Pozz svima... Ovako imam laptop Asus K50c series i kad metnem windowse 7 64 bit. sve je super (malo je sve uvecano) al ajde... i instaliram par programa i nakon restarta sve ide normalno ono windows oni kružići kak idu dok se win boota i kad se treba pojavit plavi Welcome ekran... ekran pocrni i to je to... zvuk cujem onaj od wind. kad uđe u desktop... I tako nema slike dok ga ne spojim na DVI konektor na vanjski monitor onda dođe slika na laptop... čim ištekam "vanjski monitor" opet se ekran na laptopu zacrni!!!! HVALA unaprijed!!!!!!!!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

sve je super (malo je sve uvecano)
Vezano za to "uvećano" jesi instalirao drivere?
Instalirao sam drivere.. i nakon par resetova opet crn ekran :///
pogleda si drivere od monitora...............ako ti piše neki sis. tako nešto.vrati stari driver i probaj onda
pogleda si drivere od monitora...............ako ti piše neki sis. tako nešto.vrati stari driver i probaj onda
kakvi crni driveri od monitora?
Takvo nesto ne postoji.
i ovo ti se samo u winsima desava?
Probaj MEMTEST vidi dal ima nekih problema.
I pogledaj kondenzatore na maticnoj i grafickoj.
Mozda je nesto crklo u grafi pa slika svako malo nestaje jer BSOD nemoze zbog ekrana da nastane.
sorry.krivo sam se izrazio....................prvo pokreni komp u safe mode................uđi u device manager...............imaš opciju display adapters..........ako ti piše da ti je driver.....sis grapic 3 ili tako nekako........klikni na opciju roll back driver...............onda bi trebalo pisati standard vga graphics adapter..................napravi restart................i to ti je to..............postoji mogućnost da ti je win povukao prilikom updatea driver o kojem sam pisao...pa da zato neće..............ja sam imao takav problem...............poz