sam promijeni gore u linku umjesto m. stavi www.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel zna netko kako se zove ova tema za go launcher...
https://lh5.ggpht.com/JfAlhzNkZYUm5OwKk1vaxZ6Gb9PSGDpdgGb2zo1P-zyJvLNALpkKNmAzCOtuIb2MCN5d
moze link ako netko zna
https://lh5.ggpht.com/JfAlhzNkZYUm5OwKk1vaxZ6Gb9PSGDpdgGb2zo1P-zyJvLNALpkKNmAzCOtuIb2MCN5d
moze link ako netko zna
moze link ako netko zna
predobra tema samo sto je nemogu nigdje nac za skinut....... nigdjeee
Gamad oce 2 $ za temu... Ak neko nade ovu temu da je mogu skinut besplatno nek mi posalje na pm
Gamad oce 2 $ za temu... Ak neko nade ovu temu da je mogu skinut besplatno nek mi posalje na pm
Isuse Bože!! Kakva gamad!! Žele naplatiti svoj trud i rad punih dva dolara.A joj majko pomozi mi
Isuse Bože!! Kakva gamad!! Žele naplatiti svoj trud i rad punih dva dolara.A joj majko pomozi mi
Neke igrice i aplikacije u koje je uložen još veći trud su jeftinije...
misliš, "mogli su dati link od paypala pa da mu drugi doniraju nešto po želji, a ja ću skinuti besplatno"?
ptspclan.com | visit us ^^
tako je,neki su sretni da mogu imati kruh i mlijeko,a ti imaš smartphone. Ako si mogao kupiti smartphone,možeš sigurno i jednu aplikaciju/temu ili nebitno što već. Ti ljudi su svojim radom pošteno došli u sitauciju da možda i zarade nešto za to što su napravili.
kad gledam tvoje postove dođe mi da ti ja dam ta 2$.
ljudi imam Motorolu Defy. I sad zadovoljan sam sa njezin radom i sve,sve je u najboljem redu,ali sad npr.ja zelim instalirati neku igricu i instaliram je i otvorim je i piše mi da nemam dovoljno mjesta na SD kartici al kad odem na nju piše da mi je: SD kartica ukupan prostor 3,7 GB dostupan prostor 19,31 MB unutarnja pohranjenost 1,24 GB dostupan prostor 1,04 GB ... neznam sta nije uredu ?!
Dr.Z
Neki dan je trap spomenuo dobar site za pregled svih trgovina koje imaju memorijske kartice. Site je: www.nabava.net. Upišeš sd kartica i tražiš koliko GB trebaš i malo uspoređuješ cijene. Ovaj site je zato dobar što možeš jeftinije proći.
Imaju li igdi u nas za kupit prenosivi zvučnici da rade na android mobitelima (Sony X10 točnije)
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Jel netko probao BlueStack za pokretanje android apikacija na računalu? Nisam mogao skinuti s njihove stranice trenutno, ali sam našao na drugome mjestu :) Ima i aplikacija za mob, da sinkronizirate aplikacije sa mobitela na računalo. Da bi se registrirao trebao sam nekoliko puta reloadati njihovu stranicu jer nije htjelo učitat, valjda imaju nekih problema.
Probao sam aplikacije koje dolaze uz sam program i stvarno je dobro.
Odlucio sam "malo zastititi" mob.za ne daj boze,tj.ako mi ga neko ukrade ili ga izgubim.
Instalirao sam Where is my Droid? aplikacija je ok ali mi se ne svidja sto moram imati stalno ukljucen GPS da bi mi pokazao tacnu lokaciju .
Da ne znate neku aplikaciju da mi pokaze tacno mjesto pronalaska i ne mora biti 100%tacno ali eto,ali automatski da ukljuci GPS.
Po mogucnosti da je free .
I da gledao sam i ovu Phone Locator da li valja?ili ima bolja?
Hvala!
Da ne znate neku aplikaciju da mi pokaze tacno mjesto pronalaska i ne mora biti 100%tacno ali eto,ali automatski da ukljuci GPS.
Hvala!
TekTrak, mislim da nemora koristiti GPS, nego preko neta nađe lokaciju . A preko nje možeš i uključit da ti mobitel zvoni, da se pojavi poruka na ekranu, obrisat sve podatke ili recimo zaključati ga. Nabavi punu verziju :)
Hvala!
TekTrak, mislim da nemora koristiti GPS, nego preko neta nađe lokaciju . A preko nje možeš i uključit da ti mobitel zvoni, da se pojavi poruka na ekranu, obrisat sve podatke ili recimo zaključati ga. Nabavi punu verziju :)
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tektraklite&feature=more_from_developer#?t=W251bGwsMSwxLDEwMiwiY29tLnRla3RyYWtsaXRlIl0.
Trebao bih ga kupiti da bi mi mogao naci lokaciju (5$) mozda i kupim,da ne znas besplatan koji?
Ja osobno koristim tektrak i app je extra..
Samo sto treba ako neko ukrade telefon za bilo koju od opcija internet mora biti upaljen..
Samo sto treba ako neko ukrade telefon za bilo koju od opcija internet mora biti upaljen..
Sve aplikacije ovog tipa ili trebaju imati ukljucen Wi-fi da bi pronasli uređaj ili mora biti ukljucen GPS.
Sad me zanima i to sam gore pitao,da li ima neka da joj nije potrepan Wi-fi ukljucen na mobu (da li kuzite)i da automatski pali GPS tj.sama da ga upali da ne mora biti stalno ukljucen(radi potrosnje baterije...).
Sve aplikacije ovog tipa ili trebaju imati ukljucen Wi-fi da bi pronasli uređaj ili mora biti ukljucen GPS.
Sad me zanima i to sam gore pitao,da li ima neka da joj nije potrepan Wi-fi ukljucen na mobu (da li kuzite)i da automatski pali GPS tj.sama da ga upali da ne mora biti stalno ukljucen(radi potrosnje baterije...).
Kako ce ti mobitel skontati da je ukraden?
Kako ce ti mobitel skontati da je ukraden?
Ne kuzis me ,npr.ja posaljem por.bla bla i on se ukljuci,tako nesto slicno ili preko neta nekako.
oni imaju USB napajanje meni treba nešto PRENOSIVO znači da ja mogu utakat zvučnik u mob i da on odmah svira treba imat neko drugo napajnje (npr baterija)
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
Ima u Velikoj Gorici u vip-u za kupit prijenosni zvucnik za mob 150 kn,bas sam danas gledao,mali je al se cuje odlicno i jako glasno(isprobano)!
Preporuka(dobije se punjac te se napuni i moze svirati po 4-5 sati bez prestanka)
(neznam jesmo mislil na istu stvar,al ovo je taj zvucnik)
http://www.tehnocentar.hr/category/10280/product/100324/default.aspx