Jel' ima tko kakvu dobru navigaciju sa kartama Balkana i EU? I par dobrih HD igara da mi posalje?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
meni nije baš ovo jasno za proširenje interne memorije. Imam karticu od 8gb i preko link2sd prebacujem app na sd. Imam trenutno 8mb otprilike interne sada. Kako da ja to particiram i proširim internu memoriju? Šta treba sve radit, skinut itd.
Imam data2sd i supernova rom... htjela bih promijeniti rom, no ne znam mogu li koristiti data2sd s bilo kojim drugim romom?
meni nije baš ovo jasno za proširenje interne memorije. Imam karticu od 8gb i preko link2sd prebacujem app na sd. Imam trenutno 8mb otprilike interne sada. Kako da ja to particiram i proširim internu memoriju? Šta treba sve radit, skinut itd.
evo ti i gledaj kad nećeš sam potražiti.
Imam data2sd i supernova rom... htjela bih promijeniti rom, no ne znam mogu li koristiti data2sd s bilo kojim drugim romom?
Mozes koristiti na kojem romu hoces.
Što Nova Launcher Prime nema gesture funkciju za zaključavanje ekrana kao što je to slučaj kod GoL?
Ne znam dal ima Nova, al Apex ima (u pro verziji), a isti je ko i Nova i nije nista sporiji.
napravio sam to, pa sam instalirao data2sd (prvo sam u recoveryu instalirao A2SDKillerV11_GB, zatim Data2SDInstallerv1.3_GB) ali i dalje piše 148mb.. Što sam krivo napravio?
Ako nekome nije problem da nabaci link od zadnje verzije marketa bio bih zahvalan. 
Nema potrebe, snasao sam se 
Za sve rasprave o uređajima i ROM-ovima za iste, preselite se u odgovarajuću temu. Ova tema je namijenjena Android appovima.
Ljudi trebam pomoc imam go launcher ex i tamo dolje na home screnu gdje se pojavljuju precice vise nema one za pristup svim instaliranim programima kao na slici dolje skorz na dnu ove tockice toga m ivise nema kako da to vratim
znam da nije direkt povezano sa temom alo ovaj e najaktivnija
Ljudi trebam pomoc imam go launcher ex i tamo dolje na home screnu gdje se pojavljuju precice vise nema one za pristup svim instaliranim programima kao na slici dolje skorz na dnu ove tockice toga m ivise nema kako da to vratim
Probaj swipe prstom po tom dijelu prema dolje.
Probaj swipe prstom po tom dijelu prema dolje.
fala nije bilo bas tako samo sam trebao swipeat u stranu nisam znao da ima vise tih izbornika :)
kako mogu uklonit stari gmail racun sa mobitela? ics 4.0.4
Kako se zova aplikacija s kojom mogu u bilo kojoj aplikaciji s gornjeg ruba ekrana potegnuti prstom dolje da se spusti notification bar,znam da zahtijeva root,ali se ne mogu sjetiti njenog imena.
kako mogu uklonit stari gmail racun sa mobitela? ics 4.0.4
Postavke>Računi i sinkronizacija>Google>Ukloni
Pitao sam u se x8 temi i ovdje cu, jeli tko uspio doci na clock visi od 800 mhz na x8? Na yt vidim videje i likovi lagano uspiju, dok se meni crasha :S
šumski put je bio ravan.
Ima pristup mreznim direktorijima?
Mislim da stari nije imao. Zato sam poceo koristiti ES.
Ima pristup mreznim direktorijima?
Mislim da stari nije imao. Zato sam poceo koristiti ES.
Ima, radi dobro sa Sambom.
Probao sam ga, ali mi se nikako ne sviđa. Prvo, pola mog mdpi ekrana ode na reklamu. Onda cijeli koncept libraryja (ili kako već da nazovem foldere sa indeksiranim sadržajem) mi nikako ne leži.
Izvlačenje menija sa strane je jedan od razloga zašto nikad nisam mogao koristiti Dolphin. I gesture za izvlačenje češće ne rade nego što rade.
Vidim da rijetko tko preporuča aplikacije,pa da ja pokušam vratiti temu di joj je mjesto. 
Solid Explorer - po meni najbolji file explorer na androidu
Age of Wind 2 - zanimljiva igrica
MX Player - po meni najbolji video player
Crokviz - samo ime kaže
Veetle - gleadanje strem-ova filmova,serija,sporta
Meme Generator - samo ime kaže
TweetCaster Pro - tweeter klijent
Train Crisis HD - zanimljiva igrica
Jel tko prebacuje s androida na windows XP samo usb-om bez dodatnih programa ? Pa meni nikakve fajle iz mobitela comp ne prepoznaje
Jel tko prebacuje s androida na windows XP samo usb-om bez dodatnih programa ? Pa meni nikakve fajle iz mobitela comp ne prepoznaje
ja sam prije prebacivao i sve je bilo u najboljem redu. sada koristim airdroid jer mi se neda navlaciti kabel.
ja sam prije prebacivao i sve je bilo u najboljem redu. sada koristim airdroid jer mi se neda navlaciti kabel.
Koji operativni sustav koristiš na računalu ?
Kako sada prebacuješ ? Meni i bluetooth prebacuje samo iz moba na PC a sa PCja na mob ne nudi mogućnost
Evo jedna dobra stvar.
Povežite mob i PC USB-om i možete daljinski kontrolirat uređaj (bolja stvar od WiFi Remotea radi toga što se baterija puni).
Evo jedna dobra stvar.
Povežite mob i PC USB-om i možete daljinski kontrolirat uređaj (bolja stvar od WiFi Remotea radi toga što se baterija puni).
Ma uspio sam naći upute : LINK trebalo je u mobu nešto podesiti da se može putem USB-a...ali i ja bi radije da mi bluetooth sve dobro obavlja.
Možda da imam neki bolji bluetooth program, jel zna tko ?
Fulao si ceo fudbal, ja sam ovo posebno stavio, ne kao odgovor na neko tvoje pitanje, koje dosad nisam ni vidio.