Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.981
|
čitano: 2.977.825
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Android borbeni komplet

Koja je ovo nova šema za prijavu na xicu? Kaže da se triba ovdje registrirat: link

Ali di ću ja nabavit tu korisničko oznaku i lozinku? Meni to nisau dali.

Only the brave
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Android borbeni komplet

Trebam li imati google wallet da mogu kupovati aplikacije ili mi može skinuti iznos sa salda? U PM ne želim da mi endomondo opet utekne za ovako malu cifru, prošli put mi je za božićne blagdane utekao -.-"

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

Što mislite o aplikaciji GO Power Master, jel može uštedjeti potrošnju baterije.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gau.go.launcherex.gowidget.gopowermaster

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Android borbeni komplet
Najbrži kaže...

Trebam li imati google wallet da mogu kupovati aplikacije ili mi može skinuti iznos sa salda? U PM ne želim da mi endomondo opet utekne za ovako malu cifru, prošli put mi je za božićne blagdane utekao -.-"

Google Checkout ;)

šumski put je bio ravan.
16 godina
neaktivan
domac5 kaže...

Zadnjih par dana ne trebam cekat 2 min da se slika otvori al zna se crashat otprilike dva puta dnevno

edit jel zna itko kakav program koji ce mi izlistat popis svih aplikacija kojih imam vec ionako previse pa da samo upisem ime aplikacije i on mi je izbaci na popisu

Pa to dobiješ kad klikneš na povečalo i počneš upisivat ime aplikacije, prikaže ti ju. A dobra ti je i ova aplikacija:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.gesturesearch&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nb29nbGUuYW5kcm9pZC5hcHBzLmdlc3R1cmVzZWFyY2giXQ..

17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Da li ima kakva aplikacija za uzimanje screenshota?

World Championships: 7, GP started: 288, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,517

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Screenshotit - Ako nemaš root 

Ako ti treba ona verzija javi se u PM

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
18 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Screen Capture Shorcut

Meni odlican, Screenshotit treba nesto preko racunala, sto mi se nije dalo i instaliram ovu i mogu ti reci da je vise nego zadovoljavajuce.

Fino namjestis da stoji u notification baru i kad hoces nesto ss samo kliknes i za onoliko vremena koliko si odabrao uzme ss.

Sto je glavna stvar, radi na nasem Galaxy 3 :)

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
Evo meni se Market, pardon Google Play Store updateao. Slike će biti dostupne za par sati(nisam blizu kompa, i nemam root). Također stavit ću APK.
Hello! I am Android
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Osim same ikone i par naziva se nista nije promijenilo. Sinoc sam pokusao updateat instalacijom .apk-a, ali nije uspjelo. Tko jos nema Play Store, nek samo priceka, update ce doci sam od sebe.
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Novi Google Play Store. Poznat kao Market 3.4.6

Link - http://www.mediafire.com/?72w5189rc2wpa0c

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.3.2012 11:24 (Mitch).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Sad će idućih par stranica biti : "meni je došao novi market", "meni nije,u čemu griješim"  ,"hoću i ja novi market,kako da ga stavim" itd,itd .... {#}

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BTW, novi Market je za Froyo (2.2) prema novijem Androidu.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Android borbeni komplet
Da pitam vas iskusnije - kako sto bezbolnije (zadrzati aplikacije, po mogucnosti i one koje nisu inst. s Marketa, podatke, postavke i sl.) prijeci na drugi ROM?
www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Da pitam vas iskusnije - kako sto bezbolnije (zadrzati aplikacije, po mogucnosti i one koje nisu inst. s Marketa, podatke, postavke i sl.) prijeci na drugi ROM?

Titanium Backup Pro

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Mitsuoka kaže...
DamageHigh kaže...

Titanium Backup Pro

Da, i mislio sam.

Ima neki konkretan razlog čemu Pro verzija? Koliko vidim, i besplatna je sasvim dovoljna, ili se varam..?

15 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
Mitsuoka kaže...
DamageHigh kaže...

Titanium Backup Pro

Da, i mislio sam.

Ima neki konkretan razlog čemu Pro verzija? Koliko vidim, i besplatna je sasvim dovoljna, ili se varam..?

Pro ti nudi neke dodatne mogućnosti... npr. zamrzavanje-odmrzavanje aplikacija itd. Prije se sa free verzijom nije mogao raditi batch process (svaku aplikaciju/igricu si morao ručno backupurati), ali mislim da je sad i batch dostupan na free. Ako nije, onda svakako preporuka pro verzije.

15 godina
Android borbeni komplet

Možeš i s običnom verzijom. Otvoriš Titanium Backup, pritisneš tipku Menu pa ideš na Batch i pod Backup izabereš Backup all user apps. Poslije flešanja ROM-a izabereš Restore all apps with data i to je to. Sve ti ostane isto.

0 0 hvala 2
16 godina
Android borbeni komplet

Još jedno brzinsko - da li full wipe podrazumijeva i format memorijske?

0 0 hvala 0
17 godina
DamageHigh kaže...

Još jedno brzinsko - da li full wipe podrazumijeva i format memorijske?

Ne.

Only the brave
17 godina
Android borbeni komplet

Ima li tko preporuku za nekakav ok tower defense (free ako je moguće)

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Ima li tko preporuku za nekakav ok tower defense (free ako je moguće)

Tower Raiders 2  -po meni apsolutno najbolja tower defense igra,nije besplatna al se može nabaviti lako,ako znaš kako {#}

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
18 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Evo, najprije moja 2 iskustva, možda kome posluži...

1) program za slušanje glazbe (onaj što se dobije sa androidom), sluša bi na njemu glazbu i kad god bi došlo do nekog opterećenja moba, to bi trzalo(čuli bi se prekidi u zvuku što me je jaaaaako iritiralo...) i unda san skinio winamp, i na njemu toga nema(osim kad je baš nešto teretno ali prekine samo sekund jedva se osjeti) ubiti winamp mi je rješio manu "običnog" svirača glazbe

2) PDF čitač, onaj integrirani office suite ili kako već, čita nevjerojatno sporo treba mu 10-ak sekundi da razradi jednu stranicu... i onda san skinio Adobe Reader koji naravno to začas sve pročita, i problem rješen :)

e sad,

treba mi preporuka programa za pregled slika, ubiti ovaj "tvornički" je kadkad malo spor ali nije to glavna mana, problem je u tome što kad zumira zaglađuje pixele tako da slike veće rezolucije na kojima se nalazi tekst kad ih zumiran dobijen mutan ili polu-mutan tekst koji je teško čitljiv ili nečitljiv, trebalo bi mi nešto sa "prirodnim" zumom... HVALA UNAPRIJED

[Android 2.3.3]

[Sonyericsson X10]

IRebic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
IRebic, probaj Quickpic
18 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Moja preporuka QuickPic. Malen, brz, jednostavan i finog izgleda :D

http://vgm.tv/
Moj PC  
2 0 hvala 1
18 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

To je to :) radi perfektno, hvala

IRebic
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
pozz kolege imam problem koji e danas poceo da se javlja u vezi marketa!naime od danas kad hocu skinuti neku app malo vecu od 5-6 mb izbacimi "error dowloading insufficient space on the device " a imam 1.53gb free space !osim toga sam probao sva resenja sa neta kako clear cashe wipe cashe ,uninstal market updates sve ali nece nikako!pa ako zna neko moguce resenje molim vas pomozite!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LEGIJA kaže...
pozz kolege imam problem koji e danas poceo da se javlja u vezi marketa!naime od danas kad hocu skinuti neku app malo vecu od 5-6 mb izbacimi "error dowloading insufficient space on the device " a imam 1.53gb free space !osim toga sam probao sva resenja sa neta kako clear cashe wipe cashe ,uninstal market updates sve ali nece nikako!pa ako zna neko moguce resenje molim vas pomozite!

koji mobitel?

18 godina
neaktivan
sgs+ root custom rom broadrom
16 godina
protjeran
LEGIJA kaže...

kolko imas slobodno memorije na unutarnjoj memoriji? 

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet {http://megayoutubeviews.com/register-form.php?r=15961}
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice