- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ima taj jelly bean za htc uredaje ili je to samo za nexus?
Neznam koliko si upoznat pa cu malo objasnit :)
Jelly Bean je nova verzija Android operativnog sustava od Googla, nasljednik je Ice Cream Sandwich verzije.
Tek je izasla iz Googla, pa postoji samo za Googlov mobitel (Nexus).
Sad je verzija poslana svim proizvodjacima mobitela da ju prerade za svoje mobitele.
I onda ce ti mobiteli dobiri nadogradnju.
A tek onda kad naprave verziju za svoje mobitele, onda oni (npr. HTC) salju tu verziju mobilnim operaterima (npr. T-mobile) da ju oni prerade za svoje mobitele (pocetni ekran, zvukovi, teme, postavke...)
Tako da ce prvo dobiti nadogradnju mobiteli koji su iz neke nove generacije i nisu brandirani na nekom operateru, pa onda stariji mobiteli, a tek onda mobiteli kupljeni kod operatera.
Ovo uglavnom znaci da ces cekati mozda koji tjedan, mozda pola godine, za stare mobitele na nekom operateru mozda cak i blizu godinu dana, a za jako stare nikad.
imam htc one v nije toliko star :)
btw hvala na objasnjenju
LoL EUW: Pomahn1taly
XBMC dolazi na android :D Trenutno sam skinuo testnu aplikaciju iz komentara na ovoj stranici i iznenadjujuce dobro radi na mom desire-u :D
Cak i dodaci koje imam na PC-ju i koje sam prebacio na telefon rade bez problema. Video cu okaciti sutra :D
Najbolji i najljepsi explorer, podrzava root.
dex, sta ce tebi xbmc kad nemas MHL za Desire?
XBMC sluzi za HTPC, da si spojis xbmc uredaj na TV i preko njega slozis media player, a Desire nema MHL.
Pa sluzi mi za gledanje serija pomocu 1Channel Plugina kad odem negdje gdje nemam laptop ili PC :D
XBMC dolazi na android :D Trenutno sam skinuo testnu aplikaciju iz komentara na ovoj stranici i iznenadjujuce dobro radi na mom desire-u :D
Cak i dodaci koje imam na PC-ju i koje sam prebacio na telefon rade bez problema. Video cu okaciti sutra :D
Također, radi odlično čak i na Xperiji X8, a koristim XBMC i na iPodu, stvarno su odlično obavili posao sa mobilnom aplikacijom za obje platforme.
meni služi odlično za stremanje serija i filmova, lijepo si instalirate 1channel i icefilms plugin i stremate bilo koji film ili seriju.
Meni zvuk jedino pravi problem jer sjecka ali vidim da dosta ljudi ima problema sa tim. Ipakje ovo jos rana verzija aplikacije :D
Može malo pojašnjenje oko tog XBMC-a. Googla ali bez većeg uspjeha, pa da mi netko samo ukratko napiše za što točno služi? :D
Može malo pojašnjenje oko tog XBMC-a. Googla ali bez većeg uspjeha, pa da mi netko samo ukratko napiše za što točno služi? :D
Ja sam to uradio sa kucnim kompom.
Spojis komp sa TV-om, i onda instaliras xbmc, i potom app na mob. i onda pokrenes xbmc i imas sav multimedijski sadrzaj u tom programu koji mozes pokretati preko mob do si zavljen u krevt ili fotelju.
E sada najbolje, osim tvojih filmova i muzike, imas pristup masi filmova i serija i crtica na webu, youtube, facebook itd itd, sve preko tog programa.
Eto to je to otprilike.
Iako je to stvoren program za htpc, moe posluziti i ovako...
ima taj jelly bean za htc uredaje ili je to samo za nexus?
Možda ima portani i modificiran sa drugog uređaja na xda forumu.
Isprobao i nije baš nešto. ES je puno bolji.
Isprobao i nije baš nešto. ES je puno bolji.
Jednom ES, uvijek ES...;)
Ako netko ima problema nakon flashanja novog roma sa aplikacijama (FC npr) nakon sto ih je restorao sa TB, onda preporucujem aplikaciju Listables : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alostpacket.listables&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hbG9zdHBhY2tldC5saXN0YWJsZXMiXQ..
Npr. ne treba vam data od odredenih aplikacija, a imate ih previse, pa zelite ful novi start sa novom verzijom Androida (ja primjerice sad selim na JB sa Defyem).
Onda vam Listables sve instalirane aplikacije odnosno njihov naziv prebaci u html dokument i za svaku napravi QR code na Play Store.
I tako instalirate sve novo nakon full wipea, a Google vam za manje aplikacije čak spremi i data koji se vrati s njima.
hitno trebam neku antitheft aplikaciju s kojom cu moc locirat mobitel prek kompjutera...moze bit i ona koja se placa nije bitno
hitno trebam neku antitheft aplikaciju s kojom cu moc locirat mobitel prek kompjutera...moze bit i ona koja se placa nije bitno
Sry na O.t. ali tebi treba hitno aplikacija da lociras mobitel (pretpostavljam da si ga izgubio) a trebas postavit acc?
proso sam par postova iza i vidio cerberus....pa sam uzeo trial od tjedan dana....ma idem veceras u disko pa da se osiguram za svaki slucaj....lopova na sve strane ima
Izasla je igra The Dark Knight Rises :D
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftKRHM&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nYW1lbG9mdC5hbmRyb2lkLkFOTVAuR2xvZnRLUkhNIl0.
Epsylonova verzija je brža.
Interested in all thing Android, also freelance programmer!
Kad sam jucer promjenil CSC kod, (naravno nisam cital upute), obrisal mi se kompletan mob. Za externu mem. card ne znam dal brise, pa ako neko zna vise o tome, bilo bi lijepo da ljudima objasni, jer ovaj google prevoditelj ce me jednog dana stajat kompjutera.
EDIT:fulal temu, pa molim da Mod premjesti u "Android flash, custom ROM, root"
Ubuntu 10.04 CHROOT port za Android
XDA thread : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1787826
Napokon sam uspio!
Kasnije ću probat i Backtrack 5, skripta za loop me zezala :/, valjda će ova ić! ;)
jel zna ko zasto mi se rusi root explorer aplikacija? cim je instaliram i pokrenem odma se srusi...
Pošto je ovdje par riječi o Jelly Bean-u, jel netko probao alpha verziju za Desire? Nije baš u funkciji, ali ak je netko probao da javi dojmove :)
Te što je točno Project Butter. Čitao sam kao fluidnije korištenje, stalno 60FPS, itd....? To je isto/slično kao hardware akceleracija ili?
Ja ću isprobati, baš sam mislio danas :)
Zanimljiva aplikacija 
Uspio i sa Backtrackom 5 :
http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/dev-backtrack5-port-android/157581.aspx
(Bt5 android chroot port)
Zanimljiva aplikacija 
Nemoj se Sudy zezat, nemam zdravstveno....