- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jeli mi moze netko poslati Večernji list apk... pise na playu da mi nije kompatibilan?
Jel ima koja app koja ima iste funkcije kao i Cerberus? Ili ak netko ima
verziju Ceberusa da mi pošalje.
Znači, to je anti theft aplikacija u slučaju krađe, može se pratiti kretanje mobitela, slanje upozoravajućih poruka, snimanja slike, zvuka i videa, uključivanje alarma te brisanje svog sadržaja sa mobitela i SD kartice, a sve to se upravlja sa računala. Ima i avast slične funkcije, ali ako se ne varam, nemože se preko računala sve to upravljati, nego preko SMS poruka i naredbi za što treba poslužit tuđi mobitel.
Probao sam probnu verziju Cerbusa od par dana i dosta mi se svidjela aplikacija.
Jel ima koja app koja ima iste funkcije kao i Cerberus? Ili ak netko ima
verziju Ceberusa da mi pošalje.
Znači, to je anti theft aplikacija u slučaju krađe, može se pratiti kretanje mobitela, slanje upozoravajućih poruka, snimanja slike, zvuka i videa, uključivanje alarma te brisanje svog sadržaja sa mobitela i SD kartice, a sve to se upravlja sa računala. Ima i avast slične funkcije, ali ako se ne varam, nemože se preko računala sve to upravljati, nego preko SMS poruka i naredbi za što treba poslužit tuđi mobitel.
Probao sam probnu verziju Cerbusa od par dana i dosta mi se svidjela aplikacija.
Lookout
Lookout
Probao sam, ali nema sve te opcije ko Cerberus
Moze preporuka neke aplikacije kao Teamviewer, po mogucnosti da ima mogucnost upravljanja mobitelom preko kompa ne samo kompom preko mobitela.
Taj TM mi radi uzasno sporo i nakon 30sec jednostavno prestane radit, sta god da kliknem u njemu nista se ne dogada na kompu.
Moze preporuka neke aplikacije kao Teamviewer, po mogucnosti da ima mogucnost upravljanja mobitelom preko kompa ne samo kompom preko mobitela.
Taj TM mi radi uzasno sporo i nakon 30sec jednostavno prestane radit, sta god da kliknem u njemu nista se ne dogada na kompu.
TakeControl je za upravljanje mobitelom pomoću računala, svakako isprobaj.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droidcontrol.takecontrollite&hl=en_GB
Izasao Amazing Alex :D
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rovio.amazingalex.trial&feature=search_result
I verzija koja se placa
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rovio.amazingalex.premium&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yb3Zpby5hbWF6aW5nYWxleC5wcmVtaXVtIl0.
Jel se na marketu moze kupovati i sa tekućim i žiro računom/kraticom ili samo jednim od toga? Ako može netko malo opisati postupak kupovine jedne aplikacije. inače račun imam na Zagrebačkoj banci ako ima kakve veze.
Jel se na marketu moze kupovati i sa tekućim i žiro računom/kraticom ili samo jednim od toga? Ako može netko malo opisati postupak kupovine jedne aplikacije. inače račun imam na Zagrebačkoj banci ako ima kakve veze.
Nije toliko bitno kakav je račun ako nemaš podržanu karticu. Unesi sve tražene podatke, pa vidi.
Bitno je da imas Visu/AMEX/MC ili americki bank acc.
Ostalo rjesavas u banci, ziro i debitne kartice rade provjereno.
ZABA inace malo zeza kod internet kupnje, nece prihvatit karticu na vise servisa (paypal primjerice), na Walletu nisam probao
Inace, stavit cu je na Play (i onu za CM7) po 1$, sa xda je skinuta 1000 puta, pa ocekujem parem 100 preko Play-a. :)
Ali ja cu jos dodavat stvari kad se naucim, npr. sad temiram FB app, uskoro cu ICS launchere, file manager vec jesam.
Naletel sam na opasnu igru, Mike V Skateboard. Isto ko i Tony Hawk na plejki (meni najdraza). Samo vam preporucam da je kupite na Play-u. Ja sam je negde izgooglal i ne redi kak spada tj., ne lovi touch svaki put, a ak neko ima neku skinutu i OK je, nek javi na PP.
Mozda ovo nije prava team za pitanje no ipak cu postaviti jer vidim da je dosta aktivna i nadam se da cu moci dobiti brz odgovor.
Evo malo prije sam updateao svoj Sony Xperia S na najnovijs andorid i prije mi je sceen lock bio kada povucem sa desna na lijevo da iskljuci/ukljuci tonove dok je sada da mi otvori kameru da li se to kako moze vratiti?
I dali mi mogu cijeli mobitel vratiti na prijasnju verziju andorida?
Evo mojeg homescreena 
Launcher je LauncherPro Plus sa Sense 4 dockom i Sense 4 wallpaperom. Ikone i statusbar je Sense tema za CM7, a clock je fancy widgets sa Sense 4 clockom.
Zadovoljan sam učinjenim, još ću morati malo clock doraditi radi rezolucije i naći način da mi status bar bude transparentan (ne skroz).
Mozda ovo nije prava team za pitanje no ipak cu postaviti jer vidim da je dosta aktivna i nadam se da cu moci dobiti brz odgovor.
Evo malo prije sam updateao svoj Sony Xperia S na najnovijs andorid i prije mi je sceen lock bio kada povucem sa desna na lijevo da iskljuci/ukljuci tonove dok je sada da mi otvori kameru da li se to kako moze vratiti?
vjerojatno postoji downgrade procedura, samo ne znam zašto bi to htio. ako je zbog lockscreena, onda mora biti u postavkama da se promijeni opcija što se nalazi u lock slideu.
yup, ista stvar na Galaxy Nexusu. JB klizi ko beba ;)
Isto tako ima JB za LG Optimus One P500 :) Al ovo je JB za CM10 (portanje drivera i valjanih modula za P500 je u tijeku)... Project Butter na ovome čudu omogućava gledanje videa bez lagga (barem je HD video ugodniji za gledat nego na ICS-u) :)
ups, izgleda da sam se malo zaletio :P .... no uglavnom, hvala na ispravci ...
ups, izgleda da sam se malo zaletio :P .... no uglavnom, hvala na ispravci ...
Project Butter trenutno imaju samo ARMv7 NEON uredaji ako su dobili official, znaci Galaxy Nexus je jedini.
Ti imas obicnu HWA iz ICS_a
Toliko o tome da je Beats čip :
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.motioncoding.beats&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tb3Rpb25jb2RpbmcuYmVhdHMiXQ..
vjerojatno postoji downgrade procedura, samo ne znam zašto bi to htio. ako je zbog lockscreena, onda mora biti u postavkama da se promijeni opcija što se nalazi u lock slideu.
A ja nisam nasao zato sam i pitao,a ionako me vecina poromjena zivcira pogotovo vizualnih,neznam sto ce mi ovo za kameru kada ima ''fast boot'' kameru ili kako se vec zove.Ako neko znam da li se moze mijenjati lock screen molim pomoc,i sada vise nemogu ni SS uzeti prije kada bi drzao lock tipku uz opciju za gasenje i airplane mode pojavila bi mi se i opcija za SS sada ni toga nema kako to mogu naci?I ako se moze vratiti na prijasnju verziju kako?
da... slicno je bilo i kad je na htc dosao 2.3 pa promijenio locksreen, ali je ostala opcija vracanja na stari lockscreen.
evo jedan link, nadam se da ce ti biti od koristi.
http://androidadvices.com/downgrade-sony-xperia-arc-official-gingerbread-23-firmware/#.UAg7GKPjo7k
:)
ima taj jelly bean za htc uredaje ili je to samo za nexus?