Football Manager 2013

poruka: 1.500
|
čitano: 329.120
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Football Manager 2013
TheDarkSide kaže...
bradonja_85 kaže...
TheDarkSide kaže...

Jako malo ljudi sam vidio da tako igra. Oni misle, postavio sam neku taktiku, formaciju, team i player managment prije utakmice, zapoceo utakmicu i to je to..sad ce oni odigrat kako ja ocu.  A ne shvacaju da se tokom utakmice taktika, team i player managment mora korigirat prema potrebi i adaptirat protivniku......

S druge strane, neke sam vidio da igraju FM kao FIFU recimo, postavi prvih 11 i zamjenu i to je to, ide on u utakmicu...pa sta bude bude...naravno izgubi ili bude rezultat koj mu ne paše..odma ide pljuvat si po igracima...a nisu igraci krivi sta on mozda taktiku nije ni dirao, ili je promasio skroz taktiku i formaciju. I onda naravno krene ono "ma kakav je ovo football manager, ovo je smece, nemogu pobjedit sa realom, barcelonom, man citiem i tako te spike"   Misli ima Real i da nemora nista dirat osim postave xd

Odradim i ja dosta utakmica tako, pogotovo kad postanem pre jak za HNL pa se ni ne trudim pogledat koju formaciju igra protivnik niti bilo kakve informacije o protivnicima. Al recimo kad se igra Liga prvaka protiv nekog jakog prouče se svi detalji i naravno utakmicu prije te odmaraju se glavni igrači, i detaljno se prati utakmica i ispravljaju se stvari tokom igre.

15 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Još osam kola do kraja i vodim Rangers u još jedan rang više :) Nakon 2. sezone napišem report :P

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Za one koje vole stavit grbove,facepackove,dresove i ostalo (ja sam među tima) trk na http://www.sortitoutsi.net/  i tamo imate sve. Čak i niže HR lige.

Isprika ako je već bilo negdje na početku.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 18:55 (DwightSchrute).
Moj PC  
2 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Ljudi imam pitanje. Naime u početku mi je klub pobjeđivao sve super, nabavio im 2 pristojna trenera i sve išlo ko po loju dok odjednom nisu počeli gubit od istih klubova koje su prije razbijali sa po 2-3 razlike. Nije mi jasno zašto, igrači su mi se samo mogli poboljšat, moral i cond su im skoro stalno na 100% i superb.

Drugi klubovi nisu nabavili nove igrače tako da nije do toga.

Ja mislim ali ne znam da li je AI toliko pametan igri. Naime mislim da je to zbog toga što od samog početka furam istu taktiku jel moguće da su ju drugi klubovi prokužili i sad koriste moje slabe točke protiv mene?
Znači prvih 20 tekmi ide ko po loju, a sad strašno... skoro sam izgubio od trećeligaša, nevjerovatno.

Ili možda je do treninga? Ali sumnjam jer i njih furam cijelo vrijeme na isti način. Do čega bi to moglo bit? Može koji savjet od vas iskusnijih? 

0 0 hvala 0
15 godina

Izgubiš dvije zaredom odma ti pada moral igračima. Imaš onaj kao sastanak s ekipom pa probaj im tako dignit moral odmah će bolje igrat. Al pazi što im govoriš, možeš napraviti još goru stvar.

14 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...

Izgubiš dvije zaredom odma ti pada moral igračima. Imaš onaj kao sastanak s ekipom pa probaj im tako dignit moral odmah će bolje igrat. Al pazi što im govoriš, možeš napraviti još goru stvar.

Nije do morala kažem ti moral im je na superb, ali preloše su počeli igrat, što su prije pobjeđivali samo tako sada izvuču izjednačeno, a protiv recimo nekog malo boljeg protivnika i izgube, održavam ja njima moral što bolje mogu, nije do toga sigurno.

E sad sam se sjetio još nečega što može bit ključno da mi pomognete u čemu je problem, naime zadnjih 5-6 penala bi falili cijeli gol ili pogodili stativu. WTF... 

Igram sa Rijekom btw, nez ako sam spomenuo 

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 23:03 (Tox2401).
15 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Rekao bih da je do korištenja iste formacije i taktike. 

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Evo baš kako si i najavio, moral im je počeo opadat polako... -.-

EDIT:
I sad sa niskim moralom pobjede 2-0, ma daj meni ovo nije ništa jasno hahaahah {#} 

Koliko vi formacija i taktika koristite tako da znam za sljedeću sezonu?

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 23:27 (Tox2401).

0 0 hvala 0
14 godina
Football Manager 2013

Vremenski uvjeti ti imaju velik utjecaj na igru tak da i na to moraš pripaziti. Moraš ovisno o vremenu prilagodit igru. Obično se događa u FM-u da nakon nekog vremena taktika koja je funkcionirala više ne funkcionira. Vrlo važne su ti i touchline instrukcije s kojima možeš preokrenut tekmu. Pogledaj malo match stats i probaj vidjet u čemu je problem. Nešto ti očito ne funkcionira kako treba. Zatim, neka ti uvijek igraju igrači s najvišim moralom. Bez obzira koliko dobar bio npr. obrambeni igrač ako mu je moral loš vrlo je velika vjerojatnost da će kiksat, pa je bolje stavit i po atributima malo lošijeg igrača, ali s višim moralom. Ovak napamet je teško dati neki savjet. Više bi se vidlo da daš neki screen shot. {#}

EDIT: Ja tijekom sezone koristim jednu taktiku i formaciju, ali ju korigiram ovisno o tome kak se odvija tekma. Pred svaku novu sezonu napravim još jednu taktiku s novom formacijom, pa ju uz staru rotiram na prijateljskim tekmama, odnosno testiram i ak se pokaže dobra krenem s njom u sezonu. Moraš pratit sve parametre igre i proučavat svaku utakmicu i na temelju toga kreirati taktiku. 

http://www.okm-centrometal.net/
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 23:37 (Viksan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Napravio sam kako si rekao, prvo poluvrijeme sam protiv Hajduka odigrao 1-0 (za njih). Za drugo sam promjenio igrače i stavio ove sa višim moralom, a i ovima je kondicija bila dosta niska jer sam imao sad 2 tekme u 4 dana. U drugom me izbušili do 6-0 -.- rofl...
Bolje da se ja držim starih igrača koji barem igraju a ne ko ovi, dijete od 3 godine bi im uzelo loptu kakvi su... 

0 0 hvala 0
15 godina

Pa trebaš stalno rotirat igrače, ne smiješ igrat stalno s istima. Ovi što uđu s klupe i ne mogu ništa napravit ako nisu u match fitness, moraju i koju utakmicu počet u prvih 11. Ja igram tako da imam na raspolaganju od 22 do 25 igrača i od toga su dvojica golmani i stalno su svi u dobroj formi jel ih stalno rotiram.

13 godina
neaktivan

Ako im moral pada, probaj ih "Oprat u team talkovima, ili individual...znadi izabers igraca i sa njim privatno, al nemoj bit pregrub, prije toga provjeri kakog je temperamenta...jer ne reagirjau svi isto:) Logicki:)

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Ma to znam, nije njima match fitness tako nizak, ovoj trojici koju sam ubaci je bio od 70-80. Nije 90-100 kao ovima, ali jbg nije ni 40
Ali jednostavno imaju jaaako lose atribute, nemam toliko dobre igrace da vrijede zamjenit nekoga od ovih. A za neke pozicije imam samo po jednog igrača, probao sam dovest nove ali jbg kad mi je chairman škrt dat veći wage budget...

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 0:13 (Tox2401).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Kad cete shvatiti da je ovo mnogo vise od samog nabacivanja igraca bezveze na teren. Trebas provesti sate i sate in-game da shvatis sto sve mozes i trebas napraviti. Promjeniti hrpu klubova. Od jakih do slabih i tako u krug :)

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk

5 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
hrvoje_zg91 kaže...

Kad cete shvatiti da je ovo mnogo vise od samog nabacivanja igraca bezveze na teren. Trebas provesti sate i sate in-game da shvatis sto sve mozes i trebas napraviti. Promjeniti hrpu klubova. Od jakih do slabih i tako u krug :)

To je ono sta sam ja iznad govorio:) Neki shvacaju FM kao FIFU, a neki je shvacaju preozbiljno, kao ja xd...

17 godina
neaktivan

Što se tiče taktike, dosad sam dobio dojam - manje je više. Čim jednostavnija taktika, čim manje perverzija i ne-znam-kakvog prilagođavanja to bolje. U prvoj sezoni postavim običnu 4-4-2, nađem brze špice, stavim zadnju liniju malo ispred, malo jači tempo, igru na kontre. Ništa u extreme, samo malo više od defaultog. Obrambeni su svi na Defend, Wingeri na Attack, MC-ovi na Support, a špice su Poacheri na Attack. I to je to. Ako se tekma gubi stavim na Overload i krila prebacim u špice za 4-2-4. Jako rijetko sam koristio Touchline instrukcije, a na vremensku prognozu nikad nisam ni obraćao pozornost, a kamoli modificirao taktiku po tome. Rotiranje igrača (jako rijetko su dvije tekme za redom ista postava), široka klupa, 3 zamjene u 60-tog, ili eventualno čuvanje jedne za kraj tekme ako je gusto. I trofeji idu u mlazovima :D

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
14 godina
Tox2401 kaže...

Napravio sam kako si rekao, prvo poluvrijeme sam protiv Hajduka odigrao 1-0 (za njih). Za drugo sam promjenio igrače i stavio ove sa višim moralom, a i ovima je kondicija bila dosta niska jer sam imao sad 2 tekme u 4 dana. U drugom me izbušili do 6-0 -.- rofl...
Bolje da se ja držim starih igrača koji barem igraju a ne ko ovi, dijete od 3 godine bi im uzelo loptu kakvi su... 

Jaoo. Da je bar to samo tako. Izmijeniš tri igrača na poluvremenu koji imaju bolji moral i odma daš 5 komada. Manager je vrlo kompleksna igra i nejde ti to sam tak kak si ti misliš. Možda na Fifi manageru ide, ali tu definitivno ne. Pa nisam ti savjetovao kad da ih mjenjaš nego sam ti rekao da igrači sa višim moralom imaju veću mogućnost da će odigrati bolje. Vrlo vjerojatno igraš konstantno sa samo 11 istih igrača, pa ti ostali uopće nisu fizički spremni jer kolko znam u Hr ne postoji liga za rezerve kao što imaš u Engleskoj pa ti onda tamo mogu igrači koji nisu u prvom planu održavat formu. Moraš još puno toga pročitat i puno, puno sati provesti za tom igrom da bi nešto postigao. Na http://www.cro-manager.net/forum/index.php imaš pregršt materijala za čitanje, pa obavezno posjeti tu stranicu, odnosno forum. Vrlo vjerojatno igraš i "save/load" pa nebreš ni prema tome mjerit kolko je ta tvoja taktika zapravo dobra. Unaprijed se ispričavam ako nisi nijednu tekmu ponovno odigrao. Isto tako kao što sam i prije napisao, teško je dati neki savjet ovak napamet, a i rezultati na FM-u ne dolaze preko noći. Po meni si izabrao momčad s kojom je jako teško igrati, a još teže ako si početnik u tome.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 0:23 (Viksan).
13 godina
neaktivan
Luuka kaže...

Što se tiče taktike, dosad sam dobio dojam - manje je više. Čim jednostavnija taktika, čim manje perverzija i ne-znam-kakvog prilagođavanja to bolje. U prvoj sezoni postavim običnu 4-4-2, nađem brze špice, stavim zadnju liniju malo ispred, malo jači tempo, igru na kontre. Ništa u extreme, samo malo više od defaultog. Obrambeni su svi na Defend, Wingeri na Attack, MC-ovi na Support, a špice su Poacheri na Attack. I to je to. Ako se tekma gubi stavim na Overload i krila prebacim u špice za 4-2-4. Jako rijetko sam koristio Touchline instrukcije, a na vremensku prognozu nikad nisam ni obraćao pozornost, a kamoli modificirao taktiku po tome. Rotiranje igrača (jako rijetko su dvije tekme za redom ista postava), široka klupa, 3 zamjene u 60-tog, ili eventualno čuvanje jedne za kraj tekme ako je gusto. I trofeji idu u mlazovima :D

Ako bas forsiras igranje na Counter Attack, onda ti savjetujem da nabavis igrace sa dobrom vizijom, kreativnoscu. Dosta pomognu kod brzih kontri, primjer xabi alonsa.

Touchline instrukcije su ti jako vazne, ako pazis na match stats i na savjete asistenta..primjer kad nemas dovoljan posjed lopte...slabo se dodavaju i tako to:)

17 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
Luuka kaže...

Ako bas forsiras igranje na Counter Attack, onda ti savjetujem da nabavis igrace sa dobrom vizijom, kreativnoscu. Dosta pomognu kod brzih kontri, primjer xabi alonsa.

Touchline instrukcije su ti jako vazne, ako pazis na match stats i na savjete asistenta..primjer kad nemas dovoljan posjed lopte...slabo se dodavaju i tako to:)

Ovo moje apsolutno funkcionira, kolko god bilo banalno. Sa low league klubom do prve lige, pa u dvije, tri sezone prvak, pa još dvije za ligu prvaka. Bez ikakvih kopanja, s istom onom taktikom kao na samim počecima. Jasno, momčad se mora stalno osvježavat novim i kvalitetnim igračima, po mogućnosti čim mlađim da napreduju svakom tekmom, a da ni ne budu nezadovoljni klupom. Al što se same taktike tiče, manje je više :D

Btw nije da forsiram kontre, samo stavim onaj checkbox da se one odigravaju. Špice i krila su naprijed začas jer su svi super brzi i to je hrpa lakih golova. Iza dvojica od 190+ sa jumpingom barem 16 i evo 15ak golova iz prekida. Vrlo jednostavno :D

Probao sam kemijat sa svime i svačime i ništa mi nije donijelo više uspjeha od ovog najbanalnijeg. A igram managere od CM 2001/2002

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 0:26 (Luuka).
14 godina
neaktivan
Viksan kaže...
Tox2401 kaže...

Jaoo. Da je bar to samo tako. Izmijeniš tri igrača na poluvremenu koji imaju bolji moral i odma daš 5 komada. Manager je vrlo kompleksna igra i nejde ti to sam tak kak si ti misliš. Možda na Fifi manageru ide, ali tu definitivno ne. Pa nisam ti savjetovao kad da ih mjenjaš nego sam ti rekao da igrači sa višim moralom imaju veću mogućnost da će odigrati bolje. Vrlo vjerojatno igraš konstantno sa samo 11 istih igrača, pa ti ostali uopće nisu fizički spremni jer kolko znam u Hr ne postoji liga za rezerve kao što imaš u Engleskoj pa ti onda tamo mogu igrači koji nisu u prvom planu održavat formu. Moraš još puno toga pročitat i puno, puno sati provesti za tom igrom da bi nešto postigao. Na http://www.cro-manager.net/forum/index.php imaš pregršt materijala za čitanje, pa obavezno posjeti tu stranicu, odnosno forum. Vrlo vjerojatno igraš i "save/load" pa nebreš ni prema tome mjerit kolko je ta tvoja taktika zapravo dobra. Unaprijed se ispričavam ako nisi nijednu tekmu ponovno odigrao. Isto tako kao što sam i prije napisao, teško je dati neki savjet ovak napamet, a i rezultati na FM-u ne dolaze preko noći. Po meni si izabrao momčad s kojom je jako teško igrati, a još teže ako si početnik u tome.

Izbjegavam save/load. Razumijem ja da pred sobom imam još brdo sati za učenje, zato sam se došao obratit vama sa ovim problemom i evo drago mi ga je da smo ga riješili, znači treba koliko god se može rotirat igrače što češće.

13 godina
neaktivan

Treba rotirat...al niti ne previše...znaci dopustit im da uđu u rutinu jedan sa drugim..odnosno nac idealnih 11...i da oni stvore koheziju između sebe...kako bi se reklo "da se znaju nac na terenu bez ociju"...i onda po potrebi ubacit kakvog drugog igraca unutra, kad je kakva ozljeda, slab moral ili nesto trece...

Save load, odnosno ako si nemozete pomoc..pa kad izgubite kakvu vaznu utakmicu idete load natrag u vrijeme, to ce te lako sami sebe "forisrat" da ne radite ako stavite Autosave svaki dan :9 Znaci sta napraivte napravite, nema natrag:)

14 godina
Football Manager 2013

Nije sad cilj da svaku tekmu šalješ različitu ekipu na teren. Momčad se mora uigrati. Svaku tekmu probaj iskoristiti sve tri zamjene. Najbolje ti je prvu zamjenut radit oko 60 minute, pa si onda ove dvije raspodijeliš, ali bi trebao gledati da imaš koga stavit u igru krajem tekme 80-85min. Naravno ako netko ne igra kako treba ili mu je kondicija loša dobro bi ga bilo izvadit tokom poluvremena, ali to samo ako mu je samopouzdanje, odnosno moral loš te mu je ocjena ispod 6. Sa šesticom još i može ostat u igri pa ćeš vidit u prvih 15-tak minuta dal mu ide na bolje ili ga mjenjat. Nisu sad to neki savjeti kojih se treba striktno držati. Moraš više manje sam tokom tekme procijenit koga bi trebalo mjenjat. I pazi da te previše ne frustriraju loši rezultati pa izgubiš volju za igrom. Velim ti najbolje ti je otić na stranicu koju sam ti preporučio i tamo ćeš o FM-u naučit jako puno. Deset puta više nego tu. Isto tako tamo možeš pitat za savjet pa će ti probat pomoć, ali sigurno ti neće odgovarat na banalna pitanja s obzirom da brdo toga ima na forumu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja sam naucio...ako igrac u utakmici ima 6.2 ili ispod  80% su šanse da nista pametno dokraja te utakmice nece ni napravit...Ako igrac ima preko 6.6 to je još ok, i moze napravit neki boom, znaci gol ili nešto drugo važno.

Ja pousavam drzat igrace da imaju barem 6.8 na svakoj utakmici, sta nekad i nije tako lako, jer uvijek se nađe trula jabuka...

Ili se zna desit, obrana mi ima 6.9 a jedan ima 6.2...ako do poluvremena na popravi na barem 6.6 ide van...i u 70-80% kad ubacim nekog drugog, ili dodje na 6.8-6.9 ili dodje sigurno više od 6.2.

14 godina
TheDarkSide kaže...

Treba rotirat...al niti ne previše...znaci dopustit im da uđu u rutinu jedan sa drugim..odnosno nac idealnih 11...i da oni stvore koheziju između sebe...kako bi se reklo "da se znaju nac na terenu bez ociju"...i onda po potrebi ubacit kakvog drugog igraca unutra, kad je kakva ozljeda, slab moral ili nesto trece...

Save load, odnosno ako si nemozete pomoc..pa kad izgubite kakvu vaznu utakmicu idete load natrag u vrijeme, to ce te lako sami sebe "forisrat" da ne radite ako stavite Autosave svaki dan :9 Znaci sta napraivte napravite, nema natrag:)

Uvijek me prestigneš s odgovorom. Samo kaj se sejvanja tiče nebih se složio s tobom. Ja imam po sezoni 10 sejva, ali samo iz razloga kaj sam pisal karijere na forumu pa onda ak bude puno sejvova ljudi sumnjaju u to da sejvaš pred svaku tekmu pa onda loadaš. Uostalom tak su i na nekim stranim forumima pravila da se tokom karijere ne smije sejvat više od 10 ili 15 puta. Znam da je teško nekad kad imaš "sto" prilika, a na kraju izgubiš i još k tome vrlo važnu tekmu, ali to je čar FM-a. Nebrojeno puta je tipkovnica bila "vreća" za udaranje, ali tak je to. Bar tipkovnice nisu nešt skupe. {#}

14 godina
TheDarkSide kaže...

Ja sam naucio...ako igrac u utakmici ima 6.2 ili ispod  80% su šanse da nista pametno dokraja te utakmice nece ni napravit...Ako igrac ima preko 6.6 to je još ok, i moze napravit neki boom, znaci gol ili nešto drugo važno.

Ja pousavam drzat igrace da imaju barem 6.8 na svakoj utakmici, sta nekad i nije tako lako, jer uvijek se nađe trula jabuka...

Ili se zna desit, obrana mi ima 6.9 a jedan ima 6.2...ako do poluvremena na popravi na barem 6.6 ide van...i u 70-80% kad ubacim nekog drugog, ili dodje na 6.8-6.9 ili dodje sigurno više od 6.2.

Sve to stoji, ali nekad team talk radi čuda. {#} Ako se ne popravi 55min je njegova karta za van. {#}

16 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Meni dosta raspoloženje s ezna popravit kad individualno popričam s svakim igračem. Ili odem na team meeting i tamo popričamo. Ja svoju momčad rotiram skoro svaku tekmu, posebno kad igram neki kup di sam slaba kariak pa pustim mlađe da odigraju pa ako ima kakvih iznenađenja dam mu 15-20 min u ligi.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja moram stalno sejvat, jer imam problema sa strujom u zadnje vrijeme, pa ono iz straha da i se ne desi "pad" struje ka bas netreba stavio sam Autosave nakon svakog dana...ja miran svi mirni, tako da ako se i desi fail struje izgubio sam max dan, max utakmicu.

A sta se tice tog cara igranja FM...e znam to jako dobro:) Poludis neke pute...Meni nedavno u FM11...finale lige prvaka...ja real madrid...protivnik porto...cijelu utakmicu moji rešetaju po golu al nece lopta u gol da ga hebes, i onda dobim u 88. kontru iz jedne jedine šanse porta koji se grcevito branio i izgubim tako u finalu lige prvaka :)

Ako tad nisam razbio tipkovnicu, necu nikad xd

16 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Dal itko gleda cijelu tekmu an FM12 ?

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Poomazu team talkovi i individualni talkovi, al ako previse forsiraš individualni talk sa nekim igracem, onda ti se moze desit, da ga "prefosiras" i misli da trazis više od njega, pa pocne bit frustriran...a to je još gore...

Mene je nerviralo u FM 11 i FM 12, nista skoro nesmijes rec CR-u odma te shvati krivo, ili ti on pocne govorit da daje maximum i sta ocekujes od njega više, a u tim trenucima je bio daleko od maximuma...

14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

ne treba forsirati indvidualne talkove.uglavnom ih koristim kad igrač zapadne u krizu  i to u 70% slučajeva pomaže.najdrastičnija mjera je uskračivanje plaće na tjedan ili dva.forsiram igru kratkih pasova,dakle volim posjed i lijepe akcije.na domaćem terenu nikome ne prilagođavam igru,dok  u gostima protiv većih klubova igram opreznije

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice