Football Manager 2013

poruka: 1.500
|
čitano: 328.902
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Football Manager 2013
Trnjan kaže...

koju karticu imas? jesi upiso tocne podatke itd?

tommy ako se tebi daje 100kn vise samo daj, uzimo sam dosta igri preko ove stranice nikad problema...

Evo problema.

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
Football Manager 2013

ma ja sam sad zbunjen skroz, i vise nisam relevantan sto se tice sigurnosti kupovine preko te stranice

velim, mozda nemam dosta na kratici

a probat cu kasnije opet

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

pa covjek nema para na racunu ne vidim di je problem

0 0 hvala 0
16 godina
Tommy_123 kaže...
Trnjan kaže...

koju karticu imas? jesi upiso tocne podatke itd?

tommy ako se tebi daje 100kn vise samo daj, uzimo sam dosta igri preko ove stranice nikad problema...

Evo problema.

Pročitaj zadnji komentar koji je napisao... Problem je u njegovoj kartici i nisu skinuli novce, štoviše ni sam nije siguran da ima dovoljno. Ako provjeri i pokaže da su mu uzeli novce, a dali krivi key onda možeš govoriti o problemima

16 godina
neaktivan
ivanec kaže...

ma ja sam sad zbunjen skroz, i vise nisam relevantan sto se tice sigurnosti kupovine preko te stranice

a probat cu kasnije opet

Ček, ček. Ti si kupio key i baca ti da je invalid pa ti kažu da nisi imo dosta para na kartici. Kak si uspio kupit key ? Putem svijetlosti o.O

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 18:15 (Tommy_123).
13 godina
protjeran
Football Manager 2013
Jel tko zna, jel došao fix za ono crashanje?
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 18:25 (CaptainBunnyKIller).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

nije ni nece tako skoro

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
CaptainBunnyKIller kaže...
Jel tko znao, jel došao fix za ono crashanje?

Doći će jako brzo.

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
Tommy_123 kaže...
ivanec kaže...

a probat cu kasnije opet

Ček, ček. Ti si kupio key i baca ti da je invalid pa ti kažu da nisi imo dosta para na kartici. Kak si uspio kupit key ? Putem svijetlosti o.O

dobio sam key na mail :

Thank you for purchasing from Get Games

This e-mail contains important information regarding your purchase of Football Manager 2013.

Please print it out and/or store it – you may need it to re-install your product in the future.

Your unique activation key for Football Manager 2013 is xxxxx-xxxxx-xxxxx

uglavnom, nemam pojima !

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 18:30 (ivanec).
13 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...

Doći će jako brzo.

Čak ni update ne rješava crashanje?
16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Doći će jako brzo.

Čak ni update ne rješava crashanje?

Riješava, večini se crasha i s oriđiđi verzijom.

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
neaktivan
Football Manager 2013

ako imate original i crasha vam se igra probajte u propertisima od igre

verify integrity of game cache

@ivanec, tommy

procitajte moje postove na prosloj stranici pa cete vidjet zasto mu je poslo key

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

najbolje je kupit orginal za 200 kuna i rijesen problem

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tkrmak kaže...

Pa nego šta su to već original kodovi -.-

Lijepo je kolega rekao. Key se odmah nakon procesa uplate salje na mail. AKO je uplata neuspješna iz nekog razloga kao npr. nedovoljnog broja novaca na računu NIŠTA se ne skida i taj key koji je dobiven se automatski blokira da ne vrijedi.
Nije nikakva prijevara, jednostavno čovjek nije imo para na računu ili ima nekih drugih problema u banci, ali problem je do njega a ne do stranice.
Vjerujte mi u 2 godine ja nikad nisam bio prevaren a kupio sam brdo stvari putem internet što ebay, što keyevi za igre sa razno raznih stranica.

U slučaju da ne vjerujete tim stranicama na njuskalu imate raznih ljudi koji obavljaju na svoj račun web kupovinu za vas a vi im naravno samo morate uplatit novce putem uplatnice na njihov račun (uz naravno proviziju za njih nekih 20-50kn je to obično a kod nekih i više) pa sad vi vidite...

Ili jednostavno otvorite PayPal račun, uz to napravite jedan žiro račun, najbolje bi bilo Visa kartica jer je ona bimo rekli najfriendly sa PayPalom. Potvrdite tu karticu na PayPalu i ako je nešto 300kn, uplatite 310kn na žiro i platite putem PayPala. U slučaju da vas je stranica ili neka osoba prevarila (što je u mom iskustvu JAKO rijetko) PayPal nudi mogućnost da vam napravi refund unutar 40 dana od uplate na nečiji račun.
Prije potvrđivanja kartice na PayPal računu morate na nju uplatit nekih 100kn ako se ne varam. Tada vam PayPal uzme 2 dolara koja vam nakon uspjesne potvrde vrati na račun.

Za više o PayPalu imate ovdje na bug.hr temu PayPal pa tamo gledajte ako vas još zanima. Molim vas da mi nitko ne šalje pitanja u vezi PPa na PM nakon ovog... 

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 18:55 (Tox2401).
13 godina
protjeran
Football Manager 2013
Kakva retardacija. Kod klikanja na instalaciju updejta traži mi dva .dll fajla i kad ih napokon instaliram i kliknem na update opet on ništ ne čini, kao da nisam ni stisnuo.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

a kako ih pronaći na njuškalu,mislim šta treba utipkati?

14 godina
neaktivan
ddd3 kaže...

a kako ih pronaći na njuškalu,mislim šta treba utipkati?

A ne znam ti sad točno ali znam da sam naletio na nekih 10 takvih oglasa u prošlosti

14 godina
neaktivan

baš šteta,to bi mi uvelike olakšalo,ali svejedno hvala na ovoj informaciji.

13 godina
neaktivan
Tox2401 kaže...
tkrmak kaže...

Pa nego šta su to već original kodovi -.-

Lijepo je kolega rekao. Key se odmah nakon procesa uplate salje na mail. AKO je uplata neuspješna iz nekog razloga kao npr. nedovoljnog broja novaca na računu NIŠTA se ne skida i taj key koji je dobiven se automatski blokira da ne vrijedi.
Nije nikakva prijevara, jednostavno čovjek nije imo para na računu ili ima nekih drugih problema u banci, ali problem je do njega a ne do stranice.
Vjerujte mi u 2 godine ja nikad nisam bio prevaren a kupio sam brdo stvari putem internet što ebay, što keyevi za igre sa razno raznih stranica.

U slučaju da ne vjerujete tim stranicama na njuskalu imate raznih ljudi koji obavljaju na svoj račun web kupovinu za vas a vi im naravno samo morate uplatit novce putem uplatnice na njihov račun (uz naravno proviziju za njih nekih 20-50kn je to obično a kod nekih i više) pa sad vi vidite...

Ili jednostavno otvorite PayPal račun, uz to napravite jedan žiro račun, najbolje bi bilo Visa kartica jer je ona bimo rekli najfriendly sa PayPalom. Potvrdite tu karticu na PayPalu i ako je nešto 300kn, uplatite 310kn na žiro i platite putem PayPala. U slučaju da vas je stranica ili neka osoba prevarila (što je u mom iskustvu JAKO rijetko) PayPal nudi mogućnost da vam napravi refund unutar 40 dana od uplate na nečiji račun.
Prije potvrđivanja kartice na PayPal računu morate na nju uplatit nekih 100kn ako se ne varam. Tada vam PayPal uzme 2 dolara koja vam nakon uspjesne potvrde vrati na račun.

Za više o PayPalu imate ovdje na bug.hr temu PayPal pa tamo gledajte ako vas još zanima. Molim vas da mi nitko ne šalje pitanja u vezi PPa na PM nakon ovog... 

dali se moze na toj stranici platiti samo s karticom da nemoram otvarat paypal?

14 godina
neaktivan

Pročitaj zadnje 3-4 strane ove teme ne budi lijen, sve mornarske se crashaju. I naravno preskočio si najbitniji korak 7. xD
Meni je prekipilo to crashanje pa sam danas uzeo original i sve radi tip top, nemam problema 

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 19:55 (Tox2401).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tox2401 kaže...

Pročitaj zadnje 3-4 strane ove teme ne budi lijen, sve mornarske se crashaju. I naravno preskočio si najbitniji korak 7. xD
Meni je prekipilo to crashanje pa sam danas uzeo original i sve radi tip top, nemam problema 

Ja cu uzet original ako ne poprave {#} verziju za jedan mjesec . Posto mi se nikamo ne zuri imam strpljenja čekati ( zbog škole nemam vremena za igre ) . Sjedeče godine 100 posto uzimam original verziju,a ove godine ćemo jos vidjeti . {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.11.2012 20:05 (dino_pes13).
14 godina
Football Manager 2013

kolko je ljudi prošle godine reklo da će uzeti FM 2013, pa opet...

0 0 hvala 0
18 godina

nece oni nikad popravit fm da bude kao igra bez bugova. svaka ce verzija bit bugovita do zadnjeg uodate-a...

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

nece oni nikad popravit fm da bude kao igra bez bugova. svaka ce verzija bit bugovita do zadnjeg uodate-a...

Pa.......to baš i nije istina, ja sam FM 12 igrao bez bugova otpočetka
14 godina
neaktivan

i ja također.

18 godina

dobro vas dva ste posebni...

svaki patch koji izade popravlja cca 80% bugova a ostalo su transferi i stvari vezane uz kazne itd.

zapita se covik jest li vi ikad skinuli patch za fm ili primijetili bug u igri...

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

dobro vas dva ste posebni...

svaki patch koji izade popravlja cca 80% bugova a ostalo su transferi i stvari vezane uz kazne itd.

zapita se covik jest li vi ikad skinuli patch za fm ili primijetili bug u igri...

Ne znači ako si ti imao bugove da su ih svi imali.....
15 godina
neaktivan
Football Manager 2013

ja nikad nisam imo bug u fm 2012 :)

Zan klo van dam

0 0 hvala 0
14 godina
Football Manager 2013

Ima bugova koliko očeš, samo ti ne primječuješ to, jer su nevažni ne uništavaju igrivost, kao što i meni ne smetaju tako da...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

meni se fm12 rušio samo kad samo ga igrao na nvdijinoj kartici.bez problema se igrao na integriranoj{#} čitam da se jogurt verzija na macu ne ruši.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.11.2012 8:29 (hitmanovich).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice