Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.981
|
čitano: 2.977.694
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Android borbeni komplet
Ocjene iliti zvjezdice nisu ama baš nikakvo mjerilo. Koliko puta sam naišao na odlične aplikacije, a loše su ocjenjene.

6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
Twitter app ima 3 zvjezdice, a meni je odličan..
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
neaktivan
Twitter app ni ne zasluzuje vise od 3 zvjezdice...

Ali, ocjene su na Marketu katastrofa. Komentari jako losi. Google tu treba uvesti neko moderiranje i vise kontrole, ali ocito nece...
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina

Ljudi imaju neki low end android telefon, aplikacija im je usporena i zabiju joj jedinicu. Bezveze

šumski put je bio ravan.
15 godina
Android borbeni komplet
A fb aplikacija bez obzira na smartphone šteka i ruši se
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
domac5 kaže...
A fb aplikacija bez obzira na smartphone šteka i ruši se

Meni ne?

šumski put je bio ravan.
15 godina
Android borbeni komplet
Čitam komentare na marketu... Većina ih napise koji smartphone imaju i kakav im je problem... Gotovo svi imaju identične probleme... I oni s pilama i oni s low end smartphoneima...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

ta fb aplikacija je smeće...neznam šta više čekaju sa updatom...ne ruši se često ali zna se srušiti...imam nexus s 

Fitness osobni trener - Više informacija na PM //Trenutno treniram: tnakir
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Twitter app ni ne zasluzuje vise od 3 zvjezdice...

Ali, ocjene su na Marketu katastrofa. Komentari jako losi. Google tu treba uvesti neko moderiranje i vise kontrole, ali ocito nece...

Najjači su komentari na Amazonu za Tiny Bee.

Steven wrote on 19/02/2012 :

"This bee looks grouse. She has a pedofile smile or she maybe has a down syndrome."

18 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Koji black mar**t koristite ovih dana nijedan neradi mi applanet ni pandaapp?dajte predloge za neki drugi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LEGIJA kaže...
Koji black mar**t koristite ovih dana nijedan neradi mi applanet ni pandaapp?dajte predloge za neki drugi!

Mobilism,premium član na forumu,postoji aplikacija za download,najbolja moguća kombinacija.

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
16 godina
Android borbeni komplet

Facebook aplikacija je govno kakvog nema. Mobilni web 10 puta bolje i brže radi od aplikacije...-.-

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!

6 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

Zadnjih par dana ne trebam cekat 2 min da se slika otvori al zna se crashat otprilike dva puta dnevno

edit jel zna itko kakav program koji ce mi izlistat popis svih aplikacija kojih imam vec ionako previse pa da samo upisem ime aplikacije i on mi je izbaci na popisu

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 16:30 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

Sporiju aplikaciju od facebooka za andorid nisam vidio. U starijoj verziji je bila neupotrebljiva, nakon updatea bar push obavijesti rade, ali kad otvorim obavijest čekam par minuta da prvo očita obavijesti, onda da tu obavijest otvori i tek onda loada cijelu vječnost.

hobi:moj-android.net

1 0 hvala 0
18 godina
Android borbeni komplet

Meni FB aplikacija radi normalno, ne znam u cemu je kod vas problem...
NIje sada extra u brzinama ali ni jednom se nije srusila, ucitava u granicama normale i sve funkcije radi fino... 

0 0 hvala 0
18 godina
Android borbeni komplet

pozdrav od nas frikova sa ultimativne av teme.  imate super test svih av-a za android. kome treba,neka poviri.

http://av-gurus.blogspot.com/2012/03/test-android-antivirusa-by-av-test.html

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
3 0 hvala 7
17 godina
Android borbeni komplet

Koliko su zapravo potrebni av-ovi za android?

Nebi voljeo usporavati mob i trošiti mu bateriju ako je nepotrebno.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
torrente kaže...

pozdrav od nas frikova sa ultimativne av teme.  imate super test svih av-a za android. kome treba,neka poviri.

http://av-gurus.blogspot.com/2012/03/test-android-antivirusa-by-av-test.html

Ne dopuštam da mi AV prismrdi PC-u, a kamoli mobitelu {#}

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet
Google ce rebrandirati cijeli Android Market (Apps, Books, Movies) u Google Play. Tako da, Market je staro ime...

Povodom toga, rasprodaju neke aplikacije:
https://t.co/tw5uYzvm
0.49$
Mislim da svakako vrijedi kupit World Of Goo, Camera
Zoom FX, Nova 2, Soundcloud.
Rasprodaja traje, cini mi se, 7 dana.
Tko je siguran da jos neki od tih app-ova stvarno vrijedi kupit i da je najbolji u svojoj kategoriji, neka kaze. ;)

Sto se tice te kupovine, ima li jos tko problema pri kupovini?
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
0 0 hvala 9
18 godina
Android borbeni komplet

Svaku aplikaciju koju kupim je povezana sa mojim google računom i u slučaju mijenjanja ROM-a i/ili mobitela, tu istu aplikaciju ne moram ponovno plaćati već ju samo preuzmem? Sada bih kupio par aplikacija pošto su sniženja, hvala Šefe što si objavio vijest {#}

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

Svaku aplikaciju koju kupim je povezana sa mojim google računom i u slučaju mijenjanja ROM-a i/ili mobitela, tu istu aplikaciju ne moram ponovno plaćati već ju samo preuzmem? Sada bih kupio par aplikacija pošto su sniženja, hvala Šefe što si objavio vijest {#}

Da.

15 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

Da, na bilo koji android uređaj koji je povezan s tvojim google računom možeš instalirati kupljene aplikacije/igre.

17 godina
Android borbeni komplet

Kaupite Osmos svakako, odlična igra.

Only the brave
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

Play Our Favorites, sto je spomenuo Šef... ponuda nekih odlicnih aplikacija i igara za 0,49$.

http://goo.gl/jw2iC

upravo kupio Soundhound, Shadowgun, Sprinkle, Paper camera, TuneIn radio pro i World of Goo :D

Osmos HD sam nazalost kupio prosli tjedan po punoj cijeni :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Napokon official news za Temple Run.

Igra konačno, definitivno, kako god hoćete, dolazi 27. ožujka.

http://pressreleases.triplepointpr.com/2012/03/imangi-studios-brings-temple-run-to-the-android-marketplace-march-27/

2 0 hvala 1
18 godina
odjavljen
Šef kaže...
Sto se tice te kupovine, ima li jos tko problema pri kupovini?

Ja sam sada kupio Camera Zoom FX i nije bilo nikakvih problema...

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
17 godina
Android borbeni komplet

Osmos rastura, i na pc-u i na mobu, predobra stvar.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Android borbeni komplet

Pokušavam izabrati aplikaciju i Android Market mi se ruši. Imate li i vi taj problem ili se treba market ažurirati na google play? Besplatne aplikacije mogu skidati, problem je samo kod ovih s plaćanjem. Mob je LG GT540 sa SDSL Final 1.0 na Tele2 mreži. Pokušat ću nanovo staviti ROM jer imao sam nedavno i drugim problema zbog restoranja.

Nadopuna: radi sada bez problema. Imao sam problema zbog restoranja ROM-a te sam imao neke greške

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2012 22:19 (Najbrži).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Najbrži kaže...

Tako je i do sad bilo, samo sad su google music i ebook store povezani s marketom u google play.

kad sam mjenjao rom kod setupa označiš sinkronizaciju s google računom i sve aplikacije se automatski instaliraju

hobi:moj-android.net
16 godina
Prestigli ste me svi. Taman krenuo pisati da od sada Google Music nosi naziv Google Play Music
https://market.android.com/details?id=com.google.android.music
Hello! I am Android
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice