- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ali, ocjene su na Marketu katastrofa. Komentari jako losi. Google tu treba uvesti neko moderiranje i vise kontrole, ali ocito nece...
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Ljudi imaju neki low end android telefon, aplikacija im je usporena i zabiju joj jedinicu. Bezveze
Meni ne?
ta fb aplikacija je smeće...neznam šta više čekaju sa updatom...ne ruši se često ali zna se srušiti...imam nexus s
Ali, ocjene su na Marketu katastrofa. Komentari jako losi. Google tu treba uvesti neko moderiranje i vise kontrole, ali ocito nece...
Najjači su komentari na Amazonu za Tiny Bee.
Steven wrote on 19/02/2012 :
"This bee looks grouse. She has a pedofile smile or she maybe has a down syndrome."
Mobilism,premium član na forumu,postoji aplikacija za download,najbolja moguća kombinacija.
Facebook aplikacija je govno kakvog nema. Mobilni web 10 puta bolje i brže radi od aplikacije...-.-
Zadnjih par dana ne trebam cekat 2 min da se slika otvori al zna se crashat otprilike dva puta dnevno
edit jel zna itko kakav program koji ce mi izlistat popis svih aplikacija kojih imam vec ionako previse pa da samo upisem ime aplikacije i on mi je izbaci na popisu
Sporiju aplikaciju od facebooka za andorid nisam vidio. U starijoj verziji je bila neupotrebljiva, nakon updatea bar push obavijesti rade, ali kad otvorim obavijest čekam par minuta da prvo očita obavijesti, onda da tu obavijest otvori i tek onda loada cijelu vječnost.
Meni FB aplikacija radi normalno, ne znam u cemu je kod vas problem...
NIje sada extra u brzinama ali ni jednom se nije srusila, ucitava u granicama normale i sve funkcije radi fino...
pozdrav od nas frikova sa ultimativne av teme. imate super test svih av-a za android. kome treba,neka poviri.
http://av-gurus.blogspot.com/2012/03/test-android-antivirusa-by-av-test.html
Koliko su zapravo potrebni av-ovi za android?
Nebi voljeo usporavati mob i trošiti mu bateriju ako je nepotrebno.
pozdrav od nas frikova sa ultimativne av teme. imate super test svih av-a za android. kome treba,neka poviri.
http://av-gurus.blogspot.com/2012/03/test-android-antivirusa-by-av-test.html
Ne dopuštam da mi AV prismrdi PC-u, a kamoli mobitelu 
Povodom toga, rasprodaju neke aplikacije:
https://t.co/tw5uYzvm
0.49$
Mislim da svakako vrijedi kupit World Of Goo, Camera
Zoom FX, Nova 2, Soundcloud.
Rasprodaja traje, cini mi se, 7 dana.
Tko je siguran da jos neki od tih app-ova stvarno vrijedi kupit i da je najbolji u svojoj kategoriji, neka kaze. ;)
Sto se tice te kupovine, ima li jos tko problema pri kupovini?
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Svaku aplikaciju koju kupim je povezana sa mojim google računom i u slučaju mijenjanja ROM-a i/ili mobitela, tu istu aplikaciju ne moram ponovno plaćati već ju samo preuzmem? Sada bih kupio par aplikacija pošto su sniženja, hvala Šefe što si objavio vijest 
Svaku aplikaciju koju kupim je povezana sa mojim google računom i u slučaju mijenjanja ROM-a i/ili mobitela, tu istu aplikaciju ne moram ponovno plaćati već ju samo preuzmem? Sada bih kupio par aplikacija pošto su sniženja, hvala Šefe što si objavio vijest 
Da.
Da, na bilo koji android uređaj koji je povezan s tvojim google računom možeš instalirati kupljene aplikacije/igre.
Kaupite Osmos svakako, odlična igra.
Play Our Favorites, sto je spomenuo Šef... ponuda nekih odlicnih aplikacija i igara za 0,49$.
upravo kupio Soundhound, Shadowgun, Sprinkle, Paper camera, TuneIn radio pro i World of Goo :D
Osmos HD sam nazalost kupio prosli tjedan po punoj cijeni :(
Napokon official news za Temple Run.
Igra konačno, definitivno, kako god hoćete, dolazi 27. ožujka.
http://pressreleases.triplepointpr.com/2012/03/imangi-studios-brings-temple-run-to-the-android-marketplace-march-27/
Ja sam sada kupio Camera Zoom FX i nije bilo nikakvih problema...
Osmos rastura, i na pc-u i na mobu, predobra stvar.
Pokušavam izabrati aplikaciju i Android Market mi se ruši. Imate li i vi taj problem ili se treba market ažurirati na google play? Besplatne aplikacije mogu skidati, problem je samo kod ovih s plaćanjem. Mob je LG GT540 sa SDSL Final 1.0 na Tele2 mreži. Pokušat ću nanovo staviti ROM jer imao sam nedavno i drugim problema zbog restoranja.
Nadopuna: radi sada bez problema. Imao sam problema zbog restoranja ROM-a te sam imao neke greške
Tako je i do sad bilo, samo sad su google music i ebook store povezani s marketom u google play.
kad sam mjenjao rom kod setupa označiš sinkronizaciju s google računom i sve aplikacije se automatski instaliraju
https://market.android.com/details?id=com.google.android.music
Hello! I am Android