- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trebam li imati google wallet da mogu kupovati aplikacije ili mi može skinuti iznos sa salda? U PM ne želim da mi endomondo opet utekne za ovako malu cifru, prošli put mi je za božićne blagdane utekao -.-"
Što mislite o aplikaciji GO Power Master, jel može uštedjeti potrošnju baterije.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gau.go.launcherex.gowidget.gopowermaster
Trebam li imati google wallet da mogu kupovati aplikacije ili mi može skinuti iznos sa salda? U PM ne želim da mi endomondo opet utekne za ovako malu cifru, prošli put mi je za božićne blagdane utekao -.-"
Google Checkout ;)
Zadnjih par dana ne trebam cekat 2 min da se slika otvori al zna se crashat otprilike dva puta dnevno
edit jel zna itko kakav program koji ce mi izlistat popis svih aplikacija kojih imam vec ionako previse pa da samo upisem ime aplikacije i on mi je izbaci na popisu
Pa to dobiješ kad klikneš na povečalo i počneš upisivat ime aplikacije, prikaže ti ju. A dobra ti je i ova aplikacija:
Da li ima kakva aplikacija za uzimanje screenshota?
Screenshotit - Ako nemaš root
Ako ti treba ona verzija javi se u PM
Meni odlican, Screenshotit treba nesto preko racunala, sto mi se nije dalo i instaliram ovu i mogu ti reci da je vise nego zadovoljavajuce.
Fino namjestis da stoji u notification baru i kad hoces nesto ss samo kliknes i za onoliko vremena koliko si odabrao uzme ss.
Sto je glavna stvar, radi na nasem Galaxy 3 :)
Hello! I am Android
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Sad će idućih par stranica biti : "meni je došao novi market", "meni nije,u čemu griješim" ,"hoću i ja novi market,kako da ga stavim" itd,itd .... 
www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
Titanium Backup Pro
Titanium Backup Pro
Da, i mislio sam.
Ima neki konkretan razlog čemu Pro verzija? Koliko vidim, i besplatna je sasvim dovoljna, ili se varam..?
Titanium Backup Pro
Da, i mislio sam.
Ima neki konkretan razlog čemu Pro verzija? Koliko vidim, i besplatna je sasvim dovoljna, ili se varam..?
Pro ti nudi neke dodatne mogućnosti... npr. zamrzavanje-odmrzavanje aplikacija itd. Prije se sa free verzijom nije mogao raditi batch process (svaku aplikaciju/igricu si morao ručno backupurati), ali mislim da je sad i batch dostupan na free. Ako nije, onda svakako preporuka pro verzije.
Možeš i s običnom verzijom. Otvoriš Titanium Backup, pritisneš tipku Menu pa ideš na Batch i pod Backup izabereš Backup all user apps. Poslije flešanja ROM-a izabereš Restore all apps with data i to je to. Sve ti ostane isto.
Još jedno brzinsko - da li full wipe podrazumijeva i format memorijske?
Još jedno brzinsko - da li full wipe podrazumijeva i format memorijske?
Ne.
Ima li tko preporuku za nekakav ok tower defense (free ako je moguće)
Ima li tko preporuku za nekakav ok tower defense (free ako je moguće)
Tower Raiders 2 -po meni apsolutno najbolja tower defense igra,nije besplatna al se može nabaviti lako,ako znaš kako 
Evo, najprije moja 2 iskustva, možda kome posluži...
1) program za slušanje glazbe (onaj što se dobije sa androidom), sluša bi na njemu glazbu i kad god bi došlo do nekog opterećenja moba, to bi trzalo(čuli bi se prekidi u zvuku što me je jaaaaako iritiralo...) i unda san skinio winamp, i na njemu toga nema(osim kad je baš nešto teretno ali prekine samo sekund jedva se osjeti) ubiti winamp mi je rješio manu "običnog" svirača glazbe
2) PDF čitač, onaj integrirani office suite ili kako već, čita nevjerojatno sporo treba mu 10-ak sekundi da razradi jednu stranicu... i onda san skinio Adobe Reader koji naravno to začas sve pročita, i problem rješen :)
e sad,
treba mi preporuka programa za pregled slika, ubiti ovaj "tvornički" je kadkad malo spor ali nije to glavna mana, problem je u tome što kad zumira zaglađuje pixele tako da slike veće rezolucije na kojima se nalazi tekst kad ih zumiran dobijen mutan ili polu-mutan tekst koji je teško čitljiv ili nečitljiv, trebalo bi mi nešto sa "prirodnim" zumom... HVALA UNAPRIJED
[Android 2.3.3]
[Sonyericsson X10]
Moja preporuka QuickPic. Malen, brz, jednostavan i finog izgleda :D
To je to :) radi perfektno, hvala
koji mobitel?
kolko imas slobodno memorije na unutarnjoj memoriji?