogu {#} !!!!

Cashe sa SD kartice sam obrisao, tako da on mi više i nije upitan, samo ovaj/onaj u/iz recoverya, pa ponavljam, ako se može step by step, please!!!!

ATJ Lučko
14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
nedIm kaže...

Ovo prvo bih molio na hrvatskom jeziku {#}, to ali nikada nisam radio, niti sam se pretrgao pronaći, makar ispada da sam tudum, a što mogu {#} !!!!

Cashe sa SD kartice sam obrisao, tako da on mi više i nije upitan, samo ovaj/onaj u/iz recoverya, pa ponavljam, ako se može step by step, please!!!!

Pokreni mobitel u recovery modeu (potraži na internetu za svoj model mobitela način) i odaberi "Wipe cache partition" (vidi sliku)

15 godina
Android borbeni komplet

ATJ, ne moraš ništa brisati iz Recoveryja. Dosta je da pobrišeš cache koji se svakodnevno skuplja korištenjem browsera i Play trgovine ponajprije. Inače, ja ti preporučujem aplikaciju pod imenom Cache Clear . Instaliraj si ju, i u opcijama imaš za namijestiti si kako i kada želiš da ti taj alat počisti cache od telefona. Ja sam si fino namijestio svaki dan kasno u noć kad ne koristim telefon i kad se ujutro probudim, telefon mi je očišćen od svakojakih gluposti. Stvarno preporuka.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.9.2012 21:15 (jurica_m).

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...

Eo nabavio sam si prestigio 5097c , i tablet je ODLICAN! Jel mi moze preporucit koje dobre aplikacije tipa za crtanje , i ostale korisne widgete i to

Sketchbook Mobile X

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
14 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

ATJ, ne moraš ništa brisati iz Recoveryja. Dosta je da pobrišeš cache koji se svakodnevno skuplja korištenjem browsera i Play trgovine ponajprije. Inače, ja ti preporučujem aplikaciju pod imenom Cache Clear . Instaliraj si ju, i u opcijama imaš za namijestiti si kako i kada želiš da ti taj alat počisti cache od telefona. Ja sam si fino namijestio svaki dan kasno u noć kad ne koristim telefon i kad se ujutro probudim, telefon mi je očišćen od svakojakih gluposti. Stvarno preporuka.

Ovaj app je najbolji za održavanje mobitela:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1066060

Šef ga je preporučio prije cca godinu dana, odlično radi posao, stvarno se primijeti razlika u performansama prije i nakon njega.

17 godina
neaktivan
Pih!

Ja sam sada sa Perfect Diskom 12.5 defragmentirao cijeli uredaj (prvo sd pa onda /system i /data), trebate vidjet koji boost daje!

naravno to je kratkorocno i nije dobro raditi to konstantno, ja sam samo htio vidjet da li radi, a time sam dobio i extra space
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.notificationToggle

Ova apk je dosta korisna jer vam skraćuje vrijeme ulaženja u meni mobitela i u postavke.

Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
Android borbeni komplet

Jel nudi ta aplikacija ili znate koju drugu aplikaciju/widget koji automatski prebacuje 2g/3g? Ne zanimaju me svi oni razni widgeti koji u biti ne rade tu funkciju nego su samo prečice do opcije u izborniku gdje se može prebacit 2g/3g

Hvala.

mag.inf
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa ako imas cyanogen to je prilicno jednostavno
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice