kolko imas slobodno memorije na unutarnjoj memoriji?
oko 150-160 mb! ram memorije ako me to pitas?
sredio sam znaci svi koi imate problem sa marketom koji javlja error no insufficient space on the device treba da uradite sledece:reboot in recovery and go to mounts & storage, then format /cache i radi perfektno!!!!
Omg neznam koji im je k bio da idu mjenjati market, staro sučelje je bilo puno fluidnije i preglednije...
Omg neznam koji im je k bio da idu mjenjati market, staro sučelje je bilo puno fluidnije i preglednije...
Meni sve isto kao i na verziji marketa 3.4.4 samo pise play...i to je to.
Meni sve isto kao i na verziji marketa 3.4.4 samo pise play...i to je to.
Neznam, meni je totalno izmjenjeno sučelje u aplikaciji i ne sviđa mi se baš, nije fluidno a imam sensation, mogu misliti kako je na slabijim mobovima, baš ću vidjeti s frendom koji ima x8...
Imam ja Wildfire S,bolji je mob od xperie te ali nezz..
Isto mi je kao i prosli market..
Jedino mi je bio brzi onaj stari market 2.x
Evo, nakon nekog vremena na androidu vrime je i da ja napišen svoj borbeni komplet...
Mobitel: Sonyericsson Xperia X10
Android: 2.3.3
MOJ ANDROID BORBENI KOMPLET:
Aplikacije: (svakodnevne)
3G Watchdog - Nadzire 3G promet...
Adobe Reader - PDF čitač, puuuno brži od onog "tvorničkog"
AndExplorer - Za pregled direktorija na mobu
Android Assistant - Služi za pregled slobodne memorije, baterije, svih senzora... jako koristan
Barcode Scanner - Čita QR i Bar-kodove...
Battery Info - Nadzor baterije jako mi je koristan jer ima opciju pokoazivanja postotka preostale baterije na vrhu ekrana
ConvertPad - Služi za pretvorbu jedinica...
Eng-Cro Dictionary - Englesko - Hrvatski rječnik
Guitar Pro - Čita GP fielove (Tab-ovi za gitare...)
MemoWidget - Odlična widget aplikacija sa puno mogućnosti i raznih veličina widgeta
QuickPic - Malen i brz preglednik slika, jedina mana mu je što nema widget
RealCalc - Znanstveni kalkulator
Smart Gallery - Služi mi za sakrivanje i zaključavanje mapa sa slikama i videozapisima
Sound Recorder - Snima zvuk i sprema ga u .AMR file, također ima odličan modul za uređivanje snimljenih fileova
Text Edit - Čita i uređuje tekstualne datoteke (ali i podržava neke druge kao npr HTML...) nije pogodan za velike datoteke
Winamp - A šta reći, za slušanje glazbe, puno je optimiziraniji od onog ugrađenog tako da nema prekidanja u zvuku osim pri baš velikim opterećenjima
Igre:
Angry Birds - A valjda ih ne treba predstavljati
Chess Free - Vrlo dobar šah
Doodle Jump - Odlična i zarazna igra
Drag Racing - Po meni najbolja "trkaća" igra na androidu
Labyrinth - Labirint sličan onom na XP Plusu- samo je zabavniji zbog shake kontrole, i ima preko 1000 levela
Plants VS Zombies - Port sa računala, igra je skoro pa potpuno ista kao na windowsima ali ju je nekako lakše igrati sa touchscreenom, dosta se ljudi žali da im se igra ruši ali meni nije nikako..
Worms - Crvi na androidu, otprilike isto kao računalna 2D verzija
Aplikacije: (zabavne)
5001 Amazing Facts - Kao što naslov kaže, 5001 zanimljiva činjenica...
Cardiograph - Aplikacija kad stavite prst na kameru mjeri odkucaje srca
Cartoon Camera - Fotoaparat sa zanimljivin efektom
Funny Facts - Hrpa zanimljvih činjenica
Sound Meter - Mjeri buku u decibelima, makasimalna vrjednost ovisi o vašem uređaju (u mom slučaju 103dB)
Vibrometer - Mjeri vibracije, kao sejzmograf
To je to, za sve informacije možete mi se obratiti privatnom porukom.
EDIT: dodane 2 aplikacije koje sam geškom preskočio
Rezultati?
makar mi je bolji livescore
šumski put je bio ravan.
Ima li slucajno koja aplikacija da moze blokirati dolazni poziv pojedinih brojeva iz imenika ???
Neznam za program, ali tu stvar mozes napraviti i ovako:
1. odes u imenik i nades osobu koju hoces blokirati
2. kliknes na osobu i drzis 1-2sec dok ti se ne pojavi izbornik
3. u izborniku oznacis view contact
4. u opciji "view contact" bi trebao imati par podkategorija; action, information, options, te u zadnjoj odn. Options ukljucis opciju "Block caller"
Ovo je postupak sa HTC Sensationa ;)
Za sve vlasnike sensationa koji su nezadovoljni glasnoćom zvuka evo rješenja:
Nabavite program Volume+ (free verzija nije dovoljna, treba plaćena verzija)
I namjestite slijedeće postavke:
Speaker Settings
Speaker Modifications ENABLED
VR Effects ENABLED
Virtual Room Effect ENABLED
Basic Settings
EQ Settings GOOD QUALITY
Volume Level +8
Bass Enhance +1
Virtual Room 0
Speaker Modifications ENABLED
Band 1 16
Band 2 16
Band 3 16
Band 4 16
Band 5 16
Volume Level 10
Bass Level 1
VR Level 1
I eto ga, kvaliteta zvuka će biti malo degradirana ali će telefon biti puno glasniji, nije potreban nikakav root ni custom rom/kernel...
Najveća mana kod sensationa mi je slab zvučnik, ovo je super stvar probajte.
Ovo radi samo za Sensation ili se može probati i na ostalim modelima, primjerice Desire ?
Trebalo bi raditi na svim modelima, univerzalna je aplikacija, jedino neznam kako idu postavke za desire, pokušaj googleati.
Također neznam dali može doći do oštećenja zvučnika na ovaj način tako da radite na svoju odgovornost i ne pretjerajete sa postavkama.
Preporučujem dvije igre:
Unblock Me FREE: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kiragames.unblockmefree&feature=search_result&rdid=com.kiragames.unblockmefree&rdot=1
Bike Mania (ima i free verzija): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aceviral.bikemania&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5hY2V2aXJhbC5iaWtlbWFuaWEiXQ..
Zasto nmg igrat RealFootball 2012 na Huaweiu u8650? Dali je preslab za tu igru il?
Zasto nmg igrat RealFootball 2012 na Huaweiu u8650? Dali je preslab za tu igru il?
Ne mogu ni ja na Wildfire S-u
Vjerojatno micanjem Play Shopa i instaliranjem starog vendinga, ali ionako će ti se opet vratit jer je to sad Android Market pa ti nema koristi.
Zna netko zašto ne mogu skinuti GTA 3 na HTC 3D evo, piše mi da zemlja nije podržana.
Zna li iko može li se i kako "natrat" preglednik da otvara stranice kao što su na kompu (npr da umjesto na m.bug.hr ode na bug.hr)
Vecina stranica koje se otvore u mobile verziji ima link i za desktop verziju. Za bug.hr je to crni pravougaonik u kojem pise bug.hr ja mislim