na nabava.net samo 2 firme drze navedene slusalice a 1 od njih ih najvjerojatnije nema jer ih nema u ponudi na njihovoj stranici dok na nabavi.net pise da ih drze...
ako neko zna ko jos drzi te sluske a da nije na nabava.net??
inace sta mislite o slusalicama?koristile bi se i za mjuzu i igre(americas army)..
hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam ih kupio u Links-a,a jutros sam ih vidio u Technomax-a tako da ih tamo imaju sigurno. To su mi prve slušalice koje koristim tako da ih ne mogu uspoređivati ali me poprilično bole uši od njih...
Najgore slušalice koje sam imao ako ih toliko želiš u linksa ih sigurno imaju, za ostalo ne znam.
Nemoj to kupovat...
ja sam na Plactronics 770 i za gaming su super...
Lagane i dug kabel... jedina mana je sta nosac od mikrofona nakon kratkog koristenja pocne padat sam od sebe, tj klizi po nosacu pa ti nije ispred ustiju, ali ti je bas onako kako treba malo ispod brade i tad kad sklizne...
nikad nisam imao lakse slusalice na glavi, a odlicno posluze svrsi...
A za ziku nisam imao bolje od beyerdynamic DT150 :D
inace se bavim zvukom pa ono...
ja sam na Plactronics 770 i za gaming su super...
Potpisujem, mislim da nećeš pogriješiti aki ih kupiš dok za CL nisam siguran...
te plantronics ne vidim na nabava.net pa ako znas di ima i po kojoj cijeni..thx!
Navodno se više ne proizvode pa bi trebao provjeriti ima li u kojem dućanu na lageru još koji komad.
Navodno se više ne proizvode pa bi trebao provjeriti ima li u kojem dućanu na lageru još koji komad.
oko 300 kn su imali u HGspotu...
inace je nemgouce da ih se ne proizvodi jer se za americki 911 sigurno mora proizvodit jer su to bile ili su jos uvijek, sluzbena oprema komunikacijskog centra
tesko da cu ih naci jer ih ne vidim nigdje...neka druga preporuka?
oko 300 kn su imali u HGspotu...
inace je nemgouce da ih se ne proizvodi jer se za americki 911 sigurno mora proizvodit jer su to bile ili su jos uvijek, sluzbena oprema komunikacijskog centra
To stvarno ne bih znao...
Čuo sam informaciju da je domaći uvoznik prekinuo uvoz Plantronics proizvoda (slušalica i BT handsfree) zbog velikog broja reklamacija BT handsfree odnosno loše kvalitete istih, naravno, ne znam koliko je to istina, ali koliko sam primjetio ponuda Plantronics slušalica je dosta smanjena u zadnje vrijeme.
Možda da ipak kupi CREATIVE LABS Headset FATAL1TY GAMING ili Logitech G330 Gaming Headset
vidio ih u techno maxu prije par dana
vidio ih u techno maxu prije par dana
kojem?
ima ih u linksa bar ima u mome ducanu,ja ih imam,ako ih ti bas hoces a nema ih u ducanu naruci ih i platis postarinu i miran si :)
Možda da ipak kupi CREATIVE LABS Headset FATAL1TY GAMING ili Logitech G330 Gaming Headset
to je njegov novac, potrosit ce ga na sta on zeli... mi samo preporucamo...
Uostalom, mic i slusalice samo za komunikaciju u MPu nije bas nesto pretjerano gledat okolo...
uzmes prve koje ti dopuste da stavis na glavu i malo probas tezinu i tako
Ma dajte za te novce 300kn koliko sam ih ja i platio zvuk je savrsen ;)
takoder i zvuk od mikrofona je savrsen bez ijednog krcanja.pola god ih imam,dok mi frend ima od logitec-a neke slusalice kostale su ga 190 kn vise a dobio je k.nakon mjesec dana i manje mikrofon mu poceo krcati i uzasno za slusati mijenjao je ali i dalje mu je u k. :)
toplo preporucujem fatal1ty :D
Ma dajte za te novce 300kn koliko sam ih ja i platio zvuk je savrsen ;)
takoder i zvuk od mikrofona je savrsen bez ijednog krcanja.pola god ih imam,dok mi frend ima od logitec-a neke slusalice kostale su ga 190 kn vise a dobio je k.nakon mjesec dana i manje mikrofon mu poceo krcati i uzasno za slusati mijenjao je ali i dalje mu je u k. :)
toplo preporucujem fatal1ty :D
potpisujem imam i ja creative fatality sta im fali nemojte srat ovdje po tim sluskama one su odlicne za gaming i sve to ako nekog usi bole znaci da ima prevelike usi jer sluske su super
pozitivno: lezanje na glavi, mikrofon, ugodnost koristenja
mane su jedino sta ova spuzva na usima pocne svrbit nakon nekog vremena koristenja, kako trenje dolazi na uskama... i to nije samo sa jednim parom vec sa vise njih... ali su ok za gaming tj. komunikaciju i pracenje zvuka
U linksu nemaju Creativa osim dva artikla http://www.links.hr/index.php?option=katList&id_kategorija=10050610
U technomaxu imaju http://www.technomax.hr/Webtrgovina/Proizvod/tabid/62/rbpid/0572092/title/Slusalice-Creative-FAT-Gaming/Default.aspx
A imaju i one wirless creative samo je cijena malo veća :-)
Ima li tko navedeni headset?
Zamolio bih one koji ga imaju ili su ga koristili da mi upute povratne informacije o tome kakav je, kako se ponaša na glavi, koje probleme/mane ima, koje prednosti i sva ostala iskustva...
Sutra ga dobijam od rođaka pa bih volio unaprijed znati... Naravno, recenzije i videorecenzije sampročitao/odgledao.
Ja sam si za povremeno gejmanje kupio CREATIVE LABS Headset Fatal1ty Professional Series Gaming Headset Mk II u Linksu i meni su odlične za gejmanje i teamspeak čavrljanje s frendovima
Za muziku imam druge slušalice jer ove Creative imaju pretjeran bass
isprike na podizanju stare teme, al eto, zapeo za te CREATIVE LABS Headset Fatal1ty Professional Series Gaming Headset Mk II , sad me samo zanima, dali mi treba posebna zvucna kartica za taj headset, posto imam zvucnu od maticne, p5q-pro ili ce radit na njoj normalno. hvala
radit ce.
ok thx, jos nesto, negdje se govori da te imaju usb prikljucak a negdje da su na normalni jack, malo sam zbunjen .
a one od sound blaster arena, usb , njih nigdje vise nema za kupit koliko vidim