Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.981
|
čitano: 2.983.072
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
daniel.hajdinjak666 kaže...

Alo ljudi, koja je aplikacija za slanje poruka preko "interneta, tj. promet podataka" ? Ali da je neovisna, znaci da ne trebamo imati istu aplikaciju i ja i onaj kome saljem poruku? Imal sam svojevremeno jednu, al je ne mogu naci da se *ebem! Ima ona HeyWire al je market ne da, a skinute alternativno, ni jedna ne radi?

Meni je za to najbolja KakaoTalk....

Imas i Viber al meni nije radio kako treba dok KakaoTalk radi perfektno.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
17 godina
Intelovac123 kaže...
daniel.hajdinjak666 kaže...

Alo ljudi, koja je aplikacija za slanje poruka preko "interneta, tj. promet podataka" ? Ali da je neovisna, znaci da ne trebamo imati istu aplikaciju i ja i onaj kome saljem poruku? Imal sam svojevremeno jednu, al je ne mogu naci da se *ebem! Ima ona HeyWire al je market ne da, a skinute alternativno, ni jedna ne radi?

Meni je za to najbolja KakaoTalk....

Imas i Viber al meni nije radio kako treba dok KakaoTalk radi perfektno.

KakaoTalk, Viber, WhatsApp (najbolja) nisu neovisne, odnosno obje strane trebaju imati instaliranu aplikaciju. 

šumski put je bio ravan.
16 godina
Android borbeni komplet

Moze li mi neko reci da li je ovaj rom dobar za moj galaxy ace,nisam siguran :/

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1700749

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tpg kaže...

U kojem smislu dobar? Ne kužim šta te muči.

14 godina
Android borbeni komplet

Ako šaljete poruke s Androida na Android, koristite Talk. U svakom Androidu je i također je besplatan. +što se može instalirati na kompu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tpg kaže...

Po izgledu ne izgleda loš ali ima bugova. Čekaj stabilnu verziju pa isprobaj. Jućer je Itasoulas rekao da će biti gotov krajem drugog tjedna. 

Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
16 godina
Fero kaže...
tpg kaže...

Po izgledu ne izgleda loš ali ima bugova. Čekaj stabilnu verziju pa isprobaj. Jućer je Itasoulas rekao da će biti gotov krajem drugog tjedna. 

Mozes li mi onda neki drugi preporuciti?

Mirko mislio sam da li ima bugove itd..

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.7.2012 10:53 (tpg).
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Mirko935 kaže...

Kako si uspio otvoriti virtualnu tipkovnicu u Flash prozoru? Meni neće ni u jednom browseru, možda se to u ICS-u ne može iz nekog čudnog razloga.

Haha...lud si...;)

Nisam uspio. Ne može se. Test sam radio na kompu, sa tipkovnicom na mobu (Unified Remote).

Moze se! Ja sam taj test odradio u stock browseru 

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
14 godina
neaktivan
tpg kaže...

LeWa rom ili Cyanogen rom 7.2 stabilna verzija, ali nisam vidio da bilo koji rom radi bez problema osim ako ti ne smeta da šteka na nekim system aplikacijama ili su uklonjene iz tih romova.

Ti romovi su dobri ali ima ili neki nedostatak ili se javlja bootloop, a ipak rade i sa tim i ako ti ne smetaju takve sitnice probaj i druge romove.

Root mob

Cwm Recovery-Nandroid backup orginalnog roma, Titanium backup Root za data i apk backup.

To napravi prije svega. 

14 godina
neaktivan
Šef kaže...
DamageHigh kaže...
Mirko935 kaže...

Kako si uspio otvoriti virtualnu tipkovnicu u Flash prozoru? Meni neće ni u jednom browseru, možda se to u ICS-u ne može iz nekog čudnog razloga.

Haha...lud si...;)

Nisam uspio. Ne može se. Test sam radio na kompu, sa tipkovnicom na mobu (Unified Remote).

Evo dečki od našeg forumaša .apk http://www.bug.hr/forum/topic/programiranje-mobilne-platforme/moja-prva-android-aplikacija/155186.aspx?page=0&jumpto=3003225&sort=asc&view=flat

16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Šta, normalno ti otvori tipkovnicu? Na kojoj to verziji Androida? I usput, koliki ti je rezultat i s kojim mobitelom?

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Od ekipe što je radila Shadowgun stiže novi FPS sa zombijima.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.madfingergames.deadtrigger

Grafika je odlična, meni osobno zombiji nisu nešto zanimljivi, ali sam ipak htio vidjeti o čem se radi.

Ima i ona verzija što otključava Tegra3 efekte za sve. Odlično izgleda.

0 0 hvala 1
16 godina
@Sef - kod nas ti long-press na menu ne poziva virtualnu tipkovnicu. Valjda zato sto imamo fizicku...
www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan
Na ICS-u long press na menu ne poziva tipkovnicu ako imate 4 tipke, jer on bazno ima samo 3 (menu, home, search)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
trap kaže...

Od ekipe što je radila Shadowgun stiže novi FPS sa zombijima.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.madfingergames.deadtrigger

Grafika je odlična, meni osobno zombiji nisu nešto zanimljivi, ali sam ipak htio vidjeti o čem se radi.

Ima i ona verzija što otključava Tegra3 efekte za sve. Odlično izgleda.

Izgleda super,

Evo ja sam napravio jednu android aplikaciju za upravljanje mišem i tipkovnicom (TakeControl koji je u biti Synergy klon, ali koji radi).

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droidcontrol.takecontrollite&hl=en_GB

Iskreno, baš zbog ovakvih igara razmišljam da dodam mod za FPS igre gdje bi zapravo standardne WASD tipke emulirale movement touch, a micanje miša orientation touch event.

U multiplayer igrama bi playeri s mišem i tastatura rasturili sve ostale ko kokice... Još da se može nekako zaradit na tome da si prvi u nekoj igri :)

DC
16 godina
Znam da je offtopic, ali Motorola Defy je dobila full HWA iako vrti Froyo krene (zaključan bootloader)!!!
Interested in all thing Android, also freelance programmer!
16 godina
neaktivan
DroidControl.com kaže...

Evo ja sam napravio jednu android aplikaciju za upravljanje mišem i tipkovnicom (TakeControl koji je u biti Synergy klon, ali koji radi).

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droidcontrol.takecontrollite&hl=en_GB

Iskreno, baš zbog ovakvih igara razmišljam da dodam mod za FPS igre gdje bi zapravo standardne WASD tipke emulirale movement touch, a micanje miša orientation touch event.

U multiplayer igrama bi playeri s mišem i tastatura rasturili sve ostale ko kokice... Još da se može nekako zaradit na tome da si prvi u nekoj igri :)

Predobra je aplikacija, svaka čast, takvo nešto mi je baš trebalo :)

Edit: nisam primjetil da si negdje naveo funkcije tipki kao:

End - otkljucavanje i zakljucavanje ekrana

Home - isto kao home tipka

Esc ili desna tipka miša - back tipka

Jedino neznam koja je tipka za meni i ak imas jos koje ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.7.2012 9:49 (Osa).
15 godina
DroidControl.com kaže...
trap kaže...

Evo ja sam napravio (jedna) android aplikaciju za upravljanje mišem i tipkovnicom (TakeControl koji je u biti Synergy klon, ali koji radi).

Jedno pitanje, ono "ROOT",  znači da moram root-at svoj mob da aplikacija full profunkcionira, odnosno konkretnije, moram naučiti rutat mob {#} ??!!

ATJ Lučko
16 godina
ATJLučko kaže...
DroidControl.com kaže...
trap kaže...

Evo ja sam napravio (jedna) android aplikaciju za upravljanje mišem i tipkovnicom (TakeControl koji je u biti Synergy klon, ali koji radi).

Jedno pitanje, ono "ROOT",  znači da moram root-at svoj mob da aplikacija full profunkcionira, odnosno konkretnije, moram naučiti rutat mob {#} ??!!

Da!

Interested in all thing Android, also freelance programmer!
17 godina
neaktivan
jameshook kaže...
Znam da je offtopic, ali Motorola Defy je dobila full HWA iako vrti Froyo krene (zaključan bootloader)!!!

Pih, jos kad!

14.6!

Nego ovaj paranoid je super, tablet ui je zakon

17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
@Sef - kod nas ti long-press na menu ne poziva virtualnu tipkovnicu. Valjda zato sto imamo fizicku...

Pa meni se virtualna na typingtest sama pojavi, ne koristeci tipku Menu...

18 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Zna li iko kako na strava cyclingu napravit da ti pokaziva trenutnu brzinu kretanja?

IRebic
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Jel moze neko napisat (u pp ako ne tu) link za plugin-se za Chainfire za igre? Hvala!

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jedna lista svjezih igara!

http://www.androidpolice.com/2012/07/06/73-best-new-android-games-from-the-last-3-weeks-61112-7612-youre-going-to-need-a-longer-weekend/

MaxPayne i Project 83113 imaju moju preporuku, ostale tek moram isprobat :)

Moj PC  
4 0 hvala 5
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pozdrav!

Imam smart keyboard pro i iako mi smiley key bude isključen, nakon nekog vremena se sam uključi... umjesto entera mi se pojave smajlići i ne mogu drugačije vratiti enter nego ići u postavke i opet isključiti smiley key, i tako svaka 2-3 dana, što je prilično iritantno :(

Jel ima netko takav prob i ste ga riješili? Imam HTC desire.

soft kitty, warm kitty, little ball of fur, happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Osa kaže...
DroidControl.com kaže...

Predobra je aplikacija, svaka čast, takvo nešto mi je baš trebalo :)

Edit: nisam primjetil da si negdje naveo funkcije tipki kao:

End - otkljucavanje i zakljucavanje ekrana

Home - isto kao home tipka

Esc ili desna tipka miša - back tipka

Jedino neznam koja je tipka za meni i ak imas jos koje ;)

Ovako,

Na Androidu 2, Esc je BACK, F1 je MENU, Home je HOME, End je zaključavanje/otključavanje ekrana.

Na Androidu 4, Esc je BACK, F1 je MENU, a Home i End služe za standardno pozicioniranje u tekstu (radi i PageUp i PageDown).

Međutim, sve se to može i preko gumba na mišu:

• desni gumb = BACK
  • srednji gumb = MENU
  • srednji gumb + desni gumb = HOME
  • srednji gumb + lijevi gumb = Input Method selector - na Androidu 4 je ovo korisno

Budem sutra ugradio podršku za igranje FPS igara na "normalan" način :)

17 godina
neaktivan
shelby-eleanor kaže...

Pozdrav!

Imam smart keyboard pro i iako mi smiley key bude isključen, nakon nekog vremena se sam uključi... umjesto entera mi se pojave smajlići i ne mogu drugačije vratiti enter nego ići u postavke i opet isključiti smiley key, i tako svaka 2-3 dana, što je prilično iritantno :(

Jel ima netko takav prob i ste ga riješili? Imam HTC desire.

On automatski prepozna kad ti pišeš bilo kakvu vrstu poruke i uključi ga.

Pa samo long-pressaj na taj smajlić i imaš pored svih smajlića ponuđen enter.

16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

On automatski prepozna kad ti pišeš bilo kakvu vrstu poruke i uključi ga.

Pa samo long-pressaj na taj smajlić i imaš pored svih smajlića ponuđen enter.

Slabo on to prepoznaje :)

Na long-press mi pokaže sve smajliće i X za zatvaranje tog "prozora", nema enter :(

soft kitty, warm kitty, little ball of fur, happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr...
15 godina
Android borbeni komplet

Pozdrav!

Pale mi se automatski na mobu aplikacije koje žderu bateriju kao lude(google maps,zatim preporučivanje,to je neka glupost od sony-a itd).kako kontrolirati to njihovo paljenje,imali kakva možda aplikacija koja nedopušta to automatsko paljenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Tomy Lee kaže...

Pozdrav!

Pale mi se automatski na mobu aplikacije koje žderu bateriju kao lude(google maps,zatim preporučivanje,to je neka glupost od sony-a itd).kako kontrolirati to njihovo paljenje,imali kakva možda aplikacija koja nedopušta to automatsko paljenje?

Root + Titanium Backup i briši do mile volje te gluposti koje se uključuju {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice