Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.981
|
čitano: 2.986.547
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jel' ima tko kakvu dobru navigaciju sa kartama Balkana i EU? I par dobrih HD igara da mi posalje? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 21:47 (Gman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

meni nije baš ovo jasno za proširenje interne memorije. Imam karticu od 8gb i preko link2sd prebacujem app na sd. Imam trenutno 8mb otprilike interne sada. Kako da ja to particiram i proširim internu memoriju? Šta treba sve radit, skinut itd.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 12:29 (joze).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Imam data2sd i supernova rom... htjela bih promijeniti rom, no ne znam mogu li koristiti data2sd s bilo kojim drugim romom?

soft kitty, warm kitty, little ball of fur, happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
joze kaže...

meni nije baš ovo jasno za proširenje interne memorije. Imam karticu od 8gb i preko link2sd prebacujem app na sd. Imam trenutno 8mb otprilike interne sada. Kako da ja to particiram i proširim internu memoriju? Šta treba sve radit, skinut itd.

evo ti i gledaj kad nećeš sam potražiti.

Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
14 godina
protjeran
shelby-eleanor kaže...

Imam data2sd i supernova rom... htjela bih promijeniti rom, no ne znam mogu li koristiti data2sd s bilo kojim drugim romom?

Mozes koristiti na kojem romu hoces.

daniel
17 godina
Android borbeni komplet

Što Nova Launcher Prime nema gesture funkciju za zaključavanje ekrana kao što je to slučaj kod GoL?

mag.inf
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 15:46 (bugi.kc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Ne znam dal ima Nova, al Apex ima (u pro verziji), a isti je ko i Nova i nije nista sporiji.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fero kaže...
joze kaže...

evo ti i gledaj kad nećeš sam potražiti.

napravio sam to, pa sam instalirao data2sd (prvo sam u recoveryu instalirao A2SDKillerV11_GB, zatim Data2SDInstallerv1.3_GB)  ali i dalje piše 148mb.. Što sam krivo napravio?

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 23:00 (joze).
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ako nekome nije problem da nabaci link od zadnje verzije marketa bio bih zahvalan. {#}

Nema potrebe, snasao sam se {#}

The future is Fusion - AMD
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.9.2012 23:00 (MaXt0r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jez zna neyko kako da nna dolphin browseru kad s onim gestureom nacrtam da mi otvori neku stranicu da mi ju ne otvori u novom tabu vec kao prije sto je bilo da otvori u tabu na kojem sam trenutno
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Za sve rasprave o uređajima i ROM-ovima za iste, preselite se u odgovarajuću temu. Ova tema je namijenjena Android appovima.

Stručnjak za paranormalne pojave
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Probajte novi Astro, stvarno je odličan, ljepša verzija ES-a u sažetom opisu
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

0 0 hvala 1
15 godina
Android borbeni komplet

Ljudi trebam pomoc imam go launcher ex i tamo dolje na home screnu gdje se pojavljuju precice vise nema one za pristup svim instaliranim programima kao na slici dolje skorz na dnu ove tockice toga m ivise nema kako da to vratim

znam da nije direkt povezano sa temom alo ovaj e najaktivnija

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zelenbic kaže...

Ljudi trebam pomoc imam go launcher ex i tamo dolje na home screnu gdje se pojavljuju precice vise nema one za pristup svim instaliranim programima kao na slici dolje skorz na dnu ove tockice toga m ivise nema kako da to vratim

Probaj swipe prstom po tom dijelu prema dolje.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
DamageHigh kaže...
zelenbic kaže...

Probaj swipe prstom po tom dijelu prema dolje.

fala nije bilo bas tako samo sam trebao swipeat u stranu nisam znao da ima vise tih izbornika :)

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina
Android borbeni komplet

kako mogu uklonit stari gmail racun sa mobitela? ics 4.0.4

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kako se zova aplikacija s kojom mogu u bilo kojoj aplikaciji s gornjeg ruba ekrana potegnuti prstom dolje da se spusti notification bar,znam da zahtijeva root,ali se ne mogu sjetiti njenog imena.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
17 godina
domac5 kaže...

kako mogu uklonit stari gmail racun sa mobitela? ics 4.0.4

Postavke>Računi i sinkronizacija>Google>Ukloni

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pitao sam u se x8 temi i ovdje cu, jeli  tko uspio doci na clock visi od 800 mhz na x8? Na yt vidim videje i likovi lagano uspiju, dok se meni crasha :S

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet
Je li tko uspio srediti multiplayer Fruit ninje na androidu? Konstantno izbacuje Connection failed..
šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Mitch kaže...

Ima pristup mreznim direktorijima?

Mislim da stari nije imao. Zato sam poceo koristiti ES.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
18 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Mitch kaže...

Ima pristup mreznim direktorijima?

Mislim da stari nije imao. Zato sam poceo koristiti ES.

Ima, radi dobro sa Sambom.

Probao sam ga, ali mi se nikako ne sviđa. Prvo, pola mog mdpi ekrana ode na reklamu. Onda cijeli koncept libraryja (ili kako već da nazovem foldere sa indeksiranim sadržajem) mi nikako ne leži. 

Izvlačenje menija sa strane je jedan od razloga zašto nikad nisam mogao koristiti Dolphin. I gesture za izvlačenje češće ne rade nego što rade.

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Vidim da rijetko tko preporuča aplikacije,pa da ja pokušam vratiti temu di joj je mjesto. {#}

Solid Explorer - po meni najbolji file explorer na androidu

Age of Wind 2 - zanimljiva igrica

MX Player - po meni najbolji video player

Crokviz  - samo ime kaže

Veetle - gleadanje strem-ova filmova,serija,sporta

Meme Generator - samo ime kaže

TweetCaster Pro - tweeter klijent

Train Crisis HD - zanimljiva igrica

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Moj PC  
13 0 hvala 5
16 godina
Android borbeni komplet

Jel tko prebacuje s androida na windows XP samo usb-om bez dodatnih programa ? Pa meni nikakve fajle iz mobitela comp ne prepoznaje

0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

Jel tko prebacuje s androida na windows XP samo usb-om bez dodatnih programa ? Pa meni nikakve fajle iz mobitela comp ne prepoznaje

0 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

ja sam prije prebacivao i sve je bilo u najboljem redu. sada koristim airdroid jer mi se neda navlaciti kabel.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.

0 0 hvala 0
16 godina
Bass kaže...

ja sam prije prebacivao i sve je bilo u najboljem redu. sada koristim airdroid jer mi se neda navlaciti kabel.

Koji operativni sustav koristiš na računalu ?

Kako sada prebacuješ ?  Meni i bluetooth prebacuje samo iz moba na PC a sa PCja na mob ne nudi mogućnost

17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo jedna dobra stvar.

Povežite mob i PC USB-om i možete daljinski kontrolirat uređaj (bolja stvar od WiFi Remotea radi toga što se baterija puni).

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1853030 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 2
16 godina
Mitsuoka kaže...

Evo jedna dobra stvar.

Povežite mob i PC USB-om i možete daljinski kontrolirat uređaj (bolja stvar od WiFi Remotea radi toga što se baterija puni).

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1853030 

Ma uspio sam naći upute : LINK   trebalo je u mobu nešto podesiti da se može putem USB-a...ali i ja bi radije da mi bluetooth sve dobro obavlja.

Možda da imam neki bolji bluetooth program, jel zna tko ?

17 godina
neaktivan

Fulao si ceo fudbal, ja sam ovo posebno stavio, ne kao odgovor na neko tvoje pitanje, koje dosad nisam ni vidio.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice