Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.981
|
čitano: 2.986.547
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Android borbeni komplet

Tražim za frenda, on ima galaxy s3 i neki novi JB custom rom...

Ja imam MIUI trenutno (htc evo 3d), na njemu nema takve automatske funkcije. Mada meni više sad netreba, ali znam da sam i ja prije tražio, ali nisam našao, sve samo neke prečice.

mag.inf
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.9.2012 22:32 (bugi.kc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Android borbeni komplet
Kad smo vec kod status bar widgeta, meni se vise svidja, a i ljepsi mi je Power Toggles, ima ga na Marketu. Sad sam si bas sve nastelavao. Bug, a da probas Widgetsoid, mozda on to ima
14 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Nek stavi aosp i ima u status baru.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pogledaj jel imas pod settings - interface - system - notification drawer
tamo imas widget buttons, stavis kvacicu na toggle koji zelis, a na dnu su njihove postavke i opcije kako da se pale i što da rade
poredak podesis u widget order
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
18 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Na AOSP-u nema drawer widgeta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ja imam pod interface - system
17 godina
Android borbeni komplet

sto se tice cachea, koristim SLW Cache Cleaner. radi isto sto i prije nabrojene aplikacije, a ima samo 11kb.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.

0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

Kupio danas Ski Safari, igra je pre zabavna, preporuka ako imate 1$ viška {#}

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || For what is living if you've already dead?

0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

jel netko zna kako da se sredi da prikazuje imena dolaznih poziva

otac mi ima motorolu xt320 gore je android 2.3. i na mobitel je iskopirao sa kartice brojeve i sad svi brojevi koji počinju sa npr. 0981111111 ili sl. bez +385 ( npr. +385981111111 ) ne prikazuje ime nego samo broj iako je taj broj spremljen u imeniku. Kako to urediti da uredno prikazuju a da ne treba tonu brojeva svakog posebno uređivati???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

Za svježeg Android user-a može prijedlog preporučenih aplikacija koje bi bilo dobro da instaliram?

Launcher?

GPS/karta/mapa?

Root?

WEB preglednik?

itd.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Matozan kaže...

Za svježeg Android user-a može prijedlog preporučenih aplikacija koje bi bilo dobro da instaliram?

GPS/karta/mapa?

Karta/mapa - Google Maps. Navigacija - iGO.

Matozan kaže...
Root?

Obavezan, iako imaj na umu da gubiš jamstvo (iako uvijek možeš "unrootat" mob).

Matozan kaže...
WEB preglednik?

Dolphin Browser HD.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan
Matozan kaže...

Launcher?

GPS/karta/mapa?

Root?

WEB preglednik?

itd.

koji android

17 godina
Mitch kaže...
Matozan kaže...

Launcher?

GPS/karta/mapa?

Root?

WEB preglednik?

itd.

koji android

Galaxy Note, upravo nadograđujem sa GB-a na ICS.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.9.2012 22:16 (Matozan).
17 godina
neaktivan
Onda redom:

Apex launcher Pro
Sygic + Google Maps
Naravno, poslije toga stavi AdFree i Rom Toolbox Pro
Chrome / Dolphin
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

nakon flashanja mildwilda nemogu skidat sa google playa sa pca a doda sam račun na mobu.. Što treba napravit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
joze kaže...

nakon flashanja mildwilda nemogu skidat sa google playa sa pca a doda sam račun na mobu.. Što treba napravit?

Jesi skinuo koju aplikaciju sa mobitela?

Meni isto ne želi odmah prepoznati, nego tek kad skinem app sa Play Storea na mobitelu.

Stručnjak za paranormalne pojave
17 godina
neaktivan
Unix kaže...
joze kaže...

Jesi skinuo koju aplikaciju sa mobitela?

Meni isto ne želi odmah prepoznati, nego tek kad skinem app sa Play Storea na mobitelu.

jeje evo sad je pronaša.. hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 15:39 (joze).
14 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

Stavio sam si maloprije 4.1 na mobitel (One X), no nemam pojma kaj da radim sad na njemu. Htio bih se nekak zabavit/informirati (ne nuzno igre) no nemam pojma odakle krenuti posto sam do prije nekoliko dana imao relativno slab mobitel.

Katawa Shoujo - GOTY 2012
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
chromadef kaže...

Stavio sam si maloprije 4.1 na mobitel (One X), no nemam pojma kaj da radim sad na njemu. Htio bih se nekak zabavit/informirati (ne nuzno igre) no nemam pojma odakle krenuti posto sam do prije nekoliko dana imao relativno slab mobitel.

A kaj ti ocekujes od 4.1? Od flagship modela uopce? Pojasni jer ima hiljdu mogucnosti? To je ko da uzmes laptop za 15 tk i onda pitas kaj sad raditi s tim procom i grafom?

daniel
14 godina
odjavljen
daniel.hajdinjak666 kaže...
chromadef kaže...

A kaj ti ocekujes od 4.1? Od flagship modela uopce? Pojasni jer ima hiljdu mogucnosti? To je ko da uzmes laptop za 15 tk i onda pitas kaj sad raditi s tim procom i grafom?

Vise sam mislio ovako za neke aplikacije kao news hubovi ili rss readeri, tek toliko da se mogu dnevno nafilati sa nekim informacijama.

14 godina
odjavljen

Eh odlicno, znam da sam ovaj pulse cak imao prije, ali se nisam mogao sjetiti kako se zove.

16 godina
Android borbeni komplet

koji ebook reader je najbolji? čitao sam da je Moon+ Reader dobar, jeli ga netko koristio?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...

koji ebook reader je najbolji? čitao sam da je Moon+ Reader dobar, jeli ga netko koristio?

Meni je GoBook odličan, probao sam još neke, ali mi se ovaj pokazao kao najbolji za moje potrebe. A i besplatan je.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012 R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
17 godina
mind_challenge kaže...
antimadridista kaže...

Meni je GoBook odličan, probao sam još neke, ali mi se ovaj pokazao kao najbolji za moje potrebe. A i besplatan je.

A da li čita Kindle e-knjige (.mobi i .prc datoteke)?

17 godina
Matozan kaže...
mind_challenge kaže...
antimadridista kaže...

A da li čita Kindle e-knjige (.mobi i .prc datoteke)?

Nisam siguran, ali mislim da bi trebalo pisati na Google Playu.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012 R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

da li imate za preporučiti koju aplikaciju s kojom ću aplikacije moći stavljati u foldere (ovaj rom mildwild nema opciju za foldere - mogu ih kreirat samo na homescrenu)

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 22:36 (joze).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
joze kaže...

da li imate za preporučiti koju aplikaciju s kojom ću aplikacije moći stavljati u foldere (ovaj rom mildwild nema opciju za foldere - mogu ih kreirat samo na homescrenu)

Preporučam ti drugi launcher, GoLauncher EX. Možeš radit foldere i na homescreenu i u appdraveru. A ima i puno puno ostalih mogučnosti, efekata, dodataka...

17 godina
neaktivan
Osa kaže...
joze kaže...

Preporučam ti drugi launcher, GoLauncher EX. Možeš radit foldere i na homescreenu i u appdraveru. A ima i puno puno ostalih mogučnosti, efekata, dodataka...

dada moga bi to napravit.. Nego ima li neki dobar widget za vrijeme da je animirani. Sad kad sam instalirao GL sakria mi se defaultni widget vremena koji mi se svidio. Danas kad je grmilo i kišilo u tom prozorčiću bila je animacija kiše i grmljavine

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.9.2012 23:05 (joze).
17 godina
Android borbeni komplet

Zna netko dobru aplikaciju za panorama slike?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice