Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.981
|
čitano: 2.986.485
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Imam HTC Explorer i muci me nedostatak unutarnje memorije, mob ima samo 150 MB,nakon mjesec dana i instalirano nekoliko igrica i programa, memorija mi se zapunila iako sve prebacim putem ap2sd na SD karticu. Pomoću 1Tap Cleanera svakih nekoliko dana obrišem podatke i cache od programa,ali svejedno ne mogu oslobodit više od 35 MB prostora.

Koje je riješenje za to? Malo se bojim radit root da nest ne pokvarim, a kolko sam cuo to bi rijesilo taj problem. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Rjesenje ti je da prosiris memoriju internu i rootas mob,instaliras data2sd..

Itd potrazi tako nesto na xda

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

1 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

Jedno poteže pitanje, problem kod spremanja slika uslikanih mobitelom {#}!

Prijateljica mi ima klasičan android mob, LG Optimus 3D P920, i nezna ona a bormeš niti ja, kako slike snimljenje fotoaparatom iz galerije spremiti na SD karticu, na što sam ja sugerirao da napravi preko kompa folder za fotografije i da ih prebaci, ali direktno iz moba, ima li kakav način, za koji ja neznam {#} !?!?

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Sta ne moze u camera appu odabrati na koju memoriju da sprema slike?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
zimicbz kaže...

Imam HTC Explorer i muci me nedostatak unutarnje memorije, mob ima samo 150 MB,nakon mjesec dana i instalirano nekoliko igrica i programa, memorija mi se zapunila iako sve prebacim putem ap2sd na SD karticu. Pomoću 1Tap Cleanera svakih nekoliko dana obrišem podatke i cache od programa,ali svejedno ne mogu oslobodit više od 35 MB prostora.

Koje je riješenje za to? Malo se bojim radit root da nest ne pokvarim, a kolko sam cuo to bi rijesilo taj problem.

I mene to mori, ali osim root-a nema načina.

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

I ja sam tako mislio pa onda odlucio rootat svoj Wildfire S i nikakvih problema nemam .

Sad imam JB i internu memoriju 256 MB umjesto 100-150 prijasnjih..

Ako sve budete radili kak pise .......

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

ja na htc desire imam isto 150mb i živcira me također jer mi se javlja low memory, ali opet imam custom rom i rootan mobitel.. Neznan kako proširit memoriju

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 22:41 (joze).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
particirajte sd karticu, tu particiju formatirajte u ext4 i na nju stavljajte aplikacije preko link2sd
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
Android borbeni komplet

Postoji li VOIP aplikacija da je bolja od Vibera? Npr. kakao, line...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

dobro bi mi dosa gps status prometovih autobusa :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
particirajte sd karticu, tu particiju formatirajte u ext4 i na nju stavljajte aplikacije preko link2sd

Zašto se treba formatirati u ext4?

Imam aplikaciju link2sd i kad nešto instaliram onda odem u nju i preselim na sd karticu. Ali naravno neki dio očito nemre prenesti pa polako popunjavam memoriju telefona.

A kad imam neku aplikaciju koja je veća od slobodnog prostora memorije onda nemrem instalirat.

Ako stvorim novu particiju i formatiram u ext4 hoće mi onda odmah pri instalaciju skidati aplikacije na tu sd karticu?

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pa zato je po meni bolji Data2SD..

Ako imas karticu od 8 gb mozes komotno internu memoriju prosiririti za 1gb ili vise a mislim da je to sasvim dovoljno..

I onda nemas problema oko prebacivanja app na sd itd..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
darioklc kaže...
Mitch kaže...

Zašto se treba formatirati u ext4?

Imam aplikaciju link2sd i kad nešto instaliram onda odem u nju i preselim na sd karticu. Ali naravno neki dio očito nemre prenesti pa polako popunjavam memoriju telefona.

A kad imam neku aplikaciju koja je veća od slobodnog prostora memorije onda nemrem instalirat.

Ako stvorim novu particiju i formatiram u ext4 hoće mi onda odmah pri instalaciju skidati aplikacije na tu sd karticu?

Pa zato sto je ext4 ajmo rec najbrza i particije u 4.X romovima su ext4/yaffs

Mozes stavit da ti automatski prebacuje u link2sd, linkanje na sd karticu nije isto sta i prebacivanje, a u aplikaciji mozes formatirat sd-ext u ext4

ne bih preporucio da stavis da automatski sve ide na sd, jer ti aplikacije sa widgetima nece ucitat widget ako su na sd

17 godina
kako instalirat .apk koji je skinut na komp pa prebacit na sd karticu....kad pokrenem preko explorera na mobu javi mi there is a problem parsing the package
dado
14 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Skini ES File Explorer. Kad prebacis app sa kompa na mob, u tom folderu gde si ju prebacil, je kasnije u ES-u najdes i instaliras. Ak nece, onda je krivo kreknuta il se ostetila pri skidanju, pa skini opet.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Kako preko Air droida prebacivati apk fileove sa kompa na mob? Uđem ja u program, upišem lozinku za ulaz i onda mi se pojavi puno ikona sa dokumentima i ostalim ali ne kužim kako sa kompa to staviti na mob?

Stjepan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

kako u rock playeru da namestim prevod za film ?

Repent the end is near!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Isto kao i prije na PC-u, isti folder, isto ime.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Isto kao i prije na PC-u, isti folder, isto ime.

Pa imam folder od film i tamo je prevod (str) i film  i udjem preko rockplayera u film ali mi nezbaci prevod

Repent the end is near!
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo malo za ne upućene za ext2, ext3 i ext4 :http://www.thegeekstuff.com/2011/05/ext2-ext3-ext4/

Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stjepanzg kaže...

Kako preko Air droida prebacivati apk fileove sa kompa na mob? Uđem ja u program, upišem lozinku za ulaz i onda mi se pojavi puno ikona sa dokumentima i ostalim ali ne kužim kako sa kompa to staviti na mob?

Računalo i mobitel moraju biti povezani na internet preko istog rutera. Odeš na http://web.airdroid.com/ i uslikaš QR code ili prepišeš lozinku sa mobitela i povežeš se. Otvoriš ikonu Files i odeš u mapu gdje želiš uploadati datoteke ili napraviš novu mapu. Klikneš upload, otvori ti se novi prozor, i jednostavno mišem dovučeš željene datoteke u taj prozor i započinje slanje. A možeš i kliknuti Select files, te potražiti željene datoteke, označiti ih i otvoriti, te također počinje slanje na mobitel.

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Stavio sam za probu MookeOS rom na Desire i ima u sebu aplikaciju S2E (Simple 2 ext). Koje od ponuđenih opcija bi uključio za prebacivanje na ext particiju, a da bitno ne uspori mobitel?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Meni taj Airdroid osteti aplikaciju kod prebacivanja.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne kuzim bas sto si pisao, ali ponavljam opet:

Isti folder, isto ime.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Ne kuzim bas sto si pisao, ali ponavljam opet:

Isti folder, isto ime.

ali ja i dalje nekuzim ja nisam kuci i nemam pristup racunaru ,rockplayer  sam skinio sa marketa a film i prevod mi se slucajno nasao u telefonu

Repent the end is near!
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.9.2012 10:09 (Scarfaceee).
17 godina
neaktivan

Nebitno imaš li pristup PC-u ili ne, ako i imaš ne bi ga trebao koristit, mora bit u istom folderu i imat isto ime.

17 godina
Osa kaže...

Stavio sam za probu MookeOS rom na Desire i ima u sebu aplikaciju S2E (Simple 2 ext). Koje od ponuđenih opcija bi uključio za prebacivanje na ext particiju, a da bitno ne uspori mobitel?

Ostavi /data/data u internoj

~
16 godina
neaktivan
Osa kaže...

Kao što vidite iz slike, imam problem sa mrežom. Nakon nekog vremena kad upalim mobitel kao da izgubim signal, i "nema usluge". Mislim da se to dogodi čim prvi puta ugasim ekran. Nemogu ga stavit u airplane mod, pa natrag jer samo stoji u "međukoraku" prebacivanja u airplane mod. Mogu ga jedino resetirati. Prije njega sam probao ICS rom od Sandvold-a i imao sam sličnih problema, ali tam je znao samo net prestat radit, pa se opet "uključit" pa opet prestat... Za sad mi se MildWild 4.3 pokazao kao najbolji rom.

15 godina
neaktivan
Proz0r kaže...
Osa kaže...

Ostavi /data/data u internoj

Znaci film se zove blabla a prevod treba blabal.srt?

Repent the end is near!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice