Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.981
|
čitano: 2.977.825
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jel zna neko neki dobar program za snimanje ekrana. ScreenCast sam skinuo, ali može samo oko desetak sekundi da se snimi, i mobitel prosto poludi (uspori). Jel može link ukoliko postoji takav :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
tpg kaže...
...

Ne kuzis me ,npr.ja posaljem por.bla bla i on se ukljuci,tako nesto slicno ili preko neta nekako.

Možda ovo pomogne:

http://www.bug.hr/forum/topic/rucna-racunala/android-borbeni-komplet/53483.aspx?page=172&jumpto=2603081&sort=asc&view=flat

15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ne znam koliko vas prati Big Bang Theory... ali vi koji prate, bacite pogled na Market (il Google Play, kako hoćete) na 'Trending' aplikacije (skroz desni tab). Pa pogledajte prvih šest aplikacija tamo. Slučajnost ili? xD

1 1 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

koji je dobar program za skidanje muzike... music junk sad imam i predobar je svaku pjesmu nade al neradi mi sad nesto pa me zanima jel ima takva ista druga aplikacija

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

koji je dobar program za skidanje muzike... music junk sad imam i predobar je svaku pjesmu nade al neradi mi sad nesto pa me zanima jel ima takva ista druga aplikacija

torrent.

Doli doturi, doli medičina! Doli ignjoranstvo, živila filozofija!!
17 godina
maxy0 kaže...

Ja koristim Music Paradise.Što god sam tražio,našao je.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
17 godina
neaktivan
IRebic kaže...
Šef kaže...
Potrazi X-mini u Linksu, odlicna stvar!

oni imaju USB napajanje meni treba nešto PRENOSIVO znači da ja mogu utakat zvučnik u mob i da on odmah svira treba imat neko drugo napajnje (npr baterija)

Imaju USB punjenje, ali baterija im je deklarirana na 12 sati. Tako da, jel, ne moras ih drzat ustekane... 

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
neaktivan
Preveo sam Timetable na hrvatski.
Očekujte novi update.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
Android borbeni komplet

tko ceka temple run, neka proba besplatni Gravity Project... izgleda nevjerojatno.

http://goo.gl/WuCs0

Moj PC  
0 0 hvala 4
16 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...

Ima li slucajno koja aplikacija da moze blokirati dolazni poziv pojedinih brojeva iz imenika ???

Mr. Number: Text, Call & Block

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mrnumber.blocker&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tcm51bWJlci5ibG9ja2VyIl0.

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Kako je najbolje bacupirati Android? Pod time ne mislim multimediju, nego postavke , imenik, i to, osnovno. Kliknem ja na gmail sync, ali tamo vidim samo contacts, gmail i kalendar, a to nije to.

Znači, kako je najbolje bacupirat telefon? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Titanium backup.
www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

A šta synca gmail?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
the_dammed kaže...

A šta synca gmail?

Titanium backup.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

A šta synca gmail?

Kakvo syncanje GMaila?!
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ma novi sam u androidu, i ne znam točno, no znam da u Settings meniu, pod accounts and sync ima gmail, pa me zanima šta (osim same pošte) on još povlači?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Medju ostalim, kontakte i kalendar kao najvaznije. Kad spremas neki broj u imeniku, odaberes da ti se broj sinkronizira s Gmailom i poslje su ti svi brojevi spremljeni na Gmail. I kad upises na telefonu u Gmailu svoje kor. ime i lozinku, telefon ti automatski sinkronizacijom povlaci sve tvoje kontakte, kalendare i sve ostalo sa Gmaila na mobitel.
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ok, thanks. Makar, trazio sam na gmailu di je to spremio, ne vidi se zasebno nigdje. Zanimalo me šta i kada sam zadnje syncao. Valjda je negdje na serveru to. Probati cu i rucni sync (drag and drop u windowsima {#} )

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Upisi s kompa u Google "contacts google". Klikni na to i tu ti trebaju biti svi tvoji kontakti. Bar je tak meni. Mozes i skinuti sa tog linka i sve svoje kontakte ukoliko nemas neta na telefonu, ides tam pod Izvezi i skines kontakte, prebacis na karticu i sa telefona odes na Kontakte pa uvezi sa sd kartice.
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Kad se već priča o Google-ovim servisima, evo još par crtica o Google Cloud servisima, koji su dostupni na Android uređajima.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.3.2012 23:35 (Mitsuoka).

0 0 hvala 0
18 godina
Android borbeni komplet

Treba mi preporuka browsera, pošto pokušavam da nađem jedan koji će raditi sa jednom konkretnom web aplikacijom (koju ne programiram ja), a svi koje sam probao imaju problema sa jednim padajućim menijem.

Probao sam:

• ugrađeni browser
  • Operu Mobile
  • Dolphin HD
  • Firefox (on je van konkurencije pošto mu treba 512MB RAM-a {#}).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ja koristim Boat Browser mini i meni je odlican :D

http://vgm.tv/
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 13:20 (dex3108).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Skyfire, Maxthon, xScope, Orweb...
17 godina
Android borbeni komplet

da li postoji aplikacija slično viberu ali da nas više može razgovarati ili da smo svi u jednoj sobi tak da pod testom svi vide odgovore kada netko pošalje a da radi na ios i android uređajima? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Matoje kaže...

da li postoji aplikacija slično viberu ali da nas više može razgovarati ili da smo svi u jednoj sobi tak da pod testom svi vide odgovore kada netko pošalje a da radi na ios i android uređajima? :)

Si siguran da ti ne treba još i da piše umjesto tebe?

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
18 godina
Android borbeni komplet

E, da znaju vaši roditelji zašto su vam kupili smartphone... Teamspeak?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Matoje kaže...

skype. imate conference IM i call.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
18 godina
Gtalk nemože?
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
16 godina
Mitch kaže...
Matoje kaže...

skype. imate conference IM i call.

WhatsApp ~ daleko najbolji po meni. Grupe, shareanja fileova, muzike, videa, lokacija etc ... 

ptspclan.com | visit us ^^
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 17:22 (sardax).
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Problem. Mobitel (SE Live w Walkman) jednostavno neće na net preko mreže. Šta da radim?

Edit: Sada nakon restarta ide. Tako je i jučer bilo. No ne mogu resetirat svaki put kad ocu na internet ići.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.3.2012 17:53 (the_dammed).
Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice