Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.981
|
čitano: 2.983.108
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Android borbeni komplet
Isprobaj handcent SMS, u sklopu programa dolazi i ringtone selektor gdje možeš svemu i svačemu pridavati različite melodije. Nakon instalacije se doda još jedna opcija za biranje melodija u opcijama biranja melodija, bilo kontakata ili ringtonea ili notifikacija.
16 godina
Android borbeni komplet

jeli mi moze netko poslati Večernji list apk... pise na playu da mi nije kompatibilan?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jel ima koja app koja ima iste funkcije kao i Cerberus? Ili ak netko ima {#}verziju Ceberusa da mi pošalje.

Znači, to je anti theft aplikacija u slučaju krađe, može se pratiti kretanje mobitela, slanje upozoravajućih poruka, snimanja slike, zvuka i videa, uključivanje alarma te brisanje svog sadržaja sa mobitela i SD kartice, a sve to se upravlja sa računala. Ima i avast slične funkcije, ali ako se ne varam, nemože se preko računala sve to upravljati, nego preko SMS poruka i naredbi za što treba poslužit tuđi mobitel.

Probao sam probnu verziju Cerbusa od par dana i dosta mi se svidjela aplikacija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Amazing Alex nam stize za 2 dana :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Osa kaže...

Jel ima koja app koja ima iste funkcije kao i Cerberus? Ili ak netko ima {#}verziju Ceberusa da mi pošalje.

Znači, to je anti theft aplikacija u slučaju krađe, može se pratiti kretanje mobitela, slanje upozoravajućih poruka, snimanja slike, zvuka i videa, uključivanje alarma te brisanje svog sadržaja sa mobitela i SD kartice, a sve to se upravlja sa računala. Ima i avast slične funkcije, ali ako se ne varam, nemože se preko računala sve to upravljati, nego preko SMS poruka i naredbi za što treba poslužit tuđi mobitel.

Probao sam probnu verziju Cerbusa od par dana i dosta mi se svidjela aplikacija.

Lookout 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Lookout 

Probao sam, ali nema sve te opcije ko Cerberus

17 godina
neaktivan
Kao premium, mislim da ima.
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Moze preporuka neke aplikacije kao Teamviewer, po mogucnosti da ima mogucnost upravljanja mobitelom preko kompa ne samo kompom preko mobitela.

Taj TM mi radi uzasno sporo i nakon 30sec jednostavno prestane radit, sta god da kliknem u njemu nista se ne dogada na kompu.

TD za glupost
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 3:09 (Laxarus).

0 0 hvala 0
16 godina
Remote desktop ukucas u playstore, ima ih masu, pa Isprobaj par. Teamviewer je najjednostavniji, logmein ne znam jel postoji još.
16 godina
neaktivan
Laxarus kaže...

Moze preporuka neke aplikacije kao Teamviewer, po mogucnosti da ima mogucnost upravljanja mobitelom preko kompa ne samo kompom preko mobitela.

Taj TM mi radi uzasno sporo i nakon 30sec jednostavno prestane radit, sta god da kliknem u njemu nista se ne dogada na kompu.

TakeControl je za upravljanje mobitelom pomoću računala, svakako isprobaj.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droidcontrol.takecontrollite&hl=en_GB

17 godina
neaktivan
Dao sam 5 zvijezdica na free, ali cini mi se da ce dat vise levela kasnije kad (ako) ubace reklame, jer je glupo da free ima 16lvl, a paid 100lvl nasprem Angry Birdsa gdje samo reklame igraju ulogu
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jel se na marketu moze kupovati i sa tekućim i žiro računom/kraticom ili samo jednim od toga? Ako može netko malo opisati postupak kupovine jedne aplikacije. inače račun imam na Zagrebačkoj banci ako ima kakve veze.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Osa kaže...

Jel se na marketu moze kupovati i sa tekućim i žiro računom/kraticom ili samo jednim od toga? Ako može netko malo opisati postupak kupovine jedne aplikacije. inače račun imam na Zagrebačkoj banci ako ima kakve veze.

Nije toliko bitno kakav je račun ako nemaš podržanu karticu. Unesi sve tražene podatke, pa vidi.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Osa kaže...

Bitno je da imas Visu/AMEX/MC ili americki bank acc.

Ostalo rjesavas u banci, ziro i debitne kartice rade provjereno.

ZABA inace malo zeza kod internet kupnje, nece prihvatit karticu na vise servisa (paypal primjerice), na Walletu nisam probao

17 godina
neaktivan
Evo ja sam u zadnjoj fazi testiranja svoje CM9 teme, jel ima netko AOKP da probam kako radi tema na AOKP-u?

Inace, stavit cu je na Play (i onu za CM7) po 1$, sa xda je skinuta 1000 puta, pa ocekujem parem 100 preko Play-a. :)

Ali ja cu jos dodavat stvari kad se naucim, npr. sad temiram FB app, uskoro cu ICS launchere, file manager vec jesam.
14 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Naletel sam na opasnu igru, Mike V Skateboard. Isto ko i Tony Hawk na plejki (meni najdraza). Samo vam preporucam da je kupite na Play-u. Ja sam je negde izgooglal i ne redi kak spada tj., ne lovi touch svaki put, a ak neko ima neku skinutu i OK je, nek javi na PP.

daniel
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Mozda ovo nije prava team za pitanje no ipak cu postaviti jer vidim da je dosta aktivna i  nadam se da cu moci dobiti brz odgovor.

Evo malo prije sam updateao svoj Sony Xperia S na najnovijs andorid i prije mi je sceen lock bio kada povucem sa desna na lijevo da iskljuci/ukljuci tonove dok je sada da mi otvori kameru da li se to kako moze vratiti?

I dali mi mogu cijeli mobitel vratiti na prijasnju verziju andorida?

LoL-scarface797(EU-West)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo mojeg homescreena {#}

Launcher je LauncherPro Plus sa Sense 4 dockom i Sense 4 wallpaperom. Ikone i statusbar je Sense tema za CM7, a clock je fancy widgets sa Sense 4 clockom.

Zadovoljan sam učinjenim, još ću morati malo clock doraditi radi rezolucije i naći način da mi status bar bude transparentan (ne skroz).

Stručnjak za paranormalne pojave
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
scarface797 kaže...

Mozda ovo nije prava team za pitanje no ipak cu postaviti jer vidim da je dosta aktivna i  nadam se da cu moci dobiti brz odgovor.

Evo malo prije sam updateao svoj Sony Xperia S na najnovijs andorid i prije mi je sceen lock bio kada povucem sa desna na lijevo da iskljuci/ukljuci tonove dok je sada da mi otvori kameru da li se to kako moze vratiti?

vjerojatno postoji downgrade procedura, samo ne znam zašto bi to htio. ako je zbog lockscreena, onda mora biti u postavkama da se promijeni opcija što se nalazi u lock slideu.

14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
JB na Nexus S. Razlika između ICS-a je prilično očita kada se malo proleti kroz izbornike i default aplikacije. Project Butter radi odličan posao.
iPhone-like gumbi iPhone-like gumbi
The world is your playground.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Medikus kaže...
JB na Nexus S. Razlika između ICS-a je prilično očita kada se malo proleti kroz izbornike i default aplikacije. Project Butter radi odličan posao.

yup, ista stvar na Galaxy Nexusu. JB klizi ko beba ;)

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
17 godina
neaktivan
Medikus kaže...

Isto tako ima JB za LG Optimus One P500 :) Al ovo je JB za CM10 (portanje drivera i valjanih modula za P500 je u tijeku)... Project Butter na ovome čudu omogućava gledanje videa bez lagga (barem je HD video ugodniji za gledat nego na ICS-u) :)

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://www.marko-idzan.from.hr
17 godina
neaktivan
midzan, ti shvacas da ti nemas Project Butter?
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...

ups, izgleda da sam se malo zaletio :P .... no uglavnom, hvala na ispravci ...

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://www.marko-idzan.from.hr
17 godina
neaktivan
midzan21 kaže...
Mitch kaže...

ups, izgleda da sam se malo zaletio :P .... no uglavnom, hvala na ispravci ...

Project Butter trenutno imaju samo ARMv7 NEON uredaji ako su dobili official, znaci Galaxy Nexus je jedini.

Ti imas obicnu HWA iz ICS_a

17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
LIX kaže...
scarface797 kaže...

vjerojatno postoji downgrade procedura, samo ne znam zašto bi to htio. ako je zbog lockscreena, onda mora biti u postavkama da se promijeni opcija što se nalazi u lock slideu.

A ja nisam nasao zato sam i pitao,a ionako me vecina poromjena zivcira pogotovo vizualnih,neznam sto ce mi ovo za kameru kada ima ''fast boot'' kameru ili kako se vec zove.Ako neko znam da li se moze mijenjati lock screen molim pomoc,i sada vise nemogu ni SS uzeti prije kada bi drzao lock tipku uz opciju za gasenje i airplane mode pojavila bi mi se i opcija za SS sada ni toga nema kako to mogu naci?I ako se moze vratiti na prijasnju verziju kako?

LoL-scarface797(EU-West)
16 godina

da... slicno je bilo i kad je na htc dosao 2.3 pa promijenio locksreen, ali je ostala opcija vracanja na stari lockscreen.

evo jedan link, nadam se da ce ti biti od koristi.

http://androidadvices.com/downgrade-sony-xperia-arc-official-gingerbread-23-firmware/#.UAg7GKPjo7k

:)

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 19:07 (LIX).
15 godina
Android borbeni komplet

ima taj jelly bean za htc uredaje ili je to samo za nexus?

LoL EUW: Pomahn1taly
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice