Jel zna neko neki dobar program za snimanje ekrana. ScreenCast sam skinuo, ali može samo oko desetak sekundi da se snimi, i mobitel prosto poludi (uspori). Jel može link ukoliko postoji takav :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne kuzis me ,npr.ja posaljem por.bla bla i on se ukljuci,tako nesto slicno ili preko neta nekako.
Možda ovo pomogne:
Ne znam koliko vas prati Big Bang Theory... ali vi koji prate, bacite pogled na Market (il Google Play, kako hoćete) na 'Trending' aplikacije (skroz desni tab). Pa pogledajte prvih šest aplikacija tamo. Slučajnost ili? xD
koji je dobar program za skidanje muzike... music junk sad imam i predobar je svaku pjesmu nade al neradi mi sad nesto pa me zanima jel ima takva ista druga aplikacija
koji je dobar program za skidanje muzike... music junk sad imam i predobar je svaku pjesmu nade al neradi mi sad nesto pa me zanima jel ima takva ista druga aplikacija
torrent.
Ja koristim Music Paradise.Što god sam tražio,našao je.
oni imaju USB napajanje meni treba nešto PRENOSIVO znači da ja mogu utakat zvučnik u mob i da on odmah svira treba imat neko drugo napajnje (npr baterija)
Imaju USB punjenje, ali baterija im je deklarirana na 12 sati. Tako da, jel, ne moras ih drzat ustekane...
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Očekujte novi update.
tko ceka temple run, neka proba besplatni Gravity Project... izgleda nevjerojatno.
Ima li slucajno koja aplikacija da moze blokirati dolazni poziv pojedinih brojeva iz imenika ???
Mr. Number: Text, Call & Block
Kako je najbolje bacupirati Android? Pod time ne mislim multimediju, nego postavke , imenik, i to, osnovno. Kliknem ja na gmail sync, ali tamo vidim samo contacts, gmail i kalendar, a to nije to.
Znači, kako je najbolje bacupirat telefon? :)
www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
A šta synca gmail?
A šta synca gmail?
Titanium backup.
A šta synca gmail?
Kakvo syncanje GMaila?!
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Ma novi sam u androidu, i ne znam točno, no znam da u Settings meniu, pod accounts and sync ima gmail, pa me zanima šta (osim same pošte) on još povlači?
Ok, thanks. Makar, trazio sam na gmailu di je to spremio, ne vidi se zasebno nigdje. Zanimalo me šta i kada sam zadnje syncao. Valjda je negdje na serveru to. Probati cu i rucni sync (drag and drop u windowsima
)
Kad se već priča o Google-ovim servisima, evo još par crtica o Google Cloud servisima, koji su dostupni na Android uređajima.
Treba mi preporuka browsera, pošto pokušavam da nađem jedan koji će raditi sa jednom konkretnom web aplikacijom (koju ne programiram ja), a svi koje sam probao imaju problema sa jednim padajućim menijem.
Probao sam:
- ugrađeni browser
- Operu Mobile
- Dolphin HD
- Firefox (on je van konkurencije pošto mu treba 512MB RAM-a
).
Ja koristim Boat Browser mini i meni je odlican :D
da li postoji aplikacija slično viberu ali da nas više može razgovarati ili da smo svi u jednoj sobi tak da pod testom svi vide odgovore kada netko pošalje a da radi na ios i android uređajima? :)
da li postoji aplikacija slično viberu ali da nas više može razgovarati ili da smo svi u jednoj sobi tak da pod testom svi vide odgovore kada netko pošalje a da radi na ios i android uređajima? :)
Si siguran da ti ne treba još i da piše umjesto tebe?
E, da znaju vaši roditelji zašto su vam kupili smartphone... Teamspeak?
skype. imate conference IM i call.
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
skype. imate conference IM i call.
WhatsApp ~ daleko najbolji po meni. Grupe, shareanja fileova, muzike, videa, lokacija etc ...
Problem. Mobitel (SE Live w Walkman) jednostavno neće na net preko mreže. Šta da radim?
Edit: Sada nakon restarta ide. Tako je i jučer bilo. No ne mogu resetirat svaki put kad ocu na internet ići.