Komp se gasi svaka 3.5 dana

poruka: 205
|
čitano: 34.342
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Komp se gasi svaka 3.5 dana
simeparanoja kaže...
miljac007 kaže...

Probaj zamijenit tipkovnicu. Ja sam imao compaq-ovu tipkovnicu i isto mi se znalo događat da par dana bude sve u redu i odjednom samo poludi. sve mi se počme samo od sebe palit i gasit. otkako sam je zamjenio,sve je u redu.

ček jel ti se i komp gasija ili?

evo sad sam maka i opet instalira logitechove drivere i sad opet OK sve, zasad

Ne želim da me krivo shvatite ali ako dam za tipk i mis par stotina kuna onda bi to valjda trebalo radit kako treba a i nisam bas cuja da se ljudi zale na logitechovu wave tipk? ili grijesim?

Kakvih par stotina kuna?

Ako sam dobro shvatio tebi se gasi svaka 3 i pol dana... Znači radi se o serveru čim ti to smeta?

Znači ako je server onda ti ne treba neka dobra tipkovnica i miš, nabavi si za 50 kn tipkovnicu i miran si.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
17 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
simeparanoja kaže...
miljac007 kaže...

Probaj zamijenit tipkovnicu. Ja sam imao compaq-ovu tipkovnicu i isto mi se znalo događat da par dana bude sve u redu i odjednom samo poludi. sve mi se počme samo od sebe palit i gasit. otkako sam je zamjenio,sve je u redu.

ček jel ti se i komp gasija ili?

evo sad sam maka i opet instalira logitechove drivere i sad opet OK sve, zasad

Ne želim da me krivo shvatite ali ako dam za tipk i mis par stotina kuna onda bi to valjda trebalo radit kako treba a i nisam bas cuja da se ljudi zale na logitechovu wave tipk? ili grijesim?

Kakvih par stotina kuna?

Ako sam dobro shvatio tebi se gasi svaka 3 i pol dana... Znači radi se o serveru čim ti to smeta?

Znači ako je server onda ti ne treba neka dobra tipkovnica i miš, nabavi si za 50 kn tipkovnicu i miran si.

server? o kakvom serveru ti sad?

ma ovaj mis i tipkovnicu sam uzeo prije vise od godinu dana i onda sam za njih dao par stotina kuna

16 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

ma ovaj mis i tipkovnicu sam uzeo prije vise od godinu dana i onda sam za njih dao par stotina kuna

Nisam čitao dalje od prve stranice, pa sam pomislio da je server u pitanju. Serveri su dignuti non-stop ne? Pa sam pomislio da ti zato smeta gašenje nakon svaka 3 i pol dana.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
17 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
simeparanoja kaže...

Nisam čitao dalje od prve stranice, pa sam pomislio da je server u pitanju. Serveri su dignuti non-stop ne? Pa sam pomislio da ti zato smeta gašenje nakon svaka 3 i pol dana.

m ajok, to je na kućnom PC-u

naravno da mi smeta da se gasi, jer se zna ugasit dok nešta radim pa ne uspijem sačuvat podatke, ili nešta skidam ili slično

iako dam dosta para za njega (6000kn bez monitora i periferije i diska meni je dosta) onda očekujem da radi kako treba a ne polovično, zar ne?

16 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

m ajok, to je na kućnom PC-u

naravno da mi smeta da se gasi, jer se zna ugasit dok nešta radim pa ne uspijem sačuvat podatke, ili nešta skidam ili slično

iako dam dosta para za njega (6000kn bez monitora i periferije i diska meni je dosta) onda očekujem da radi kako treba a ne polovično, zar ne?

Komp je predobar za takav problem, ja bih plakao Plač

17 godina
neaktivan

onda znaš kako mi jeMršti se

17 godina
neaktivan

Evo sad su me zvali iz servisa, vele da je napajanje riknulo

Sad da vaspitam, je li moguće da je ono uzrok od samog početka? da je on zafrkava cijelo vrijeme i da je sad došao do kraja i da je zbog toga bilo proboja i sličih zafrkancija

16 godina

Čudno da tako kvalitetno napajanje pravi problem?Onda stvarno nemaš sriće,rijedak si slučaj.Mome frendu je takve probleme radila dosta kvalitetna prednaponska zaštita dok nije uzeja neku jeftinu i sad mu je ok.Tako da je sve moguće.

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.7.2010 12:43 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dery kaže...

Čudno da tako kvalitetno napajanje pravi problem?Onda stvarno nemaš sriće,rijedak si slučaj.Mome frendu je takve probleme radila dosta kvalitetna prednaponska zaštita dok nije uzeja neku jeftinu i sad mu je ok.Tako da je sve moguće.

ček ček i sa prenaponskom može biti problema?Mršti se

a mislio sam je uzet, APC-ovu

kakvih je ima problema?

P.S. Znam da nemam sriće sa hardware-om, navikneš se nakon nekog vrimena :)

15 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

Sad da vaspitam, je li moguće da je ono uzrok od samog početka? da je on zafrkava cijelo vrijeme i da je sad došao do kraja i da je zbog toga bilo proboja i sličih zafrkancija

Ajde, bas me zanima kada stave drugo napajanje hoce se stvari popravit.

No napajanje je moguc izvor problema....dapace, mislim da smo i to spominjali no i Corsairu se moze desiti da nesto zezne. Nista/nitko nije savrsen.

Samo neka oni to zamjene, ali je cudno kako to nisu odmah skuzili. Dali ce ti zamjenit napajanje ili moras uzeti novo tj. dali je napajanje pod garancijom?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
neaktivan
win32 kaže...
simeparanoja kaže...

Ajde, bas me zanima kada stave drugo napajanje hoce se stvari popravit.

No napajanje je moguc izvor problema....dapace, mislim da smo i to spominjali no i Corsairu se moze desiti da nesto zezne. Nista/nitko nije savrsen.

Samo neka oni to zamjene, ali je cudno kako to nisu odmah skuzili. Dali ce ti zamjenit napajanje ili moras uzeti novo tj. dali je napajanje pod garancijom?

Pod garancijom :)

Da, znam da smo spominjali i to i pitao sam ih da li su gledali napajanje i rekli su da jesu. i iskreno to me ljuti opasno, ali moguće da nisu skuzili odma (nisu mogli mislim)

Također mi je everest i asrock tune pokazivao ok napone kad je radio.

Moguće da neko smeće u napajanju je rikavalo nakon određenog dana, kondenzator ili nesta i sad je riknuo totalno

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.7.2010 12:58 (simeparanoja).
17 godina
neaktivan

ti si im rekao da imaš dodirnog napona pa su provjerili i napajanje.

JA:Učiteljice, uvijek pomokrim hlače kad idem na wc! UČITELJICA:Samo ga nemoj tako držat.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hrvooje kaže...

ti si im rekao da imaš dodirnog napona pa su provjerili i napajanje.

iskreno, dosad to nisam ni provjeravao pa nisam siguran da li se to i prije događalo, a sad nisam rekao nista osim da komp ne radi, garancija i to

ali rekao sam im prije da provjere i rekli su da jesu, jer mislim da je netko s foruma rekao za to a i jedino to mi je i ostalo za provjerit uz matičnu

16 godina

Ne treba ti prednaponska za pc ako imaš kvalitetan napoj.To znam jer ponekad kad pada napon i neki se uređaji(router) gase moj komp radi bez problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dery kaže...

Ne treba ti prednaponska za pc ako imaš kvalitetan napoj.To znam jer ponekad kad pada napon i neki se uređaji(router) gase moj komp radi bez problema.

napajanje jel?

lol pa evo sad sam vidio šta je bilo sa ovim corsair-ovim :(

sigurnije mi ej tu dat 100kn nego još pun kufer više za popravke.

Imam garanciju na komponente ali ne na cijeli pc tako da svaki rad plaćam :(

16 godina

Pa ok normalno uzmi prednapon sigurnosti radi.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator

napajanje ti je riknulo zbog loših instalacija...kraj priče... Šutim

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

napajanje ti je riknulo zbog loših instalacija...kraj priče... Šutim

ouke, uzmem prenaponsku i ups pa cemo vidjet dokad ce 

al prvo kod frneda uz pivu testiranje 7 dana Smijeh

16 godina
neaktivan

bok ljudi,imam problem,naime komp mi se nedavno ugasio sam od sebe,ali to se događa rijetko,imam problema s windowsima no mene zanima ima li to ikakve veze sa hardwareom premda mislim da je windows u pitanju zbog toga sto imam problema pri startupu i ostalim stvarima

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
nazi commander kaže...

bok ljudi,imam problem,naime komp mi se nedavno ugasio sam od sebe,ali to se događa rijetko,imam problema s windowsima no mene zanima ima li to ikakve veze sa hardwareom premda mislim da je windows u pitanju zbog toga sto imam problema pri startupu i ostalim stvarima

prije bi rekao da je hardverski ili zbog pada napona na mreži....

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
16 godina
neaktivan

ja mislim da je napajanje no cuo sam da se komp ne gasi nego restarta ako je napajanje problem,ali moze bit i napon u mrezi,ovdje u zadru ima dosta problema sa elektrom i naponskim mrezama...

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
nazi commander kaže...

ja mislim da je napajanje no cuo sam da se komp ne gasi nego restarta ako je napajanje problem,ali moze bit i napon u mrezi,ovdje u zadru ima dosta problema sa elektrom i naponskim mrezama...

može bit napajanje, pregrijavanje proca, grafe ili matične ili pad napona na mreži...

nekako bi najprije rekao da je ovo zadnje

16 godina
neaktivan

vidis,na to bih zadnje pomislio,ali sad sve vise sumnjam u to...probat cu ocistit komp od prasine i vidjet hoce li onda bit problema...ovo me zivcira zato jer mi se samo 2 puta dosad ugasio tako da nemogu sa sigurnoscu prebacit krivnju na jednu stvar...najlogicnije mi je ovo s niskim naponom jer mislim da bi se komp cesto gasio ako je problem u temperaturama ili napajanju

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
nazi commander kaže...

vidis,na to bih zadnje pomislio,ali sad sve vise sumnjam u to...probat cu ocistit komp od prasine i vidjet hoce li onda bit problema...ovo me zivcira zato jer mi se samo 2 puta dosad ugasio tako da nemogu sa sigurnoscu prebacit krivnju na jednu stvar...najlogicnije mi je ovo s niskim naponom jer mislim da bi se komp cesto gasio ako je problem u temperaturama ili napajanju

ako je tako rijetko onda 99% pad napona

16 godina
neaktivan

hvala puno na pomoci,ako se problem zakomplicira,javit cu se na forum pa da probamo rijesit

NS/ZD
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice