Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.981
|
čitano: 2.977.992
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Android borbeni komplet

sam promijeni gore u linku umjesto m. stavi www.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

jel zna netko kako se zove ova tema za go launcher... 
https://lh5.ggpht.com/JfAlhzNkZYUm5OwKk1vaxZ6Gb9PSGDpdgGb2zo1P-zyJvLNALpkKNmAzCOtuIb2MCN5d
moze link ako netko zna 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Android borbeni komplet
maxy0 kaže...

https://lh5.ggpht.com/JfAlhzNkZYUm5OwKk1vaxZ6Gb9PSGDpdgGb2zo1P-zyJvLNALpkKNmAzCOtuIb2MCN5d
moze link ako netko zna 

Launcher tema

Locker tema

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
16 godina
xxxxx kaže...
maxy0 kaže...

moze link ako netko zna 

Launcher tema

Locker tema

predobra tema samo sto je nemogu nigdje nac za skinut....... nigdjeee

15 godina
Android borbeni komplet

Gamad oce 2 $ za temu... Ak neko nade ovu temu da je mogu skinut besplatno nek mi posalje na pm

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 22:59 (domac5).
Moj PC  
0 9 hvala 0
17 godina
neaktivan
domac5 kaže...

Gamad oce 2 $ za temu... Ak neko nade ovu temu da je mogu skinut besplatno nek mi posalje na pm

Isuse Bože!! Kakva gamad!! Žele naplatiti svoj trud i rad punih dva dolara.A joj majko pomozi mi 

Fitness osobni trener - Više informacija na PM //Trenutno treniram: tnakir
17 godina
Hrvojestr kaže...
domac5 kaže...

Isuse Bože!! Kakva gamad!! Žele naplatiti svoj trud i rad punih dva dolara.A joj majko pomozi mi 

Neke igrice i aplikacije u koje je uložen još veći trud su jeftinije...

Only the brave
15 godina
Android borbeni komplet
Mogli su dat link od svog paypala pa da im doniramo nesto... A ovako netko tko nema npr. Visu ne moze kupit tu temu ni da je stvarno hoce...
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
domac5 kaže...
Mogli su dat link od svog paypala pa da im doniramo nesto... A ovako netko tko nema npr. Visu ne moze kupit tu temu ni da je stvarno hoce...

misliš, "mogli su dati link od paypala pa da mu drugi doniraju nešto po želji, a ja ću skinuti besplatno"?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 23:50 (antimadridista).
15 godina
Android borbeni komplet
Tako je... Boli me kita za nekakvu temu od 2$... To je otprilike 12 kn.. Neki su sretni ako uspiju kupit kruh i mlijeko s tih 12 kn a neki kazu ko ga hebe idem isprobati temu... Zapitajte se samo jedno: cijenim li ja dovoljno to sto imam?
Moj PC  
0 18 hvala 0
16 godina
O cemu ti?? Oces sad na gladne u Africi?? Ne moras je kupit, nadji je i skini 4free, ali nemos nazvat nekoga gamadi zato sta trazi 2$ za ono sta je napravljeno. Opcenito danas, barem meni, skidat aplikacije od okolo naokolo namisto platiti od 0,5 do 5$ po aplikaciji je bezobrazno i radje necu app koristiti nego koristiti .apk od nekog tko je kupio pa dao. To su sve smijesne cijene. A tvoja prica ne drzi vosu, jer i dalje u rukama ti je mob od par tisuca kuna, tako ne pisi gluposti o 12 kuna za app.
ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
domac5 kaže...
Tako je... Boli me kita za nekakvu temu od 2$... To je otprilike 12 kn.. Neki su sretni ako uspiju kupit kruh i mlijeko s tih 12 kn a neki kazu ko ga hebe idem isprobati temu... Zapitajte se samo jedno: cijenim li ja dovoljno to sto imam?

tako je,neki su sretni da mogu imati kruh i mlijeko,a ti imaš smartphone. Ako si mogao kupiti smartphone,možeš sigurno i jednu aplikaciju/temu ili nebitno što već. Ti ljudi su svojim radom pošteno došli u sitauciju da možda i zarade nešto za to što su napravili.

kad gledam tvoje postove dođe mi da ti ja dam ta 2$.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 0:56 (antimadridista).
15 godina
Android borbeni komplet
Ma bas me briga jel to bezobrazno prema njima... Velis najradije bi mi dao 2$... Samo daj necu se zalit... I da imam smartphone za kojeg sam krvavo stedio..sta se ja tu uopce svadam zbog totalno nebitne teme za mobitel... LAKU NOC SVIMA!
Moj PC  
0 15 hvala 0
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

ljudi imam Motorolu Defy. I sad zadovoljan sam sa njezin radom i sve,sve je u najboljem redu,ali sad npr.ja zelim instalirati neku igricu i  instaliram je i otvorim je i piše mi da nemam dovoljno mjesta na SD kartici al kad odem na nju piše da mi je: SD kartica ukupan prostor 3,7 GB    dostupan prostor  19,31 MB   unutarnja pohranjenost 1,24 GB    dostupan prostor 1,04 GB ... neznam sta nije uredu ?!

Dr.Z

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ocito nemas dosta mjesta na kartici. 19mb ti je nista... ili malo pocisti karticu, ili kupi vecu.
14 godina
neaktivan
Di se mogu kupit SD kartice?
Dr.Z
15 godina
Dr.Z kaže...
Di se mogu kupit SD kartice?

Neki dan je trap spomenuo dobar site za pregled svih trgovina koje imaju memorijske kartice. Site je: www.nabava.net. Upišeš  sd kartica i tražiš koliko GB trebaš i malo uspoređuješ cijene. Ovaj site je zato dobar što možeš jeftinije proći.

18 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Imaju li igdi u nas za kupit prenosivi zvučnici da rade na android mobitelima (Sony X10 točnije)

IRebic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Potrazi X-mini u Linksu, odlicna stvar!
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jel netko probao BlueStack za pokretanje android apikacija na računalu? Nisam mogao skinuti s njihove stranice trenutno, ali sam našao na drugome mjestu :) Ima i aplikacija za mob, da sinkronizirate aplikacije sa mobitela na računalo. Da bi se registrirao trebao sam nekoliko puta reloadati njihovu stranicu jer nije htjelo učitat, valjda imaju nekih problema.

Probao sam aplikacije koje dolaze uz sam program i stvarno je dobro.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Android borbeni komplet

Odlucio sam "malo zastititi" mob.za ne daj boze,tj.ako mi ga neko ukrade ili ga izgubim.

Instalirao sam Where is my Droid? aplikacija je ok ali mi se ne svidja sto moram imati stalno ukljucen GPS da bi mi pokazao tacnu lokaciju .

Da ne znate neku aplikaciju da mi pokaze tacno mjesto pronalaska i ne mora biti 100%tacno ali eto,ali automatski da ukljuci GPS.

Po mogucnosti da je free .

I da gledao sam i ovu Phone Locator da li valja?ili ima bolja?

Hvala!

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 17:14 (tpg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tpg kaže...
...

Da ne znate neku aplikaciju da mi pokaze tacno mjesto pronalaska i ne mora biti 100%tacno ali eto,ali automatski da ukljuci GPS.

Hvala!

TekTrak, mislim da nemora koristiti GPS, nego preko neta nađe lokaciju . A preko nje možeš i uključit da ti mobitel zvoni, da se pojavi poruka na ekranu, obrisat sve podatke ili recimo zaključati ga. Nabavi punu verziju :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tektraklite&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLnRla3RyYWtsaXRlIl0.

16 godina
Osa kaže...
tpg kaže...
...

Hvala!

TekTrak, mislim da nemora koristiti GPS, nego preko neta nađe lokaciju . A preko nje možeš i uključit da ti mobitel zvoni, da se pojavi poruka na ekranu, obrisat sve podatke ili recimo zaključati ga. Nabavi punu verziju :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tektraklite&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLnRla3RyYWtsaXRlIl0.

Trebao bih ga kupiti da bi mi mogao naci lokaciju (5$) mozda i kupim,da ne znas besplatan koji?

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ja osobno koristim tektrak i app je extra..

Samo sto treba ako neko ukrade telefon za bilo koju od opcija internet mora biti upaljen..

Imate na GetJar Full verziju besplatno...

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
16 godina
Intelovac123 kaže...

Samo sto treba ako neko ukrade telefon za bilo koju od opcija internet mora biti upaljen..

Sve aplikacije ovog tipa ili trebaju imati ukljucen Wi-fi da bi pronasli uređaj ili mora biti ukljucen GPS.

Sad me zanima i to sam gore pitao,da li ima neka da joj nije potrepan Wi-fi ukljucen na mobu (da li kuzite)i da automatski pali GPS tj.sama da ga upali da ne mora biti stalno ukljucen(radi potrosnje baterije...).

16 godina
protjeran
tpg kaže...
Intelovac123 kaže...

Sve aplikacije ovog tipa ili trebaju imati ukljucen Wi-fi da bi pronasli uređaj ili mora biti ukljucen GPS.

Sad me zanima i to sam gore pitao,da li ima neka da joj nije potrepan Wi-fi ukljucen na mobu (da li kuzite)i da automatski pali GPS tj.sama da ga upali da ne mora biti stalno ukljucen(radi potrosnje baterije...).

Kako ce ti mobitel skontati da je ukraden?

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
16 godina
Mentalist kaže...
tpg kaže...
Intelovac123 kaže...

Kako ce ti mobitel skontati da je ukraden?

Ne kuzis me ,npr.ja posaljem por.bla bla i on se ukljuci,tako nesto slicno ili preko neta nekako.

18 godina
neaktivan
Šef kaže...
Potrazi X-mini u Linksu, odlicna stvar!

oni imaju USB napajanje meni treba nešto PRENOSIVO znači da ja mogu utakat zvučnik u mob i da on odmah svira treba imat neko drugo napajnje (npr baterija)

IRebic
18 godina
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ima u Velikoj Gorici u vip-u za kupit prijenosni zvucnik za mob 150 kn,bas sam danas gledao,mali je al se cuje odlicno i jako glasno(isprobano)!

Preporuka(dobije se punjac te se napuni i moze svirati po 4-5 sati bez prestanka)

(neznam jesmo mislil na istu stvar,al ovo je taj zvucnik)

http://www.tehnocentar.hr/category/10280/product/100324/default.aspx

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 20:25 (nixa2210).

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice