Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.981
|
čitano: 2.984.585
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Android borbeni komplet
vrinho kaže...
Tomy Lee kaže...

Root + Titanium Backup i briši do mile volje te gluposti koje se uključuju {#}

Brrrrr....ježim se od toga root-a.u to se baš nekužim,a šteta moba da ga uništim.

14 godina
Tomy Lee kaže...
vrinho kaže...
Tomy Lee kaže...

Brrrrr....ježim se od toga root-a.u to se baš nekužim,a šteta moba da ga uništim.

Pretpostavljam da je velika vecina ljudi koji prate forum napravila root, i ne sjecam se da se netko javio da je unistio mob.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
CyberDemonVZ kaže..
Tomy Lee kaže...

Pretpostavljam da je velika vecina ljudi koji prate forum napravila root, i ne sjecam se da se netko javio da je unistio mob.

onaj tko se kuži u to sigurno nije.

15 godina
Tomy Lee kaže...
vrinho kaže...
Tomy Lee kaže...

Kakvo uništavanje, pa to je najveća čar androida {#}

E drugog načina nema da se zaustave ti nepotrebni procesi koliko znam. A kad skužiš to rootanje, prilično je jednostavno pa i ako zaj...š može se vratiti na staro.

18 godina
vrinho kaže...

E drugog načina nema da se zaustave ti nepotrebni procesi koliko znam. A kad skužiš to rootanje, prilično je jednostavno pa i ako zaj...š može se vratiti na staro.

Kad je tako, daj onda postupak za najjednostavnije root-anje htc sensation-a, na njemu je sluzbeni ics 4.0.3.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..™
15 godina
Android borbeni komplet

budem proučio na xda forumu to rootanje,pa se možda i odlucim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
andreas11 kaže...
vrinho kaže...

Kad je tako, daj onda postupak za najjednostavnije root-anje htc sensation-a, na njemu je sluzbeni ics 4.0.3.

A šta ja znam sad za HTC, ne mogu znati kakvo je rootanje za svaki Android, možda još nisu uspjeli rootati taj FW. Samo znam za svoj SE ST15 da ga je jednostavno rootati, ostale ne pratim. Na XDA provjeri.

Tomy Lee kaže...

budem proučio na xda forumu to rootanje,pa se možda i odlucim.

Meni se dogodilo da sam mislio da sam ga shebo, samo se smrznuo i nikud nikam, uvijek se smrznuo kod SE loga. I vratio sam ga na staro, sve imaš na XDA forumima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2012 16:21 (vrinho).
14 godina
neaktivan
andreas11 kaže...
vrinho kaže...

Evo ti link na xda forum pa proući ako se odlućiš http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1192300

Ne odgovaram ako bude problema.

Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
14 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Ja sam rootal svoj S3 cim sam ga izvadil iz kutije i nekaj sam zeznul. Stal je na boot loop-u i nikud nikam. Onda sam skinul stock firmware (jer kreten nisam napravil backup), flesal ga i sve radi super. Nakon toga sam opet lupil gore rom i kernel i to ko zna kolko put vec do dan danas i mobitelu nije nista. Isto ko i S2, na njemu sam imal preko 20 flesanja. Ne mozes brickat mob ako radis po turitorijalu. Odi na Youtube i tam gledaj kak se to radi i ti polako radi paralelno s tim. Tak sam ja kad sam prvi put flesal mob.{#}

daniel
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

nema za mene rijeci brick dok god meni mobitel moze uci u flash mode...jednom nije htio uc i ostavio sam ga prek noci bez baterije i ujutro je stavim i mobitel ude u flash mode

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Pozdrav svima! Nabavio sam XPeriu X8 i to mi je prvi Android uređaj. Može preporuka nekih must have aplikacija/widgeta/tweakova? Ispričavam se ako je pitanje već bilo, ne pratim temu.

Lp

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.7.2012 23:36 (donator_bubrega).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
donator_bubrega kaže...

Pozdrav svima! Nabavio sam XPeriu X8 i to mi je prvi Android uređaj. Može preporuka nekih must have aplikacija/widgeta/tweakova? Ispričavam se ako je pitanje već bilo, ne pratim temu.

Lp

http://www.bug.hr/forum/topic/recenzije-komentari-mobitela/sony-ericsson-xperia-x8/75376.aspx

15 godina
andreas11 kaže...
vrinho kaže...

googlaj kao i ja, imam htc one v i uspjesno sam ga unlocko i rooto, ako bas ne budes mogao nac post kako ga rootat onda cu ti ja pomoc... 

LoL EUW: Pomahn1taly
17 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Tomy Lee kaže...
vrinho kaže...
Tomy Lee kaže...

Zadnji put da ovo govorim (nazalost ne) :

Root ne moze unistit mob. Rootanjem se ne mijenjaju fileovi, vec nadopunjuju stari i dodaju aplikacije (busybox i SU).

Samo instalacija pogresna (rucno) recovery-a i bootmenu-a moze.

Ali ti to ne radis, i vise nitko to ne radi kad ima aplikacije koje rade to pravilno (2nd init)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ajde da ovo bude i zadnja poruka o rootanju, pomoci s ovim ili onim uređajem ili slično!

Tema je pokrenuta da bi mogli davati preporuke aplikacija, ajmo se vratit tome. Za rootanje pojedinih uređaja, za pomoc s tim uređajima postoje teme tome namijenjene. Svaki post koji nije o nekoj aplikaciji bi trebao biti i obrisan, jer je offtopic. 

Tema se stvarno napunila svim i svačim, a mali dio toga je vezan za aplikacije... :(

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

imate ovu temu za sva pitanja o rootanju

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Android borbeni komplet

Izvinite što je tema išla tim pravcem,moje prvo pitanje je bilo o aplikaciji a eto ne razmišljajuci završilo je izvan ove teme.

Planiram danas rootanje,vaši savjeti su dobrodošli,naravno u temi namjenjenoj za to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tomy Lee kaže...

Izvinite što je tema išla tim pravcem,moje prvo pitanje je bilo o aplikaciji a eto ne razmišljajuci završilo je izvan ove teme.

Planiram danas rootanje,vaši savjeti su dobrodošli,naravno u temi namjenjenoj za to.

Ma nisi ti sam kriv, to se ponavlja već nekoliko stranica...

Evo jedna jednostavna zanimljiva igra koja zahtijeva reflekse. Može se igrat i u dvoje!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.noodlecake.rsb

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
neaktivan
probao tko FF3 ?
(final fantasy III)

Malo je preskup da ga kupujem. (18 bucksa)
14 godina
protjeran

Krekni ju! {#}

daniel
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

MobileGo - Android Manager

Tek sad otrkio ovaj čudesan program :) 

Backup svih podataka,restore,prebacivanje sadržaja,slanje sms poruka i sve to s računala povezani usb kablom ili wifi-em. Vrlo jednostavan i moćan. Probajte :) 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom

1 0 hvala 6
16 godina
hrvoje_zg91 kaže...

MobileGo - Android Manager

Tek sad otrkio ovaj čudesan program :) 

Backup svih podataka,restore,prebacivanje sadržaja,slanje sms poruka i sve to s računala povezani usb kablom ili wifi-em. Vrlo jednostavan i moćan. Probajte :) 

Ja koristim AirDroid. Guba je što ti može (uz naravno sve ostalo) streamati sliku s uređaja na komp, uz uzimanje screenshota...fora..;)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ovaj također može baciti SS :) Sve u svemu dva fora programčića koja ću ubuduće sigurno korsititi

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Porukom

1 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Sad sam probao AirDroid. Predobra aplikacija, sviđa mi se.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

jucer mi se xperia s nadogradio na ICS i evo baš sada skinuo par aplikacija sa marketa i sve što instalira stavlja normalno tamo gdje su aplikacije ,igre itd,ali pravi i shortcut na pocetnom zaslonu.

gdje se može nariktat da ne pravi shortcut?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

Meni se čini da imaš opciju u google play-u pod settings.

Only the brave
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Krekni ju! {#}

No shi.t :D

Nego, pitam za optimizaciju, cudim se da je toliko zahtjevna da je nece prikazat na marketu na npr Xperia Arc S, ocito nije dobro napravljena

14 godina
protjeran
Android borbeni komplet

Za Xexpiriu Arc bi trebalo?! Al nema veze, ja nalđem nesto na googl-u i onda me prebaci na Market i tamo kaze da nije kompatibilno, a kad je skinem sa XXX uredno instaliram i sve radi. (ako sam te dobro razmel)

Evo jedne meni fora aplikacije Dock4droid. Da ne morate drzati Home tipku 2 sekunde, ovo je puno brze i jednostavnije. {#} 

daniel
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

evo neke aplikacije koje su manje poznate a mislim da zaslužuju da se za njih čuje:

Bankomati-prikazuje bankomate u vašoj blizini, možete odabrati koje bankomate želite da vam prikaže

BIG! caller ID- za prikazivanje slika visoke rezolucije kada vas netko zove

How to tie a tie- ime govori sve :)

IntelliRing-namješta jačinu zvona ovisno o razini buke u okolini

SMS scheduler-za namještanje automatskog slanja poruka (ja ju koristim da mi svaki dan automatski provjeri stanje računa)

Smileys for chat- neki kul smajlići za messengere tip whatsapp

ZombieBooth- pretvara vas u "žive" zombije, fora app isprobajte ju svakako

ispričavam se na šturom opisu ali sve app možete naći na google playu :)

1 0 hvala 1
14 godina
Android borbeni komplet

Pitanjce:

Aplikacija koja dozvoljava razlicite zvukove za SMS, mail, MMS, za svaki kontakt drugaciji...

Ako je bitno: HTC EVO 3D, ICS

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice