ARC Raiders

poruka: 7
|
čitano: 1.219
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
ARC Raiders

Evo da otvorim temu za extraction shooter koji izlazi za 6 dana. Rade ga ex-Battlefield developeri. Dobio je jako dobre reviewe i izgleda da bi mogao biti dosta popularan s obzirom na rezultate stress test public vikenda.

Navodno je jako dobro optimiziran za UE5 igru, te radi odlično i na PC-u, i na PS5/Pro-u i na XBSX-u (60 fps lock na konzolama). Crossplay, naravno. 39 dolara na Steamu (3rd party sajtovi imaju 15% popusta). Ista cijena i na PS / MS store za konzole.

Što kažete? Hoćemo igrati? :)

https://arcraiders.com/en/

It is always darkest just before the dawn.
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2025 9:11 (mrsmith).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Re: ARC Raiders

pratim igru i bas neki dan scrollam po forumu vidim nema nikakve teme pa me zacudilo da nema interesa a internet "gori" od hypea.

nisam imao prilike upast u nijednu alfu/betu al sam svakako mislio kupit. medutim nakon ovog test vikenda kad su svima dali priliku isprobat ide preorder delux verzije.

nakon toliko vremena konacno nesto malo drugacije i van kalupa. dovoljno komplicirano da je zanimljivo, ali ne pretjerano da smori covjeka.

ono sta me jos privuklo je da nece bit wipe-a.. odnosno wipe ce bit proizvoljan nesto kao prestige sustav u CoD-u i vise kozmeticke prirode kroz sezone. tako da se nece morat konstantno grindat ispocetka ukoliko netko ne zeli ili nema vremena.

radi toga sam i prestao igrati vecinu survival i mmo igara jer mi se nije dalo svako par tjedana jovo nanovo farmat/gradit itd.

simpaticno mi je bilo kako sam par prijatelja kojima igra nije bila niti malo zanimljiva jedva nagovorio da probaju za free weekend, a sad su svi preorderali i odusevljeni su.

16 godina
neznalica90 kaže...

pratim igru i bas neki dan scrollam po forumu vidim nema nikakve teme pa me zacudilo da nema interesa a internet "gori" od hypea.

nisam imao prilike upast u nijednu alfu/betu al sam svakako mislio kupit. medutim nakon ovog test vikenda kad su svima dali priliku isprobat ide preorder delux verzije.

nakon toliko vremena konacno nesto malo drugacije i van kalupa. dovoljno komplicirano da je zanimljivo, ali ne pretjerano da smori covjeka.

ono sta me jos privuklo je da nece bit wipe-a.. odnosno wipe ce bit proizvoljan nesto kao prestige sustav u CoD-u i vise kozmeticke prirode kroz sezone. tako da se nece morat konstantno grindat ispocetka ukoliko netko ne zeli ili nema vremena.

radi toga sam i prestao igrati vecinu survival i mmo igara jer mi se nije dalo svako par tjedana jovo nanovo farmat/gradit itd.

simpaticno mi je bilo kako sam par prijatelja kojima igra nije bila niti malo zanimljiva jedva nagovorio da probaju za free weekend, a sad su svi preorderali i odusevljeni su.

Da, i ja sam prije otvaranja teme tražio po forumu :D Ali nisam ništa našao.

Uglavnom, ja osobno nisam probao stress test public betu, ali kao veliki fan Divisiona, čak i Tarkov-a (ne toliko, doduše, koliko Divisiona), jedva čekam zaigrati na izlasku 

Pretpostavljam da bi i kolega TomoR mogao igrati ovo :D Nekad davno smo derali Division non stop

It is always darkest just before the dawn.
17 godina
ARC Raiders

Da, bilo bi lijepo. Ali obiteljska ekonomija me ubiše. UE5 i moja 3070 TI nisu baš najbolji prijatelji 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 mjeseci
ARC Raiders

Izgleda zanimljivo i što ste rekli nešto malo drukčije

0 0 hvala 0
13 godina
TomoR kaže...

Da, bilo bi lijepo. Ali obiteljska ekonomija me ubiše. UE5 i moja 3070 TI nisu baš najbolji prijatelji 

Nisan siguraj jel u mene 3070 ti ili obicna 3070, nemogu sad provjerit, no igra sam server stress test i igra se vrti odlicno.

Igra je top optimizirana i izgleda odlicno. Pa GPU te nece kocit.

Preorder je pao sad cekamo da izade.

Ubi bene, ibi patria.
16 godina

ja sam igrao na 5070 i 7800x3d, igra leti, 300 fpsa bez jbmti, više manje vrti se oko 250 do 300 i to bez oni frame gen cicurlija....al sad dolazimo do one druge opaske, meni je igra dosadna, igram extraction genre igre jos od kad je uvedeno sa tarkovom, i jednostavno mi ovo dosadno, loota nekog vrijednog nema, sve sta nabavis materijale zapravo izcraftas u workbenchu. Nadao sam se bar nekome fightu al od 10 gejmova ni na jedan skoro nisam naletio,nisam ni vidio ona svjetla sta se ispali kad je netko krepo, ugl mozda je vec broj igraca opao kad sam testirao al eto , nisam zadovoljan, u onoj closed beti prije mi se vise cinilo vau al sad kad sam malo bolje isprobao splasnio dozivljaj i zapravo je meh....al igra graficki i zvucno je zbilja odlicna, ali gameplay ponavljam dosadan

battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2025 21:04 (dado16).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice